Geçenler de sahilde sevişen çifte tepki gösterilmis, ve bildiğin sevişme yani öyle öpüşmek değil bir çocuklu Ailenin yanında. Açıkçası Antalya bir çok turist yerinde kaldım turistler de hiç böyle şey görmedim en fazla küçücük öpücük veriyorlar dudaklara ama bizimkiler işi abarttı bence git otel tut ev tut yap herkesin için hayvanlar gibi çiftlesmek ne? Çok ayıp hayvanlardan bir farkımız olması gerek miyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMesele dün günah vs degil. Mesele etik olup olmaması. Ama tepki gösterince yobaz damgasını yiyorsun özgürlükten dem vuruyolar. Etik olmayan seyleri sokak ortasında yapmak da sacmalık
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle mesela ayıp olmasi istediği kadar yobaz desinler bunların yaptığı ahlaksızlığın yabancılar yapmıyor
En İyi Cevaplar
Bende Kanadadayim dışarda böyle bişey görmedim hani derler ya yurt disinda her şey ulu ortada yalan yok öyle bir şey yani bol bol kahve içiyorlar bol bol ağaç dikiyorlar dağ taş ağaç halen dikiyorlar en gözüme carpan bu cinselik falan yok dışarda 😀😀
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
+1 yılSence normal mi bu normal olmadığını sende biliyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSabah yapılmaz biz gece sevgilimle kimse yokken az bi sevişme yaşadık
22 Yorumla
Soran+1 yılGece kimse yokken olur tâbi
Cevap sahibi+1 yılTabi en uygunu yapmamao sonuçta biri gorebilir ahlaklica değil ben pisman oldum.
Tek kelimeyle hayasızlık ve terbiyesizliktir.
00 Yorumla
+1 yılArtık her şey çok normallesti yatak odası gizliliği kalmadı
00 Yorumla
+1 yılBen kalabalikta seviyorum, ama senin dedigin gibi colugun cocugun icinde degil. Gece klubunde, konserde, sinemada falan
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olur tâbi de çocuklu ailenin yanında ulu orta nedir ya yabancılar yapmıyor bunu
- +1 yıl
Evet onlar abartmis. Sen sever misin gece klubunde konserde falan? Var midir oyle fantezin
- +1 yıl
Adam kendi işinin oesinde 😂 kız ne diyor sen ne diyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok şahit oldum bırak sahili paralarda resmen ilişki yaşıyor lar
00 Yorumla
+1 yılNormal değil, görmek zorunda değiliz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bizimkilerde otele gitcek bütçe yok ki :))
04 Yorumla
Soran+1 yılElleirnde son model telefon var ama
Soran+1 yılStarbuckslardan çıkmıyorlar Alaçatı da tatil yeme beni
+1 yılİnsanda edep denen bir şey var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Güzel bi dayağı haketmişler
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin yeri vardır hani
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Öyle özgürlük altında her şey serbest
00 Yorumla
+1 yılSevgi paylasimi. Dogal bence.
07 Yorumla
Soran+1 yılAhlaksızlık bu ne sevgiisi be? Ortada evlenme teklifi vs olsa neyse
- +1 yıl
Size kalsa hersey ahlaksizlik
Soran+1 yılPardon siz hayvan misiniz da hayvanlar gibi sokak ortasında ciftlesiyorsunuz? O zaman hayvandan farkiniz yok hadi hayvanlar masum, akılları yok sizdr akılda mı yok Çocuklu ailenin yanında olur mu ya ne saçma sapan konuşuyorsun
- +1 yıl
İnsanlar sevgilerini paylasmak icin birbirilerine sarilabilirler. Bakisabilirler. Opusebilirler. Seks yapmak bambaska bisey opusmek bambaska bisey. İnsanlar bu eylemi yapmak icin illa otele mi gitmeli? Opusmeninde bir sevgi gosterisi oldugunu bunun ayip degil dogal oldugunu kotuluk degil iyilik oldugunu sevgi icerdigini ogrenemediginiz icin boyle ahlak tabani altinda yargilayip dogruyu buldugunuzu saniyorsunuz. Sen opusmek kotu dersjn. Yarin baskasi elele tutusmak der. Bu ulkenin kulturu ve ahlak anlayisi ne kadar dogru ki ona gore kirmizi cizgilerimizi cizelim.
Soran+1 yılTam mallsinn, sarılma vs değil bu ahlaksızlık özürlü gibisinn
- +1 yıl
Sende cok saygilisin gercekten. Hayvanlar etmiyor kufur. Hayvan kadar olamadin.
- +1 yıl
İnsanlarin kalbini cok kiriyorsunuz. Erkegi kadini yok bu isin insan insandir. Ancak ben cok deger verdigim kadinlardan isitince dahada uzuluyorum. Uzmeyin bu kadar kolayca insanlari.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSence normal mi
03 Yorumla
Soran+1 yılTam bir hayvanlık
- +1 yıl
Sormana gerek yok o zaman olan var olmayan var olur mu öyle ortalık yerde
Soran+1 yılOlanı olmayanı geç çocuklu ailenin yanında. Ne kadar ayıp çocuklarım psikolojin bozulur be
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne