+1 yılherşey konuşularak, ya da dışarıdan profesyonel destek alınarak çözülür. Genelde uzun birlikteliklerde ilk zamanlardaki gibi sık ve heyecanlı olsun ister insan ama vakit geçtikçe bunlar azalır. Bunun da çözümü var. Buna ek olarak yaş mesela 40 yaşlalardan sonra, kilolu, şeker problemi olan spor yapmayan, stress gibi durumlarda çok olumsuz etkiler. Bu yüzden bu işin çoğu ona kalıyor gibi gözükürken aslında sana kalıyor. Bunu konuşup sorunu tespit etmelisiniz.
15 Yorumla
Soran+1 yılEşim 30 ların başında henüz, ama onun da bu durumun farkında olmadı lazım, ona göre notmal sayıda sevişiyoruz sanırım
- +1 yıl
30'ların başı çok genç ama bazı erkeklerin libidosu da düşüktür, bu sorun bende de var. Libidom düşük. Ayrıca yazılan cevapların çoğuna inanma. Türkiye'de şunu biliyorum. Erkekler sabahtan akşama kadar birbirine cinsellikte eros'un babası olduğunu anlatırlar. Özellikle benim sevdiğim bir arkadaşım her zaman kendini bu şekilde anlatırdı. Eşinden boşanma süreci yaşıyordu tekrar bir araya getirmek için uğraşırken eşi ağzından baklayı çıkardı. Hiç kimse anlattığı gibi değil özellikle kendisiyle bu konuda çok övünen erkekler. Bu libido düşüklüğü önemli birşey ama ben de şunu keşfettim. Sürekli birlikteyken bu libido düşüyor ayrıyken artıyor. Bazen sorunların abartıldığı kadar ciddi olmadığı ve çözümünün de çok basit olduğunu biliyorum.
Soran+1 yılEşimin libidosu düşük olabilir, o zamanında her şeyi istediği gibi yaşamış bir insan, ama o benim ilişkim olan ilk ve tek erkek oldu, o da kocam oldu. Çok tecrübeli değilim, onun gibi cinselliğimi doya doya yaşayacağım gençlik de geçirmedim. Haliyle bu anlamda çok farklıyız, ama bazen de bu kadar da olmamalı ama diyorum, sinirlerim çok bozuk
- +1 yıl
bak bu sorunu çözebilirsin ona kötü davranma sakın kendini kontrol et. Yavaş yavaş konuşmaya başla onunla ayrıca profesyonel destek almaya çalış. Onun bir suçu yok. Kadınlar her erkeği aynı zannediyor halbuki libidosu düşük erkek sayısı çok yüksek bunu kamufle etmek için kendilerini farklı gösterirler konuşarak. Başka evli bir arkadaşım hep iş yoğunluğundan bahsediyor eşine halbuki işi yoğun filan değil zavallı kadın da kendisini aldattığını düşünüyor bazen. Erkekler bunu konuşamaz yoksa kendini erkek gibi görmez en hassas noktaları bir de sen asabi ve üzerine gidersen psikolojisini bozarsın. İyi bir eş bulduysan üzerinde sen uğraşacaksın hiç bir erkek bu konuları konuşmak hele bir kadınla istemez.
Soran+1 yılYani bu konular da bir yandan konuşulması zor konular. Ona göre sorun yok gibi zaten. bu konuyla alakalı da hiçbir zaman asabi ve ahresif olmadım, içime attım, ondan böyle zaten. Ara ara nazikçe söylediğim zamanlar olsa da işe yaramadı. O yüzden ben de kendi kendime çok sordum acaba sorun yok da ben kadınsal triplere girip sorun yapıyorum diye. Ayda birae ayda bir. Ama sonra kendime eziyet tabi, her öastebasyondan da ağlama, iyice duygusallaşma, bütün o hissetiklerimi eşimle birlikte hissedememe... hepsi birikti artık moralim çom bozuk
Evlilik Terapisti saçma iş hiç bir şey okumuyor musunuz ya bu evli bayanlarda orgazm bildiğim kadarı ile herkes için sorun yani mastürbasyon ile oluyor ama nedense ilişkide olmuyor kendini kasma biraz rahat bırak bir de farklı şeyler deneyin fantaziler...
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela sadece o da değil ama, ilişkiyw girme sıkılığımız da çok az, eşim isteksiz
- +1 yıl
Bunun eşin ile konuştun mu hani belki işte yoruluyordur veya başka bir sorunu vardır veya seninle ilgili sana söyleyemedigi birsey vardır onun dışında bu istek mevzusunda dediğim gibi farklı şeyler ise yarıyabilir mesela ayda 1 kere demişsin mesela dün ilişkiye girdiniz sen bugün de olsun istiyorsun evde romantik bir yemek falan hazırla çocuk falan var mı bilmiorum ama aslında her şey sende biraz yaratıcı olmak yeterli yinede esinle konuşmakta fayda var anlat durumunu düşüncelerini
+1 yılYapacağın en güzel şey aile Terapisine gitmek olur
orgazm olamamak ve bu kadar az ilişki normal değil11 Yorumla
Soran+1 yılAma eşim ne tepki verir bilemedim, ona göre her şey normal, ilişkş sayımız da normal
Ayda bir çok az ya.. peki konuşmadın mı onunla bu konuyu
13 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum söyledim, ama yine değişen bir şey yok ypruldum ben de artık, ondan bir hareket gelsin istiyorum
Soran+1 yılBen yapacağımı yapıyorum valla, gidip direkt dokunuyorum bazı yerlere falan mesela, tık yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılValla Türk erkeği olmayınca nelere açtır, neleri ister bilemem ama; mesala ben evdeyken partnerim külotluçorap giyip üstüne uzun bir gömlek giydiğinde ben asla dayanamam ve sevişmeye başlarız... ve o benim bu huyumu öğrendiği için hemen birbirimize oral seks yapmaya başlarız ve uçarız... hergün böyle ortamımız olsa hergün yapıyoruz... senin onu baştan çıkaracak şeyleri bilmen lazım... tahrik edecek, seks anında neyi istiyor bilmen lazım...
02 Yorumla
Soran+1 yılValla pek bir şey istediğini sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılişin zor o zaman :) ne diyeyim artık... gizli gay olmasın?:)
Amerikalılar şöyle der: "Fake it 'til you make it"
Yani başarana kadar taklit et.
Taklit ede ede sonunda gerçekten orgazm olursun.
Bütün terapistler tecrübe edilmiş ve yüzdeyüz başarıya ulaşmış bir yöntem olduğu konusunda hem fikirler.04 Yorumla
Soran+1 yılTabi ayda bir ilişkiyle ne kadar başarabilirsem
Soran+1 yılBen istemem en başta, onun da tabii ki iateyeceğini snmıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHanimefendi bu maalesef ulkemiz kadinlarininin bir çoğunun sorunu hatta bir çok. kadın vaginal orgasmin varlığına bile inanmiyor bu yaratılıştan sizin donaniminizda var ama bu donanimi calistirmak çok önemli bunun için bir kaç kriterin bir arada olmasi muhakkak
00 Yorumla
+1 yılYani bunun Türk'ü Yabancısı yok ilişkide önceliği kocan almış o orgazm olup seni bırakıyor bence bunu kendisiyle paylaş derim çünkü çözecek olan ikinizsiniz
011 Yorumla
Soran+1 yılBen orgazm oluyormuş gibi yapıyorum anlamıyor ki
- +1 yıl
Nasıl anlamaz ki ya gerçek orgazm da kadın kendinden geçip yatağın carşafını dağıtıp saçlarını savurup inim inim inlerken karın kasları ve bacakları kasılır böyle yapabiliyorsan sana bravo yoksa gerçekten anlar bir insan
Soran+1 yılMastrbasyondan alıştım sanırım yapabiliyorum
- +1 yıl
O zaman mükemmelsin kocanı kandırman güzel birşey değil ama bence konuş ki gerçek orgazmı yaşa ki zevk deryasında uçabilesin
Soran+1 yılBiliyorum tabii ki kandıtmam güzel bir şey değil ama başka çarem olmuyor
- +1 yıl
Çare konuşman emin ol çünkü başka çare yok ama mutlu olduğunu göstermen takdire şayan kocanı çok sevdiğin belli ama sende mutlu olabilirsin gerçekliği yazarsanız
- +1 yıl
Yaşarsınız diyecektim en son
Soran+1 yılOndan önceki sorun onun isteksizliği
- +1 yıl
O zaman harnup pekmezi, ceviz, fındık, muz gibi doğal afrodizyak ve azdırıcı damlalar var ondan da çaktırmadan alıp ver bak bakalım nasıl oluyor
Soran+1 yılValla utanırım ben öyle gidip alamam onları
- +1 yıl
Sipariş verirsin kargoyla ve kapalı geliyor o şekilde verebilirsin ya da dediğim gibi doğal seyler kullan ve biraz daha işveli, tahrikkar, cazibeli ve seksi şeyler giy o zaman yine olur daha yoksa doktora gitsin
Seni cekici bulmuyordur bence, ayda bir bir erkek dayanmaz, yapamaz, fizyolojisine aykiri. Baska sekillerde kendi ihtiyacini gideriyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok sanmıyorum, biliyorum yani başka şekilde bir şey yaptığı yok
yapacak bisey yok rud ingiliz kadınları türk erkeklerine hayran sen se tam tersi
08 Yorumla
Soran+1 yılAşıl olduk evlendik canım ne var bunda😀
Soran+1 yılE ne yapayım yani nerden bilebilirdim ki her şeyin böyle olacağını?
Soran+1 yılşu an için mastrbasyona başvuruyorum zaten
Soran+1 yılEkleyince nolcak?
Ayda bir kere ilişkiye giriyorsa diğer zamanlar napıyor bu adam :D?
021 Yorumla
Soran+1 yılBazı adamlar da böyle demek😊 Kesinlikle beni aldatma gibi bir durumu yok adım neyse ından da o kadar eminim, sık sık beraber de vakit geçiririz her akşam film izler, birlikte yemek yapar, seyahat eder ama dutum bu
Soran+1 yılYok tatmin olmadığımı bilmiyor, onu incitmekten de korkuyorum of ya off
- +1 yıl
İyi ama bunda senin bir hatan yok, bunuda ona düzgünce anlatmayı dene
karşına al konuş, orgazm olamaman bir yana ayda bir ilişkiye girince zaten o sayı sağlıklı bir çifte asla yetmez.. adama yetiyorda sen memnun değilsin haliyle.. konuşman lazım önce sakince al karşına anlat.. çok yıllanmış bir evliliğinizde yok daha 2,5 senelik
Soran+1 yılKendi kendime mastrbasyon yapıyorum gizli gizli, sonra ağlıyorum bu hissettiklerimi eşimle birlikye hissetsem diye 😞
- +1 yıl
Eee tabi cinsel olarak eşin olmayınca tek çare kendini rahatlatmak ama cinsel tatmin sonra yerini duygusallığa bırakıyor ağlıyorsun.. Daha yeni evlisiniz ama eşinle konuşmayı dene, aranızdaki uçurum büyümeden cinsel anlamda.. evlilikte seks hayatı önemlidir.. 2,5 senelik bir evli bayan mast yaparak tatmin olman bile gereksiz.. konuşarak izah etmeyi dene hala seni dikkate almıyorsa böyle nereye kadar ama, zaten cinsel hayat dışında iyi anlaşıyorsunuz seni anlayacaktır diye umuyorum.. en azından kendisimi soğuk yoksa isteğimi az öğrenmiş olur birlikte çözüm ararsınız..
Soran+1 yılİsteği az diye düşünüyorum, yoksa sarılır öyle uyuruz her gece
Soran+1 yılDimi yani ben daha gencecik en güzel 20li yaşlarımdahken böyleyse ilerde nasıl olur, bilemedim o hap olayını ya, anlarsa çok utanırım
- +1 yıl
Bak aslında anlamaz yemeğe karıştırırsan imkanı yok ezip toz halinde atıcaksın
yemeğe karışında mümkün değil anlaması yeterki yesin :)
sonra birde öyle dene adamı
yine tık yoksa durum fena
aynen yaa en güzel yaşlarında böyle biz bekarlar gibi mast yapıcaksan niye evlendin :D?
evlenmeden önce böylemiydi yani hiç yakınlaşma olmadımı aranızda?
Soran+1 yılOldu canım mesafeden dolayı çok ilişkimiz olmuyordu, ben evlilikten sonra düzenli bir cinsel ilişkimiz olır her şey yoluma girer diye düşünüyordum ama... ya ben öyle ilacı almaya da utanırım valla
Soran+1 yılOf aynen ya şans işte
Soran+1 yıl5 yaş civarı
Soran+1 yılHer zaman bir ay değil tabi, 2 ay olmadığı da oldu, zaten onu hareketlendiren de benim
Soran+1 yılValla bilmiyorum düzelir mi düzelmez mi, ya da ben birkaç yıla kalmaz dertten kanser olurum
Soran+1 yılKader mi şans mı bilemiyorım
kimyanız uyuşmuyor demekki bu konuyu kocanla hiç konuştun mu?
010 Yorumla
Soran+1 yılDaha fazla ilişkiye girmek istediğimi anlattım o da artık 20 li yaşlarımda değilim ben dedi. Ya da ilişkiden sonra derim yani be hep istiyorum benimle daha gazla ilgilen falan diye ha hu tamam denir ama tık yok
Soran+1 yılİngiliz
Soran+1 yılYaş farkı çok yok, sanki evet zamanında doymuş gibi söylemlerde bulunuyor ama bu bana da haksızlık
- +1 yıl
hsksizlik oldugu ortada zaten biz sorunu. cozmeye. calisiyoruz dun biprogramda birisi bisey anlatti evliliklte hersey. birbiri ile yakin olmali dediler egitim olsun hayat bakisi olsun aklina gelen hersey arada fark fazlaysa kimyalar uymuyor sizin bu meseleri oturup. konusmsniz lazim mutlu olamadigini anlatman lazim seks mutlu olmak istiyorsan. bir tarafin caba harcamasi yeterli olmaz seks de oyle degilmi. 2 taraf da emek harcarsa iki tarafta orgazmi yasarsa daha muhtesem olmazmi
Soran+1 yılTabii ki öyle muhteşem olur. Kimya da uymuyorsa onu uydurtmak mümkün müdür acaba? O isteksiz sadece sanırım, bu kadar genç bir yaşta
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Birbirinizle yeterince ilgilenmediğiniz ortaya çıkıyor bu durumda :)
012 Yorumla
Soran+1 yılO bu konu dışında çok ilgilidir, valla bilemedim
Soran+1 yılYani daha ne diyim ben bu adama bilemedim
Soran+1 yılNe yapmalıyım ne yapmaşı yani ağlıyorum artım ara ara sinirlerim bozuk
Soran+1 yılKeşke farkına varabilse
Soran+1 yılBence de bu böyle gitmez tekrar konuşmayı denerim ama pek birşeyin değişeceğini sanmıyorjm
Soran+1 yılİşte artık 20 li yaşlarımda değil, seninle daha fazla ilgilenmeye çalışırım falan, ama bu tarz şeylerin insanın biraz da içinden gelmesi lazım
+1 yılİstek yok ki hiç adamda. Böyle olacağı belli. Senin hergün ilişkiye girmen lazım. Yazık oluyor senin gibi hatunlara.
08 Yorumla
Soran+1 yılYa yazık oluyor bana valla.
- +1 yıl
Zevke Akman lazım senin. Sağlam bir seksle kendine gelirsin. Ne yapmayı düşünüyorsun
Soran+1 yılNe yapayım canım mast yapıyorum işte, başka türlüsü de olmaz zaten
- +1 yıl
Seks oyuncuları nı dene
- +1 yıl
Seks oyuncaklarını dene yanlış yazdım :)
Soran+1 yılYa ıyıncak falan istemiyorun ben insan gibi eşimle yaşamak istiyorum ne yaşayacaksam
- +1 yıl
Ama yapmıyor ki güzelim. Ayda bir kime yeter ki. Sen sulanacaksın ama o yok. Yazık olacak yine o güzel sularına.
