Valla knk böyle biti ruhunu emer gider benden söylemesi. Tecrübesiz olmandan kaynaklı yanlış seçim yapmış olmalısın belki tipide iyi değil. Genel anlamda seni anlamayan biri ilerleten zamanlarda kötü hissettirir
Ben de hep ilişki konusunda kendimi geri çektim biraz birinden hoşlansam hemen kendimi geri çektim ilk kez hiç bir şey düşünmeden sadece yaşamak istiyorum
Ben kızlara da şaşıyorum artık bazıları her gün farklı birisi ile buluşuyor, geçen birisi yakalanmış kız iki kişiyle de flörtmus biriyle buluştuğunda diğeri aramış çocukta görmüş iki çocuk beraber yüzleşmisler
Konuştuğum kişiler bana o şekilde yaklaşmıyo bu hem iyi hem kötü bir şey 3 aylık bana aşık flörtüm vardı onlada sadece sarılıyorduk hiç hamle yapmıyordu, bende mi sıkıntı var acaba? Birde erkeklerde sevdiği kadını arzulamama huyu var
Bizim erkekler andaval ne anlar kadın ruhundan varsa yoksa 16 cm şeyleri oda beyabiler ilişki öncesi asılıyolar tuvalette kadını gördümmü kuş gibi uyuyolar 🤣
Enndjfjdjfjfjs işte bu daha kötü karşıdakini heveslendirip umutlarını suya düşürmek aynısı kadınların destekli sütyen giymesinde de geçerli zapzayif kızlar takıyor destekliyi sanırsın kocaman ama yarısı yok
Evlilik düşünmüyorum dini olarak doğru gelmediği için için daha ilerisini istemiyorum sadece, kendilerini kocasına saklayan kızlar da aptallık ediyor kocaları eskortlarla yatıp kalkıyor
Orası ayrı o konu farklı kardeş fikrini zikrini anladım ama mantık dışı fikirlerin her ülkenin kendine ait gelenek görenekleri vardır sen tanımaman farklıdır dini olarak bilincin olmayabilir ama mazallah allah bi çarpar vay sağlığım da sağlığım dersin o konuya gelecek olursak kocaları eskortla yatan adam gördün diye erkek grubunu silemezsin 5 parmağın 5 bir değil k bakma şimdş haksızsın
Dini bilincim gayet var neyin günah neyin olmadığını biliyorum. Bakir erkek görmüyorum ben artık en dindarı bile bir şey yaşamış oluyor. Ya sevgilileri ile yapıyorlar onu bulamazlarsa eskorta gidiyorlar. Gelenek görenek diye herkesle yatıp kalkmış erkeği kimse kabul etmek zorunda değil zaten gelenekler görenekler hep erkeğin çıkarlarını gözetiyor. Dinen temiz erkekler temiz kadınlarla, zina etmiş erkekler zina etmiş kadınlarla evlensin denir. Allah herkese dengini düşürsün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
Bence çekiniyor senden
Çekinecek bir şey yapmıyorum
İşte rahat ol de bence
Nasıl anlayacağım onunda istediğini
Tamam
Sen hatırlat gizlisin
Sonuç ne oldu?
Kilot giymeden önünde eğilip dur
😂😂😂sesli guldum takke dustu kel. goru du misali
Göğüslerin küçültğr o yüzden ellemiyodur
ona karsı acık sozlu musun cekıngenmı?
Çok cesur değilim ama genelde açığım o benden çok daha çekingen
Senin zevklerine isteklerine uygun değil
Uydururum
Bir olur iki olur sonra yine aynısı olur zevk alamazsın eskiye döner
Ona söyleyerek
Ne dicem
Erkeğin utangaçı hiç çekilmez
Bende sevmem utangaç erkek
Bende o duygu yok hiç sevmem utanmak nedemek oluyor o işte bam bam bam girişiceksin ama karşındaki insanın insan olduğunu unutmadan
Ben de utanıyorum
Nasıl
Öpüşmek ten
Kız bildirim gelmiyor görmedim
Nerede
Mesajlara gir altta diğer mesajlar kısmı var
Uyumlu değilsiniz gibi
Benim libidom yüksek ama dışarıdan belli olmaz ona yansıttığım halde senin libidon yok diyor tam tersi onun ki yok
Uyum yok knk işte pek birbirinizden anlamıyorsunuz
Ben bastırdığım için ona öyle geliyor olabilir ama onunkini cidden bilmiyorum 3-4 ayda bir mastürbasyon yapıyorum diyor eğer doğruysa çok az bence
Onu geçtim özellikle senin hislerin ve duygularından anlamıyor
Ya zaten sadece bu konuda değil karakter olarakta tersiz ben olgun biriyim o da çocuksu
Neden bir başlangıç yaptınız ki böyle bir ilişkiye sonu olmayacağı belli dururken
Birden başladı ilişki konularında hiç tecrübem yok beğenilen ilgi gören biriyim ama istemediğim için kimseyle flörtlesmem ama bunda öyle olmadı
Valla knk böyle biti ruhunu emer gider benden söylemesi. Tecrübesiz olmandan kaynaklı yanlış seçim yapmış olmalısın belki tipide iyi değil. Genel anlamda seni anlamayan biri ilerleten zamanlarda kötü hissettirir
Ben tipini beğeniyorum yakışıklı denecek birisi kız arkadaşlarımda iyi demişti ama öyle kız peşinde koşan birisi değil ciddi ilişkisi de olmamış
Anlıyorum ama hani sonunda pek uyumlu olmadığınız anlaşılacak ve daha da bağlanacaksınız ayrılık zor olacak
Gittiği yere kadar kafasındayim ilişkiler için çok üzülecek bir yapım yok
Kendin bilirsin knk bir şey diyemem o halde 😅 valla ben o kadar basit insanlarla karşılaştım hep uzak kaldım ilişkiden böyle daha huzurlu hissediyorum
Ben de hep ilişki konusunda kendimi geri çektim biraz birinden hoşlansam hemen kendimi geri çektim ilk kez hiç bir şey düşünmeden sadece yaşamak istiyorum
Umarım kötü hissetmezsin knk
Saksafon çek ona😂😂😂
Uyuşmuyor kadın ruhundan anlamıyor
Seni evire çevire mikmesinimi istiyorsun
Soylerimlerinle dile getirebilirsin canım
İnan artık istemiyorum
Neden?
