tanıştığımızda kendi kendime "ulan insan buna kıyıp s**kemez" demiştim ama!!! ilk beraberliğimizde "devam et sakın durma ben dur desemde durma" dediğini duyunca o kararımdan vazgeçtim
çok çıtkırıldım bir kız ile kıyamayarak başlamıştım hani narin diye düşndüm domalmış poziyonda arkasını döndü ve prenses mikmiyorsun sert yap dedi :d şok oldum
seks yaparken kıyamıyorum içim cız ediyor ama uygulamada kıyamayınca partnerim zevk almıyo o yüzden içten içe kıyamasam da kollarımın arasında intikam alırcasına yaparım
Cinsel ilişki kadına kötülük veya eziyet midir de, kıyamamak diyorsun? Yatak, insanın ilkel dürtülerinin serbest kalması gereken yerdir, şefkat ve seks beraber olmaz...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
seks yapmadım
tanıştığımızda kendi kendime "ulan insan buna kıyıp s**kemez" demiştim ama!!!
ilk beraberliğimizde "devam et sakın durma ben dur desemde durma" dediğini duyunca o kararımdan vazgeçtim
çok çıtkırıldım bir kız ile kıyamayarak başlamıştım hani narin diye düşndüm domalmış poziyonda arkasını döndü ve prenses mikmiyorsun sert yap dedi :d şok oldum
Aha prenses diye de lafı koymuş 🤣🤣🤣
@Banker_Bilo evet :D
seks yaparken kıyamıyorum içim cız ediyor ama uygulamada kıyamayınca partnerim zevk almıyo o yüzden içten içe kıyamasam da kollarımın arasında intikam alırcasına yaparım
Cinsel ilişki kadına kötülük veya eziyet midir de, kıyamamak diyorsun? Yatak, insanın ilkel dürtülerinin serbest kalması gereken yerdir, şefkat ve seks beraber olmaz...
Çok seversen bazen merhamet duygun ağır basar. Bunu kadın o an anlayamaz ya da anlam veremez belki ama olabilir bu durum.
Oldu saç teline kadar ince ince zarar görmesin diye parmak ucuyla dokundum
İlki miydin
Hayır
Neye kıyamadın
Çok sevdim biblo gibşydi
Mına bile korum bağırta bağırta inlete inlete
kıyamayacaksa nasıl olacak
Üniversitede sınıftan çekingen bir kızla sevgili olmuştum, iyi biriydi ilk zamanlar kıyamıyordum evet
İlki miydin
Evet 1 sene oldu devam ediyoruz sorun yok
O mu istedi sen mi ilk
Oda merak ediyordu ama çekiniyordu başlarda ama alıştı
Sen ısrar etmişsin
Öyle oldu
Niye mikmek istedin ki
Evet insan eşine kıyamıyor ama başkası olsa daha avımasız ve sert olabiliyor ve daha hırslı
Partnerin ne istediğine bağlı. Nasıl istese öyle o anda kıyıp kıyamamak önemli değil haz alıp alamadığı önemli
Kimse kusura bakmasın da ben seks yaparken kimseye acımam ve aşırı derecede sert olurum hem zaten seksin sert olani zevklidir
Hep öyle oluyor ama yapacak bişi yok zevk aliyo diye düşünüp önemsememeye çalışıyorum
Burcun ne
Niye
Balık mı
Başak
herzaman daha ssert istediğimi düşündükçe kıyıyorum :D
Kıyamayacaksam neden seks yapıyoruz. Kadın da buna itiraz eder
Maalesef bana olmuyor
pek olmadı galiba 😋😅
Nasıl kıyamamak yani anlamadım
Kıyamamakmı😄 elime geçse parça pincik ederim
asla çatır çatır duvardan duvara
Neyine kıyamamak ki bu
olmadı çünkü yapmadım
yok olmadı itaat edecek
Oldu sonra bana kiydi
Kıyamazsak olmaz ki
Hayır hiç acımam
Kiyamama olayının hiç seks ile alakası yok
Yapmadım ki kiymayayim
Evet her şeyi yaptım sadece kaymama izin vermedi
Acımamak gerekir özel sebepler yoksa
Gözünün yaşına bakmam 😜😀
O an koymak olmaz ki. Kadın da istemez mi?
Dayak mı atıyorsun
Yok zerre acımam ben
Hayır
Maalesef olmuyor djdj
Evet oldu
Bilakis kıyarım
Oldu
Olmadı.
Hiç olmadı valla
Olmaz acımam
Olmadı hiç
Öyle bir lüksüm yok