Eşim evlendimiz günden beri ne oral yapar nede kendisine yaptırır. Onu saygısızlık olarak görüyormuş asla seni o hale konuma sokmak istenmiyorum diyor
sanırım o….. yaptığı bi şey ona göre anlam vermedim sizce neden böyle düşünüyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşim evlendimiz günden beri ne oral yapar nede kendisine yaptırır. Onu saygısızlık olarak görüyormuş asla seni o hale konuma sokmak istenmiyorum diyor
sanırım o….. yaptığı bi şey ona göre anlam vermedim sizce neden böyle düşünüyor
Erkeğin kadına yaptığı oral seks, bazı maymun türlerinde bile görünen bir şey. Ne amaçla yaparlar? Aslında içgüdüsel bir şeydir, kadınıma başka erkek boşaldı mı diye yabancı sperm arar. Bu davranış primatlarca insanlara da geçmiştir.
İnsanlarda erkeğin kadına oral seksi yapması için en temel iki sebep vardır. Birincisi başka sperm arama içgüdüsü, genetik mücadele! Diğeri ise o kadın için uzun vadeli planları olmasıdır, yani kadını seviyor olmasıdır.
Sizin kocanız biraz m*l o kadar.
Arkadaşım merhaba,
Anal seks, grup seks, ensest gibi tüm aşırılıklar gibi Oral seks de arap kültüründen çıkmış ve kadını aşağılayarak erkeğin egosal tatmini mantığına dayanır.
Dolayısıyla eşinin böyle düşünme ihtimali yüksek...
Ancak başka bir gerçek daha var ki, bazı kadınların vajina kokuları o kadar tiksindiricidir ki, erkek o işkenceyi yaşayıp seksten soğumamak için kendi de yapmaz, karşısındakine de yaptırmaz...
Ya bir defa bile eğilip yapmaya çalışmadı ki kokusunu bilsin
öyledir demiyorum ama eğer öyleyse senden önceki ilişkilerinin birinde başına gelmiş olabilir...
İnsanların zevkleri farklıdır bunu düzeltmen imkansız sebebini sorgulama içinden gelmeli insanın kendini buna alıştır bu hayatın boyunca olmayacak bir şey çünkü
Bu durumun seni rahatsız ettiğinin gerçek anlamda seni tatmaya demediğinin bu şekilde itici kılıp kendini sana karşı soğuttuğunun farkında değil mi peki
Cevap
66Cevap
Off aynı benim kocam banada öyle diyor insan karısına öyle davranır mi gubah felan zevklerden 2 senedir mahrumum nasıl bir şey yaşamak istiyorum ama bilmiyorum bile ben ikna edemedim sen edemezsin
Yok ya gelmiş 35 yaşına ikna olmaz
Sen kaç yaşındasın
Ben 25
Aynen adam anca gir çık ci
Hiç zevk vermiyor erken boşalma problemi de var ya sadece oral la kalmıyor 5 defa da yapsa 3 dka sürüyor sürekli geri çekil yapıyor bu sefer hiç zevk almıyorum tedavi ol dedim hayır sorunum yok dedi o zaman boşalma tut dedim tutamıyorum gelince dedi geciktirici kullan dedim cesmemi bu tabi 3 dka sürer p
Rno filmimi sandin dedi
Hahahahahah bizimkiler anam babam usulü kanki sen anlamazsın
Adamlar in içi yaşlanmış ya ben sorguluyorum kendimi istediklerimi yasayamicaksam neden evliyim ya neden koca denen evde var ne işe yarıyor 😄kafaları eski zamane
A haklısın çok kötü durumu bi doktora görünsün ne var bunun ayıbı yok ki, bide geçiktirici p. Ler işe yaramıyor mu
Adam sorunu olduğunu kabul etmiyor ki sıkıntı orada o yapabildiğini sanıyor dur bir iki yetmez daha yapayım diyor yani o 3 dka geri çekilme ile üst üste yapınca mutlu ediyor felan sanıyor da soylendim de iki sene oldu vazgeçtim artık söylenmeye zaten ha duvar ha adam😄
Sinir bozucu haklısın bazı erkeklerin de yeteri kadar bilmemesi de sıkıntı , çok bilende sıkıntı da bilmemesi de zor benimki de 4 senedir işte sürekli onu yap bunu yap die die zorla öğrendi
Kaç yıllık evlisiniz? Tadını alsa hep isticekte saf ım benim
4
Baştan banada saçma geliyordu ama iki tarafında hijjenik olması gerek tabi
Valla oral sevmeyen kadın olduğu gibi oral sevmeyen adam da var. Bende anlam veremiyorum oral sevilmez mi hiç ya
Saçmasapan bir düşünce olayı aşağılamak olarak düşündüğü için oysaki olay karşısındaki insana zevk vermekle ilgili
Bizde de tam tersi durum var ben istiyorum eşim ne yapmak nede yaptırmak taraftarı biraz zorlayınca huylaniyor benimde isteyim kaçıyor. O yüzden fazlada ısrar edemiyorum ama yapmayı çok istiyorum içim gidiyor
galiba bir tranvası var, yoksa ne alakası var, yani bu dünyanın en eski ve yapılan aktivitesi , değişik geldi
Sen peki evlenmeden önce sevgilinle veya başka erkeklerle hiç yapmış mıydın
Hayır
Ediyorum tabiki insan etmez mi
Hayır.
