- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
11 ayBüyük ihtimalle istiyor ama çekiniyor, belki sınırlarını yanlış okuyor.
Sana karşı arzusu var ama nasıl yaklaşacağını kestiremiyor olabilir.
Libido değil, iletişim eksikliği gibi duruyor. Açıkça konuş, yön göster.37 Yorumla
Soran11 ayBeni sevdiği için yanlış anlaşılmaktan korkuyor galiba, geçen dedim niye benden bu kadar korkuyorsun tepkilerimden falan. Çok hassasin şakayla dokunsam canın acıyor dedi onun eli biraz sert şaka yapsa bile benim canım acıyor o da ondan korkuyor garibim
Soran11 ayGüncelleme yaptım
- 10 ay
Devamı mutlu ettimi
Soran10 ayYani iyi gibi
Soran10 ayNasıl
- 9 ay
İyi ypmssn hala devam mi☺️
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 ayYa bu konuyu onunla konuşacan
ya da ilk adımı sen yapacan
Ama madem sevgilin utangaç o zaman işin biraz zor maalesef
Sevgilini al karşına bu konuyu konuş neden utangaçsin neden benden utanın niye bana dokunman diye sor
Olmazsa ilk adımı sen at zamanla utangaçligini yenecektir.. ne kadar süredir sevgilisiniz de utangaç dır.. yeniyse biraz normal dır utangaç olması..
07 Yorumla
Soran11 ay3 ay oldu ama biz hiç utanmıyoruz baya arkadaş gibiyiz diğer herşeyde sadece bunda böyle oluyor, Kıbrıslı mısın
- 11 ay
Evt Kıbrısliyim nerden anladın..
- 11 ay
O zaman bu konuyu onunla konuş olmadı ilk adımı sen atmaya çalış
Soran11 ayUtanın dokunman falan diye konuşuyorlar demek yazarkende öyle yazıyormuşsunuz ordan anladım
Soran11 ayÖyle yapayım sağol
- 11 ay
Peki.
- 5 ay
Merhaba merak ettimde işe yaradı mı sana söylediğim şey.. güncelleme yapmışsın oncin meraktan soruyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
11 ayEğer daha önce hiçbir şekilde ilişki yaşamamışsa ki bu devirde artık Daha önce ilişki yaşamayan İnsan evladı gerçekten var mı o ayrı konu böyle bir durumdan kaynaklı olabilir Bunu da en önemli rol baş başa kaldığınız zamanlarda Onu hazırlaman ama burada önemli olan kendisini sana karşı hazır hissetmesi Bu da sessiz bir ortam ya da baş başa kalmayla olur
01 Yorumla
Soran11 ayDaha önce ikimiz de bir şey yaşamadık yaşımız gereği bir kere zaten dokundu ama bende o kadar ileri bir şey istemedim. Hiç baş başa kalamiyoruz ne onun evi uygun ne benimki
Tepkini bilmediği için yapıyor ama bırak zamanla kendi keşfetsin sen cesaretlendirme.
013 Yorumla
Soran11 ayBende öyle düşünüyorum ben cesaret verirsem o yanlış anlayıp daha fazlasını düşündüğümu sanıp ileri gitmeye çalışabilir gibi
Soran11 ayYok yok öyle cesaret alıp daha fazla yapacak birisi değil koydugum yerden başka yere dokunmadı bile
Soran11 ayNe olacak ya
Soran11 ayBen istemezsem bir şey yapmaz
Soran11 ayZaten sınırını bildiği için hiçbir şey yapmıyor çocuk ben istedim
Soran11 ayTek sınır ne
- 11 ay
Dediğim gibi yapıp elini koymuşsun devamı gelmiş peki devaminda ne oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevgilinin utanmasını engellemenin en etkili yolu, ona kendini güvende, değerli ve yargılanmadan kabul edilmiş hissettirmektir. İnsanlar özellikle duygusal veya cinsel yakınlık gibi mahrem anlarda, geçmiş deneyimlerinden, bedenlerinden, toplum baskılarından ya da yetersizlik korkusundan dolayı utanabilirler. Bu noktada önemli olan, onun utanmasını bir “sorun” gibi görmek yerine, doğal ve insani bir tepki olarak kabul etmek ve bu utangaçlığı birlikte aşmak için sabırlı, anlayışlı ve sevgi dolu bir yaklaşım sergilemektir. Ona karşı açık iletişim kurarak, duygularını paylaşmasını teşvik ederek ve asla küçümseyici ya da zorlayıcı davranmayarak, zamanla rahatlamasını sağlayabilirsin.
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
6 ayOnun elinden tutup nerene dokunmanı istiyorsan onun ellerini oraya götür
41 Yorumla
11 ayAdamlar utansa suç utanmasa suç 😂😂
124 Yorumla
Soran11 ayBenden de utangaç olmasın ya
- 11 ay
Yani belki de kendini evleneceği kişiye saklıyordu shdhd
Soran11 ayBenle evlenmek istediğini söylüyor ama ona daha çok zaman var
- 2 ay
Yuru be. Erkek olmak valla cok zor.
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 11 ayonunla konuşarak..
01 Yorumla
Soran11 ayNe dicem beni elle mi
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
11 ayÖpüşürken sen ellerinden tutup usulca aşağı tarafına götüreceksin
108 Yorumla
Soran11 ayÖyle yaptım
- 11 ay
:) işe yaramış
Soran11 ayO zaten tam üstüne koyuyordu bende hafif indirdim gülümsedim o da daha az çekindi galiba bir basamak atladık
- 11 ay
@Nikmikyook sn hiç denedin mi? Kız
Soran11 ay@Özlem__kyn neyi denedi mi
- 11 ay
Sana önerdiği şeyi kendi yaptımı diyorum yani?
- 6 ay
@Barkin666 herhalde damnnn
2 ayBelki vereceğin tepkiden dolayı yanlış anlayabilir bir de sen elini çekmişsin ya oradan belki o da ne yapacağını bilememiştir Bence sen neye ne kadar izin verdiğini ona yöneterek göster bir yerden sonra zaten o yönetir libidolarınızda bir şey yok bence
01 Yorumla- 2 ay
Nasil bir bel var sende ya. Abbboooooo
5 ayÖpüşürken ellerimi kullanmak istiyorum ama utanıyorum, dokunmak istiyorum ve hayalini kuruyorum çekiniyorum ve çekinmemek istiyorum, utanmadan hareket etmek istiyorum de bence. Hani sen utanmıyor olsan bile bunu dediğinde bunun normal ve olması gereken bi şey olduğunu düşünmesini sağlayıp kendi de çekinmeden dokunur. Yanlış anlaşılma korkusunu da direkt kendi yener hatta
00 YorumlaAşması lazım o duyguyu çekingen biraz anladığım kadarıyla senden tepki görmekten çekiniyor biraz rahatlat onu cekinmemesini söyle sınırlarını kendisine belirt bu sınırlar çerçevesinde hareket edebileceğini söyle
00 Yorumla
7 ayBen direkt saldirirdim ellerini alir gezdirirdim ellesmeden öpüşülür mü
52 Yorumla- 2 ay
Wowww sansimi seveyim.
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
11 ayAçık söyleyeyim şok etkisi aklını başına getirir cinsel ilişki istiyorsan direk arkanı dön diyip altını açıp direk geri dön diyebilirsin ya bayılıp kalır ya da direk yemeye başlar vajinani utanç felan kalmaz 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aySana neden libidon yok diyor orayı anlamadım sen bu çocuktan daha libidolusun belli ki, her şeye çekiniyor aw dmjdkdj
56 Yorumla
Soran11 ayYa sürekli öpüşüyoruz memesine popon dokunuyorum kucağina çıkıyorum daha nasıl libidom olduğunu belli edebilirim acaba
Cevap sahibi11 ayBelki sevişmek istemiyorsan diyedir, oynaşıp cilveleşip işi oraya götürmüyorsan kendisini nasıl frenliyor falan diyordur. Harbi kız niye devam etmeyeceksen cilveleşiyorsun ki?
Soran11 ayYa zaten bunlar sevgiden olan şeyler ama cinselliğe kayan şeyler istemiyorum dinen doğru gelmiyor ( bunlar da değil ama o daha kötü) kendisi de istemiyor cinsellik zaten onu yaşıyacagimiz bir ortamda yok evde falan bulusmuyoruz
Cevap sahibi11 ayHaa anladım. Zamanını bekliyorsunuz yani beraber. Olabilir tabii, her şey gönlünüzce olsun.
