Gizli Üye(25-29)+1 yılYa gelmiş yine önemli değil kıyaslanma korkusu vs diyenler. Bakiresinden yollusuna geniş bir ilişki yelpazem oldu hepsi de performans konusunda gerek beden diliyle gerekse sözlü olarak övgü yağdırdı hiç bir zaman da acaba kıyaslıyor mu gibi bir düşünceye kapılmadım illaki başka insanların daha iyi olduğu durumlar vardır hepsinin ayrı tadı olur çok irdelemem. Zamanı geldi artık diyip rastgele yapanları hariç tutuyorum sevip güvenip yaşıyorsa o kız erkeğini daha farklı şekilde sahiplenir kaybetmek istemez daha güzel ilişkin olur. Bakire olmadığını bilsem ben sevgili bile olmam sonradan öğrenmişsem de muhtemelen biraz takılır ayrılırım kılıfsız girmek bile istemem soğurum. Kadın ne kadar tecrübeliyse o kadar yıpranmış hissizleşmiş travmatik durumlar yaşamış demektir. Gerek hayatıma girenler olsun gerek arkadaşlarım vs. Olsun çok dinledim. Ben kendi adıma da videosu mu var nudeleri birinin arşivinde mi gruba mı girdi erkek ortamına orası burası meze mi oldu ağzına yüzüne mi fışkırttılar diye düşünmekten kafayı yerim. Buradaki çoğu kişinin amacı cinsellik olduğu için önemli değil diyorlar avlar kaçmasın diye 😂 annen de mi bozuktu evlendiğinde ya da ister misin sevgilisi olsun yaşasın cinselliğini diyeceksin zoruna gidecek boş beleş atıp tutuyorlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Beraber olduğum kişinin ilki olmayı isterdim her insan gibi ama geçmişe obsesif düzeyde takılan bir insan değilim. Zaten birinin bakire olup olmadığını kesin olarak teyit etmenin imkanı da yok. Bazılarının kizlik zarı esnek oluyor veya sonradan jinekolog kontrolünden geçip diktiriyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yapanlarda vardır mutlaka ama o da karşıdakini kandırmak olur.
Esnek zara da yapacak bir şey yok
Soran+1 yıl😊 keşke
- +1 yıl
Eline erkek eli değmediği halde ilk ilişkisinde kanamayan da var. Zar ölçü değil.
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılBir kadında önce sevilecek onda mutlu olabilecek taraflar ararım, bakire olmasada bu onu sevmeme engel değil bakir bir erkek olarak söylüyorum
15 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏻👏🏻👏🏻
34 yaş ve bakir iyimiş- +1 yıl
😊 yani öyle gerçek bu.
Soran+1 yıl😊😊
- +1 yıl
Teşekkürler Eig için 😊
Soran+1 yılRica ederim😊
Hakan sabanciyla birlikte olursan önemsiz bizim köyden mustafayla birlikte olursan çoh önemli
13 Yorumla
Soran+1 yılHahaha değişik ve güzel bir örnek oldu galiba en iyi cevap seçeceğim😂😂😂
Soran+1 yılRica ederim😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Erkekler bakire karı istemesinin nedeni sadakat, "temizlik" falsn değil. "Benden önceki benden daha mı iyiydi uatakta" endişesinden dolayı. Çünkü ne erkekliklerine güvenirler, ne de yatağına giren kadının sevgisine.
Kadınları anlamadıkları gibi, erkeklikleri de hep ince bir ipliğe bağlı ezik ezik yaşayıp giderker.
Vakire ta da değil, yatağıma giren, bedenini benle paylaşan her kadın kutsalım olmuştur.12 Yorumla
Soran+1 yılHmm güzel yorum👍🏻
- +1 yıl
doğru tespit... Kıyaslanma kaygısı...
+1 yılBen bakire olmayan kızı bakire kıza tercih ederim.
25 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Bekareti almak gibi bir sorumluluğa girmek istemiyorum.
Soran+1 yılPeki bakire olmayan bir kızla evlenir miydin?
- +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
Bekareti alma sorumluluğunu üstlenmeyi istememekle aynen benim gibi düşünen bir kardeşim...
+1 yılÖnemsiz buluyorum önemli diyenlerin önce kendisinin de bakir olmasına bakması gerekir
71 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben feodal toplumda büyüdüm. Bakire olmayan biriyle evlenmezdim Benim için çok önemli.
11 Yorumla
Soran+1 yılOk😊
Gizli Üye(18-24)+1 yılBizim memlekette çok önemlidir. Herkes bakir kız olsun ister. Sonrada kızlar evlenince kocasına veremez hale gelirler. Sonrada kız vermiyor diye acaba bu kusurlumudur diye kızın başına çullanırlar. o derece önemlidir😂
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. hiç önemli. kalbi sevgi doluysa bekaret en son kriter.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle en önemli şeydir evlenmek için. Bakire değilse anında keserim ilgimi.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki. Sen bakir misin?
- +1 yıl
El ele bile tutuşmadım.
Soran+1 yılNeden peki?
- +1 yıl
Müslümanım.
bakire kız bulunca çok iyi de
ilk olmak çok farklı tabii ki
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyledir mutlaka
- +1 yıl
O güzel kaygan küçük deliğe girmek
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok önemli
evlenip boşanmıştır başımın tacı
ancak macera ve zevk için patlamış kızı tercih etmem şahsen
15 Yorumla
Soran+1 yılHakaret etmen hoş değil. Sen bakir misin peki?
Cevap sahibi+1 yılBen evliyim
Evet evlenene kadar da bakirdim
Cevap sahibi+1 yılHakaret için özür dilerim
Niye öyle yazdıysam ben de anlamadım 🤦♂️
Soran+1 yılTamam sorun değil
Cevap sahibi+1 yıl🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamamen bos muhabbet 2 sevgilim var daha 1 tanesine bakire misin diye sormadim seks iliski icin cok onemli.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnemli olan benle naptigi benden oncesi degil 😏
Soran+1 yıl2. yorumun iyi güzel de. 2 sevgilim var nedir ya? Niye aldatıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılNeyi aldatiyorum birbirlerinden haberleri var
Soran+1 yılYani kusura bakma da iğrenç bir ilişkiniz varmış
Cevap sahibi+1 yılYa ne igrenc iliskisi kimse kimseyi zorlamiyor herkesin bilincinde ne kadar onyargilisiniz ya.
Soran+1 yılBi git ya
+1 yılartık bır onem kalmadıgına emın olabılırsın
216 Yorumla- +1 yıl
senın ıcın onemlımı
Soran+1 yılDeğil
- +1 yıl
Peki ne zamandir boyle dusunuyoesun
Soran+1 yılUzun zamandır
Yani bana göre birinin bakire olması o kişinin çok namuslu olduğu anlamına gelmiyor- +1 yıl
Neler gormus biri olarak bakire olmayipta sadik bakire olupta neler neler yasamislari biliyorum, buna bas ortusu olanlarda dahil, detay veremiyorum buradan
- +1 yıl
Peki bu fikirdesin ve yasadinmi yasamadinmi
Soran+1 yılAnladım az çok biz de görüyoruz duyuyoruz. Daha geçen gün yaşadığım avuç içi kadar şehirde bir mahallede arabanın içinde ilişkiye giren başörtülü kızla bi adamı basmışlar. Millet birbirine anlatıp durdu. Kız arabadan çıkarken çıplakmış başında da örtüsü varmış.
Soran+1 yılYaşadım bir kez pişman oldum ama olsam ne
- +1 yıl
Pilates hocasiyim neler teklif ediliyor ve isteniyor bir bilsen
Soran+1 yılDoğrudur. Ortalık kuduruk dolu😁
- +1 yıl
Neden pisman oldun istekli degilmisin
- +1 yıl
Istersen konusuruz
Soran+1 yılİstekli olmak ayrı bir konu da. Evlenmeden önce olmuştu diye pişmanım. Yani işin dini kısmındayım günah olmasaydı belki de pişman olmazdım. O yüzden içim rahat değil bu konuda.
- +1 yıl
Detaylica anlatirim dilersen dusuncemi
Soran+1 yılAnlattın zaten😊
- +1 yıl
Peki
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılZerre kadar önemli değil ve benden önce kimle ne yaptığı da ilgi alanımda değil.
00 Yorumla
+1 yılAslında önemsiz ama ben yapmayıp beklediysem oda öyle kalmış olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönemli olan kızın ne kadar kişiyle birlikte olduğu bence. Kadınlar istekli bakirelik olmadığı zaman fazla birliktelik yaşarlar (hepsi değil)
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki aynı şey erkek içinde geçerli mi? Erkeğinde kaç kişiyle birlikte olduğu önemli mi?
- +1 yıl
body count deniyor İngilizcede. 2-3 sorun değil. Daha fazlasında onlar da eş adayı olarak düşünmüyor.
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızlarSoruyor sitesinde bu sorunun aynısını 1626263738387373. ye görüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir😅😅
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılÇokmdeğil ama ilki brn olmak isterim
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu galiba çoğu erkek istiyor
- +1 yıl
E ister mutlaka.
Çok fazla değil önemli olan momentum bence uyum
13 Yorumla
Soran+1 yılMomentum ne
Soran+1 yılHm anladım
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Coooooook ama beyinde
11 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏻👍🏻
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen bakirim evleneceğim kişinin de bakire olmasını isterim. Bakire değilse benle değil o işi kimle yaptıysa onunla evlensin.
215 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı yorum
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürlerr
Soran+1 yılÇok sevsen bile evlenmez misin?
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşün senin üstüne kuma getirsem benimle yaşar mıydın?
Soran+1 yılYaşamazdım
Cevap sahibi+1 yılBu da onun gibi işte benden önce biri oraya girmiş ben her girdiğimde bunu hatırlıyacam kendimi eksik hissedicem sen beni onunla kıyaslayacaksın ben başkasının kullanıp attığı kızla yatıyorum olarak algılayacam benim psikolojim bunu kaldırmaz. Ama tecavüz uğramış ve o işe bir daha asla bulaşmamış biri olursa seversem evlenirdim.
Cevap sahibi+1 yılSen bu soruyu neden sordun?
Soran+1 yılMeraktan
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden hiç kimse ile yatma ne kadar iyi güvenilir biri olsa bile! Yatarsan kimse seni kendine kolay kolay eş olarak istemez
Soran+1 yıl😄😄yo isteyende oluyor
Cevap sahibi+1 yılO kullanmak için istiyor bir kere tadına bakıp bakire arayacak
Soran+1 yılSen öyle sanmaya devam edebilirsin. Bakire olmayan kızlarla da evlenen var
Cevap sahibi+1 yılHerkes sana yol verdiğinde görürsün
Soran+1 yılSeni de görürüz
- +1 yıl
Evlenirken özellikle "bakire olmasın da uyuz, beceriksiz, tecrübesiz olmasın, sevişmeyi bilsin, seks hayatım p*ç olmasın" diyen de var.
+1 yılHic bir onemi yok artik.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnemli değil bir kadının geçmişini sorgulamak haddime değil
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşu an sorun mu ediyor sevgilin
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakirelik diyorsunuz önemlimi diyorsunuz siz erkeğin ya tipine ya cüzdanına bakıyorsunuz
08 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄😄bakmayanda vardır
Siz kadınlarda neye bakıyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılBakmayanda vardır tabi milyonda bir. Biz kadında sizin kadar fizik ve paraya bakmıyoruz
Soran+1 yılYaa neye bakıyorsunuz peki?