Cinsellikte çekinme , utanma diye bişey olmamalı. Olduğu an o olay cinsellikten çıkıyor. Sınır koymak çok saçma bişey..
Midesi almıyodur kız. Senin hijyeninden seninkinin kararmasındam vs değil adam yapmayı sevmiyor
Evt kendini zorluyor gene de yapamıyor temiz biriyim öyle pis kıllı değiliz ama yapamıyor
Midesi almıyor kız. Sana yapamadığı için sana yaptırsa haksızlık olur diye düşünüp ağzına vermiyor
Hahahahahhah
Ciddiyim bak. En azından her birleşmede ağzına verip ben yapamam yaa demiyor.
Peki oral olmadan yeterli oluyor mu orgazm yaşayabiliyor musun
Ne alaka nie yaşayamayayım
Bilmem git gelden ibaret sonuçta. Biraz göğüsle ilgilenir oralla boşalcak kıvama getirilir önce hani
Sen otursan onun ağzına.
Dindarsa dini nedenle yapmıyor ve yaptırmaz ama oralsız da seks olmaz
canım oldugu için olabilir oral olmadan seksin tadı çıkmaz 😅
böyle adamlara da senin gibi kadınlar denk gelir bize de armudun sapı gelir.
Demek adam kötü bi tecrübe yaşamış herkesle yapaılırsa sonucu böyle oluyor bence
Çok güzel tatları zevkleri ve duyguları kaybettiğinizin farkındamısın😋
Erken bosaliyorsa orala dayanamaz ondan kaçınıyor olabilir
Of baya sıkıntılı bir durum ya saçma sapan düşünen bir partner her alanda sıkıntı e ona bakarsak eskortlar seks yapıyor diye kimse yapmasın mı saygısızlık ne alaka Allah yardımcınız olsun
Bence kadına oral olmazsa olmaz bişey uzun ön sevişme ve uzun oralll
Bence tiksiniyordur o yüzden saygıyla ne alakası var.
Ben oral manyağıyım oralle titreterek orgazm ediyorum karşımdakini
Noktalı virgüllü m. a. l işte naparsın yapacak bişey yok
Bana benim eşim teklif etse bu fırsatı kaçırmam iyice basyçtırırım zevkini çıkartırım ama sadece yalayacak mesela eliyle dokunmayacak hiç
Anlam veremedim ama oral yapmayan erkeğe adam demem öyle 5 dakika girip çıkmalık bir şey olmamalı
Esin azinin tadini bilmiyor. Oralsiz seks mi olur?
Yapmamasini anlarım da yapılmasini neden istemiyor. Eşim iki türlü de çok sever ve asla öyle çekinmez...
Cok fazla sacma
Tadını bilmiyor bir kere versene ağzına alışsın
Eşinin psikolojik tedaviye ihtiyacı var
Sekste oral olmaz mi ya
Saçma saatlerce yalarım
Erkekliği sıkıntılı
Oral sevmeyenlerle ömür geçmez.
Saygısızlık mı? Bahaneye bak.
Bence saçma düşünüyor
Normalden konuşalım mı
Böyle şansta seni bulur
Sen o konuma sokmuyorsun ben istiyorum de