Soran11 ayTeşekkür ederim
Soran11 ayBen aldım elini koydum o da baya dokundu
7 ayOnun elini tut kalçana koy, kafasını göğsüne bastır, "seni istiyorummm!" de. Cesaretlendir, canlandır. Onu en seksi adama dönüştürebilirsin. İşler yürümediğinde direksiyona geç!
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. bu konuların bence iletişim eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. utanmak ve diğer konular. d iletişimi net tutmak ilişkinin ddiğer aşamalarında da iyidir bence konusun. çekinmeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayOdun bu boş ver. Sadece kendi aldığı zevke odaklanıyor. Belki gay bile olabilir.
68 Yorumla
Soran11 ayNSNENJFJFJJEKWJDUJD sürekli gay şakası yapıyoruz şüphelenmiyo değilim, ya zevk aldığını da sanmıyorum öpüşmeyi bile çok sevmiyor biraz öpüşsun hemen geri çekilip sarılır, ben onu öpmeye çalışıyorum
Cevap sahibi11 ayŞöyle ama gay derken. Erkeklerden etkileniyor olabilir. İyi gözlemle
Soran11 ayKız öldün mü? Bugün elini aldım popoma koydum o da baya dokundu. Erkeklere bunun değilde erkek ona ilgisi var daha çok
Cevap sahibi11 ayKız yeni girdim bakmıom buraya pek 😂 olabilir feminen demek ki
Soran11 ayBebek yüzlü yakışıklı cillop gibi birde canım falan der hitap olarak ondan
Soran11 ayKız bende iki gündür bakıyorum değişik Bir yer
Cevap sahibi11 ayE tamam baby face se taşlar yerine oturdu 😂
Soran11 ayNSNSNJCJDNSNFJFJ hep ondan işte, bu da kendisine sakal çıkarmaya çalışıyor
11 ayKadin olarak sen onu ateşledirr ben sevgilime neler yapıyorum bir gorsennn
913 Yorumla
Soran11 ayNeler yapıyorsun anlatsana nasıl cilve yapıyorsun bende pek yok onlar
- 11 ay
Mesela ben etek giymistim bana sarilirken bacağımı onun bacak arana koydum üst tarafa bastirdim
Bana minnoş kedim derken bende hem minnoş kedinim hem ateşli kadının değil mi ve öpüyorum
seksi videolar çekiyorum twerk yapıyorum atıyorum ona fantezi gecelikler alıyorum - 11 ay
Vay aq tam yalamasın yani @birhikayebu
- 11 ay
@WhenBaba hahah ama sevgilim bana hiç hak ettiğim değeri vermedi
- 11 ay
@blnmyorkim valla videoları bir görsen
- 11 ay
Yazık sana
Soran11 ay@blnmyorkim kime diyon
- 10 ay
Vallahi efsanesin. Senin gibi biri hayatımda olsa Başıma Taç yaparım inan
- 8 ay
İstediğin değeri ben vereyim sana gel kardeşim
- 8 ay
@SmellSmokee ben onu çok seviyorum:(
- 8 ay
Hayatta başarılar sana ozaman
- 4 ay
@birhikayebu bak işi bilen kızın hali başka ylayp yutacan sabah a kadar
Gizli Üye(25-29)7 ayDaha ne yapmasını istiyorsun? Özel yerine dokunuyormuş zaten. Orana değil de göğsüne popona mı dokunsun illa? Orana dokunan diğerlerine niye dokunmaz o da saçma gerçi de. Diğer yerlere dokunduran orasına da dokundurur ne istediğini bilmiyosun
21 Yorumla- 2 ay
Hikayede yerine oturmayan taslar var
Bence çok pasif birisi ya öpüştükten sonra ben direk çırılçıplak soyar dalin bebek yağı ile masaj yapardım poponu ellemek yerine de masaj sonrası tokatlar kızartırdım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
11 ayonun yaptığı gibi sen de onun elini kalçana veya memene nerene istiyorsa orana götür bak o nasıl s.. ine götürüyor ve eline veriyor sen de aynısıın yap
01 Yorumla- 5 ay
5 aylık soruya düşmüşüm. yaptırmışsın da anca mı cidden?
Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Adam sana tutturmuş, sende ona tuttur al elini memene koy
13 Yorumla
Soran11 ayÖyle de utanıyorum kendi yapsın istiyorum yapmıyor
Soran11 ayAhhsjwjjdjdjdjwnwhjd o benden daha fazla ama dur deniyelim
Gizli Üye(18-24)11 ayŞahsen ben kendi sevgilimin elini tutup dokunmasını istediğim yere koyuyorum istersem dıştan istersem içten
94 Yorumla
Soran11 aySadece öpüşüyor musunuz? Ben öyle yapsam daha farklı algılar mı bilmiyorum
Cevap sahibi11 ayBenim olduğum kişi ile yıllardır beraberiz ciddi ilişkimiz yok sadece tatmin olmak için yapıyoruz birbirimizin istediği şeyleri biliyoruz yeri gelince sekste yapıyoruz filmlerdeki gibi seks yapmadıgımız yer yok. Sevgilin seninle ciddi düşünüyor mu genelde erkekler ciddi düşündüğü kişiyle çok bişey yaşamak istemezler eğer sadece utanıyorsa bunu aşabilirsiniz dokunmasını istediğini hoşuna gittiğini söyle.
Soran11 ayO evlilik istiyor ama şu anda olmaz zaten ileride olabilir zaten öpüşmeyi de çok sevmiyor o sarılmak istiyor
- 2 ay
Adaletin bu mu dunya 🤭
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayNe istediğini açıkça belirt neden hoşlandığını ne yapöası gerektiğini söyle açık iletişim iyidir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bugün sonunda seni okşayarak boşaltmış sanırım sonunda. Ama sana göre biraz düşük libidosu gsaliba. Sen ddaha cesur ve aktifsin.
00 Yorumla
4 ayGüncellemelerde de olayı halletmişsin zaten, o an elini göğsüne koymasını istiyorsan onun elini al kendi göğsüne koy.. Bu kadar basit.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 533 cevap paylaştı.
4 ayÇocuk seni dikmemek için sabrediyor sende zorluyorsun.
Ulan şöyle kızlar niye bana denk gelmez ki suyunu çıkarır eline veririm. Hahahaha
00 Yorumla
7 ayDokunmiyorsa yardım et elini yonlendir genelde kadınlar tepki verdikleri için tripler uzun süreli oluyor erkek de emin olamiyor
00 YorumlaSen ne kadar cesaret verirsen o o kadar gider.
04 Yorumla
Soran10 ayArtık vermiyorum
Soran10 ayYani hayal kırıklığı değilde çocuğa vur dedim öldürdü,. sürekli dokunmaya çalışıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
10 ayÇekingen biraz. Senin yardımcı olman gerek ama lak kadar bir anda çok hamle şeklinde de gitme ger seferinde azar azar cesaret ver.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Ben onun beynine 😀 nasıl dokunmaz ya tam kıvama gelmişsin
04 Yorumla
Soran10 ayKıvama gelmek ne alaka? Kek miyim ben? Şimdi de fazla dokunmaya başladı
Soran10 ayYa aşırı o kadar değilde çocuk bir açıldı pir açıldı
11 ayOrama dokunma dersen elbette çocuk utanır. Hep bir kısıtlama. Bırakın serbest olun.
014 Yorumla
Soran11 ayÇok serbestlikte iyi değil
- 11 ay
E onu diyorum işte, sen çocuğu kısıtladıkça çocuk çekiniyor haliyle neye müsaade edecek diye ikileme düşüyor. Çok görme. Ne yapsak yaranamıyoruz erkek olarak
Soran11 ayYani izin vereceğim şeyler var veremeyeceğim var ne bileyim
- 11 ay
Hiç bir erkek cinsellikte sınır sevmez. Bacak arana dokunsa ne olacak ki sanki? Bence sen sebepsin bu kadar çekimser olmasında
Soran11 ayHerşeyin sırası var popo meme sonra o olur herşeyi ters bu çok çocuğun
- 11 ay
İyi de o sırada libido yüksek olduğu için sıranın pek önemi olmaz ki. Her şeyin sırası var demek çok saçma. O an nasıl gelişecekse öyle olur. Libido yüksekliğine göre. Her şey kuralına göre olmak zorunda değil ki
Soran11 ayYani aşırı yüksek olduğunu sanmam sadece öpüşüyoruz zaten başka bir şey değil
- 11 ay
Dokunmasına izin ver bence. Hiç değilse boynunu emmesine izin ver
Soran11 ayBoynumu öpüyorda emmek niye
- 11 ay
Sevişmenin parçası o da. Ya senle çok zor. Erkek arkadaşına üzüldüm
Soran11 ayJEJDJJFREJFİFJR kanka çocuk istediğini yapıyor istemiyorsa ben napim
- 11 ay
😂😂 hayırlısı olsun kanka 😂😂
- 11 ay
En iyi görüşü hak ettim mi?😂
Soran11 ayGüncelleme bak yaptım
Evlen o çocukla sayıları azaldı o türün😅😅 Yaş kaç
08 Yorumla
Soran11 ay19
Soran11 ayYani evlensek yine aynı olcaksa evlenmeyelim
Soran11 ay170 boyunda 55 kiloyum belim falan ince
Soran11 ayBende küçük olduğunu düşünüyorum ama oral ile kilo ne alaka
Soran11 ayYani öyle bir isteğim yok zaten öyle şeyler iğrenç geliyor
Yapısı böyle demek ki yani biraz eziklik yaşıyor, utanıyor gibi yoksa erkek bu işin hakkını vermeli sonuna kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aySenin gibi kadını bulsam saç uçlarından ayak parmaklarına kadar vücudunda en küçük bir yer bile bırakmam elimin ve dilimin değmedi Ama bazıları bulmuş gıybetini bilmiyor
03 Yorumla
Cevap sahibi11 ayOkşadı mu amunjuu
Soran11 aySapık mısın
Cevap sahibi11 ayOkşadı diyorsun işte
Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Ben bu konuda bir ders verebilirim. Varmısın? Uygulamalı ama. Onun yerine yaparım o da izler görür
01 Yorumla
11 ayÖpüşürken tut elini koymak istediğin yerine koy mesajı alır zaten
03 Yorumla- 11 ay
Dediğim gibi yapıp elini koymuşsun devamı gelmiş peki devaminda ne oldu bi anlatirmisin öptü nereni elledi sonra
Soran11 ayÖpüşürken vücuduma dokundu genel olarak kucağına aldı falan
- 11 ay
Evdemi buluştunuz kucağına nerde aldı. Bacak arani mi elledi bacağının içine doğru
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
11 ayKonuş onunla ya da farklı şeyler yap senin elinde bu
04 Yorumla
Soran11 ayFarklı şeyler ne
- 11 ay
Mesajlarda resimler vs atarken detayları göster ona duramasın yanında yani
Soran11 ayAçık fotoğraf hiç atmadım
- 11 ay
Açık değil işte tam olarak gizemli kalsın
Of çok kötü erkeğin utanması ya tüm erillik gidiyor
00 YorumlaBiraz çekingen olabilir veya seni rahatsız olmaman için fazla çabalıyor olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Onun elini yönlendir. Benimki elbiseden üstünden goguslere dokunurken icerden dokunurmusun demişti
00 Yorumla