İstemediğim kadar ileri gitti
Cinsellik konusunda mı?
Evet
Bozdu mu yoksa
güven kazanmakiçin yapıyor
Zaten güveniyorum
Utanan insanlara bayilirim 😂
Muhtesem bir fizik
dilini bakarım @Ladyagressive
Sınırları sen belirle
Hatunda ki guzellik saka mi
Açıkça söyle isteklerini
Muhtemelen ileri gitmekten korkuyordur
Değişmez o
Niyeki
Bi insan öyle gelir öyle gider
Düzgün erkek bulmakta çok zor
Kız bulmakta
Ben kızlara da şaşıyorum artık bazıları her gün farklı birisi ile buluşuyor, geçen birisi yakalanmış kız iki kişiyle de flörtmus biriyle buluştuğunda diğeri aramış çocukta görmüş iki çocuk beraber yüzleşmisler
İşte aynı hesap
Aksine uyuşuyor
Nasıl yani
Ne güzel seks hayatı daha ne istiyorsun
Seks hayatı falan istemiyorum zaten
Konuş bu konuyu onunla
Ya bunlar konuşacak değil hissederek yapılacak şeyler hissetmiyorsa konuşsam bile boşuna
Yap geç de
Neyi yap geç
Sana daha alevli bi partner lazım 😈💃💃
2 tokat at senin gibi erkeğin. de utanması geçeer
İlgi cekcimi kalcan
Ackk acık konus.
Göz temasını arttırarak
onun hiç beklemediği bi anda saldırıya geç
Alt dudakgi yalttr
Erkeğin utangazidami olurmuş ters yatırıp düz skcn yalayıp yutucan
Birlikte olmadinizmi bu güne kadar yani
Acemidir açılması lazim zaman ver
İleri gitti yazmışsın ne kadar ileri gitti
Mesaj atabilir misin bi
Elini al sen koy istediğin yere
Senin hakkında ben gelirim
Pratikle
Ben olsam hiç affetmezdim her yerine dokunurdum
Korkuyodue
Korkacagi bir şey yok ama ben çok hassas biriyim dokunsa canım yanıyor bunu bugün bende fark ettim ondan galiba
Buda biliyo canın yancağını galiba çocuk adam kendisi korunağı yoktur vardır sebebş
Bilmiyorum ama çok sıkıldım bu durumdan
Karılarla işin olmasın erkek adam bul gülüm
Konuştuğum kişiler bana o şekilde yaklaşmıyo bu hem iyi hem kötü bir şey 3 aylık bana aşık flörtüm vardı onlada sadece sarılıyorduk hiç hamle yapmıyordu, bende mi sıkıntı var acaba? Birde erkeklerde sevdiği kadını arzulamama huyu var
Bizim erkekler andaval ne anlar kadın ruhundan varsa yoksa 16 cm şeyleri oda beyabiler ilişki öncesi asılıyolar tuvalette kadını gördümmü kuş gibi uyuyolar 🤣
Sende sorun yok güzrlim bizimkiler sevişmeyş bilmiyo
16 iyi mi kötü mü oluyor sevgilim 19 demişti hiç düşünmedik iyi bir şey mi kötü mü
boş ver gitsşn 🤣 tr ortalası 17 etmiyo
İşlevi önemli ablacım işlevi boy kavaktada var üzerinde kuşlar isiyo
HSNNSJDJSJDMKCJDMENDNDJJDNSNSNSNNDJF işlevini bilmiyorum
Ozaman bilen birinden yardım alacan 🤣🤣🤣🤣🤣
19 cm penis getirsin gölgesinde serinleyelim hey yavrum be 20 lik bebeye bak
FHGSGJGDDGYHRED yani onun için yalan söylüyicek birisi değil
Onun için herkes yalan söyler tatlım
Bak şu siteye bir tane adam göster penisini sıvazlamadan cevap yazan
Yalan söylemenin amacı ne ki zaten sevişince yalan mı doğru mu ortaya çıkar
Sen gür bir patlıcan hayal edersin karşına çıkan ufacık meşe palamudu 🤣
Enndjfjdjfjfjs işte bu daha kötü karşıdakini heveslendirip umutlarını suya düşürmek aynısı kadınların destekli sütyen giymesinde de geçerli zapzayif kızlar takıyor destekliyi sanırsın kocaman ama yarısı yok
Doritos gibi ıyyy yüzde 80 hava 🤣🤣🤣
Ozaman sende zayıf hafif toplu bulcan zayıfların bütün vitamini dalgalarına gider 🤣
