Bacaklarına dokununca ani tepki verirsen tabi korkar neyse yapman gereken istediğin neyse sevişirken ellerini tutup oraya götürmen onu cesaretlendirmen gerekiyor korkutmussun oğlani😃
İnsan normal olarak çekimser olur cinsellikte bunun için onu teşvik etmen gerekiyor merak etme trafik et sadece yol göster çünkü daha önce yaşamadığı şeyleri öğrenmesi gerek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
İlsikiye girdiniz mi peki boşalınca nasıl tepki verdi
Sevişmek mundar etmek demek değil bakirelik bakirlik zarf zurt toplumsak olarak umrumda değil sadece benim dini bakış açıma uymuyor. Günah kısmıni umursamayan insanlar sevişsin kendine acı çektirmenin manası yok
Yani o kadar öpüşuyoruz biraz dokunsun beni istediğini belli etsin, ama o istemiyor gibi davranıyor senin yanında kalkıyor ama senle bir ilgisi yok demişti
Ben onu zaten kardeşim kız düşkünü birisi olmadığı için en başta beğenmiştim, elinden tutup götürdüğum de oldu onda da belinden gıdıklandigin için mi demişti ebfjjdkwidbfj birazcık saf
Yani zamanla açılır belki rahat edeceğimiz ortamlarda olmadığımız içindir yani derdim seks falan değilde erkeklerin öpüşürken dokunmak isteyeceğini düşünüyorum
Yani ortam falan etkili böyle şeylerde tabiki ama bilmiyorum yüksek her erkek olabildiğince cürretkar olmalı heleki partneri böyleyse… yani ben de ilk öpüştüğümde 16 yaşındaydım ve senin sevgilin gibiydim… daha sonra toyluğu attık üzerimizden, şimdi öpüş sertliğinden cüretkarlık seviyemi ayarlıyorum hahahaha
İlkler her zaman ten uyumu olduğunu düşündürtür… yanılmışım diyeceğine eminim çünkü ilk ve ne olursa olsun uyumlu hissettiricek bir kıyas yapamayacaksın ilk kez yapıyorsun çünkü ne yaparsa yapsın zevkli geliyordur sana adam akıllı popon bile kavramamış mesela ama ten uyumu var diyorsun ten uyumu çok başka bir şey…
Ten uyumu dokununca temasından hoşlanmak el ele tutuşurken bile çok hoşuna gitmesi ona temas etmeden duramamak gibi düşünüyorum, götümu kavrayamamasi utangaç kişiliğinden olabilir
O benim elime değen ilk erkek ama onun çocukluk ilişkileri olmuş 2 sene öncesine kadar hatta bu ilişkisinden öpmüş kızı öpücük şeklinde ama öpüşme değil yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
Aradan zaman geçmiş baya ama soru önüme düştü , son durumunuz ne?
Bacaklarına dokununca ani tepki verirsen tabi korkar neyse yapman gereken istediğin neyse sevişirken ellerini tutup oraya götürmen onu cesaretlendirmen gerekiyor korkutmussun oğlani😃
İnsan normal olarak çekimser olur cinsellikte bunun için onu teşvik etmen gerekiyor merak etme trafik et sadece yol göster çünkü daha önce yaşamadığı şeyleri öğrenmesi gerek
İlsikiye girdiniz mi peki boşalınca nasıl tepki verdi
Bende ilk öpüşme de elledim sonra tokatı patlattı yüzüme bakıp daha sert öptü birşeyde demedi ☺️utanma kalktı aramızda
İlk öpüşmede olmaz ya
Hadi ya garipmis o kalca ve goguse dokunulmazmi ahh ahhh
bence sen onun özel bölgelerine dokun kendinden geçip belki senle yatağa bile gidebilir (evdeyse)
Yatağa gitmek istemem
Bende utanıyorum kız olarak bunu aşmak isterdim
Aşamadnmı
Aştım
Sevgilinle nasıl tatmin oluyosun çok sıkıcı ayrıl bence
O da olamiyor zaten. Elizabeth takiliyordur
Hayatım adam cekiniyor eliini attığında elini koymuş diğer eliinle elini getir seninkinin üstüne ah lahalla
galiba 1 kez elini bacağına koymasını reddetmişsin diye diğerlerinede yapmaya utanıyor özgüveni düşmüştür
Hakkini verecek benim gibi bir erkekle birlikte olmani oneririm :) vakit kaybetmene gerek yok...
