Evet, aşık etmek ne kelime :D Bana mektup yazardı, mail atardı. Beni sapığa çevirdin sürekli aklıma geliyorsunlar. Hatta video çekip kritik yapardık. Vay be ne boşaltmışsın beni falanlar filanlar. Bigün o kadar çok boşaldı ki. O gece salondaki koltukta yatmak zorunda kalmıştık :D Bir panomuz vardı, tarih ve orgazm adedi şeklinde panoya işaretliyordu. Şu an görüşmüyoruz ama panoyu hala saklıyormuş.
Yalnızca iyi seviştiğiniz için birini kendinize aşıl ederseniz, günüm birinde artık size eskisi kadar iyi sevişemiyor gibi gelmeye başladığında aşkınız da sona erer.
Seksle başlayan bir ilişki, seks sona erdiğinde bitmeye mahkumdur.
İster kadın isterse erkek farketmez. 21. yy’da seksle birini kendini bağlayacağını düşünen insan vasattır, gelişmemiştir.
Duygusal cümleler güzel bir yemek ve uzun süre süren bir ön sevişmeyle partnerinizi kendinize aşık edebilirsiniz bu denenmiş bir olaydır ve kesinlikle sizin de denemenizi tavsiye ederim
Yatağa girildiyse zaten tavlanmıştır. Ciddiye dönmekten bahsediyorsan seks yetmez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir gecelik ilişki yaşıyan biri olarak söylüyorum, inan gözümde köşe başında dikilen bayanlar'dan hiç bir farkları kalmıyor Aşkı tesadüfle yaşamak gerekiyor. Benim görüşüm budur.
Birkaç saatlik seksten sonra ne halt yiyeceğiz? Konuşacak, anlatacak bir şeyi yoksa, bir zeka pırıltısı göstermiyorsa birkaç saat güzel seks yaptı diye aptal aptal muhabbetlerini çekemem kimsenin.
Tavlamadan sevişiyorsa zaten sadece cinsel obje olarak görüyordur eee sırf cinsellik içinde tavlanmak istemem obje değilim çünkü. bir diğer adıda var da yazmim neyse 😄
Ünideyken sevgilim konservatuvar da piyano okuyordu , sevgilisi vardı ama ben daha iyi sevişiyorum diye çocuktan ayrılıp benle sevgili oldu , pek doğru birşey değil 😀
En İyi Cevaplar