Sen ehline denk gelmemişsin bi denk gelsen 1 hafta yürüyemezsn 🤣🤣
Büyük olması gibi derdim yok seks yapmayı da düşünmüyorum
Bencede kocana saklamanı öneririm güldük eğlendik kaafi ama sana tavsiyem kök sal kök sal ki değerin paha biçilemesin zıplama herkezle
Evlilik düşünmüyorum dini olarak doğru gelmediği için için daha ilerisini istemiyorum sadece, kendilerini kocasına saklayan kızlar da aptallık ediyor kocaları eskortlarla yatıp kalkıyor
Orası ayrı o konu farklı kardeş fikrini zikrini anladım ama mantık dışı fikirlerin her ülkenin kendine ait gelenek görenekleri vardır sen tanımaman farklıdır dini olarak bilincin olmayabilir ama mazallah allah bi çarpar vay sağlığım da sağlığım dersin o konuya gelecek olursak kocaları eskortla yatan adam gördün diye erkek grubunu silemezsin 5 parmağın 5 bir değil k bakma şimdş haksızsın
Dini bilincim gayet var neyin günah neyin olmadığını biliyorum. Bakir erkek görmüyorum ben artık en dindarı bile bir şey yaşamış oluyor. Ya sevgilileri ile yapıyorlar onu bulamazlarsa eskorta gidiyorlar. Gelenek görenek diye herkesle yatıp kalkmış erkeği kimse kabul etmek zorunda değil zaten gelenekler görenekler hep erkeğin çıkarlarını gözetiyor. Dinen temiz erkekler temiz kadınlarla, zina etmiş erkekler zina etmiş kadınlarla evlensin denir. Allah herkese dengini düşürsün
Vay taktir ettim ama fikrin yanlış her erkek bir değildir herkes zina etmiyor
Çoğunluktan bahsediyorum genelleme yapıyorum herkes yapıyor demedim
Bence güzel bi tartışma oldu sana hak verdiğim noktalar var evet ama...
Her konuda tamamen fikirler uyuşmaz zaten bence de güzeldi
Zaten önemli olan saygıyla anlaşmak zatwn fikirler ayrı olur ama bu burada konuşulacak mevzu değil özelden yazarsan detaylı tartışırz
Güncelleme yaptım
Nekadar ilerş gittiğini sormak istiyorum
Mesaj atim
Hemen ayrıl
Benimle sevgili oll
İtikle yatağa düşşün
Hiç evde olmadık
Ben anasını bile ağlatıyorum hdhd
Zamanla aşarsiniz
Ben sabırsız biriyim galiba ama herşeyin zamanı var
Daha onceden bu konuyu boyle bir yerde açtın mı
Eger actiysan sabirsizsin acmadiysan sabirlisin 4 yil olmus evleneli uzun yinede
Ne evlenmesi kanka yanlış yere yazdın
😭 k. bakma
Biraz azdrmani istiyor gibi
Yaşın 35 ama tecrübe sıfır sende veya yazdığını okumadın anlamadın
Asıl sorun sende
Ne varmış bende
E emzir direk kanka
Naptınıızz
Eğlendik
Ne kadar ileri gittiniz
İlerisini yapıcak mısınız bakire misin
Hayır seks istemiyorum hayatımdaki ilk kişi
O zaman sal çocuğuda kurtuldun senden
La çocuk bana dokunmuyor bile ne seksi
İşte hem dokunsun istiyorsun hemde dokunursa devamını getirmesin
Ya seks istemiyorum öpüşmek seks değil zaten
Eminim çok istekli de tepkinden korkuypr
Ama daha önce tepki vermedim bana dokunmak mı istemiyor
Ne yaptı
Belkide bilmiyor
Aynenn
Sonuç ne oldu merak ettim
Sen benim sevgilim olsan varya
Hala aynı mı?
Sen tut elini koy
Doğru kendisi neresini tutmasını istiyorsa oda orasını tutması için elini oraya götürsün
Korkuyordur
Yicemmi onu
Yanlış kişidesin
Tek amacı yatağa atmak olan kişilerden daha doğru
Seni yaşatamaz o
Bilmiyor bence 😂
Ona vahşice davran
Emerek