- +1 yıl
Eşinle konuş bu durumu. Tahrik et onu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyda 1 mi? Cok azz biz sevgilimle hafta en az 3 kez yapiyorz
210 Yorumla
Soran+1 yılOndan da ben öncü oluyorum valla, harekete geçiren benim yani 😞
Cevap sahibi+1 yılBence esinde bir sorun var
Soran+1 yılNe yapacağım bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle bir yere gidin nereye gidilir bilmiyormm ama bir doktora bir uzmana danisin boyle sey mi olur yaa ben sevgilimle ayni yatakta yattigimda hemen bir surtunmeyle kalkiyo. Siz bir de kari kocasiniz yapmk icin bir engeliniz yok. Benim ki simdiden evlendigimizde hergun isterimm diyo. Cok garip cidden seninkinde bir sorun var
Soran+1 yılNe güzel, biz bütün haftasonu evde oluruz tık yok. Bazen iki iyi ev arkadaşı olduk gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılEsin seni aldatiyor olabilir. Yani bu ihtiyacini baska bir kadinla karsiliyo olmasin sakin? Bence sen herseyden once bunu bir arastir derimm
Soran+1 yılYok aldatmadığına eminim, yani ne bileyim telefonj ortadadır, öyle gizli şifreleri yoktur falan eminim ondan
Cevap sahibi+1 yılBelki telefonla degil yaninda sen yokken yavsiyosa. ya da onlarla baska bir numaradan konusuyosa? Baska bir telefonu varsa senin haberin yoksa? Yani benim hemen aklima bunlar dusuyo. Kusura bakmayin sizi ayirmak ya da aranjzi bozmak degil amacim. Ben bunlari dusunup kafayi yiyormm 😕😕
Soran+1 yılYok anlıyorum tabi, bazen bütün haftasonu evde oluruz, hatta genelde evde vakit geçirirz, öyle olsa bir şekilde dışarı çıkmak isterdi herhalde, genelde evde vakit geçirmeyiösever zaten, o yüzden öyle bir durum olduğunu hiç sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm dogrudur. Ama esinle bir konus istersen bu cinsellik olayini ya da erkeklerden falan mi hoslaniyo acaba?
on sevisme yuksek tutulmasi lazim arkadasim. esin oral yapsin sana ve ustte ol surtunerek bosalmayi dene o da zevkli olur
04 Yorumla
Soran+1 yılAyda bir denl gelirsek tabi
Soran+1 yılArtık ben de isteksizleşiyorum, yoruldum. Ondan bekliyorum artık bazı şeyleri ama tahrik olduğu falan yok
Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. hayatlarında cinsellik ile eksik olan kişilerin kurduğu şu klişe cümleden ne zaman kurtulacak ınsanlar , dünyanın en muhteşem ınsanı
01 Yorumla
Soran+1 yılKlişe değil, düzgün biradam olmasa boşanırım neden birlilte yaşamaya devam edeyim? Bir şeylerin düzelmesini istiyorum sadece
Birseylerin duzelmesini istediginin farkindayim. iliskinin kac dk sürüyor?
018 Yorumla
Soran+1 yılToplam yarım saat
Soran+1 yılO hemen işi yapıp bitirmek istiyor. Nasıl fantezi kuruyor muyum? Haklısın belki de ben de sorun
Soran+1 yılBen etmiyorum
Soran+1 yılKimi edeyim canım allah allah😀
Soran+1 yılAhahahha😀
Soran+1 yıl26 benim
Soran+1 yılYok istemiyorum teşekkürler
+1 yıl30 lu yaslarin başında böyleyse böyle gider ayda 1 nedir yaa
02 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
- +1 yıl
nedense Evliliklerde hep ters kutuplar birbirini buluyor
+1 yılten uyumu yok sanırım esın beklentılerını karsılamıyo ona solesen bole ıstryorum sole ıstyrm bunu yap sunu yap dıe
015 Yorumla
Soran+1 yılAh ten uyumu ah
- +1 yıl
sole ısteklerını bunu yap onu yap de boşalır boşalmaz yatıyodur yatırtma
Soran+1 yılİyide adam istemedikten sonra ben ne diyim?