Yapma dersen libido söndürürsün ne yapacğını söyle." Öperken kalça ya da göğüse dokundupunda çok keyif alıyorum " gibi
Onu sen yonlendir sevisme aninda utangacligi gecene kadar alissin sana dokunmaya sende ona dokun ve oda alisicaktir inanki
Kadınsal yöntemlerini kullanmıyorsun kadınsal yöntemlerini kullansen hiç bir erkek hayır diyemez
O erkekliğini kullanamıyor bende bir sorun yok
Kullanır bende de aynı durum vardı iş yerimdeki bir kadın vardi sonra beni öyle kendine bağladı ki hala koparamadm
Seksle bağlama mı olut
Kadınsak yöntemlerinden kastım onu çıldırttı biraz memni aç arası görünsün ve... Neyse devamını.. zldn konuşalım bence ordan bana y... zzz
O nasıl bir şey nasıl erkler var insan sevgilisini okşamaya öpmeye kucagana alıp sevmeye doyamaz
O da seviyor ama sarılarak falan
Öyle olur mu nasıl dayanıyor meme uçlarını opmeden emmeden poponu avuclamadan nasıl durur bir erkek
Sen onla boşa zaman kaybetme bence
Güncelledim
En sonunda becerdi seni yani
JENNDJFJVJDWNF yok niyetim o değil zaten
?
Bizzat sen kendini olaya adapte edip herzaman bizim yaptığımızı yapabilirsin mesela
Sizin yaptığınız ne
Yanlıs mesaja cevap yazmışım günncelliyprum hemen
Yani adımı atan sen ol. Av değil avcı gibi düşün. Her istediğini yaparsın bence
Bir şekilde o sorunu kendin çözmen lazım iyi düşün?
Ne şekilde ya hep ben adım atıyorum zaten
Ya sabır 😂senin yapman gerekeni yapıyor çocuk tuhaf mı görüyorsun canım
En güzeli degil adam iradeli çıktı rıza baba
Ah keşke benimde olsa
Olsun seninde engelleyen nedir
@Oktay3474 hm
Mesaj atarsan bana
Bende senin gibi isterim:)
Profilim açık ben onun gibi çekinmem ama🔥🤗
Bence sende ona dokunma o anki boşlukta seni kendine çekebilir
Nasıl kendine çeker daha ilerisi olur mu diyosun bence olmaz
Adamin kendine hayri yok kendine cekebilir diyorsun
Deccal gibi bacağıma koyma dersen tabi istemez
Hdbdjcksjndndkekwnw ama o zaman tuhaf hissediyorum
Bak ben demiştim
Bacağıma yakın yere koyunca bir şey demedim tuttum kendimi
Orası malum bölgene yakın çünkü, bacaktan sonra oraya gidiyo yanii
Çömelip ağzına alacaksın direkt. Sonra gerisi gelir. utanma falan kalmaz
var mı ilerleme o çocukla devam ediyor musunuz?
Şu sorunun devamını merak ettim oldu mu o iş çözüldü mü bağlar
Öperkene ona kendni yasla ellerini boynunda gezdir sen onn götne dogru in alycktr
Al elini nereye koymasını istiyorsan koy o zaman sen yardımcı ol.
Sevgilin utanıyosa biraz sıkıntı
Bence ortam müsait değil
😂😂😂
Utanmakla alakası yok
Böyle malları nerden buluyorsunuz
Neden
Seni nasıl tatmin etmesi gerektiğini bilmeyrn ve dilinden anlamayan biri
Mundar etme kendini.. anladın sen
Sevişmek mundar etmek demek değil bakirelik bakirlik zarf zurt toplumsak olarak umrumda değil sadece benim dini bakış açıma uymuyor. Günah kısmıni umursamayan insanlar sevişsin kendine acı çektirmenin manası yok
Dinlere inanmiyorum o sebeple benim yorumum senin için makul olamaz.
