O günlük istememiş olabilir belki temizlik yapmadı bilmiyorum ama biraz bekle hemen sorma
020 Yorumla
Soran+1 yılBenimde aklıma o geldi çünkü ışığı falan da kapattı.. umarım sebebi odur oral olmayınca eksik kalıyor gibi hissediyorum sjbshshz
Soran+1 yılÇok haklısın.. kankaa bide ön sevişmeyi de kısa tuttu biz evde yalnız değildik arkadaşlar falan da vardi ve kafalar iyiydi buda sebeblerden biri olabilir mi.. zevk almismidir acaba ya
Soran+1 yılAynen olabilir.. kanka ben her daim hazırım znsjjsjzz Sadece sanki böyle yarım yamalak gibi oluyo
Soran+1 yılEvet öyle ama ben boşaldım hemde bı kaç kere fazla uzun sürdü boşalması onda problem yok adam baya iyi ama hissiyat olarak eksik sanki nsnsjs
Soran+1 yılDimi dimi çok haklısın
Soran+1 yılÇok mantıklı konusuyosun sana mı yürüsem..
Soran+1 yılAHH zevklee.. djebjd
Soran+1 yılÖzelden mi yaz diyosun yani benim aşırı uykum var da pek anlayamıyorum
Soran+1 yılRica ederim,, ayy evet ya dur ben ona bi kere yapayım müptelası olur jdbshshz
Soran+1 yılTakip ettim beni takip etmen gerekiyomus mesj atabilmem için dhdbdu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılOral ve oral yapmayi seven kiz arkadaş candır ya... O güne özel olabilir 1-2 sefer daha devam ederse o zaman sor açık açık ama.
06 Yorumla
Soran+1 yılDimi benimde aklıma o geldi çünkü ağda yaptırıyor o uzama aşamasında olabilir belki o yüzden istememiştir düşününce aklıma o geldi
- +1 yıl
O kaymak gibi oluyor öyle yaliyorum diyorsun. Jkjgkkhkyk
Soran+1 yılKankaa çocukla ilk defa yaptık shsbsh
Soran+1 yılAma güzel olur tabiki djwbsj
- +1 yıl
Kanka ağzının tadını biliyorsun. Hadi rasgele sana. Umarim en kısa surede yaparsın oralini.
Soran+1 yılAyy inşallah içimde kaldı dert oldu zjbshshzuz
+1 yılbazı yobazlarda bu tabu. ve bunu yıkamazsın. ne oral yapar, nede yaptırır model model erkek var. sana da öküzü denk gelmiş geçmiş olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yaşamadığı için bilmiyordur. Ben mutlu olurdum ağzına alsaydın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben çok seviyorum. Hatta İlişkide 69 olmasa benim için ilişki degil
00 Yorumla
+1 yılİlişkiye girdiniz mi peki oralı herkes ister bence neden öyle yapmış anlamadım o sana yaptı mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilişkiye girdik ben yapılmasından pek hoşlanmam.. ve ön sevişmeyi de kısa tuttu..
Soran+1 yılAma biz yalnız değildik evde arkadaşlar falan da vardı ve kafalar iyiydi onunda etkisi olabilir mi acaba
Soran+1 yılSorucaksan kendini gizle burdan sor kral
- +1 yıl
Olmaz buradan kusura bakma
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok ahlakli bir iliski, ilerde kocana nasil aciklayacagini düsünmelisn
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmicem.. eğer evlenirsem de bu senin gibi yobaz biri olmaz.. ayrıca müslüman falan da değilim sal artık her soruya şunu yazmayı
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen ağzına bosalcak diye. Ağzına bosalsa kusardın muhtemelen
03 Yorumla
Soran+1 yılBen çok istedim ağzıma boşaldı 1 defa yuttum onuda severim..
Cevap sahibi+1 yılVay be ne ballı adam evlensin senle söyle
Soran+1 yılAyy inşallah jsbshshs
Gizli Üye(30-35)+1 yılDengesiz ya biz zorla yalatıyoz millet yalatmiyo bana oral yapcam de. keser önüne atarim
03 Yorumla
Soran+1 yılNZBSHSBSHSBHSHSHJSBSJ
Cevap sahibi+1 yılValla seni tanıma fırsatım olsa keşke nerde. olursan ol oral yaptırım sana
Cevap sahibi+1 yılSana diyorum la
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Olur tabi ama olmamalı
00 YorumlaO ağzının tadını bilmiyor.
00 Yorumlasevmiyo olabilir ama çok nadir olduğundan eminim
51 Yorumla
Soran+1 yılDimi kanaka ya inşallah anlık bıseydir kafası da iyiydi belki ondan da olabilir..
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılseninki zevksiz ağzının tadını bilmiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılOff cidden ya acaba temiz mi değildi o yüzden mi istemedi karanlıktı ben göremedim de jdbehhs
- +1 yıl
sen temiz olup olmadığını bilmiyormusun :D:D
Soran+1 yılKanka ağda ile aldığı için batma vs olmuyo vardı ama yumuşaktı yani ben ona oral yapardım bsbshs
- +1 yıl
:D:D:d yumuşak olması iyi ama onu yete yatırıp ağzına oturmalıydın :D:D:D
Soran+1 yılOnu sevmiyorum ya izlemek daha keyifli o yaparken..
- +1 yıl
onun seni somurması gerekiyor :D
- Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılBevde sevmem açıkcası kadını aşığılayan bişey gşbi
04 Yorumla
Soran+1 yılOda mı öyle düşünüyor acaba..
- +1 yıl
Bilmiyorum ben yaparım oral ama kendime istemem
Soran+1 yılBende yaparım ama kendime istemem jsbshs
Soran+1 yılMesajlara cevap vermiyorum kankaa ya burdan yaz..
Sor bence acık acık oral candır😃
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya bende bayılıyorum yapmaya sjebjsjs
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOral sevilmez mi candır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılsevmeyen erkek olabilir tabiki
00 Yorumla
+1 yılİlginç sevmemesi
00 Yorumlacanım demek ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Salaksa sevmez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım