Sevdiğim adam dışarıda öpüşmenin çok yanlış olduğunu ahlaksız bir şey olduğunu söylüyor sizce haklı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAhlaksızlık veya ahlaki olarak değerlendirilebilecek bir davranış, toplumun kültürel, sosyal ve etik normlarına göre değişebilir. Sokakta öpüşmek de bu konuda farklı görüşlere neden olan bir davranıştır. Bazı toplumlarda, sokakta öpüşmek doğal ve normal bir davranış olarak kabul edilirken, diğer toplumlarda daha fazla muhafazakâr bir yaklaşımla ele alınabilir. Ahlaki değerler, kişisel inançlar ve toplumun kabul ettiği davranış kuralları tarafından şekillenir. Toplumda ahlaksız olarak değerlendirilen davranışlar, genellikle utanç verici, toplum kurallarına uymayan veya başkalarını rahatsız eden davranışlar olarak tanımlanır. Ancak, bu değerler farklı toplumlarda değişebilir ve kişisel görüşlere göre de çeşitlilik gösterebilir. Sokakta öpüşme davranışı, insanların kişisel özgürlüğüne ve özel alanlarına saygı gösterildiği sürece ahlaki olarak kabul edilebilir. Toplumun genel normlarına uygun olarak, öpüşme veya diğer romantik eylemleri gösterirken, çevreye duyarlılık ve başkalarının rahatsız olabileceği durumlarda dikkatli olmak önemlidir. Sonuç olarak, sokakta öpüşmek veya benzeri davranışlar, kişisel ve toplumsal ahlak anlayışına göre değerlendirilebilir. Önemli olan, özgürlüklere ve diğer insanların rahatlığına saygı göstermek, toplumsal normları anlamak ve başkalarını rahatsız etmemek için dikkatli olmaktır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Burada senin ve karşı tarafının ne istediği çok önemli. Sen istiyorsan o istemiyorsa ya da tam tersi durum varsa öncelikle dışarıdaki kişi ve mekandan öte birbirinize saygınızın olması gerekiyor. Bunu da en güzel sağlıklı iletişim kurarak anlaşabilirsiniz. Bende arkadaş gibi düşünüyorum. Yanaktan dudaktan anlık öpülebilinir fakat yalap şalap uzun dakikalarca öpmek banada doğru gelmiyorDU. Fakat karşıma öyle bir insan çıktı ki tüm tabularımı yıktı şu an birbirimizin isteklerine saygı duyarak ilerliyoruz. Daha önce sokakta uzunca öpüşemem dediğim halde Şu an yağmur yağsa da yağmasa sürekli onu öpesim bundan önce ona sarılasım var. Hatta geçtiğimiz hafta asla ve hiç kimse ile hic bir koşulda yapmam/yapamam dediğim şeyi sahilde yaptık. Çok utandım ve hala utanıyorum fakat bunu o istedi ve şunu diyebilirim ki bazen direk hayır demek yerine bir deneme sonrası neyin size iyi geleceğini keşfetmeniz çok önemli. Tabiki bunu karşılıklı saygı sınırları içinde yapılması çok ama çok önemli !
00 Yorumla
+1 yılBirbirini seven iki insanın sevgilerini sunuş biçimleriyle toplumda ki diğerleri tarafından anormal görülüp, onlarca kötü niyetli insanın kavga, taciz, cinayet ya da suçu yaratırken gayet normal görülmesi akıl tutulmasıdır. Çünkü öpüşmeye tepki gösterenler sanki bu eylem kıyameti başlatacakmışcasına tepki vermesine rağmen aynı çıkışı suça karşı gösteremiyor. Bu nedenle öpüşmeyi toplum için yıkıcı ahlaki çöküntü gibi ifade edilmesini manasız buluyorum.
Sokak ortasın da birbirine hertürlü insanlık dışı eylemi yapmayı normal gören insanların toplumun da olmaktansa, insanların birbirlerini aşk ve sevgiyle öpebildikleri bir toplumu yeğlerim. Sevgiyi köreltecek hertürlü düşünce, eylem ya da durum en büyük ahlaksızlık olmalı.
00 Yorumla
+1 yılyani bana göre ters şeyler , bana göre hayvanlar insan içinde sokaklarda münasebette bulunur insanların ise mahremi vardır ve herşeyden önemlisi yine insanın kendi mahremine saygısı olması lazım.. dışarıda öpüşmeyi geç 3. kişilerin yanında cıvık laubali hareketleri bile hiç sevmem ben
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
19Cevap
Sonuna kadar haklı, bu bir tabu değil, ahlak meselesi, cinsellik özel bir durumdur, yemek, su gibi uluorta yapilacak bir faaliyet değil, hayvanlar sokakta çiftleşir,
İnsanın bir onuru ve onu hayvanlardan farklı kılan özellikleri var o yüzden gizli olmalı, o günaha başkalarını da şahit tutmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben başkasından rahatsız olmam kafamı çeviririm yoluma devam ederim. baskılanmış toplum olduğumuz için halkın geneli bunu ahlaksızlıkla değerlendiriyor. ha bana sorarsan ben şahsen öpüşmem sokakta rahatsız olurum ama bir başkası olmuyorsa bize de laf söylemek düşmez.
00 Yorumla
+1 yılDoğru milletin içinde niye öpüşüyorsunuz ki oldu olacak birde ilişkiye girin yani müsait yerde öpüşün sarılmaya bir şey denmez ama öpüşmek sevişmek doğru değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. NEFRET EDERİM. Kimsecikler olmasa neyse de. Etrafta birsürü a*baş var. Karşımdaki kız ciddi düşündüğüm olsun, olmasın. Onun üzerine hayal kurmalarını istemem.
00 YorumlaValla kiz arkadaşım istersen çarşının ortasında bile öpüşürüm ben utanmam isteyen istediğini her yerde yapar bu özgürlük sana verilmiş
00 Yorumla
+1 yılEvde öpüşme dışarda öpüşme kafede öpüşme otelde öpüşme resepsiyon da öpüşme nerede öpüşelim kuyu kazıp içine mi girelim
01 Yorumla- +1 yıl
Haklı
+1 yılSevgilin haklı, bunu genelde kızlar söyler sizde tam tersi olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet sokakta yapilmamali cok seviyorsan kuytu kosede ya da evlenirsin doya doya opersin evinde
00 Yorumla
+1 yılBazı şeyler hassar değerli olmalı. insanın önce kendine bedenine saygısı olmali. Ulu orta yerlerde öpmek vs çok yanlış bir davranış ve tutum bana göre. Kişinin ahlaki eksikliği bana göre.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlu orta ise evet. Tenha ise belki olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayni mantikkk , zamaninda bizde yaşadık yani halden anlariz 😂😂
Sevdiğim insanı o kadar küçük düşürme o benim ben onu özeliyiz
00 Yorumla
+1 yılSevdiğin adamın İnstagram keşfetine ve Google geçmişine bakmanı öneririm
00 YorumlaNormal ölebilir bunda ne var ki
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla Hayır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbu devirde değildir
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumlahayırr
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılÖzel olmalı bence
00 Yorumla
+1 yılBu zamanda normal
00 YorumlaBence haklı, seven sevdipini o konuma düşürmez
02 Yorumla- +1 yıl
Akpli
Evet
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılTercih.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılzannetmiyorum
00 Yorumla Yani haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSebce nasıl
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi