Bi dar delik için yapmadığı kalmıyor bazı erkeklerin hepsinin götü başı ayrı oynuyo
Niye bu kadar bekarete takık ve karaktersizsiniz?
Niye bu kadar bekarete takık ve karaktersizsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer her şeyden önce insanların fikirlerini yargılayamazsın ve ya hakaret edemezsin bakire/bakir olmayan yaftalanmak istemiyorsa o zaman bakire/bakir isteyeni de yaftalamayacak insanların seçme hakkı var 2 tarafta erkek kadın geçmişini döker varıyla yoğuyla alan kişi alır almayan almaz buna göre ya yola devam edilir ya da ayrılırlar 2 tarafta kendine uygun birini bulmak için özgür olur ama herkesin bir seçme hakkı olur.
1-kimsenin sevgilileri veya partnerlerinden biri olmak istemiyorum ilk ve tek olmak istiyorum.
2-daha benim yaşım ne ki birlikte olacağım belki gelecekte evleneceğim kızın yaşı kaç olsun (kendimden büyükle olmak istemediğime göre) daha yeni reşit olduğu veya belki olmadan ilişki yaşamış birinin bırak o anlamda güvenmeyi başta karar verme yeteneğine güvenmiyorum belli ki fevri karar veren aceleci ve ikna edilebilen biri
3-aşkın temelinde ki 6 şeyden biri de sahiplenmektir ama ben benden önce başkasının olan birini nasıl sahipleneyim benim göreceğim dokunacağım şeylerin hiç bir ''bana özel'' yanı kalmamış gören görmüş başka daha kim bilir neler yapmış orta da bana özel bir şey yok.
4-başta inanç olarak doğru bulmuyorum ve aşağıda yazdığın şeylerden birine cevap olarak ta napayım inancımı paylaşmayan insanı ilişki de ortak değerler, inançlar ve fikirler yoksa o ilişki de başta uyum yok demektir ve uyum olmayan ilişki yürümez.
5-daha önce başkasının dokunduğu ağzını veya organını sürdüğü hiç bir şeye dokunmak ağzımı sürmek vs istemiyorum aynı şekilde gelecekte ki çocuklarım içinde istediğim anne bu değil.
6-bunu yaşamış olması sadece 1 kere yaşamış olduğu anlamına gelmiyor ve ben geniş bi insanla birlikte olmak istemiyorum (kız da olsam aynısını söylerdim eşcinsel erkek olsaydım da (yani erkek partner isteseydim) hele bazıları var ahlaksızlığı modernlik sanıyor.
Yanlış anladin sanırım. Sevgilim eşini bakire istiyo anlaminda degil de sekste bakire istiyo anlamında demistim
Bak bi yorumda paylastigimi aticam simdi
Yani öyle şart koşmuyor da bakireleri tercih ederim diye konuşuyor. Ve hic sevgilim olmadığı için ne kadar şanslı olduğunu söyleyip duruyor her ilkimi onunla yaşayacağım için. Ve böyle demesi yine aynı şeye çıkmıyor mu
anladım şöyle sevgili olarak bakire tercihinin sebebi yukarıda yazdığım sahiplenme bi de belki başkasının olmuşla istememe ile alakalı olabilir sonuçta bakire istemediğini söyleyen çoğu erkek sevgili dediğini sevdiği için değilde cinsellik için istiyor gerçekten sevse geçmişinden dahi kıskanırdı
erkek benim demediği diyemediği kıza bağlanmaz bağlanamaz bağlanmak istemez (3 ünden biri ) ama sadece seks ilişkisi ise o zaman o tercihin sebebi başkalarının dokunduğunu istemeyebilir (mantıklı bulmaktan ziyade tahmin yürütüyorum) bi de eğer sırtlan bi herifse kirletme duygusunu seviyor da olabilir var öyleleri.
bi de böyle yerlerde çok meriç var önemi yok diye güya modern görünmeye çalışan onlara da pek güvenme derim bu soruyu erkek olarak sorsan daha dürüst cevaplar alırdın mavililerden
Anladim teşekkürler
Karaktersiz olanlar her bir halti yedikten sonra bakire el degmemis birisini isteyen kişidir bence. Ama yıllarca dikkat etmiş bir erkeğin ayni kendisi gibi el değmemiş birisini istemesi normal değil mi sizce.
Knk dar delikten ziyade kimseyle yatmamış birini istiyorlar ama isteyen o karekterde biri mi orası düşündüren kısım işte ama sevgi herşeyin önüne geçer
Herkes önemsemiyor artık. Tam tersi, özellikle tecrübeli kadın isteyen de var. Şahsen bakireyim ama bir faydasını görmedim.
Sonuçta gencim, normal bir durum 🙂 Ama sonuç olarak yapmadım.
Cevap
12Cevap
Uzak dur ak gerek onlardan. Seçici olmak önemli. Ne ywzıkki kızların bazılarıda bunlara prim veriyor
Önemli olan akacak kan değil eşlerin karşılıklı birbirlerine saygıları belkide daha tanımadıkları eşleri için nefislerine karşı gelmeleri
Ben inancım gereği cinsellik yaşamadım neden kucaklarda sabahlamış birilerini eşim olarak göreyim?
İnanciniz ayni değildir mesela?
İnancimda olmayan birinin zaten yanımda işi yok, herkes dengi dengine.
Otobanda Kartal'la gidilmez
O zaman otobana çıkmayıver bi zahmet
Karşına çıkacak olan kadınlara yazık
Çıkacağımı kim söyledi?
Yazık olacak kişi ben değilim, kendileri. Güle güle
Niye başka biriyle yatmış birini sevgilim yapayım ki? Midesizlikten başka bir şey değil
Evleneceği insanı öyle ister insan ilki olmak ister
Bekaret'in günümüzde değeri kalmismi alla alla 😄 önemsiz bişey salla gitsin
O dar delik için zamanında ne savaşlar çıkmış haberin var mı be güzelim
İyi de kaç kişiyle yattığını Kim nereden bilecek
Önemsiz önemseyen var mı daha ya
Yani öyle şart koşmuyor da bakireleri tercih ederim diye konuşuyor. Ve hic sevgilim olmadığı için ne kadar şanslı olduğunu söyleyip duruyor her ilkimi onunla yaşayacağım için. Ve böyle demesi yine aynı şeye çıkmıyor mu
Evet bence ayrıl
öyle miymiş Bi önemi kalmadı artık galiba
kım demıs acık kapı ıyıdır.
Dar olduğu için işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?