- +1 yıl
ozman kadınlıgını yazık sen bekle bunca sene cıcıgını buyut sonra hortum sulamasın olmaz ole
Soran+1 yılYazık bana dimi? Psikolojim bozuluyor artık, tv de falan ne zaman görsem çiftlerin birbirlerini ne kadar istediğini falan ağlıyorum hüngür hüngür tutamıyorum kendimi
- +1 yıl
nekad suryo on sevısmesız
Soran+1 yılÖn sevişme az o çok uzun tutmuyor 5-10 dk, 10 dk bile değil hatta
- +1 yıl
yazık sana ya cıcegın delıgıbı sulnıyodur
Soran+1 yıl😔😔
- +1 yıl
hortumu cıkrıp cıkrıp vurmk lazım cıcegıne
- +1 yıl
yası kac esının
Soran+1 yıl30larının başında
- +1 yıl
senn yas kac yavrum
Soran+1 yıl26 da ne yavrum mvavrum noluyoruz
- +1 yıl
işşş sabslı adam kapmış ctrı
eşinin stresli bir iş ortamı olabilir.. yoruluyo olabilir.. bunlarda etkiler..
sekste hep aynı şeyleri yapmakta etkiler.
yaş etkiler. kilo etkliler
08 Yorumla
Soran+1 yılAma az çok hep öyleydi, ilk yılımız ya da aylarımız daha ateşli değildi zaten
Soran+1 yıl2 buçuk yıl, öncesinde ilişkimiz oldu ama az oldu mesafeler falan 2 yıldır birlikteudik evlilik öncesi, hep evlilikten sonra yoluna girer düzenli bir cinsel hayatımız olunca diyordum
Soran+1 yılTabii ki her gün değil, en azından haftada bir kez olsa fena olmazdı
Soran+1 yılAy yoruldum artık bir şeyler denemekten
+1 yıleşinle daha sık ilişkiye gir. Farklı pozisyonlar deneyin. Üzerindeyken elin ile bölgeni okşayarak dene bakalım iyi sonuç olacaktır.. 🙈
00 Yorumla
+1 yılabla elini at aletine oynamaya başla direk bide bunu dene
03 Yorumla- +1 yıl
git taciz et eşini yanında p*rno izle inlemeli falan
Soran+1 yılAhahhah elimi attığım olmaz mı canım oluyor :) ama gülüyor çekiyor
- +1 yıl
sen orale başladın mi peki öyle yaptıktan sonra
Bence eşinle daha sık ve uzun süreli ilişki yaşamalısın ayda bir ile olmaz bu işler 😉
013 Yorumla
Soran+1 yılBence de yaşamalayım ama yaşayamıyoruz
Soran+1 yılValla artık beni de o kadar soğuttu ki ben onu hareketlendirmekten yoruldum, ben de biraz ilgi istiyorum,
Soran+1 yılHayır yok çocuk
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılHayır eşimi aldatamam, 5 yaş fark var çok değil
Soran+1 yılHerhalde kendiainden kaynaklıdır diye düşünüyorum
+1 yılYazik bu kadina yaa penisin verdigi orgazmi yasayamadan ölecek
047 Yorumla
Soran+1 yılAh ah nedir benim bu çilem 😀Gülüyorum ama valla ağlıyorum ben sürekli
- +1 yıl
Uzulme belki seninde bir gun orgazm eden penis li kocan olur cok gec degil kocayi egit sen bence 😄
Soran+1 yılNasıl eğitilir bilemedim yoruldum artık
- +1 yıl
Erkekn bosaliyo galiba ondan sen orgazm olamaiyosun dimi
Soran+1 yılBilmiyorum o kadar erken de sayılmaz hehalde, ön sevişmeyi de kısa tutuyor tam istekli de olamıyorum öyle olunca
- +1 yıl
Seni kivama getirmeyince bu seferde o keyif yapiyo sen stres oluyosun
Soran+1 yılEvet stresli geçebiliyor
- +1 yıl
Cozum birazda sende b3nce kontrolu ele al
Soran+1 yılYa adamla zorla sevişecek halim yok, zaten ben öncü oluyordum hep başlatan ben
- +1 yıl
Belkide sorun sende degisiklik yap bence ozaman o zevki alabilirsin
Soran+1 yılKocamı mı değiştireyim nasıl değişiklik😀
- +1 yıl
Yazik adama yapma bunu 😄😄 seks hayatinizi renklendirin monotondur belki😄
Soran+1 yılDüzgün bir seks hayatımız yok ki renklendirelim, adam öyle tahrik olmuyır ki valla ben de anlamdım
- +1 yıl
Nasil ya tahrik olmuyo sacmalama oral falan yapiyosun dimi ve tahrik olmuyor mu boyle seylerden?
Soran+1 yılArada sarıldığımızda falan böyle tutuyorum gıdıklanıyorum diyip gülüyor çekiyor elimi
- +1 yıl
Güzel kardeşim olabilirmi hıı hic dusundun mu bunu erkeklerden hoslaniyo olmasin bu 😂😂
- +1 yıl
İb.. ne olabilirmi yazmistim
Soran+1 yılHaha yok ya sanmıyorum😀
Soran+1 yılAllah korusun ya şakası bile korkunç düşünsene
- +1 yıl
Ozaman pipisi ufak sana yetmiyo bu olabilir mi 😄
Soran+1 yılOnu da bilmiyorum, çok beraber olamadığımız için bilwmiyorum
- +1 yıl
Kim biliyo ona soralim bari 😂 okadar zaman olmus ki gormeyeli unutmus zavalli kadin yaa 😄
Soran+1 yılAhahha yani stndart nedir bilmiyorum, bence standart diyw bir şey de yok vajinaya göre değişir bence, neyse ama bütün olayın onun küçüklüğü ya da büyüklüğüyle bağlntılk oldığunu sanmıyorum
- +1 yıl
Onunda etkisi var canim olmaz mi vajinanin icinde cay kasigi gibi bir oraya bir buraya gezerse sen haytta orgazm olamazsin 😄
Soran+1 yılAhahaha çok komiksin ya😀 Başka bir tecrübem olmdığı için maalesef bilemiyorum
- +1 yıl
Bence adam senden daha tecrubesiz arkadasim biraz tecrubesi olsa offf sana sabahlar olmaz bence 😄😄
Soran+1 yılO yeterince her şeyi tecrübe etmiş zamanında. Şansıma onun bu zamanlarında bana denk geldi
- +1 yıl
Ozaman fazla kullanip pilini bitirip sana vermisler 😂😂
Soran+1 yılÖyle mi olmuş dersin😀 Of ya valla gülüyorum emojilerle ama içim kan ağlıyor valla
- +1 yıl
Kiyamam yaa bagira bagira orgazm olursun sende bigun insallah 😄
Soran+1 yılGözlerim doldu, inşallah ne diyelim
- +1 yıl
Gozlerin niye doluyo ki hic bisey yapamazsan bitane vibrator al kıpraşımlı şoyle buyugunden onunla bile zevkin en guzel yerlerinde yasarsin bence 😄
Soran+1 yılHiç anlamıyorsunu bu çok duygusal bir durum bir yandan, onu ben nerden nasıl alayım yahu?
- +1 yıl
Kizim herseyi biliyirum farkindayim o ten nefes hatta terini bile koklamali hissetmelisin atesli bir sekilde seks yaparken ama buda bence senin icin guzel bir cozum
Soran+1 yılİyide o güzel bir çözüm değil bence, ben öast yapıp ağlıyorum keşke bu duyguları gerçekten eşimle yaşasam diye, onda da değişen bir şey olmauacak
- +1 yıl
Konusmayi denedin mi hic sen onunla bunlari
Soran+1 yılBurada bu kadar açık konuştuğum kadar değil tabii ki, defalarca söyledim daha fazla benimle birlikte olmasınk istediğimizi, dokunuyorum, öpüyorum ama ben de kadınım yahu, istenildiğimi ben de hissetmek, arzulanmayı ben de istiyorum
- +1 yıl
Senden habersiz 31 falan cektigiini gordun mu hic yoksa bir erkek yapmadan duramaz yaa
Soran+1 yılYok görmedim hiç, o baya duruyor valla, birde ilerde çocuk istiyor yani😀 Bu gidişle çocuk nasıl yapmayı planlıyor merak ediyorum tabi
- +1 yıl
Nasil duruyo yaa ben 3_4gun yapmazsam gece uykumda bosaliyorum o nasil dayaniyo yaa 😂😂
Soran+1 yılValla nasıl duruyor onu bilemicem, ama duruyor yani.
