elim klitorole gidince o içimdeyken zevke geliyorum kasılma oluyor vajinada ama çok kısa beş saniye falan... bu klitorol orgazm mı oluyor? elim oraya gitmeden hiç orgazma ulaşamıyorum.. el değmeden olan orgazm gerçek vajinal orgazmidir? yaşamak istiyorum. ama olmuyor yaa.. eşimde de sertleşme problemi var zaten 31 yaşındayım kendimi çok eksik hissediyorum. vajinal orgazma ulasamadigim. icin... püf noktasi var mı bunun? benim yaşadığım. orgazm vajinal değil dimi... o an birşeyin aktığını da hissetmiyorum bazı kadınlar boşaldım falan diyor ya.. ben sadece kasiliyorum vajinadan çok kısa süreli..
Güncellemeler
+1 yıl
kızlar cevap yazın ya nerdesiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
vajinal orgazm yoktur
https://www.youtube.com/watch?v=gsdf1ZWYw8c&ab_channel=Sa%C4%9Fl%C4%B1khayatımın cevabını aldım😂harikasın tesekkur ediyorum...
bazı kadın sitelerinde okuyorum da klitorisi dokunmadan olan orgazm gerçektir yok sıvı gelir falan.. okudukça kendimi eksik hissetmiştim... klitorole dokunduğunda ki zevk çok yüzeysel diyolar vajinal bbaska uçuyordum falan diyolar.. yani kafamkarisiyor
bakın vajina üremek için bir iç organdır. . iç organlar zevk hissetmez. zevk almayı sağlayan sinir ağı vücut dışındadır
şu örneklemem size daha iyi açıklama olur
vajina mide gibidir. yemek yediğinizde mideden sadece doluluk hissi algılanır. çok yerseniz haddinden fazla ağrı hissedilir, acılı yenirse yanma hissedilir. ama lezzet asla hissedilmez. lezzeti ağızdan dilden alırsınız
vajina v e klitoris durumu da budur. büyük penis ağrı yapar. normal penis dolgunluk hissi verir kuruma olursa yanma hissi verir. ama asla zevk hissetmez. penis giriş çıkışın iç dudaklar ve giriş kasları klitorise iletir az kısıtlı zevk alınr
bu nedenle ilişki anında ya sevişme devam etmeli ya da klitoris el ile uyarılmalıdır. sadece gir çık işi zevk vermez
bravo güzel aciklama idi.. sadece giriş çıkış evet zevk vermez diyenlerden ve yaşayanlardanim bend... ama bu vajinanın içindeki g noktası muhabbetiney g noktası klitorol. degilmi... penisle g noktasına ulaşıp sıvı şekilde boşalan kadınlar ne yaşıyor
g noktası bir efsane. öyle bir şey yok. her 20-25 yılda bir bunun savunucuları çıkar. sonra bilimsel ispatlarla susarlar. sonra yine bir 25 sonra yine patlar
bakın yaklaşık 15 yıl önce bunu savunan sözde uzmanlar en son böyle bir noktanın olmadığını bilim önnünde eğilerek kabul etti.
böyle bir nokta yok arkadaşlar.
filmlerde falan fışkıranlara da inanmayın. işiyorlar. skene bezleri o derece sıvı üretemez.
gerçekten bunu bilmiyordum çok teşekkürler aydınlattığıniz için... güzel bilgileriniz var...
evet filmlerdekiler isiyorlarda bu boşalıyorum beyaz sivimsi veya kremsi akıntı geliyor zevk anında diyen kdinlari anlamiyorum
kadınlar erkek gibi orgazma özel sıvı üretmezler.
cinsel uyarıda sıvı salınımı başlar. bir kısmı ilişki boyunca dışa boşalırken bir kısmı içeride birikir. ilişki sonrası içte biriken dışa akar. bu sivi içeride süt beyaz renge döner köpürür.
onlar bunu zannediyorlar. halbuki o sıvı sürekli var.
vallahi bende tam. olarak böyle biliyordum ama öyle. i anlatiyorlarki zevk anında gözle görülür sıvı akiyormus , ve çoğu aynı erkekler gibi şey diyor "boşaldım"
kendilerinden haberleri yok
bakın vajinanın 3 yerinden sıvı salgılanır. bunlar cinsellik dışında da normal salgılanır. vajinayı mikroplardan korumak için asitli kaygan sıvılardır. hani sürekli vajina nemli olur. o sıvı bahsettiğim. sürekli nemli olmak zornda vajina. hem mikroplardna korunması için hem de oturup kalkarken yürürken kayganlık yapıp tahrişi önlemek için.
bunun birisi barholin bezleridir. dış dudak altındadır çıkış deliği hemen vajina girişinde sağ ve soldadır. ikincisi skene bezidir. idrar torbası altındadır. çıkış deliği idrar deliği ile yanyanadır. diğeri ise vajina içerisinden salgılanır.
işte bu sıvılar cinsel uyarı ya da istek başlayınca salınımı hızlanır çoğalır. yani ıslandım sulandım dediğiniz odur. bu orgazma kadar sürekli salgılanır. bir kısmı dışa akar bir kısmı içeride birikir. mast yapanlarda vajinal kasılma nedeni ile bu sıvı normalde şeffaf olmasına rağmen kasılmalarda köpürür ve süt beyaza yakın olur. ilişkide ise daha çok köpürür sperm gibi koyu kvam alır.
orgazma özel bir sıvı değil yaşamınızın her anında salgılanan sıvılar bunlar
anladım valla güzel bilgilerdi tesekkurler
rica ederim.
Siz sanırım seks yapmıyorsunuz sadece sevisiyorsunuz ve mast yapar gibisin onu anladım ben.
yaa :( öylemi oluyor... ama o içime girince uyariliyorum
Sonuç olarak mutlu oluyor musun seksten sonra yani rahatlıyor musun? Önemli olan o nasıl olduğunun çok önemi yok
tabi rahatlıyorum sertliği kaubetmesse ve klitorole uyarma rağmen vajinal kasılma. oluyorsa harika bir his oluyor rahatlama hissi.. ama isararla o mastürbasyon diyenler var
Yorumlara bakar misin hiç bir kadın görüş yazmamış yani yaşayan birisi görüş yazsa daha ikna edici olurdu. Yoksa kızlara kapattın mi yorumu
hayır asla kapatmadim bende şaşkınlık içinde bekliyorim yorum yazmalarını..
Sanırım tek sensin böyle kocasının şeyiyle mast yapan ☺️
yaa bak yine tribe girdim.. mast olmaması için nasıl. olmali peki... illa oraya dokundugum için mi mast oluyo bu
Müsait zamanda yaz derinlemesine konuşuruz
Çok kadın tanıdım senin gibi
yaa
Evet farklı pozisyonda doğru noktaya dokunmak mümkün
evet daha çok uyarildigim pozisyonlar var ama beklediğim halde vajina kendi kendine kasilmiyor illa klitorol uyarısı gerekiyor
Oda olur istersen
bu erkekten erkeğe degismezki
Değişir
Kalin degil penisi demekki kilitorise surtunmuyor
hayır oldukça kalın da onla ne alakası var
Kilitorise ve vajina icine surtunmeliki orgazm olasin... kilitorise degmio sapiniste sen oksuosun dedin ya
içindeyken. nasıl klitorle değecek. ben içimdeyken ve klitor e elle dokunmadan olanların kini merak ediykrum
Kafasini hic cikartmiomu sokup cikarirken deligin girisine basi surtunmeli icine girisine ki bosaltsin... ayrica oyle bikac dakka sokup cikartmayla olmaz ki
orgazmda vajina kasilir zaten illa sivi gelecek diye birsey yok iiminde gelir kiminde gelmez
ama klitotolu uyarınca kasılıyor... penis içerdeyken klitorole dokunmasam kasılma olmuyor
iseyecek gibi oldugunda durma
mast ile mi ilişki ile mi
Ablacım bana bırak bende
Eşinde sertleşme sorunu olmasa daha uzun sürer...
Hep mi böyle yoksa çabuk mu boşalıp da sertliğini kaybediyor?
kasılma anı mi?
evet
istersen yaz detay bilgilendireyim
hiç bosalmadan sertlik gidiyor
çok kötüymüş yaaa konuşmak ister misin?
hayir
kötü niyetli seviyesiz biri değilim merak etme
ben sana detay blgi vereyim
keşke bana denk gelsen, zirveyi yasatirdim sana
yardımcı olunur ınsanlık namına
Yaziyoz ama. illada kız diyon insan yemiyoruz korkma