+1 yılgirmedim.
Kendi sebeplerim
1-ben sevdiğime özel olmak istiyorum kalkıp onun birlikte olduğu kişilerden biri değil, bana özel bileyim kalmamış ki. benimle ne yaşıycaksa başkasıyla da yaşamış.
2-sahiplenme: ben birlikte olduğum insan benim olsun istiyorum herşeyiyle (veremeyeceğim bir şey istemiyorum) ama kız daha önce başkasıyla olduysa o artık benim değildir benim dediğim her şeye başkası daha önce sahip olmuş zaten
3-kimsenin artıkları istemiyorum bunu fiziksel anlamda hijyenik bulmuyorum (insanların banyo yaptığının farkındayım) ama benim öpeceğim ağızla kim bilir naptı, benden oral istiyecek ben daha önce başkası (ları) nın organını yerleştirdiği veya ağzını sürdüğü yeri mi yalıycam kusura bakmasın kimse ama düşününce bile hem iştağım hem libido kaçtı.
4-güvenmiyorum: kimse alınmasın ama başkalarının da elde edebildiği (ki daha benim yaşım ne ki benim yaşımda veya benden küçüğün Kü ne olsun) bu işlere kolayca girebilen, kalbi ve (ya) bedeni öyle kolayca elde edilebilen birini sadece cinsel açıdan değil genel olarak güvenilmez, yargı ve karar verme yeteneği zayıf ayrıca iradesiz ve tez canlı bulurum ve öyle biriyle de bir ilişki yürütemem.
5-bu işlerin basitleştirilmesini ve bu rahatlık anlayışını sevmiyorum öyle bir gecelik veya takılmalık vesaire tarzı işler hoşuma gitmiyor, kısmen bile olsa seks pozitif biri değilim ne kendim herkes ile yapabilirim ne de yapabilen biri ile ilişki yürütebilirim her şey den öte ne ahlaki açıdan ne de duygusal açıdan uyumlu olamayız ve uyumlu olmayan ilişkiler yürümüyor.
6-gelecek: ben zaten bir gelecek düşünemeyeceğim biriyle başta birlikte olmak istemiyorum buna harcıyacak halimde vaktim de sabrım da yok, ve gelecekte ki karımın onu geç çocuklarımın annesinin zamanında bir başka herifle birlikte oluşunu kabul edemem kimse alınmasın ama hadi kendimi geçtim benim çocuklarımın annesi olacak vasfa sahip değil yukarıda yazdığım maddeleri de sayarsan böyle aceleci, kolay baştan çıkan, nefsine hakim olma gereği duymayan veya hakim olmakta yetersiz, iradesiz, ve bunların üstüne çocuklarıma örnek oluşturabilecek biri değil bunları da geç benim çocuğumu ne yaptığı belli olmayan bir ağızla öpüp kim bilir kimin dokunduğu veya başka bir halt ettiği göğüslere mi emzirecek? Gerçekten kimseyi gücendirmek istemiyorum ama kendimi bile geçtim çocuklarım için istediğim anne bu değil kendim için istediğim eş de bu değil.
7-dini ve ahlaki boyut: şimdi benburda kalkıp evlenmeden olmaz geyiği yapamam ama ne olursa olsun bunlara dikkat de eden birini isterim, oturaklı, aklı fikri aşna fişne oynaş da olmayan, erkek veya ilgi delisi olmayan, sağlıklı bir libido ya sahip, nefsine yenilmeyen iradeli bir insan, şöyle düşün partner sayısı ne kadar artarsa cinselliğe bakış açısı bu işi o kadar daha az özel görecek daha isterdik ve ya kabul etmeyeceğim fantezi adlı pisliklere yönelme eğilimi gösterme imkanını arttırabilir (2 mizden başkası nın sadece laf olarak bile dahil olması veya femdom gibi bezim olmayan taraklar gibi zira eğer ki dominasyon olaya dahil olacaksa dominant partner ya benimdir ya da o ilişki biter çünkü itaate zerre ilgim yok kesinlikle sıkıcı, anlamsız ve dürüst olayım sinir bozucu bulduğum bir şey ve dahası tek elimle bile kolayca öldürebileceğim birinin bana emir vermesi veya üstünlük kurma çabası erotik değil son derece traji komik)
EK MADDE: kendim de çok kez fırsatım olduğu halde kendimi tuttuysam ve aşk olmadan yapmak istemesiysem tek kişi ile özel bir şey yaşamak istediysem ortak isteğe sahip olduğum uyumlu olacağım birini istiyorum ve bu bu kadar basit şöyle bir düşününce gali a demiseksüel kızlara ilgi duyuyor olabilirim. Özetle kendimden başkasının erişi mi olduğu birini değil fethi zor olsada fatihe tek birini istiyorum10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılbu kişiye göre değişir tabi, kimi için önemlidir kimi için değil, bunu sadece doğru ifade etmek gerek.. bekareti ahlak ile ölçütlendirmek bir kere çok yalnış, çünkü ahlâk dediğimiz şey bu değil ama toplum ve kültür bakış açısınin bazı erkek yoğunluğu bunda yanlış yakışıksız söylemlerde bulunabiliyor, herkesin kendine göre sebepleri vardir tâbi, kişisel olarak baktığımda bir kadında önce sevilecek onda mutlu olabilecek taraflar aramali.. bunu bakir bir erkek olarak söylüyorum
00 Yorumla
+1 yılHiçbir önemi yok benim için karakter daha önemli. Önem veren erkeklerin %99 u kendi her haltı yeyip bakire arayan ikiyüzlüler.
12 Yorumla- +1 yıl
Sütten çıkmış ak kaşık bakire manyağı erkek hemcinslerime diktiren kadınlar yakışır.
+1 yılBende istemem ilişki yaşamış erkeği. Onun ilki olmak benim için önemli. Bende onun için ilk olmak istiyorum. Sevdiğim tek bi insanla özel şeyler yaşamak istiyorum, bi çok insanla değil
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için önemli değil. bir kadın hayat kadını bile olabilir benim için bana olan sevgisi önemli benden önce neler yaptığı değil
00 Yorumla
+1 yılBakir olmayip bakire isteyen erkekler kucuk penis kompleksinden kaynakli ozguven sorunu yasiyor bu yuzden kadininin kendinden baskasini gormus deneyimlemis olmasini istemiyor
00 Yorumla
+1 yılsadece bir kişiye ait olmak,
bakire önemli
o kişiyle arandaki özel olmalı,
temiz düzgün bir yaşam,
(nefsine hakim olamayan insanlar gitmiş onlar çoktan)00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. Toplumsal saçma bir kavram bence kadının bakire olmaması hatta seks konusunda tecrübeli olması daha güzel bir şey
00 YorumlaÖnemli değil benim için. Eğer bu zamana kadar hiçbir şey yaşamasaydım önemli derdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde bakir olanlar bakire isterler cunku adam kendisini temiz mutlu mesud bir yuva icin tutup helalini beklemisse Oda dolayisiyla temiz bakire birini ister. Bende bu yasima kadar sevgili bile yapmamissam ilk sevdigimin evlenecegim kişi olsun isterim. Allah herkeze gönlünce versin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç önemli değil zaten kendinden sonrasına bakmalı ya kadınında hakkı cisellik ihtiyaç
10 Yorumla 25 yıldır s1k1m 4mcık görmedi. Haliyle bakire istemek en doğal hakkım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılo tip erkeklerede hep bakire kızlar aşık. kızlarında önem verdiği şeyler varken erkeklerde istediğini secmekte özgür.
02 Yorumla- +1 yıl
manavdaki karpuz ne alaka? sen manavdan karpuz alır gibi erkeğin tipine mesleğine bilmem neyine bakarken özgürsen erkeklerde istediğini secmekte özgür. begenmiyuorsan gider başka erkek bulursubn. asıl siz ağlamayın bu kadar gidin bakire olmayanı seven erkek bulun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ilişkiye girmedim daha önce o yüzden bakire kız istiyorum.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma eğer eşim olacak kişi bakire olmazsa açık evlilik isteyebilirim 😅
Ben her haltı yedim ama evlenirken hiç öpüşmemiş kız isterim cinselliği benimle yaşamalı
00 YorumlaBenim için önemi yok.
04 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. Benim için önemli değil
10 Yorumla
+1 yılBenim için önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik için önemli, sevgili hayatı için önemsiz :)
01 Yorumla- +1 yıl
Neden evlilik için önemli
- Cinsel Yaşam konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılBura Türkiye olduğu için olmasın
00 Yorumla Hayır önemli değil
10 Yorumla
+1 yılBakirelik bence önemli değil
10 YorumlaBu çok saçma bir şey
10 YorumlaÖnemli değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbikaç damla kan önemli olmamalı
00 Yorumla
+1 yılBenim için önemli bir başkasıyla olması hoşmdeğil
00 YorumlaDeğil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Artik degil kanka
00 YorumlaÖnemsiz ve zaten bakire kız yok.
01 YorumlaÖnemli nedenini biliyor musun
08 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver
10 Yorumla Çok lazım
00 Yorumla
+1 yılSence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıfır kilometre olması önemli ilk ben binmeliyim
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen ikinci el ürün kullanmıyorum hayatım böyle
Cevap sahibi+1 yılher şey maddeden oluşuyor sonuçta sende bir maddesin parça hasarlı olmaz
Cevap sahibi+1 yılher şey maddelerin bir araya gelmesinden oluşur
Cevap sahibi+1 yılKullanmış sevmem ıyggg
Cevap sahibi+1 yılBen bakire bozmayı seviyorum
Cevap sahibi+1 yılGel bir tadına bak ne kadar tücrübeliyim anlarsın ama bozulmamışsan gel
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer