Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Evlenince ye kadar düzenli seks mümkün. Türk erkeği evlenince seks hayatı biter sadece basit cinsel ilişki moduna geçer. O da kimsenin başı agrimazsa o gece maç olmazsa yatılı misafir olmazsa bebek aglamazsa akşam yemeğinde soğan sarımsak yemediyse... Karısına bunun normal olduğunu ispat edebildiyse uzar gider engeller.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDüzenli güzel oluyor ya. Üniversitedeyken güzeldi epey. Her akşam ders/iş ya da etkinlik zırt pırt çıkışı yorgun eve geliyorsun. Ooh mis önce bir tur beraber duş. Sonra da o günlük bitkin düşene kadar yatak keyfi zaten benim salonda değil yatak odamdaydı. Gençliğe göre frekans değişir. Haftada 5-6 yapardık ama artık böyle birşeyi 4-5 yaparım herhalde. Çalışma hayatı üniversite gibi değil adamı kanser ediyor libidoyu düşürüyor :(
00 Yorumla
+1 yılTR'de evliyken bile düzenli seks hayatın olmaz, başları ağrır iki günde bir 😄
Sitres bırakmaz , cildin güzelleşir (hızlı akan kan sayesinde hücre yenilenir), kalp krizi riskini azaltır vs
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim 😊
+1 yılEvliysen iki tarafında birbirini zinadan koruması için iyidir. Hem aradaki bağı artırır duyguyu paylaşımları artırır.
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü cinsellik esnasında vücut mutluluk veren hormonları salgılar sağlığı iyi derecede etkiler aslında hani sağlıkla alakalı bir şey vücut doğal olarak kendini iyi hissediyor ikinci soruya gelecek olursam da hayır Türkiye’de doğru düzgün cinsel bir hayata sahip olmak mümkün değil kızlar kendini saklıyor erkekler herkese bir şeyler yapma derdinde böyle bu ülkede doğru düzgün cinsellik olmaz
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılMutluluk verdiği için
10 Yorumla
+1 yılBu seks hakkında çok şey biliyor gibi yazanlar aslında kendilerini anlatıyorlar. Dert yandıkları geneli değilde kendileri. Düzenli seks diye bişey var mı? Düzenli sevmek tutkuyla bağlanmak her defasında daha çok aşkla istemek var. Bu ilaç mı bi sabah bi akşam? 😂☝️
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok şey biliyor gibi kast ettiğin kişi ben mi oluyorum 🙄
- +1 yıl
Yok sen değil ama yorumlara bakmanı tavsiye ederim ☝️
+1 yılPsikolojiye iyi geliyor , ruhun ve kalbin haz doluyor , stresin gidiyor daha ne olsun.
TR’de cinselliğin Nirvana’sı yaşanır aslında.
Ama sadakat gösterip sevgi göstermek erkeklerin işine gelmiyor. Haliyle tutkulu kadınlar da gözü yaşlı kenarda prensini bekliyor.20 Yorumla
+1 yılÜzerindeki negatif enerjiyi alıyor düzenli terapi gibi 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen aylar sonra bazen 2 hafta da bir seks yapıyorum ( aylar dediğim 6-7 ay sonra) bazen 1 ay sonra. Duzenlı mı oluyo?
21 Yorumla
Soran+1 yılYok olmuyor. Düzenli dediğimiz şey hafta da en az 3 kere falan
+1 yılÖyle şeymi olur? Ben anlamıyorum sizi yorumlarda düzenli seks olmaz felan filan bunu harbiden kabullenecekmisiniz?
Aşkını ispat edecek o kadar kız var ama boşta diyosunuz? Çözüm zaten var kendiniz bahsediyonuz zorlaştırıyorsunuz00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Değil. Sevgilin olsa trip yapar sevişmez. Eşin olsa küser ilişkiye Girmez. Erkeklerin abazanlığı yüzünden değer biçerler, Küçücük bir deliği koz olarak kullanırlar. Düzen-düzülen birbirine karışır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için düzenli seksi geçtim, bir kere bile imkansız çünkü kızların istediği gibi yakışıklı, boylu poslu ve koca penisli değilim.
10 YorumlaAslında kötü bir yani olmadığı için tek seçenek zevk alma durumu olup eş ile mutlu anlar yaşandığı icin kötü gibi bir durum yasatmasin Allah
10 Yorumla
+1 yılRahatlatıyor, sinirlenince sakinleştirir 😂
32 Yorumla
Soran+1 yılAklıma güzel sorular geliyor sjsjsjsj
- +1 yıl
Devam devam
+1 yıliyi diye bir şey yok s*KS bir zevktir asla ihtiyaç değildir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Arkadaki sevgi ve aşk bağını daha kuvvetli hale getirmesinden ötürü
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Maalesef seks hayatımız düzensiz göçmen gibi düzensiz..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim düzenli seks hayatim var haftada iki kişi ile oluyorum f. b olarak ve herkeste çok memnun bende dahil seks yaşam felsefem gibi doymuyorum çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl35 yaşındayım hiç boş kalmadım diyebilirim gayet mümkün.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik bir nevi bunda hizmet ediyor zaten, bir işlevine daha cevap vermiş olması da benim açımdan garip oldu.
10 Yorumla
+1 yılEvliyken ya da aynı evde yaşıyorsan mümkün
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılİyi değil olmasada olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılStres atarım kafam rahat olur
40 Yorumla
+1 yılMümkün degil yani ama bi rutin iyidir heralde
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, çok kolay hemde.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılStresin gider, kuş gibi olursun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılmumkun her aksm yapıyorum
10 Yorumla Sinir ve stres alırsa ondan
40 Yorumla
+1 yılYa niye kurtarıyorsun Vur gitsin işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılPek mümkün olduğunu hiç sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılGayet mümkün partnerler ile
00 Yorumla
+1 yılEvliysen mümkün
00 YorumlaParan ya da sevgilin varsa mümkün
00 YorumlaPsikolojik ve fiziksel olarak sağlık diyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni mutlu ediyor. Düzenli yapalım istersen 😋😋😋
64 Yorumla- +1 yıl
Güvenilir biriyle doyumluk olursa güzel olur bende isterim bulabilsem birini
- +1 yıl
Canım bu arkadaş sana yazmadıysan ben yazarım :)
Cevap sahibi+1 yılUlan şu akrep kadar olamadınız. Abazalar sizi. Sazan gibi atlayın hemen
- +1 yıl
Akrep kim?
+1 yılÇünkü temel ihtiyaç.
20 Yorumla
+1 yılSaçmalık!!
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım