İlk cinsel ilişkiyi yaşarken nasıl olunmalı, nasıl davranılmalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bunda utanacak bir durum yok tabu olarak görmemek gerekiyor cinselliği. İlk başta heyecan korku endişe olması normal ama bu ilişkiyi etkileyecek düzeyde olmamalıdır. O yüzden rahat olun her şeyi akışına bırakın Kendiliğinden gerçekleşecektir zaten.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk deneyimim lise başın da 9. sınıfta oldu kızda lise 2 deydi ilk o dedi gel bodruma inelim sana bişey gösterecem diyip kanıma girdi indim niyeti farklıymış tabi 😁 ben daha toy tabi bişeyden çaktığımız yok, neyse başladı soyunmaya ama ben dediğim gibi toy olduğum için oradan kaçtım bişey yapmadım, ta ki adımı çıkarana kadar beni gören her kız bana bakıyor, mimiklerinden yüz ifadesinden anlayabiliyordum aha g*y geldi diyip dalga geçtiklerini anlıyodum tabi çok kötü bir durum ALLAH kimsenin başına vermesin sonra o lafı çıkaran kızı okulun bodrumunda HUNHARCA saldırdım tabi oda istiyodu ASLAN kesilmiştim resmen sonra hamile kaldı (bilerek bıraktım) sonra okulu bıraktım başka okula gittim KOLAY KOLAY atlatılmıyor yani 😁
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO kızdan ALLAH razı olsun ki gözümü açmama sebep oldu, bu utangıçlığımdan arındırdı beni sonra hergün bir kızla birliktelik yaşadım ve halen birliktelik yaşamalara devam ediyorum MAYMUN iştahlı oldum resmen 😁 1 kere yaşa sende çabuk atlatırsın kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yıloluruna bırak ufak ufak dokunuşlarla başlarsın sonra duvardan duvara, dur biraz duşta deneyelim, dur mutfakta, dur salonda derken yıkılıyor tek tek bütün tabular ;)
27 Yorumla
Soran+1 yılİnsan dokunmaya utanir,😄
Cevap sahibi+1 yılhocam yengeyi hiç mi görmedin hiç mi dokunmadın :D o nasıl bir utançtır :) ışıkları kapat artık kör tuttuğunu :D
Soran+1 yıl😄Evlenmeden dokunmam, ışığı kapatmak iyi fikir👍
Cevap sahibi+1 yıl:D güzel evlenmeden dokunmam diyişini beğendim az kaldı sizin gibi temiz insanlardan :)
umarım kalbinin gönlünün temizliğinde bir eş bulmuşsundur kendine :) heyecan yapma sakin sakin :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Bakalim biriyle evlilik niyetiyle görüyorum , nasip..🙂
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı olsun kardeşim :) inşallah gönlünün ekmeğini yersin :)
Soran+1 yılAmin, teşekkür ederim 🙂
+1 yılEğer ilk yakınlaşma için çekiniyorsan , evde bir akşam yemeği hazırla ve alkollü olsun, alkol rahatlamanızı sağlar. Ortamıda biraz loş yaptın mı çekinecek fırsatı bulamazsın ((:
17 Yorumla
Soran+1 yılAlkol kullanmıyorum, başka alternatif fikirleriniz var mı?
- +1 yıl
Kız arkadaşının gözlerini bağla
Soran+1 yıl😄 bu mantıklı ama kabul eder mi🤔
- +1 yıl
Sana güveniyorsa evet
Soran+1 yılGüvenmek değilde daha çok korkmaz mi
- +1 yıl
Şöyle söyleyeyim bu anı yaşamadan önce konusunu aç gözlerini baglasam bana güvenirmisin musade eder misin benim böyle bir fantezim var de. Vereceği cevaba göre davranırsın.
Yani cekinmen gereken bir şeyde yok aslında. O an aranızdaki çekim zaten herşeyin gelişmesini sağlıyor.
Hiç yaşamadın sanırım bu yüzden böyle düşünuyorsun ama o an düşündüğün gibi olmaz. o anki tutku seni zaten rahatlatır😊
Soran+1 yılFantezi falan diyemem, şimdi bile utanmaktan kötü oldum, kendime gülüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
0Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çekingen birisisin sanırım rahatlaman daha iyi olacaktır bence. Hani partnere de bağlı, utanmaman için kendini güzel motife et mesela.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani o aranızdaki ilişkiye bağlı. Önce bunu konuşmalısınız. Beraber planlayıp ona göre bir şeyler yapın. Biz bir şey planlamamıştık direkt birlikte olmuştuk akışa göre gelişmişti. Tabi önceden konuşmuştuk ama bu önemli.
40 YorumlaBu doğal bir şey olduğunu unutmayıp partnerinle çekinmemeye çalışmalısın. Sakin olduğunuzda illaki deneye deneye öğreneceksiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani evlendikten sonrası için söylüyorum. Ben bir kız olarak gerdekk gecesinde düşünsene ilk defa birinin karşısına yarı çıplak çıkıyorsun işte jartiyer falan giyip bir erkeğin karşısına çıkıyorsun ve birlikte olacağını canının acıyacağını biliyorsun. Çok zor ya cidden. Adam ağzının suyu akarak bakıyor sana falan. Ayy çok ürkütücü ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler