@Salihdevşir33 Abi vücudu bukadar taş olan bir hanım buldunuz da sokakta sevişmesi mi kaldı. Bu ancak yabancı platformlardan birinde yayınlanan bir sahne olabilir.
@Salihdevşir33 Olmaz kardeşim. her şey yerinde güzel. Ne Türkiye sokakları böyle bir sahneyi yaşamak için uygun ne de bu sahnenin hakkını verecek bir çift tanımıyorum ben. Gerçekte sahilde seviştiler diye haberlerde miğdemizi bulandıran iki tane balina görürüz üst üste okadar. Gaza getirmeyin insanları 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sokak dediğimiz yer adı üzerinde sokak. Ve sevdiğim kişinin mahremiyete önem vermesi gerekir. Yakınlaşma olabilir ama ilişki ancak evde yaşanabilir.
Sokakta sevişecek kadar rahat değilim.
O an arzu zirve yaptı mı, mantık işlemiyor. Minibüs yolunda gündüz araba içinde yapmıştık. Belki anlık bakan olduysa da göz keyfi artık 🤭
resimdeki gibi seksi durmayacağına yemin edebilirim, kanıtı da başkası getirsinz. Tabii ki reddederim abi delirdiniz heralde.
Neden resimdeki gibi durmazki
@Salihdevşir33 Abi vücudu bukadar taş olan bir hanım buldunuz da sokakta sevişmesi mi kaldı. Bu ancak yabancı platformlardan birinde yayınlanan bir sahne olabilir.
Ama sonuç aynı değilmi haz oranı yine aynı olur bence
@Salihdevşir33 Olmaz kardeşim. her şey yerinde güzel. Ne Türkiye sokakları böyle bir sahneyi yaşamak için uygun ne de bu sahnenin hakkını verecek bir çift tanımıyorum ben. Gerçekte sahilde seviştiler diye haberlerde miğdemizi bulandıran iki tane balina görürüz üst üste okadar. Gaza getirmeyin insanları 😂😂😂
Ben Türkiye'de yasamadigim için rahat konuşuyorum
hiç acımam en yakındaki arabanın kaportasına yatırırım bi güzel dayak yeriz bi daha öyle bir şey istemez
Ne demiş atalarımız? "Vereni cami avlusunda dikerler."
Eğer ki kimsenin görmeyeceği göremeyeceği bir yerdeyken yapıyorsa ben buna bayılırımmm
Sokakta isterse hiç tereddüt etmeden yaparım.
Nazikçe reddetmek en güzeli
Üsküdardaysan ıssız moda sahiliyses sokak yerine göre değişir 😀
Issız bir yere tabiki sessiz tenha
Reddetmek tabikide. Sokakta yapmak ne?
Hep yaşamak istediğim bi olay ıssız bi yerde gizlice seks
O an sikilmek için het şeyi yaparım
Keşke benşm olsan
Reddederim
ıssız yerde hallederim
Küfür ederim.
sanada bisey denmiyor kezo 😉
@7densonra Aynen bu yoldan devam