Daha önce hiç tuvalette seks yaptınız mı?

Canlar ben geçen böyle bir fantaziye tanık oldum dükkan da gece oturuyorum hoba kamil geldi. abi dedi son 3 ayın intikamını alacağım noldu lan dedim hatun mu düşürdün ? ya dedi biliyorsun ruslar ile aram iyi eskilerden bir manita geldi. İyi dedim hadi kolay gelsin başarılar...

Aradan saatler geçti bizim oğlan kız ile dükkana geldi yüzler gülüyor tabi. Ben saf içimden diyorum ki kesin işi bitirmiş. Neyse efem hatun tuvalete gidecem demesin mi ? dedi. 10 dakika sonra bizim ki de inmesin mi tuvalete ? inmesin tabi ama indi...

Aradan bir 15 dakika geçince kıllandım tabi iş yerimin tuvaletin de böyle bir şeye izin verir miyim ben ? Vermem.

İndim aşağı vurdum kapıyı açtım fermuarıı çıkardım lan yok nere gitti bak hikaye harbi öyle değil. Napiyorsunuz lan burada dedim ahahahahaha aklımdan çıkmıyor canlar bu mal o an kızı duvara dayamış arkadan beceriyor.

Beni görünce birden geri çekildi "tam boşalıyormuş" nerden bilebilirim ki... battı ortalık bizim ki yarı çıplak ben gülüyorum kız ağlıyor. Bir hayvanlık ettik ama olsun napalım.

Kızı yolladık canlar bunun elien verdim temizlik malzemelerini o spermlerin hepsini temizlettim o bahane ile tuvalette ki 40 yıllık temizlenmemiş delikler bile temizlendi...

Ne iğrenç hem tuvalet hem seks...

Size çok bozdu ya çok bozdu site...

İşine gelmeyen okumasın bu başlığı konu ile ilgili küçük bir anımdı bu :)

Sizin hiç böyle bir tecrübeniz oldu mu ?
Daha önce hiç tuvalette seks yaptınız mı?