Orgazmı yaşamadım erkeklerdeki beyaz sıvı bizde de mi oluyor bu konuda gerçekten bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim. Orgazm olan kadında akan şey ne oluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
11 aybu kişiden kişiye göre değişir. boşalıp hiç bir şey çıkmayan da var, zevk suyunun biraz kıvamlısı gibi çıkanda, daha koyu ve akıntı şeklinde çıkanda. net erkek boşalması gibi bir tarifi yok yani.
02 Yorumla
Soran11 ayDaha koyu akıntı olan hastalık. Kadında enfeksiyon vardır. Zsvk suyunun biraz kivamlisi dediğin yapış yapış bir şey mi?
- 11 ay
hayır enfeksiyon değil o akıntı farklı benim dediğim o şekilde değil. zevk suyundan daha kıvamlı yani baş ve işaret parmağının arasına alıp parmaklarını açtığında daha sümüksü bir hissiyatı olduğunu anlaşılır bir kıvam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)11 ayKadınlarda orgazm sırasında, erkeklerdeki gibi bir beyaz sıvı (menstruasyon) olmaz. Ancak vajinal sıvı salınır ve bu sıvı, cinsel uyarılma sırasında kayganlık sağlamak için üretilir. Kadınlar, orgazm sırasında bu sıvıyı akıtarak rahatlama hissi yaşar. Bazı kadınlarda ise squirt (sıçrama) olarak bilinen sıvı çıkışı olabilir, bu da başka bir durumdur ve her kadında görülmez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
11 ayErkeklerdeki gibi kadınlarda da olur o beyaz sıvı, özellikle kadın orgazm olunca, ben cinsel ilişki de geç boşaliyorum, hangi kadın ile cinsel ilişki yaşasam, ben boşalana kadar, kadın 5 ila 8 defa orgazm oluyor.
12 Yorumla
Soran11 ayBaya salladın 5-8 için en az 3 saat gerekiyor erkek 3 saat sert mi kalıyor zaten bir boşalmadan sonra bile 30 dk sertleşemiyor
- 11 ay
45 ila 50 dakika arası sürüyor boşalmam, ve pen*sim iri ve kalın baya bir.
11 ayAbi erkek hamile bırakmak için sperm üretiyor ve kadının içine akıyor. Yani erkekten akan sıvının bir vazifesi var.
Kadın neden böyle bir sıvı üretsin?
14 Yorumla
Soran11 ayYorumlara bak bazıları beyaz sıvı kadında da akar demiş.
- 11 ay
Kadından sıvı akmaz erkekteki gibi.
Kadın sulanır ve git gel yaparken o sıvı krem kıvamı alir
Soran11 ayKrem kıvamı erkekten mi geliyor kadın mı üretiyor
- 11 ay
Kadının ürettiği sıvı o hale dönüşüyor. Erkekte nosalinca sıvı gelir ondan sonra iner
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
11 ayOrgazm olman rahatkaman demektir beyaz sivide ilişki esnasında sürtünmeden kaynaklı oluşan sividir
39 Yorumla
Soran11 ayO beyaz sıvı doğrudan kadından akar mı merak ettiğim şey bu?
- 11 ay
Evet bazı durumlarda akar
Soran11 ayAynı sıvıdan bahsediyoruz di mi yani erkekteki meni az da olsa bazı durumlarda kadınlarda da mı oluyor
- 11 ay
Evet aşırı yaşanan orgazm durumunda oluyor kadında da
Soran11 ayYa peki mastürbasyon yaparken yaşanır mı yoksa zor mu? Ben ilişkiye girmedim henüz. Masturbasyonda da beyaz sıvı akmadı ama vücut titremesi vs yaşadım. Beyaz sıvı yerine çok fazla ıslandm yani rahatlaman dedin orgazme o halde orgazm olmuşum değil mi? Ama şu beyaz sıvı gelmedi
- 11 ay
Beyazımsı sıvı ilişkide aşırı orgazm yaşarsan oluyor. mastürbasyon yaparken zaten sulanır orgazm esnasında titreme ve aşırı rahatlama gelir.. Zaten rahatladigin zaman bırakırsın devam etmezsin yani orgazm olursun merak etme bir sorun sıkıntı yok
Soran11 ayTeşekkür ederim 🙏🏻💜
- 11 ay
Rica ederim canım kafana ne takilirsa her zaman sorabilirsin 😊
Soran11 ayTakip ettim teşekkürler çok iyi olur🙏🏻💜
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
11 ayhiç orgazm olmadım diyen kadın görünce gerçekten çok üzülüyorum ya
01 Yorumla
Soran11 ayHocam 21 yaşındayım ilişki tecrübem yok dolayısıyla normsl zaten genel cevaplara göre olmuşum beyaz sıvı akmadı o da normal mastürbasyon sonuçta bir yere kadar nhgjj
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
11 aymastürbasyon yaparken titrersin baya vücudun oynar orada anlarsın orgazm olduğunu
02 Yorumla
Soran11 ayO zaman olmuşum
- 11 ay
Hayırlı uğurlu olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayKadınlarda erkeklerdeki gibi fışkırma olmaz. Kasılma ve titreme olur genelde artı ıslanma olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
11 aySadece kızlara açık sorsaydın daha sağlıklı cevaplar alırdın.
01 Yorumla
Soran11 ayDaha önce sordum cevap alamadım çünkü kızlar genelde cinsellik sorusuna cevap yazmıyorlar. Soruyorlar*** ayrıca cinsiyet fark etmiyor ilişkiye giren kadına orgazm yaşatan erkek de bilir bunu
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kadınlarda iki çeşit oluyor ve sıvı olmayabiliyor aslında herkeste farklı olabiliyor. İlk etapta zevk alabilirsin o sıvı akışı ondan olmalıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayevet sizde de oyle bir sivi oluyormus hic gormedin mi p. ornoda
00 Yorumla
11 ayO hazzına göre değişken olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayE yuh be kanka bu yaşa kadar öğrenemedin mi?
08 Yorumla
Soran11 ayHayır
Cevap sahibi11 ayÜroloji doktoruna sor kanka
Soran11 ayYorumları oku bi. Yine herkes farklı cevaplar vermiş :)
Cevap sahibi11 ayHerkes farklı cevaplar verdiği için doktora sor en sağlıklı cevabı ondan alırsın. İşin ehli o çünkü.
Soran11 ayBana bu yaşa kadar öğrenemedin tarzı yaklaşmna göre senin cevabı biliyor olman gerek? Kadında orgazm da beyaz sıvı erkekteki meni az da olsa akar mı akmaz mı? Yoksa sadece bol sıvı üretmesine mi orgazm diyoruz?
Cevap sahibi11 ayKanka hani sen kadınsın ya, ben de erkeğim ya hani. Senin vücudunu senden başkası iyi bilemez. Ben erkeğim kendi cinsel organımı çok iyi tanıyorum ve kadın cinsel organını çok iyi tanıdığımı iddia etmedim. Benim burada hala öğrenemedin mi deme sebebim kendi vücudunu hala tanıyamamış olman. Umarım anlamışsındır.
Soran11 ayBenim bedenimi tanımadığımı nerden biliyorsun? Ben bende oluşmadığnı neye orgazm denildiğini öğrenmeye çalışıyorum zaten genel çoğunluk cevaba göre orgazm olmuş sayılıyorum. Bazı şeyler tecrübe ile öğrenilir bunun beden tanıma ile alakası yok ilişkiye girmedim mastürbasyon da yeterli tecrübeyi oluşturmuyor dolayısıyla burdan partnerinde gözlemledikleri şeyleri aktarmalarını istedim. Yine farklı cevaplar geldi kimi evet üretir kimi bol sıvı sadece vs vs
Cevap sahibi11 ayBen de ilişkiye girmedim ama gayet iyi biliyorum vücudumu. Bak diyorsun ki farklı cevaplar geldi ee hangisi doğru ne bileceksin? En iyisi git yapay zekaya sor.
Gizli Üye(25-29)11 ayKadınlarda boşalıyor işte beyaz akıyor
00 Yorumla
11 ayProfesör yaparlar seni
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
11 ayOlmaz olur mu
00 Yorumla
11 ayKadınların çoğu bilmezmiş zaten
00 Yorumla
11 ayNasıl yaşamadın ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayOl ve dene anla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayTitreme rahatlama hissi olmuyor mu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem