o anın tadı bu zaten utanmak ama istemek utanmak ama öpmek utanmak ama sevişmek zevk veren şeyler bunlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sevgilim inlemek istediğinde yüzüne bakmamı istemiyordu bende ilk başlarda bakmadım 10. ilişkide felan kendisi zorla bakmamı istemeye başladı. karşındaki biraz anlayış gösterir ise çözersin diye düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bunun çok olağan bir akış olduğunu ve o kişinin seni arzuladığını kendine telkin et.
Öz güveni geliştirin
Onun da utanmadığını hatta mutlulukla yüzene baktığını düşün ve gör o sana bakarken gayet havalarda uçuyor 🙂
o anın tadı bu zaten utanmak ama istemek utanmak ama öpmek utanmak ama sevişmek zevk veren şeyler bunlar
sevgilim inlemek istediğinde yüzüne bakmamı istemiyordu bende ilk başlarda bakmadım 10. ilişkide felan kendisi zorla bakmamı istemeye başladı. karşındaki biraz anlayış gösterir ise çözersin diye düşünüyorum.
yapacak extra bir şey yok :D Utanmayacaksın sadece :D Kendini telkin et ki utanacak bir şey de yok aslında :D
içine girmek üzereyken bir şey düşünme sende o an içine girmeye yardımcı ol ve başka bir şey aklına getirme
Bi tane Amsterdam iş görür
Erkekler ne çok biliyor bu konuları 😄
Dizlerinin üzerine çöküp sadece aşağıya bakarken oral yapabilirsin
kocanmı? sevgilinm i*
Duzenli iliskiyi giriyor musun peki ona rağmen mi utanma çekinme oluyor
yeni evlimisiniz
fiziğini beğeniyor musun seviyor musun
akısına bırakıp sevis
öpüşerek devam edin utanman geçer :)
oseni yüreklendirsin ağzıan verisn
Sevgikin mi
Bir duble viski