Cinsel Yaşam Zevk almadığın halde seks yaptın mı? Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Zevk almadığın halde seks yaptın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Duyguiste_ Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 11 ay Hiç yapmadım bilmiyorum 1 1 Yorumla Skrt050 11 ay İstiyor musun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Çokkk 3 131 Yorumla Skrt050 11 ay neden almadın? Yorumla efe09çakıcı 11 ay Zevksiz niye yaptın Yorumla Cevap sahibi 11 ay Canım istememişti Yorumla Skrt050 11 ay anladım. sınırın var mı peki s*xte? Yorumla Cevap sahibi 11 ay Var tabiki Yorumla berkayy38 11 ay Sevgln sen istemednmi yaptı yani o istegi içinmi yaptn Yorumla efe09çakıcı 11 ay Demekki zevkine yapmışsın Yorumla Skrt050 11 ay anladım. özle gelsene Yorumla Cevap sahibi 11 ay Evet sırf eşim istedi diye yaptım Yorumla Skrt050 11 ay aldattnmı hiç? Yorumla berkayy38 11 ay Islanman zor oluyormu Yorumla efe09çakıcı 11 ay Onu doyurmak için mi Yorumla Cevap sahibi 11 ay Hayır sadece burdan sohbet ettiğim olmuştu Yorumla Skrt050 11 ay anladım. s*xting seversn tkp a bana bence Yorumla Cevap sahibi 11 ay Evet sırf o doysun beni rahat bıraksın diye Yorumla berkayy38 11 ay Hoşlanmıyprmusun kocandan Yorumla Skrt050 11 ay sohbet ederek yaprz Yorumla Cevap sahibi 11 ay Yaniii Yorumla berkayy38 11 ay Neden evlisin peki cocuklarn var mı Yorumla Cevap sahibi 11 ay Var evli olmak için evliyim Yorumla Skrt050 11 ay işte s*xte tatmin olamıyosundur böyle ce tabi Yorumla berkayy38 11 ay Anlıyorum benmde şu an konstgm birisi öyle çocuğu için katlnyor Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bazen evet bazen hayır Yorumla Skrt050 11 ay konusarak tatmin oluyorsan, yardımcı olurum? Yorumla Cevap sahibi 11 ay Yok ben izleyerek tatmin oluyorum Yorumla Skrt050 11 ay gizlilik içinde daha güzel olur? ne kaybedersinki? Yorumla Cevap sahibi 11 ay Video izliyorum iyi geliyor Yorumla berkayy38 11 ay İzledgn şeyleri kocamda göremessen artık başka şeyler istersim ama Yorumla Skrt050 11 ay video iyi gelebilir tabi. ama sexting daha çok tatmine eder seni Yorumla Cevap sahibi 11 ay Öyle uçuk videolar değil Yorumla berkayy38 11 ay Zamanla artabilir ama Yorumla Skrt050 11 ay fantezi seviyomusun*? Yorumla Cevap sahibi 11 ay Seviyorum tabi ama grup değil böyle eşimin yüzüme b, şalmasi vs argo konuşması Yorumla Skrt050 11 ay yutarmyıdın mesela? Yorumla Cevap sahibi 11 ay Yutmam ama yüzüme isterdim Yorumla Skrt050 11 ay fışkırtarak hemde Yorumla berkayy38 11 ay Memelrne boşlıp yaladnmı hiç Yorumla Cevap sahibi 11 ay Evett fışkırtarak Hayır hiç yapmadi Yorumla Skrt050 11 ay detaylı yazsan özlden bnece? Yorumla berkayy38 11 ay En cok izldgn p*rno ne mesla Yorumla Cevap sahibi 11 ay Kendimi ifşa etmek istemiyorum 🙈 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Burdan iyi Yorumla Skrt050 11 ay güvensen biraz pişmna olmazsnki Yorumla Skrt050 11 ay analdan istermiydin? Yorumla Cevap sahibi 11 ay Genelde erkeklerin kadınları orgazm ettiği sonrada kadının yüzüne fışkırtarak attığı videolar 🙈 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Anal sevmiyorum iğrenç Yorumla berkayy38 11 ay Sende fışkırarark boşalabilyormusun Yorumla Cevap sahibi 11 ay Kadınlar