Eğer onun tenini her öptüğümde aynı tatlı titremeyi hissediyorsam Eğer her sabah onun sıcak vücuduna uyanmak, beni hâlâ delirtip sertleştiriyorsa O zaman bırak sıkıcı olmayı, bağımlılık yapar. Her gece aynı kolların arasında olmak değil mesele Mesele o kollarda her seferinde farklı bir arzuyla çözülmek. Bazen yatağın ortasında, bazen mutfak tezgâhında, bazen duvara yaslanmış hâlde Rutin dediğin, bedenin onunla aynı ahengi yakaladığı bir şehvet dansıysa, Her seferi bir öncekinden daha da yakıcı olabilir. Çünkü onun beni nasıl deli ettiğini ezbere biliyorum. Nereme dokununca içimin titrediğini, Nasıl nefes alırsam hızlandığını. Ve her gece, o bildiğimiz hareketlerle birbirimizi yeniden yakıyoruz. Rutin cinsellik sıkıcı değil. Eğer iki beden de gerçekten istekliyse, Aynı zevkte her seferinde daha derine inebiliyorsa O zaman o rutin değil, zevkin ritüeli olur. Ve bazen tek bir pozisyonla, saatlerce bir kadını titretmek mümkündür. Yeter ki onu nasıl isteyeceğini unutma. Her seferinde ilk kez gibi ama daha vahşiii...
Rutinin ne olduğuna bağlı aslında. Eğer tamamen aynı bir cinsellikten bahsediyorsak sıkıcı demek olur. Programlanmış robot gibi olması zevk vermez.
Fakat mesela zaman olarak rutin ama diğer her şey farklı ise bu sağlıklıdır. Çünkü düzenli olarak hormon salgılanmasına sebep olur ki bu da sağlığa faydalıdır 😀
Rutin ne yahu noluyor mesela bugün cinsellik günü hadi falan gibi bir şey mi oluyor hakamzj daha çok düzenli ve ani gelişen cinsellikten yanayım zaten karşı tarafla libido olarak uyuşuyorsak gelişir devamlı olarak bir plana gerek kalmaz bana göre en iyisi budur
Rutin cinsellik hem sağlıklı hem de güven vericidir beden ve zihin için istikrar sağlar ancak sürekli aynı şeyler yapınca sıkıcı olabilir. Önemli olan iletişim ve yeniliklerle rutini canlı tutmak böylece hem bağınız güçlenir hem de heyecan kaybolmaz.
Düzeni bir cinsel hayat tabi ki sağlıklı bir beden ve ruh hali için iyidir. Ama bu sıkıcı olmayacağı anlamına gelmiyor. Sürekli aynı şeyleri yapmak bir süre sonra monotonluğa sebep olur. Bu da cinsel hayatı olumsuz etkiler. Seksten alınan zevk azalır.
Rutin cinsellik, sürekli aynı gidişat ile sürekli aynı mekanda ve sürekli aynı pozisyonda oluyorsa ve her şey tamamiylr öngörülebilir ise sıkıcıdır. Durum tersi ise ve sürekli yeni bir heyecan var ise tadından yenmez.
Eğer aşk ve tutku var ise çiftler bundan büyük zevk alır. Bazen seksten sıkılabilir insan. Ama küçük bir mola herşeyi çözer. Cinsellik çiftler arasındaki çekimi ve aşkı daha da arttırır. Arttırması da lazım zaten.
Rutinden ziyade sürprizlerle dolu ve aniden gelişen cinsellik diyorum. Rutin cinsellik sıkar bir yerden sonra.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Hem fiziksel , hemde zihinsel açıdan gayet sağlıklıdır. Kişiler arası bağı guclendirir. Sinir ve sitresti azaltır. Evlilikte ve ciddi ilişkilerde sadakat ı güçlendirir. Ayrıca kalp krizi riskini azaltır. Kalori harcatır. Omru uzatir. Vs. Vs..