Cinsel Yaşam Oral sevmeyen erkek olur mu? Ecemsunez Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Oral sevmeyen erkek olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence orak olmadan olmaz oral tadarak yadini ala al temas demektir 5 duyuruda harekete geçiren olgudur 0 0 Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. Sevmeyen kadın ve erkekler olabilir. Tiksinenler olabilir. Ama hijyen sağlandıktan sonra oral mutlaka olmalı 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. nadiren de olsa çıkıyormuş maalesef. ben aksine oral yapmasını çok severim 0 0 Yorumla
Coolguy86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Olmaz tabi ki ben bugüne kadar ne duydum ne gördüm 😂 0 0 Yorumla
Orduludeliseni Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Tadı yumuşak oluyor. Oral benim için number öne 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seks yapmaktan daha mükemmel zevklerğn yaşanması değilmidir sevişmek oral yapmak 0 0 Yorumla
duman177 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olabilir bunlar kişiden kişiye değişen durumlar. 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oralsız olur mu ya oral vazgeçilmezimdir 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. sanmıyorum sevmeyenin aklından şüphe ederim 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Var illa yahu neden olmasın 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Vardır ama ben çok seviyorum 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fonksiyonsuz çamaşır makinesi gibi olmaz 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkek değildir bence 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. olmaz haklısın :) 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Var var bazı malımsılar sevmiyor. 0 0 Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Oral candır gerisi heyecan 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Varmış ya.. bende anlamıyorum 0 0 Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Geldi sahtekâr 0 5 Yorumla Ecemsunez +1 yıl Kim sahtekar Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Seeen Yorumla Ecemsunez +1 yıl Niyeee Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Fotoğraflar :) Yorumla Ecemsunez +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
ahmetcnkaplanx Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Olur ben 0 2 Yorumla Ecemsunez +1 yıl Enteresan Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Tiksiniyorum sadece Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. oral sevmeyende yasamasın nefes almasın 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. bence olmaz canm ya 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olmamalı 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. Vardır bir yerlerde 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sürekli soruyorsun sürekli dm atıyorum 0 2 Yorumla Ecemsunez +1 yıl Atma bura yaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki severiz Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kendinemi kadinami 0 3 Yorumla Ecemsunez +1 yıl Kendine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yapmayida yaptrmayida seviyorm Yorumla Ecemsunez +1 yıl Mükemmel aferin Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Oluyordur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Bence orak olmadan olmaz oral tadarak yadini ala al temas demektir 5 duyuruda harekete geçiren olgudur
Sevmeyen kadın ve erkekler olabilir. Tiksinenler olabilir. Ama hijyen sağlandıktan sonra oral mutlaka olmalı
nadiren de olsa çıkıyormuş maalesef. ben aksine oral yapmasını çok severim
Olmaz tabi ki ben bugüne kadar ne duydum ne gördüm 😂
Tadı yumuşak oluyor. Oral benim için number öne
Seks yapmaktan daha mükemmel zevklerğn yaşanması değilmidir sevişmek oral yapmak
Olabilir bunlar kişiden kişiye değişen durumlar.
Ben sevmem. Bana iğrenç geliyor.
Oralsız olur mu ya oral vazgeçilmezimdir
sanmıyorum sevmeyenin aklından şüphe ederim
Var illa yahu neden olmasın
Sevgilin sevmiyor mu? Ben bayılırım
Olmaz ama nadir belki
Olmaz gibi yinede istisnalar vardır
sevmeyen vardır ama oral sevilir
Vardır ama ben çok seviyorum
Fonksiyonsuz çamaşır makinesi gibi olmaz
Erkek değildir bence
Ben çok seviyorum yapmayıda yapilmasinida