Cinsel Yaşam Oral sevmeyen tiksinen erkek var mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Merak ettim sadece ve umarim vardir ben evlendigimde böyle bisey düsünmüyorum. Düsüncesi bile midemi bulandiriyor. Oral sevmeyen tiksinen erkek var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
shedevilx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Kanka saçmalama lütfen oral seks dünyanın en mükemmel olayıdır hatta onu yapabilmek bi sanattır 😂😂 3 14 Yorumla Soran +1 yıl Igrenc Yorumla shedevilx +1 yıl Yoo değil Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle Yorumla shedevilx +1 yıl Hayır değil Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla shedevilx +1 yıl Değil kanka valla bak bi yap bi kere Yorumla Soran +1 yıl Ben cinsel birliktelige girmiyorum meraktan sordum evlenince nasil olur diye Yorumla shedevilx +1 yıl Ben de giriyorsun demedim zaten evlenince denersin sana hemen git yap diyen olmadı Yorumla Soran +1 yıl Tek tarafli yapar mi bi erkek Yorumla shedevilx +1 yıl Yani değişir eğer sana değer veren saygı duyan bir partnerin varsa senin istemeyişini kabullenip kendisi karşılıksız yapmak istiyorsa yapabilir Yorumla Soran +1 yıl Peki sence bu tür seyler evlenmeden konusulmasi gerekir mi Yorumla shedevilx +1 yıl Bence evet ama evlendikten sonra da konuşulsa olur sırf bu yüzden ayrılacak değil ya konuşup orta yol bulunur elbet Yorumla Soran +1 yıl Yani bencede tesekkürler yorumun icin Yorumla shedevilx +1 yıl Ricaa Yorumla
urzuli Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 57% +1 yıl Var bi kadınla beraber oldum kocası asla yapmazmış ve dudak dudağa öpüşmüyormuş bile 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. bence karşılıklı sevilmeli.. tek taraf sevmiyorsa sıkıntılar çıkar 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Arada tiksinc geliyorAma bir defa denemek isterimTuzlu tuzlu ağzımda ne işi var 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Temiz, bakımlı olduktan sonra oral yapmanın keyfi bir başka oluyor. 0 0 Yorumla
EagLe02 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Boyun ve göğüs dudaklar dışında beni tahrik eden bı yer yok 0 0 Yorumla
Seyyah1453 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl ben kadına göre hareket ediyorum onu ne tatmin ederse onu yaparım :) 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. partnerin temizliğine bağlı bu oral öncesi duş alınırsa sorun kalmaz. tiksinmem aksine partnerime zevk vermek hoşuma gider 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl :D Saatlerce yalayabilirim hatta tadı değişsin diye krem şanti de sıkarım özel kaplarda satılıyor Migros da falan sizlerde yapın efsane oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oralden tiksinmek mi öyle bir şey mümkün değil derim ama bazı özellikleri güzellikleri taşıyan bedende ne sınır bede süre olur 0 0 Yorumla
mdankk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Oral olmadan olmaz.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden olmasin Yorumla mdankk +1 yıl On sevismenin olmazı oraldir.. Yorumla
istanBULLy34-3 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Önü de arkayı da severek yalıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen nasıl zevk alınır onu bilmiyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cinsel birlikteligim olmadi ve benim midem hassas fazla titiz biriyim benlik bisey degil. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğrudur ama bir kadına en fazla haz verecek şey oraldir erkek iyi yaparsa tabi Yorumla Soran +1 yıl Karsilikli mi olmali peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim ki olmasada olur ama ben yapamazsam olmaz çünkü kadınlarin çok hoşuna gidiyor buda benim hoşuma gidiyor Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Tiksinmez a saatlerce göğüs on arka yalayabilirim 0 0 Yorumla
Gecepehlivanı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Varsa zevksizdir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. üzdün :/ 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Temiz olduğu sürece 2 1 Yorumla SağlamAdam34 +1 yıl Temiz olduğu sürece karşılıklı yapılan oral en mükemmel olaydır net Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Oral harika. 0 0 Yorumla
Shshjsj Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Yoktur tahminimce 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden olmasin Yorumla Shshjsj +1 yıl Her erkeğin hoşuna gider, eşinin zevk alması Yorumla Soran +1 yıl Baska sekildede zevk alinir Yorumla Shshjsj +1 yıl Diğer türlü de zevk verir merak etme sen ve rahat ol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kanka saçmalama lütfen oral seks dünyanın en mükemmel olayıdır hatta onu yapabilmek bi sanattır 😂😂
Igrenc
Yoo değil
Evet öyle
Hayır değil
Öyle
Değil kanka valla bak bi yap bi kere
Ben cinsel birliktelige girmiyorum meraktan sordum evlenince nasil olur diye
Ben de giriyorsun demedim zaten evlenince denersin sana hemen git yap diyen olmadı
Tek tarafli yapar mi bi erkek
Yani değişir eğer sana değer veren saygı duyan bir partnerin varsa senin istemeyişini kabullenip kendisi karşılıksız yapmak istiyorsa yapabilir
Peki sence bu tür seyler evlenmeden konusulmasi gerekir mi
Bence evet ama evlendikten sonra da konuşulsa olur sırf bu yüzden ayrılacak değil ya konuşup orta yol bulunur elbet
Yani bencede tesekkürler yorumun icin
Ricaa
Var bi kadınla beraber oldum kocası asla yapmazmış ve dudak dudağa öpüşmüyormuş bile
bence karşılıklı sevilmeli.. tek taraf sevmiyorsa sıkıntılar çıkar
Arada tiksinc geliyor
Ama bir defa denemek isterim
Tuzlu tuzlu ağzımda ne işi var
Temiz, bakımlı olduktan sonra oral yapmanın keyfi bir başka oluyor.
Boyun ve göğüs dudaklar dışında beni tahrik eden bı yer yok
ben kadına göre hareket ediyorum onu ne tatmin ederse onu yaparım :)
partnerin temizliğine bağlı bu oral öncesi duş alınırsa sorun kalmaz. tiksinmem aksine partnerime zevk vermek hoşuma gider
:D Saatlerce yalayabilirim hatta tadı değişsin diye krem şanti de sıkarım özel kaplarda satılıyor Migros da falan sizlerde yapın efsane oluyor
Oralden tiksinmek mi öyle bir şey mümkün değil derim ama bazı özellikleri güzellikleri taşıyan bedende ne sınır bede süre olur
Oral olmadan olmaz..
Neden olmasin
On sevismenin olmazı oraldir..
Önü de arkayı da severek yalıyorum
Severim, ama anlayış gösteririm
Sen nasıl zevk alınır onu bilmiyorsun
Cinsel birlikteligim olmadi ve benim midem hassas fazla titiz biriyim benlik bisey degil.
Doğrudur ama bir kadına en fazla haz verecek şey oraldir erkek iyi yaparsa tabi
Karsilikli mi olmali peki
Benim ki olmasada olur ama ben yapamazsam olmaz çünkü kadınlarin çok hoşuna gidiyor buda benim hoşuma gidiyor
Bence büyük konuşma
Sağlık açısından tehlikeli bence.
Hic yapmadigin için eğer temizse olur
Tiksinmez a saatlerce göğüs on arka yalayabilirim
Varsa zevksizdir
Ne alaka
Tiksiniyorsa eliyle yetinsin
üzdün :/
yokk
Ben çok severim
Severim
Temiz olduğu sürece