fışkırtmaazki Yorumla Skrt050 11 ay en güzelide o erkeklğini hissettirmek. Yüzüne fışkırtması ve içine boşaltması Yorumla Cevap sahibi 11 ay Demiii bende çok haz alıyorum Yorumla berkayy38 11 ay Ben bi kere gördm üstnden kalktı fışkırttı Yorumla Cevap sahibi 11 ay Çiş yapmıştır o Yorumla berkayy38 11 ay Hayır çiş olsa anlrdm Yorumla Skrt050 11 ay evet, sekste zirveyi yaşamak lazım , erkek erkekliğini baskınlıgını kadına yaşatacak.. Yorumla Cevap sahibi 11 ay Haklısınız Yorumla berkayy38 11 ay Kocan seni boşaltna kadar devm edebilyrmu Yorumla Cevap sahibi 11 ay Hayır ben yapıyorum Yorumla Skrt050 11 ay ahh ahh. elime geçmelisin :D senin boy kilo kaç merak etttim Yorumla berkayy38 11 ay O zaman kocanıda sevmiyorsan hiç zevk alamssın sen ztn Yorumla Cevap sahibi 11 ay 26 yaşındayım 169 boy 64 kilo Yorumla Cevap sahibi 11 ay Seviyorum ama işte Yorumla Skrt050 11 ay ahh fizik iyi, varya titreye titreye rahatlatırdım seni :) Yorumla berkayy38 11 ay Peki boşalamayınca farklı kişlr istdgn oldmu Yorumla Cevap sahibi 11 ay İşte hayaller hayatlar Yorumla Cevap sahibi 11 ay Evet hayal ediyorum zaten Sizler evli bekâr Yorumla berkayy38 11 ay Bekar Yorumla Skrt050 11 ay saksoda iyi misin sence? Yorumla berkayy38 11 ay şu an evli biri ile ilişkim var özldn yazarsan anltrm Yorumla Cevap sahibi 11 ay İyiyim tabi her sekste istiyor Yorumla Skrt050 11 ay yutturmayı isterdim sana Yorumla Cevap sahibi 11 ay Özele gelmem burada rahatım kendimi belli etmek istemiyorum Yorumla berkayy38 11 ay Oda yalıyormu seni Yorumla Skrt050 11 ay farklı bir hesap açsan olmazmı? istemezsen engellersin geri zaten? Yorumla Cevap sahibi 11 ay Çok istekli olursam bişey diyemem Yorumla Cevap sahibi 11 ay Yalıyor evet bende zevk alıyorum Yorumla berkayy38 11 ay Belli edck bsy yok ztn sana ulaşma şansım yok arama bile yapamıyorsun uyglmdn Yorumla Cevap sahibi 11 ay Sizdede oluyormu bi kadını boşalırken izlemek zevk almak bende oluyor aşırı zevk alıyorum erkeğin boşalması Yorumla Skrt050 11 ay evet, helede oral yaptıgımda onun kıvranısını izlemek beni acayip yükseltiyor Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bende eşim işteyken açıp izliyorum rahatlıyorum🙈 Yorumla berkayy38 11 ay Bir kadnn bacaklarınn titremesi cok hoş agzını kurtmak mesla Yorumla Skrt050 11 ay oyuncak falan var mı hiç Yorumla Cevap sahibi 11 ay Yok elimle Yorumla Cevap sahibi 11 ay Duş başlığıda iyi oluyor Yorumla Skrt050 11 ay işte izlemek yerine yazışarak sankı gerçekte yaşıyorca hissini alarak boşaltablrdim seni Yorumla berkayy38 11 ay Telgramın var mı Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ucu ıslakmı Yorumla berkayy38 11 ay şu an beni kaldırdın zevk suları geliyor sende ıslndnmı Yorumla Skrt050 11 ay evet şu an sertleşcek biraz :) Yorumla Skrt050 11 ay iş yerinde masanın altında sert duruyo Şu an :D Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bende kötü oldum iyi geldi sizlerlee konuşmak 🙈 Yorumla Skrt050 11 ay işte özelden düşün bide :) Yorumla Skrt050 11 ay yatakta mısın duşta mı? Yorumla berkayy38 11 ay Ayaga kallmyrm şu an etraf kalablk cok ıslandıysan devm edlm Yorumla Cevap sahibi 11 ay Özele gelmem burada. Biri ile konuştum adam beni tehdit etti evine gelicem diye Yorumla berkayy38 11 ay Bulamaz seni adres felan cıkmıyor Yorumla Skrt050 11 ay ya sence oyle birine benziyomuyum sacmalama. engellersin en ktü, evini sormadım sormamda Yorumla Cevap sahibi 11 ay Resim atmıştım bulmuş adresi Yorumla berkayy38 11 ay Resm felan atmna gerek yok Yorumla berkayy38 11 ay Güvenebilirsin hem neden öyle paranoyal şeyler yapalımki Yorumla Cevap sahibi 11 ay Kocama bile güvenmiyorum 🤭 Yorumla Cevap sahibi 11 ay İkinizde iştemisiniz Yorumla berkayy38 11 ay İkimizede yaz eglenceli olck bence sorun yapck birşy degl korkmna gerk yok Yorumla berkayy38 11 ay Hem berbr boşlrz Yorumla Skrt050 11 ay Yani hemen foto demedmki, sohbet edip konsuuez güvenmen gerektiğini anlarsın zaten Yorumla Skrt050 11 ay Kocanı boş ver :) Yorumla berkayy38 11 ay Çıktınmı Yorumla Skrt050 11 ay @berkayy38 rahatlayıp cıktı bence :) Yorumla berkayy38 11 ay Olablr Yorumla Cevap sahibi 11 ay Niye arkamdan konuştunuz 😄 Yorumla berkayy38 11 ay Yazmayınca öyle bi dedk Yorumla berkayy38 11 ay Yokmu kocan Yorumla Cevap sahibi 11 ay Uyudu Yorumla berkayy38 11 ay Sende hemen burayamı damladın Yorumla Cevap sahibi 11 ay Evet soru cevap yapıyorum Yorumla berkayy38 11 ay Ne soru cevanı Yorumla Cevap sahibi 11 ay Normal. sorulara bakıyorum Yorumla berkayy38 11 ay Anldm kocan doyurdumu seni bgn biraz azmıştın Yorumla Cevap sahibi 11 ay Yokk Yorumla berkayy38 11 ay Yazık olmuş Yorumla berkayy38 11 ay İstersen se*ting yapabiliriz Yorumla Cevap sahibi 11 ay Yokya özele gelmiyorum dedimya Berkay beyyy🤗 Yorumla berkayy38 11 ay Burdan yapalm ya da telgram indirebilirsin Yorumla berkayy38 11 ay En azndn bir cevap verseydn Yorumla Cevap sahibi 11 ay Başka site kullanamıyorum Yorumla berkayy38 11 ay Burdn ne dersn Yorumla Cevap sahibi 11 ay Olmaz tatlım olmaz 🥰 Yorumla berkayy38 11 ay Neden Yorumla Cevap sahibi 11 ay Kendimi kaybediyorum Yorumla berkayy38 11 ay Olsun berbr kaybedlm Yorumla berkayy38 11 ay Vajınandan akan suları yalrm hem ben Yorumla berkayy38 11 ay Günaydın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç yapmadım bilmiyorum
İstiyor musun
Yaptım la yok böyle eziyet
Çokkk
neden almadın?
Zevksiz niye yaptın
Canım istememişti
anladım. sınırın var mı peki s*xte?
Var tabiki
Sevgln sen istemednmi yaptı yani o istegi içinmi yaptn
Demekki zevkine yapmışsın
anladım. özle gelsene
Evet sırf eşim istedi diye yaptım
aldattnmı hiç?
Islanman zor oluyormu
Onu doyurmak için mi
Hayır sadece burdan sohbet ettiğim olmuştu
anladım. s*xting seversn tkp a bana bence
Evet sırf o doysun beni rahat bıraksın diye
Hoşlanmıyprmusun kocandan
sohbet ederek yaprz
Yaniii
Neden evlisin peki cocuklarn var mı
Var evli olmak için evliyim
işte s*xte tatmin olamıyosundur böyle ce tabi
Anlıyorum benmde şu an konstgm birisi öyle çocuğu için katlnyor
Bazen evet bazen hayır
konusarak tatmin oluyorsan, yardımcı olurum?
Yok ben izleyerek tatmin oluyorum
gizlilik içinde daha güzel olur? ne kaybedersinki?
Video izliyorum iyi geliyor
İzledgn şeyleri kocamda göremessen artık başka şeyler istersim ama
video iyi gelebilir tabi. ama sexting daha çok tatmine eder seni
Öyle uçuk videolar değil
Zamanla artabilir ama
fantezi seviyomusun*?
Seviyorum tabi ama grup değil böyle eşimin yüzüme b, şalmasi vs argo konuşması
yutarmyıdın mesela?
