2 yıldır cinsel olarak aktifim ve 2 partnerim oldu şimdiye kadar
Sadece 1 sekste vajinal orgazma yaklaştım, birlikte olduğum erkeklere hep yalan söyledim boşaldın mı diye sorduklarında
mastürbasyon yaparken klirotal orgazm kolaylıkla olabiliyorum ancak
Ne yapacağım kötü hissediyorum :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Seninle daha uzun ilgilenecek daha uzun sure yapacak bedenine hükmecek isini bilen seni tahrik eden seninle o esnada konuşabilen birisini secmelisin
evet
Istersen buralardayim pisman olmaz ilk kez orgazmi titreyerek yasarsin
vajinal orgazm yoktur. vajinal ilişkide de orgazm klitoristen olur.
unutmayın yemek midenize gitse de sadece foluluk hissedersiniz
yemeğin lezzeini ağızdan dilden alırsınız asla mideniz lezzet sunamaz
https://www.youtube.com/watch?v=gsdf1ZWYw8c
Normal bu. Uzun bir ön sevişme ve penetrasyon da tutkulu olmalı, eninde sonunda dayanamaz bünyen yani yarım saat de olur 45 dakka da sonunda başarırsın.
Arkadaşina söyle önsevime yapsın ve ellerinizde kullansin ilişkiye gireken kilitorisside elle uyarsin
Olgun işini bilen biri ile olsaydın böyle demezdin
İşi ehline bırak😉
derken?
Bu seninle alakalı bir sorun değil partnerinle alakalı işini bilen erkeklerle takıl
Seni arzulayan kişi sana zevk verebilen kişidir ona göre davranan erkek bul
Ön sevişme ve oral yaptılar mı sana? Öncesinde tahrik olursan tam birleşmede vajinal orgazma ulaşabilirsin bence.
eski partnerim yapıyordu. dediğim gibi tahrik olmam az o 1 kere yaşadığım orgazmı bir cümleden dolayı çok tahrik olmuştum zaten. erkekler direkt yemek yedikten sonra bile sevişebiliyorlar her şey 20 dk da bitiyor benim için öyle değil
ya da daha yakışıklı bir partneirm olsa daha mı çok tahrik olurdum? bir kere bir model gördüm direkt ıslandım adamın yaptığı harekete. Onlar tahrik oluyorlar demek ben olmuyorum
Peki o partnerinin söylediği söz duygusal bir cümle miydi yoksa dirty talk dediğimiz bir cümle miydi?
Bence kısa sürede senin uç noktanı tahrik olduğun şeyleri keşfetmeden cinsel ilişki yaşaman sana zevk veremez. Erkekler biraz bencildir kendi zevklerini düşünür sana değer vermeyen bir partnerle olmaz.
her gün seni ***. gibi bir cümle yani dirty talk.
Tamam senin uç noktan belli. Bunu biraz da ön sevişmeyle ve ayrıca cinsel birleşme sırasında başka yerlerine dokunarak parmaklarını vücudunda gezdirerek belki göğüs uçlarını sıkıştırırak, hafif canını acıtarak tahrik edebilir.
Konuşma tabi ki seks sırasında önemlidir birbiriniz arasında iletişim kurmanız birbirinizi çözmeyi sağlar ama dediğim gibi her erkek böyle olmaz bencil olanlar da az değil.
Yaşınız kaçtı?
ben 23 o 29
Yani sizin yaşlarınızdaki kadınlar böyle cümlelerden zevk alıyor elbet böyle biri çıkar seks sırasında konuşmak biraz zevk noktalarınızdan bahsetmek sizi doyuma ulaştırır.
Ben kadınları öğrenmeyi çok seviyorum tanıdıkça onların isteklerini daha çok karşılayabildiğimi düşünüyorum. Kadını mutlu etmek için uğraşınca ve sonunda görünce erkeklerde doyuma ulaşır yoksa zaten mastürbasyontan farkı kalmaz.
Bunun yaşayan çok fazla. Sğrtğnerek çok yaprın mınsamanında mastürbasyon?
yok direkt el ile
İyi bari işin daha kolay sürtünme daha zorlaştırıyor
Yalan söylemeyi bırakıp sevişmeye devam ederseniz boşalcaksın, niye yalan söylüyosun ki
o zaman çok uzun sürer boşalmam ki o kadar dayancak erkek yoktur
Parmaklasın yahu, öncesinde ön sevişmeyle seni hazırlamıyor mu?
hazırladılar hep ama bilmiyorum o an ki hissiyat ile alakalı. Mesela o 1 kere oldu dediğimde bir laf etti o an o kadar tahrik oldum ki orgazm oldum. Başka hiç olmadım belki odaklanmadım bilmiyorum
Kendin mastürbasyon yaparken de mi olmadın ya? Kadın önce kendi bedenini tanımalı ki erkeği kendini tatmin edebilecek şekilde yönetebilsin
kendim oluyorum zaten onda problem yok adamlarda problem var
Pozisyon değiştirin, sen üstte ol, kontrol sende olsun ya da hangi pozisyonda daha çok zevk alıyosan onda yapsın
beline sahip olan bir erkekle denersen çok zevkli geçer. orgazmın her türlüsünü olusun.
Vajinan duyarlı değil klitoral uyarıya alışmışsın artık öyle gider
mal mı erkekler soruyor, boşaldığını anlamıyorlar mu?
soruyorlar valla sanırım onlarda görüyorlar boşalmadığımı da irdelemiyorlar herhalde. bugüne kadar hçşunu soran olmadı çünkü "nasıl boşalmak bu emin misin?" diye
kaç dakika sürüyor ki bu? senin boşalman için baya efor lazım çünkü
eski partnerim 2 saat yaklaşık 2. parnteirm 10 dakika falan ancak
sorun sende
Sende tatmin edemiyorsun partnerini demek bu kadar empati yapma 🤣
şadksşoa ben o 4mcıgı öyle bir yiyorum ki partnerim uyuyp uyanamıyor bayılıyor resmen ben istekli bir domuzum
Yapanlar becerıksızmış senlik bı durum yok
Duygulari 2. Plana atiyorsun o zaman. fanteziler önemli
sorun onlardan kaynaklı olabilir
daha yakışıklı bir partneirm olsa daha mı çok tahrik olurdum? bir kere bir model gördüm direkt ıslandım adamın yaptığı harekete. Onlar tahrik oluyorlar demek ben olmuyorum
bilinmez belkide sadece görsele odaklı zevk alıyor
o bir keree ne oldu düşün ve çöz
Seni taniyamiyor partnerlerin.
Zevk alıyor musun orgazm olmasa da
yani daha uzun sürse benim için iyi olurdu ama erkekler hemen boşalıyor ve 2. partnerim 2. 'posta' için uğraşmıyordu bile 1 boşaldın mı? o da boşaldı tamam devamı yok
Başka bir partner mi lazım sana
O zaman seni doyurmak kolay degil
Partnerlerin kötüdür
bence belirt bunu ya
Sen bana denk gelmemişsin
Nedneki
Çok normal bencr
niye :( en son erkek partnerimde hissetti bence kötü hissediyorum artık
Salla
nasıl salla?
Bildiğin