4 ayutangaç adammış.. seni saçından belinden tutup atamıyormu yatağa?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayHaya duygusu gelişmiş biri, enteresan. Bu zamanda öyle biri var mı? Kendimi tek sanıyordum
00 Yorumla
8 ayyol ver gitsin , ne demek utanmak. Ben olsam uyurken bile elimi kolumu rahat bırakmam
00 Yorumla
9 ayHiç bir şey yapamazsın kendisi aşacak bu durumu
00 Yorumla
9 aySexting ile yoğunlaşın önce biraz bnc onu istediğini daha net vurgula
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayE çocuk dokunuyormuş sen izin vermemişsin ki demek ki ondan sonra da iyice çekindi ters tepki verirsin diye yolsan duramaz illa ki dokunurdu
09 Yorumla
Cevap sahibi11 ayDevamını getirdi derken ne kadar devamı mesela
Soran11 ayOnda sadece kalçama dokundu ama ertesi buluşmada her yerime dokundu onu da ben istemedim
Cevap sahibi11 ayNe güzel dokunmuş işte neden istemedin ki dokunmayınca problem dokunsa ayrı problem sen galiba ne istediğini tam bilmiyorsun
Soran11 ayBen hafif dokunsa bir şey demezdim ama kıyafet içinden yaptı
Cevap sahibi11 ayooo baya hızlanmış bi anda keşke uyarsaydın kıyafet dışından yüzeysel yaşayarak sevişelim ileri gitmek istemiyorum diye şimdi gene dokunmayı bırakırsa nasıl hissettin peki eli içine girdiğinde
Soran11 ayO şekilde konuşamam ben o gün zaten çok utandım dedim böyle bir ilişki istemiyorum o da haklısın ileri gittim dedi özür diledi
Cevap sahibi10 ayŞimdi nasıl peki
Soran10 ayiyi aramız arada öpüşüyoruz
Cevap sahibi10 ayO kadarcık mı sadece. Yetiyor mu peki sadece öpüşme
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sen sıkı sarıl okşa se de bana aynisini yap de göğüsleri okşa öp de ona yol gösterici ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayKimi öptü kimi öpmedi bile beni becerse bj kadar zoruma gitmezdi kimi farklı bir görüş diyor ne istiyorsunuz acaba
014 Yorumla
Soran11 ayYa kızlar buradaki kızlar cinsellik istemiyor olabilir benim istediğim de cinsellik değil ama dokunmak
Cevap sahibi11 ayBuradaki ya da başka yerdeki kızlar ne yapar bilmiyorum ben genelleme yapamam. Belkide utangaç belkide çok aktif cinsel hayatı ya da hayatında pek sevgilisi olmamıştır
Soran11 aySevgilimin daha önce sevgilisi olmuş ama benim ilk kez oluyor
Cevap sahibi11 ayBazı karı koca bile doğru dürüst cinsellik yaşamıyor eski sevgilisi ilede sadece buluşup gezip tozmuştur bilemiyorum
Soran11 ayOnlar çocukluk şeyi olduğu için bir şey olmamış zaten, karı kocaların da yaşamaması büyük sıkıntı
Cevap sahibi11 ayAranızda kaç yaş varki
Soran11 ay1
Cevap sahibi11 ayYa o bilmiyorum ayağına yatıyor ya da bir şey olursa evlenmek zorunda kalırım diyor
Soran11 ayEvlenmeyi ben değil o istiyor, zaten bir şey olcak kadar ilerleme olmaz
Cevap sahibi11 ayYıllardır yalnızım sevgili flört ne olduğunu unuttum en cinsellik 13 yıl önceydi o yüzden benden bu kadar aranızda çözersiniz umarım
Soran11 ayNiye bu kadar yalnız olmayı tercih ettin
Cevap sahibi11 ayBirini çok sevdim olmadı bende evlenmedim kimseye ısınamadım ve asla başka yönlere eğilimim olmadı yalnızlığa alıştım karşıma çıkanlar oldu ve halen devam ediyor ama inanın zombi gibiyim
Soran11 ayKeşke yeniden birini sevmeyi denesen bir kere olmadı diye hayatı yapayalnız geçirecek değilsin ya