Sizde de fiziğe bakmayan milyonda birdir
Cevap sahibi+1 yılErkekleri kendiniz gibi sanıyorsunuz çünkü siz en ufak bir şeye takıntı yapıyorsunuz. Erkekler kısa severmi diyorsunuz bunu diyen kız 190 erkek arayışında. Doktorlar subaylar arayan kız evde çalışmayan popo buyuten kızlar hiçbir erkek bir sivilceye takmaz siz dünyayı ayağa kaldırıyorsunuz 😆
Soran+1 yılVay be biz neymişiz böyle🤪🤪😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılneymişsiniz öyle :D
Soran+1 yıl😁😁😁😁
Cevap sahibi+1 yılheheheh :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Önemli değil hatta hiç önemi yok
20 Yorumla
+1 yılBenim için oldukça önemli
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
- +1 yıl
İlerde eşiminde öyle olmasını istiyorum benden önce olmasını kaldıramam
Soran+1 yılPeki siz bakir misiniz?
- +1 yıl
Tabi ki
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılilişkinin süresine göre değişir
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
örneğin 5 yıl ve üzeri sevgili olduğum birisi bana yeni bakire olmadığını söylerse kabuk etmem ve ayrılırım
ama yok
daha yeni tanıştım 3 5 ay oldu geçmişimde bir hata yaptım ve bakire değilim ama 1 defa rek ilişkim oldu derse göz ardı edilir bence
gelişi güzel her 3 5 aylık sevgilisi ile ya da her seni seviyorum evlenecem diyen kişi ile yatarsa o zaman bakirelik önemlidir tabiki de
Soran+1 yılAnladım. Peki erkek içinde aynı şey geçerli mi?
- +1 yıl
tabiki de bi bayan olarak düşünüyorum her kızla düşüp kalkan değilde 1 2 deda ilişki içerisinde iken yaşamış burası daha makul erkek kısmında bakirelik arayamazsın ama az olanı bulmak mümkün
+1 yılÇok önemli bakirelik sadakatın referansıdır
03 Yorumla
Soran+1 yılHm. Peki karşı tarafta bakir olmalı mı?
- +1 yıl
Tabi ki... Benim pipime kendi elim bile değmedi :) O derece bakirim :)
Soran+1 yılÇüş😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok önemli ya bende temiz olduğum için eşim de temiz olmalı
021 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen "temiz" olmasan fark eder mi?
Cevap sahibi+1 yılO zaman farketmez
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılSenin için peki
Soran+1 yılBenim için önemli değil. Karşımdaki insan da daha önce ilişkiye girmiş biri olabilir. Geçmişini kurcalayarak vaktimi harcayamam. Benimleyken ne yaptığına bakarım.
Cevap sahibi+1 yılSenin geçmişin nasıl
Soran+1 yılBen yaşadım bir kez
Cevap sahibi+1 yılBakire değilsin yani
Soran+1 yılEvet değilim
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl28, sen?
Cevap sahibi+1 yıl24
Soran+1 yılHm tamam
Cevap sahibi+1 yılGençken mi yaptın
Soran+1 yılAy sanki şimdi yaşlıyımda.
Birkaç yıl önce düğünüme yakın bir zamanda yaptım.
Cevap sahibi+1 yılHeee sen evlisin herhalde
Soran+1 yılHayır değilim. Düğünüme yakın bir zaman kala vazgeçtim evlenmekten.
Cevap sahibi+1 yılAaa kötü olmuş ya
Soran+1 yılEvet biraz öyle oldu
Cevap sahibi+1 yılAma hayırlısı bakireligin gittiği kötü olmuş bence
Soran+1 yılYapacak bir şey yok
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılOnemsiz
20 Yorumla
+1 yılÖnemsiz
20 Yorumla
+1 yılhiçç..
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemsiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal olarak ilk olmak en önemlisi bence
00 YorumlaBenim için oldukça önemli bir konu
00 Yorumla
+1 yılNe kadar km yaptığı na bağlı bu
05 Yorumla
Soran+1 yılKimin yaptığına mı?
- +1 yıl
ikiside...
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Senin durumun nasıl peki...
Soran+1 yılYo gerek yok
- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli değil
10 Yorumla
+1 yılDeğil sevişmk güzeldr
10 Yorumla
+1 yılÖnemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşırı derece de önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇOK ÇOK ama ÇOK
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye çok çok çok?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvleneceksem onemli yoksa degil