Dinlere inanmıyorsan neden sevişmeye karşısın
Yok karşı falan değilim. Bosandim. Sevisgilim kalmadı.
Ben sana tam tersi atak olmayan bir adamla takılıp ziyan etme kendini diyorum. Erkek adam saça asılır tezgaha dayar.
Utanan adam mı olur.
Nihayetinde bu keyif almak için yapılan icgudusel bir eylem. Gogus ellemeyeyim diyen adam oral hiç yapmaz. Mundar etme dedim o sebeple
Testesteron düşüklüğü var galiba ondan
Yani kendine yazık etme derim
Keyfin bilir.
Başbaşa kaldığınız bir anda biraz onu azdır ve sonra memeni aç. Ondan sonra kendini tutamaz zaten
Yok ebesinin nikahı
Ya da dekolte giy
Ne demek dokunmuyor vay hanzo vay
Ya tamamen cinsellik odaklı olmasını istemem ama insan o kadar yakınken dokunmak istemez mi
Dövesim geldi çocuğu
HSNDJDJJSJSJDJJDJS yok yok
Hanzo ama
Tam olarak ne istiyorsun bebiş.
Yani o kadar öpüşuyoruz biraz dokunsun beni istediğini belli etsin, ama o istemiyor gibi davranıyor senin yanında kalkıyor ama senle bir ilgisi yok demişti
Sen dokun orasına, cesaret vermiş olursun...
Sadece dudak dudağa öpüşme mi
O zaman da daha fazlasını isterse diye korkuyorum
Çok olsa orala kadar izin verirsin bişey olmaz ki. Yaşlar kaç
Evet sadece öpüştük, oral de yapmam doğru bulmuyorum yaş 19
Hiç gördünmü peki malum yeri. Cinselliği sevmiyor olabilir. Gay olabilir vs
Hayır görmedim görmemde
Sana uygun, ne istediğini bilenlerle ol ki, mitlu olasın, uzak dur bu ezik pasiften
Sen elle onunkini cesaret alır
Erkeklerinkini elleyince onla yetinmez gibi
Yetmez zaten ona cesaret vermek
Yani oral tarzı bir şey istemez dimi
İster tabiki
Tamam da o cinsellik işte ben onu istemiyorum
Senin istediğij ne
Sadece beni istediğini belli etsin
Azdır kaç
Ebjejdjdkwllwjdkkwkwkdkd öyle oluyor
hâlbuki atsa elini okşasa bizirini
Bizir ne ya, beni istediğini belli etsin istiyorum sadece
bızır ne olabilir
İlk kez duyduğum için bilmiyorum
vajina
Ilıkmış manitan nereden buluyorsunuz böylesini
Elinden tutup sen kalçana götür?
Ben onu zaten kardeşim kız düşkünü birisi olmadığı için en başta beğenmiştim, elinden tutup götürdüğum de oldu onda da belinden gıdıklandigin için mi demişti ebfjjdkwidbfj birazcık saf
Ya ahahaha seviyorsan ne mutluuu
Yani zamanla açılır belki rahat edeceğimiz ortamlarda olmadığımız içindir yani derdim seks falan değilde erkeklerin öpüşürken dokunmak isteyeceğini düşünüyorum
Yani ortam falan etkili böyle şeylerde tabiki ama bilmiyorum yüksek her erkek olabildiğince cürretkar olmalı heleki partneri böyleyse… yani ben de ilk öpüştüğümde 16 yaşındaydım ve senin sevgilin gibiydim… daha sonra toyluğu attık üzerimizden, şimdi öpüş sertliğinden cüretkarlık seviyemi ayarlıyorum hahahaha
Bizim için ilk olduğu için öyledir o zaman zamanla değişir, seninki baya erkenmis
Z kuşağı biraz aktif 😅😅😅
Evet değişir bence de ki değişmeli de zaten yoksa sıkıntı bence… ten uyumu çok önemli
Ten uyumumuz kesin var ama ikimiz içinde ilk olunca çekiniyoruz
İlkler her zaman ten uyumu olduğunu düşündürtür… yanılmışım diyeceğine eminim çünkü ilk ve ne olursa olsun uyumlu hissettiricek bir kıyas yapamayacaksın ilk kez yapıyorsun çünkü ne yaparsa yapsın zevkli geliyordur sana adam akıllı popon bile kavramamış mesela ama ten uyumu var diyorsun ten uyumu çok başka bir şey…
Ten uyumu dokununca temasından hoşlanmak el ele tutuşurken bile çok hoşuna gitmesi ona temas etmeden duramamak gibi düşünüyorum, götümu kavrayamamasi utangaç kişiliğinden olabilir
Ten uyumun ne olduğunu biliyorum
Olabilir belki ben yanlış biliyorumdur
Yok haşa 😅
Ona cesaret vermelisin
Napalıyım
O senin elini organa götürüyor, sende onun elini kıçına götür
Ya o da tam yapmadı sadece elimi tuttu ilk kez öyle bir şey yaptı
Sonuçta başlattı. Sende aynı şeyi yap
Tamam o zaman
Hadi şansın bol olsun
İlginç.
Yaşlarınız kaç ki
19-20
Sana gif atayım onları mutlaka dene
Ne gifi
Aşk gifi, gel bakalım
At
Göreyim seni nicki de atayım
Kaç yasında pısırık biri mi
Taktik vereyim mi
Utangaç birazcık ben bel altı bir şey desem utanıyor, bana senin libidon yok işte mastürbasyon falan yapmıyorsundur demişti şakayla karışık
Kaç yasında ilk sn mi tanıştın
Esra abi ne taktiği vereceksin
Taktik verecek kadar tecrübeliyim diyorsun.😉
İlk ben beğendim ona belli attım o mesaj attı bana
İlk sen mi yanaştın ona
Zorla onu
Nasıl zorlim ama yanlış anlayıp daha fazla isterse
İlk sen mi birlikte olmak istedin o mu
Kaç yasında peki
Sen mi öpüyon ilk onu
19-20 flörtü o istedi ama ben adını koymak istedim en başından belli çünkü flörtken sarılmak öpüşmek yanlış geliyor bana
O mu öpüştü o öpüştü ise ilk utanmaz libitosu düşük demekki
İlk o öptü beni ama öpücük şeklinde ilk öpüşmeyi ben başlattım
Ameliyat olması gerekmiş orasindan acaba ondan mı düşük
Niye gerekşyor
neden ameliyat olacak
Varikosel
Verikosel testesteron düşüklüğüne ve dolayısıyla isteksizliğe ve ereksiyon olamamaya sebep olur
@Efe3527 yani bende öyle düşündüm ilk başta ama yanyana gelince sarılsak temas etsek sertlesiyo öpüşünce hep oluyor zaten o zaman nasıl isteksiz
Pısırık biri mi peki
Yani atılgan girişken herkesle konuşur korkak değil kavgadan falan korkmaz güçlü birisi
Utanıyo mı hala
Biraz birşeyler yaptı benimde hoşuma gitti yeterli bu kadarı
Peki senin ilk eline değen kız mısın
O benim elime değen ilk erkek ama onun çocukluk ilişkileri olmuş 2 sene öncesine kadar hatta bu ilişkisinden öpmüş kızı öpücük şeklinde ama öpüşme değil yani
İlk ilişkisi yanş
3 sevgilisi olmuş ama çocuk yaşında falan
Buyur
Çıktım
Bak bi
Evet hruggffki
Ortalık yerde op
Sadece senin cesaret vermeni istiyor
Çok cesaretlendi şimdide
Nasıl yani😁
tam anlamıyla cinsellik olmadı mı?
Onu deliğe alistirmis olmayayasin?