Cevap sahibi11 ayDenedim ama olmuyor kolay kolay vazgeçen biri değilim bir şeyi kafaya takınca yaparım iradem iyidir alkol ve sigara kullanmam dedim ve öyle oldu. Komşu kızı vardı beni görünce içi kıpır kıpır oluyordu öteki komşularda farkına vardı ona bile olumlu bakmadım
Gizli Üye(25-29)11 aySenden cekiniyor bence. Sende otokontrollu bir durum var. Iliski rayindan ciksin istemiyosun. Sennbiraz atak ol cesaret ver
010 Yorumla
Soran11 ayBen kendimi her konuda çok iyi kontrol edebilen biriyim düşünmeden harketw etmem, keşke rahat olabileceğimiz ortam olsa belki ikimiz de daha rahat olabiliriz
Cevap sahibi11 ayCafede falanmi oluyosunuz. Disarida insan kasiliyor cunku
Soran11 ayİş yeri park, cafede oturunca opusmuyoruz
Cevap sahibi11 ayOralarda dokunamazsin pek. Basbasa neden biryere gitmiyosunuz kiralik ev gibi
Soran11 ayÖyle evlere güven olmaz görüyoruz hepsinde kamera var
Cevap sahibi11 ayAraba falandami yok
Soran11 ayAlmak istiyor bakalım
Soran11 ayGüncelleme yaptım
Cevap sahibi11 ayNe oldu tam olarak
Cevap sahibi11 ayOrdamisin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
11 ayBence ufak tefek yönlendirmeler yap
Ya çekiniyor ya tepkini bilmiyor03 Yorumla
Soran11 ayYani ben ona dokunuyorum bunu anlayıp onunda dokunması gerekir başka napim
- 11 ay
Ona dokunurken elini al tut dokunması gereken yere götür Baktın olmuyor sen komple bırak
Soran11 ayBırakmaya gerek kalmadı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayDaha sen ne istediğini bilmiyorsun çocuğu suçlama
06 Yorumla
Soran10 ayÖpüşürken bacak arama dokunması saçma olur göğüs popo daha normal
- 10 ay
Alakası yok ıslaklığına dokunacak okşayacak sende inleyeceksin
Soran10 ayCinsellik istemiyorum
- 10 ay
Ellette fark etmez maksat sende zevk al
Soran10 ayİşte cinsellik oluyor ona dokunsam da boşaltmami isticek
- 10 ay
Çok kararsızsınnn
Gizli Üye(18-24)2 ayYeni mi sevgilisiniz? Eğer yeniyse çekinmesi normal ama yeni değilse iletişim eksikliği gibi duruyor. İsteklerinizi söyleyin
00 YorumlaSen dokun bence cesaretlendir ama erkek dediğin yapar zaten ben utanmasam insanlardan parkta sokakta yaparım parkta dokunmadığım yeri kalmamıştır en son kotunun kabininde olan olmuştur yapabilene yerde farketmez kadında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayRahat olmadığı için sonuç odaklı şimdi ilkleri ya ne yapacağını bilmiyordur. Kaç yaşındasınız
014 Yorumla
Soran11 ay19-20
Cevap sahibi11 ayÖn sevişme var mı
Soran11 ayNe yazmışim öpüşüyoruz sadece onda bile dokunmuyor demişim ne ön sevişmesi
Cevap sahibi11 ayBilmediği için adamın ilki çünkü o rahat verdirmiyordur sen biraz ilgilensin istediğin gibi olur oda
Soran11 ayBen mi ilgileneyim
Cevap sahibi11 ayHiç telefonda sexting yaptınız mı
Soran11 ayHayır hayır cinsellikle ilgili bir şey konuşmuyoruz sadece öpüşüyoruz
Cevap sahibi11 ayÖpüşünce erkek yükseliyor, yükselince de ister istemez aklı oraya çalışıyor
Soran11 aySen yazdığım şeyi okudun mu acaba? Çocuğun aklı kaysa bana dokunmaz mı
Cevap sahibi11 ayOraya dokunuyor işte
Cevap sahibi11 ayErkek o an dokunmaz kadının dokunmasını ister
Soran11 ayHayır ya ne alaka iyice saçmaladın sende bı yürü git
Cevap sahibi11 ayNe yaptınız
Soran11 aySanane
Gizli Üye(25-29)11 ayGenelde nerde ortam olarak sevişiyorsunuz evde daha rahat olur?
