Herkese merhaba,
Bazı erkekler çok önemsiyor neden bu kadar önemli bu konu? Önemseyen kesim muhafazalar Müslüman kesim galiba. Müslüman olmayan birisinin önemseyeceğini hiç sanmıyorum ben,
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkese merhaba,
Bazı erkekler çok önemsiyor neden bu kadar önemli bu konu? Önemseyen kesim muhafazalar Müslüman kesim galiba. Müslüman olmayan birisinin önemseyeceğini hiç sanmıyorum ben,
Kadın ilişkiye girdiği erkeğin genlerini vücuduna alıyor. Erkeğin vücudu kadının genini içine almıyor. Ömür boyu bu genler sende kalıyor. Bilim insanlarına biraz kulak verirsen anlarsın aslında. Gerçek bilim hakikati söylüyor. Bu yüzden yaratıcı bir kadının iki erkekle evlenmesini yasaklamış ama erkeğe izin verilmiş
Bilmiyorum ama bu tür beklentileri olanlara da saygı duyuyorum. Sonuçta herkesin beklentileri kendisini bağlar. Bazıları için de önemli değildir onlara da saygı duyuyorum. Bu biraz da yaşam tarzı ile alakalı bir şey. Yaşam tarzına kim uygunsa onunla beraber olursun.
Cevap
18Cevap
Şöyle anlatayım bu dini inanca göre kişinin düşünce yapısına etnik kökenine ve yaşam tarzına göre değişir bunu değiştirmek pek mümkün değil ben artık her kızın bakire olduğunu düşünmüyorum bu önemli ya da değil
her kızda kan gelecek diye bir kural yok bu zarın yapısına göre değişir belki ilk ilişkide kanar belki beşinci belkide hiç kanama olmaz cerrahi müdahale gerekir yani zarın esnek olma ihtimalide var ve zarı yerinde olup her şeyi yaşayan kızlarda var tabi bu durum onların karakterine kalmış yani zara çok takılı kalmamak gerek ama demiyorum ki böyle birden faz ilişki yaşamış kişiyle evlenilsin önceden başına istemediği bir olay gelmiştir kızlığı bozulmuştur dürüst olursa bu konuda güvenip seversem yani arada bir sevgi aşk varsa bir şekilde olur
Artik bizim muslumanlarda önemsemiyor mu akıllı skjrjejhe
Müslüman olmayanlar önemsemiyordur dedim
Ln artik müslümanlarda önemsemiyor neyini anlamadin?
Şimdi bunun biyolojik etkileri vardır o yüzden bekaret önemli.
Bir defa cinsel ilişki esnasında kadın oksitosin salgılar. Buna aşk hormunu da diyebilirsin..
Bu hormon da bağlılık sağlar.. Eve ve erkeğe bağlanır..
Ne kadar çok ilişki yaşanırsa bağlılık o oranda azalır..
Ne istiyorsun ablacım herkes birbirinin altına yatsın kalksın kim kimin yatağından çıkıyor belli olmasın falan mı bakireliği önemsizleştiriyorsunuz tamam ama bu seferde böyle şeyler ortaya çıkıyor grup sevişmeler güzel kardeşim bir kim böyle hayat ister evleneceğim kız böyle biri niye olsun
Grup sevişme falan yok saçmalama
Alakası yok yanlış düşünüyorsun
Ben herkesle yatmam mesela
Hayatımda bir kişi oldu onun dısındada evlenene kadar olmayacak zaten
Toplumla ilgilenmiyorum
Ben Müslüman değilim zaten
Evet ciddi ilişkim olmuştu
Dinsizim ben anlatamadım galiba
Konu sadece bakirelik değil ki şimdi kızlar /erkekler umrunda değil kimin eli kimin cebinde belli değil
Erkekler genelde dışarıda çevresinde konuşurken bakire kız isterler ama sevince genelde umursamıyorlar. Biraz toplum içinde baskıdan korkuyorlar. Bakire kız isteyip bakire olmayanlarla evlenenen çok gördüm.
Ben önemsiyorum şahsen geçmişi kafama takılıyor diye
Takılmasın niye takılıyor ki
Şeninde geçmişin yok mu sonucta
Hayır yok ben geçmişime önem verdiğim için zaten kadında geçmişe önem veriyorum
Senin geçmişin yok mu
Sende yapmışsındır geçmişte
Hayır yok dedim ya
Temiz olan bakire ister
O doğal zaten ona bişey diyen olmadı
hiç bir önemi yok emin ol
hangara sürekli başka uçaklar girerse ne olur yıpranır o yüzden önemli
Kişiden kişiye değişir