Cinsel Yaşam Regl iken seks yaptınız mı hiç? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Vajinal kastetmiyorum sadece. Regl iken anal yapacak kadar istekli çiftler var mı merak ediyorum Regl iken seks yaptınız mı hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. anal ya da vajinal ilişki yaşamam. sağlık öncelikli. ama regl anında sevişiriz. ilişki olmadan da insanlar mutlu olabilir. sevişerek okşayarak sürtünerek... 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vajinal yapan da var, kondomun tek işe yaradığı yer bile diyebilirim hatta. 0 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Çiftlerin yatak odası hayatını merak ediyosun yani 🤣 0 0 Yorumla
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl analdan asla yapmadım yapmamda sağlıklı ve etik gelmiyor bana. 1 hafta bekleriz canım ne olacak :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oldu ama regl olduğunu oda bilmiyormuş bı girdim kan geldi sonra anal istedi kayganlastirici kullanmadan çok rahat girdi bide ilk seferiydi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Regl olmaya gerek yok ben hep anal isteyip yapıyorum. O da buna karşılık para istiyor😅 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Bende o dönemde hep anal yaptım gerçi hep dediğim anal daha dar çok zevkli birde içine akması off 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ben sevgilim çok istekli olduğunda anal vajinal yaptığım oldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet yapmistik. 7 2 Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Sansli erkek o darlığı yaşatan kadını var 🥰 Yorumla tostcuuu +1 yıl Eşin mi istedi sen mi? Yorumla
bluefintuna Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. Sevgilim reglken anal da yaptık vajinal de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl birkaç kere yapmıştık sevgilimle😅 3 1 Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl 😈 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hayır sağlıksız iki dediğin de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl yaptım olgun biriyle 7 4 Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Çok genç analdan zevk yerine acı verir olgun tecrubelidir zar3n bi kere yasadinmi bida canın çeker o zevki Yorumla İlhann06 +1 yıl sen mi istedin o mu analdan yapmak istedi Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Tesekkür ediyorum 😊 Yorumla Hadiiyani +1 yıl Zor oldumu Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. neden olmasın ki gayet güzel işte 0 0 Yorumla
tuğbaatuğba Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İğrenc 2 1 Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Ama çokta zevkli dayanılmaz tutku Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Vardır, sen nasılsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
anal ya da vajinal ilişki yaşamam. sağlık öncelikli. ama regl anında sevişiriz. ilişki olmadan da insanlar mutlu olabilir. sevişerek okşayarak sürtünerek...
Vajinal yapan da var, kondomun tek işe yaradığı yer bile diyebilirim hatta.
Çiftlerin yatak odası hayatını merak ediyosun yani 🤣
analdan asla yapmadım yapmamda sağlıklı ve etik gelmiyor bana. 1 hafta bekleriz canım ne olacak :D
Oldu ama regl olduğunu oda bilmiyormuş bı girdim kan geldi sonra anal istedi kayganlastirici kullanmadan çok rahat girdi bide ilk seferiydi
Regl olmaya gerek yok ben hep anal isteyip yapıyorum. O da buna karşılık para istiyor😅
vajinal yaptımda anal yapmıyorum acıyorum karşıdakine
Bende o dönemde hep anal yaptım gerçi hep dediğim anal daha dar çok zevkli birde içine akması off
Ben sevgilim çok istekli olduğunda anal vajinal yaptığım oldu
Evet yapmistik.
Sansli erkek o darlığı yaşatan kadını var 🥰
Eşin mi istedi sen mi?
Yapan varmış vay be 😂
Sevgilim reglken anal da yaptık vajinal de
birkaç kere yapmıştık sevgilimle😅
😈
Hayır sağlıksız iki dediğin de
yaptım olgun biriyle
Çok genç analdan zevk yerine acı verir olgun tecrubelidir zar3n bi kere yasadinmi bida canın çeker o zevki
sen mi istedin o mu analdan yapmak istedi
Tesekkür ediyorum 😊
Zor oldumu
neden olmasın ki gayet güzel işte
İğrenc
Ama çokta zevkli dayanılmaz tutku
İkisi de iğrenç
soktum duşa vajinal yaptım
Hayır
Vardır, sen nasılsın
Hiç affetmem
farklı yontemler denıyerek