07 Yorumla
Soran11 ayHiç eve gitmedik sevişmiyoruz öpüşüyoruz iş yerinde falan
Cevap sahibi11 ayİşyerinde nasıl dokunsun adam eve gidin açar emer bile
Soran11 ayYok öyle bir şey istemiyorum onun evi müsait olmuyor
Cevap sahibi11 ayHm senin evin müsait değil mi peki? Ee eve al dediysem max ellesin
Soran11 ayBenim evim boş oluyor da kamera var
Cevap sahibi11 ayAman bişey olmaz ne kamerası? Odanda da kamera var mı? Coxuk dokunsun yani
Cevap sahibi11 ayNeler yaptı? Okşadımı cok
Gizli Üye(25-29)11 aySenin kıymetini bilmiyor aksine biz yapınca istemiyorlar yanlış kişilerin elindesin
011 Yorumla
Soran11 ayYa derdi seks olmasın ama insan dokunmak istemez mi beni arzulamadigini düşünüyorum böyle
Cevap sahibi11 ayAlakası yok bence bazı kişilerde o sorun çok oluyor libido düşüklüğü nasıl yaklaşacağini bilememe
Cevap sahibi11 ayEvet ne oldu bakalım
Soran11 ayBuradakiler sen al koy elini dedi bende öyle yaptım
Cevap sahibi11 aySonra ne oldu devamı
Soran11 ayO da dokundu kucağına aldı falan zaten çok az zamanımiz vardı
Cevap sahibi11 ayO kadar mı sadece 😂
Soran11 ayHer şeyi mi anlatayım bana kalsın
Soran11 ayNeyden çıktın
Soran11 ayAnlatacak bir şey yokki
Cevap sahibi11 aySen gl bendede var
Gizli Üye(18-24)11 ayvereceğin tepkiden emin olmadığı için belki yapmıyordur
01 Yorumla
Soran11 ayTepki vermiyorum
Gizli Üye(25-29)11 ayEn basit çözümü ellerini tutup senin götürmen kalçalarına göğüslerine artık nerene istersen
010 Yorumla
Soran11 ayKeşke kendi isteğiyle yapsa benim çevremde gördüğüm ilişkilerde erkekler hep istekte bulunuyor bu hiç bir şey istemiyor
Cevap sahibi11 ayYanlış anlama beni de ben bakirim hiç ilişkim olmadı bazen böyle konularda bile sertleşiyorum yani istemsiz sevgilin gibilerde bulmuş bunuyor yumul abicim yani ya ama umarım istediğin seviyeye gelir ne diyim
Soran11 ayO da bakir ve beni incitmek istemiyor galiba
Cevap sahibi11 ayYani olabilir o zaman ama biyerdede incinmen lazım bunun bilincinde olması lazım
Soran11 ayYani incinmeden de olur
Cevap sahibi11 ayOlmasına olurda dediğine göre arkadaş hiç girişken değilmiş yani bi tık dedim zaten bende kavga dövüş ederek demedim 😂
Soran11 ayShahdhajjaja doğru ya
Cevap sahibi11 ayYani yoksa şiddete girer diğer türlü ahaha sen bakiremisin belki o yüzdende çekiniyo olabilir ya da günah diye de çekiniyordur
Soran11 ayYani ondan önce kimsenin elini bile tutmadım, günah diye düşünse hiç yapmaz
Cevap sahibi11 ayHmm iyice karıştı durumlar ne diyim bi yol alırsınız umarım
Gizli Üye(25-29)11 aySen de bacak arana dokunmasını istemiyorsjn ama popkna mı istiyorusn
07 Yorumla
Soran11 ayYa o daha garip bence gotume dokunmuyor başka yerime niye
Cevap sahibi11 ayÇünkü bacak aran daha güzel geliyordur
Cevap sahibi11 ayElini alıp nereye koydun
Soran11 ayÇocuk istemediğim kadar açıldı artık
Cevap sahibi11 ayNe kadar mesela. İçeriye mi girdi
Soran11 ayHayır dokunma açısından
Cevap sahibi11 ayNereye dokundu ki
Gizli Üye(25-29)11 ayBöyleleri neden nasip olmuyor ya hahaha Sen erkek gibi davran o haldee
03 Yorumla
Soran11 ayZaten ilişkinin erkeği ben oldum hep trip çeken kıytı köşe bulup çocuğu öpen
Cevap sahibi11 ayÜzüldüm ya, kadınlığını iliklerine kadar yaşaman lazım bu istekle...
Cevap sahibi11 ayYaşlar kaç bu arada?
Gizli Üye(36-45)2 ayVay arkadas. Kimler kimlerin elinde harcaniyor, mundar oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayAradan zaman geçmiş baya ama soru önüme düştü , son durumunuz ne?
00 Yorumla- Devamını Gör (126)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar