Cinsel Yaşam Oral sevmeyen erkek var mıdır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Güncellemeler+1 yıl Kendisine yapılmasını sevmeyen var mıdır demek istedim Oral sevmeyen erkek var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Vardır bence 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hem yapmayı, hem yapılmasını...Çok zevkli her ikisi de. 1 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl YapmayımıYapılmasınımı bana yapılmasına bayılırım 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yoktur bence; en azından yaşayana kadar bilemez. Sıcak güzel bir histir kendileri 0 0 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yapması mı yapılması mı? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yapılması Yorumla Soran +1 yıl Kendisine yapılmasını Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Yoktur her halde kötü bir deneyimi ya da oral yoldan hastalık kapmadıysa sever yani Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Oral candır. Oralsiz cinsellik olmaz. Bir kadının cinsellikte erkeğine en iyi hizmeti güzel bir oraldır.🙂 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Karşılıklı olursa zevkli bence tek taraflı olunca bencilik. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yapmayı da severim yaptırmayı da 8 9 Yorumla Caretaker +1 yıl 69 sever misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Caretaker severim Yorumla Caretaker +1 yıl üstte olmayı mı altta olmayı mı? Önce ben cevap vereyim eğer kadın dolgun kalçalıysa kesinlikle üstte olup yüzüme oturmalı 🥵🤤😋😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Caretaker hmm bende üstte olmayı severim altta olmayı da Yorumla Caretaker +1 yıl oralda kendine güvenir misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Caretaker evet Yorumla Caretaker +1 yıl Yazsana bu kadar ortak noktamız varken niye buradan devam ediyoruz hala? :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Caretaker gerek yok Yorumla Caretaker +1 yıl oralda dip yapabiliyor musun? Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yapmasını mı yapılmasını mı 1 1 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Ben çok seviyorum özellikle istiyorum yapmasını partnerimin vajinası temizse koku yoksa bende yapmak isterim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Olmassa olmaz diyenlerdenim 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Size de yapmak isterim Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Oralılar oralı çok severler 😂 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben severim yaparimda yaptiririmda 0 0 Yorumla
Çirkin_Kral16 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 87% +1 yıl Ben yapmayıda Severim Yapılmasınıda 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Oral erkek adin icin seksin vazgeçilmezidir ya 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hem yapmayı hem yapılmasını seviyorum 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bayılırım 😂 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. O tip MAL erkekler vardır. 0 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben sevmiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Hoş değil Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Vardirdir illaki 1 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Vardır 0 0 Yorumla
obirgezgin Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Sevmem ama yaparım 0 1 Yorumla obirgezgin +1 yıl Evet ben Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Ben sevmiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Bilmem hoşuma gitmiyor yapmayı daha çok seviyrum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Vardır bence
Hem yapmayı, hem yapılmasını...
Çok zevkli her ikisi de.
Yapmayımı
Yapılmasınımı bana yapılmasına bayılırım
sanmam yoktur seksten daha muhteşem zevklerdir sevişmek ve oral
Yoktur bence; en azından yaşayana kadar bilemez. Sıcak güzel bir histir kendileri
Yapması mı yapılması mı?
Yapılması
Kendisine yapılmasını
Yoktur her halde kötü bir deneyimi ya da oral yoldan hastalık kapmadıysa sever yani
Oral candır. Oralsiz cinsellik olmaz. Bir kadının cinsellikte erkeğine en iyi hizmeti güzel bir oraldır.🙂
Karşılıklı olursa zevkli bence tek taraflı olunca bencilik.
Yapmayı da severim yaptırmayı da
69 sever misin?
@Caretaker severim
üstte olmayı mı altta olmayı mı?
Önce ben cevap vereyim eğer kadın dolgun kalçalıysa kesinlikle üstte olup yüzüme oturmalı 🥵🤤😋😍
@Caretaker hmm bende üstte olmayı severim altta olmayı da
oralda kendine güvenir misin?
@Caretaker evet
Yazsana bu kadar ortak noktamız varken niye buradan devam ediyoruz hala? :)
@Caretaker gerek yok
oralda dip yapabiliyor musun?
Oral sevmeyen erkek gitsin vurdursun
Yapmasını mı yapılmasını mı
Ben çok seviyorum özellikle istiyorum yapmasını partnerimin vajinası temizse koku yoksa bende yapmak isterim
Olmassa olmaz diyenlerdenim
Size de yapmak isterim
Oralsız seks olmaz
Oralılar oralı çok severler 😂
Oralsız ilişki olmaz ya.
Ben severim yaparimda yaptiririmda
Ben yapmayıda Severim Yapılmasınıda
Oral erkek adin icin seksin vazgeçilmezidir ya
Yapmak mi yaptırmak mi
Hem yapmayı hem yapılmasını seviyorum
Bayılırım 😂
Disini degdirirse nefret ederim))