Yutmam ama yüzüme isterdim
fışkırtarak hemde
Memelrne boşlıp yaladnmı hiç
Evett fışkırtarak
Hayır hiç yapmadi
detaylı yazsan özlden bnece?
En cok izldgn p*rno ne mesla
Kendimi ifşa etmek istemiyorum 🙈
Burdan iyi
güvensen biraz pişmna olmazsnki
analdan istermiydin?
Genelde erkeklerin kadınları orgazm ettiği sonrada kadının yüzüne fışkırtarak attığı videolar 🙈
Anal sevmiyorum iğrenç
Sende fışkırarark boşalabilyormusun
Kadınlar fışkırtmaazki
en güzelide o erkeklğini hissettirmek. Yüzüne fışkırtması ve içine boşaltması
Demiii bende çok haz alıyorum
Ben bi kere gördm üstnden kalktı fışkırttı
Çiş yapmıştır o
Hayır çiş olsa anlrdm
evet, sekste zirveyi yaşamak lazım , erkek erkekliğini baskınlıgını kadına yaşatacak..
Haklısınız
Kocan seni boşaltna kadar devm edebilyrmu
Hayır ben yapıyorum
ahh ahh. elime geçmelisin :D senin boy kilo kaç merak etttim
O zaman kocanıda sevmiyorsan hiç zevk alamssın sen ztn
26 yaşındayım 169 boy 64 kilo
Seviyorum ama işte
ahh fizik iyi, varya titreye titreye rahatlatırdım seni :)
Peki boşalamayınca farklı kişlr istdgn oldmu
İşte hayaller hayatlar
Evet hayal ediyorum zaten
Sizler evli bekâr
Bekar
saksoda iyi misin sence?
şu an evli biri ile ilişkim var özldn yazarsan anltrm
İyiyim tabi her sekste istiyor
yutturmayı isterdim sana
Özele gelmem burada rahatım kendimi belli etmek istemiyorum
Oda yalıyormu seni
farklı bir hesap açsan olmazmı? istemezsen engellersin geri zaten?
Çok istekli olursam bişey diyemem
Yalıyor evet bende zevk alıyorum
Belli edck bsy yok ztn sana ulaşma şansım yok arama bile yapamıyorsun uyglmdn
Sizdede oluyormu bi kadını boşalırken izlemek zevk almak bende oluyor aşırı zevk alıyorum erkeğin boşalması
evet, helede oral yaptıgımda onun kıvranısını izlemek beni acayip yükseltiyor
Bende eşim işteyken açıp izliyorum rahatlıyorum🙈
Bir kadnn bacaklarınn titremesi cok hoş agzını kurtmak mesla
oyuncak falan var mı hiç
Yok elimle
Duş başlığıda iyi oluyor
işte izlemek yerine yazışarak sankı gerçekte yaşıyorca hissini alarak boşaltablrdim seni
Telgramın var mı
Ucu ıslakmı
şu an beni kaldırdın zevk suları geliyor sende ıslndnmı
evet şu an sertleşcek biraz :)
iş yerinde masanın altında sert duruyo Şu an :D
Bende kötü oldum iyi geldi sizlerlee konuşmak 🙈
işte özelden düşün bide :)
yatakta mısın duşta mı?
Ayaga kallmyrm şu an etraf kalablk cok ıslandıysan devm edlm
Özele gelmem burada. Biri ile konuştum adam beni tehdit etti evine gelicem diye
Bulamaz seni adres felan cıkmıyor
ya sence oyle birine benziyomuyum sacmalama. engellersin en ktü, evini sormadım sormamda
Resim atmıştım bulmuş adresi
Resm felan atmna gerek yok
Güvenebilirsin hem neden öyle paranoyal şeyler yapalımki
Kocama bile güvenmiyorum 🤭
İkinizde iştemisiniz
İkimizede yaz eglenceli olck bence sorun yapck birşy degl korkmna gerk yok
Hem berbr boşlrz
Yani hemen foto demedmki, sohbet edip konsuuez güvenmen gerektiğini anlarsın zaten
Kocanı boş ver :)
Çıktınmı
@berkayy38 rahatlayıp cıktı bence :)
Olablr
Niye arkamdan konuştunuz 😄
Yazmayınca öyle bi dedk
Yokmu kocan
Uyudu
Sende hemen burayamı damladın
Evet soru cevap yapıyorum
Ne soru cevanı
Normal. sorulara bakıyorum