- +1 yıl
Senin koca biraz degisik bir insan demek doymus sana galiba 😄
Soran+1 yılO bana değil cinselliğe doymuş herhalde, yoksa bana doyacağı bir cinsel hayatınız olmadı zaten
- +1 yıl
Sasirtiyirsun beni haftada kac kez yapiyosunuz veya ayda
Soran+1 yılİşte yaklaşık ayda bir 2 ayda bir olduğu da oldu
- +1 yıl
Seni işkillendirmek istemem ama ya baska kadin vardir ya da baska seyler
Soran+1 yılEminim ki başka kadın yok
+1 yılBence önce bir oturup konuşun. Bencil olmaması lazım bu konuda.
012 Yorumla
Soran+1 yılŞey konusunu konuşmuştum böyle çok az cinsel ilişkimiz oluyor falan diye, tamam diyor anlaşıyoruz sanki ama yine yok. Bir keresinde de ben artık 20 li yaşlarımda değilim demişti, bu arada 30 ların başında yaşı 50 falan değil yani😀
- +1 yıl
Ben 40 olmama rağmen hareketlendikçe hareketleniyorum. Yaş bahane değil. Bence onu tetikleyecek şeyler yapmalısın.
Soran+1 yılValla yapıyorum yapıyorum giyinşyorum gediyorum evde tık yok, artık hevesim de kalmadı gerçekten yoruldum
- +1 yıl
Şanssız kadınlardansın. Kadınını doyuramayan erkek mi olur
Soran+1 yıl😔😔
- +1 yıl
Kişinin nereli ya da hangi ırk olduğu fark etmiyor. Şans işi biraz. Doyumsuzluk seni başka arayışlaya itebilir.
Soran+1 yılKendimden korkuyorum açıkçası, zaman ilerledikçe buna dayanabilir miyim bilmiyorum. Ağlıyorum ara ara gizli gizli zaten, acayip sinirlerim bozuk
- +1 yıl
Sinirlerin yıpranması normal. İnsanın yemek içmek kadar ihtiyaç duyduğu bir şey bu. Yoksa olmaması bu kadar rahatsız etmezdi. Zaman zaman ben de yaşıyorum bu sorunu ama işte sonuç pek değişmiyor. İnsan doğru düzgün ve kaliteli birşeyler için o kadar çok istek duyuyor ki.
Soran+1 yılEn korktuğum şey bu duruma daha ne kadar sabredebileceğim...
- +1 yıl
Bence birlikte bir uzaman danışın. Bu ilişkinin devamı ve sağlığı için gerekli gibi görünüyor.
Soran+1 yılEşime sorsam ona göre sorun yok gibi tabi.
- +1 yıl
Ona göre sorun yok zaten. Keyfini alıyor seni düşünmüyor. Onun sorunu bencillik.
+1 yılKokeni turk enistenin galiba ayni tipik turk hareketleri :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHangisi tipik türk hareketleri? 😀
- +1 yıl
Bizde de bu sorunlar var ya cogu turkte ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşkı onda seksi başkasında yaşayabilirsin aynı durumdayım bende
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapıyorsun yani? Eşinin haberi var mı?
Cevap sahibi+1 yılTabi ki yok
+1 yılbüyük bir sorun ayda birse ozaman eşin seni çekici bulmuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılOna göre o beni çekici bıluyor. Başka kadınlara da baktığı yok
- +1 yıl
iyide ayda birde çok ama ya haftada 1 desen belki dicem ama nasıl dayanıyor
Soran+1 yılO dayanıyor valla
+1 yılBence gidin böyle olmaz mutlu olamazsınız hem kendini hem eşini kandirmis olursun
01 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
Boşanma sebebi git boşan da gel hadi.
11 Yorumla
Soran+1 yılAma ben boşanmak istemiyorum seviyorum onu, cinsellik dışında gerçekten dünyanın en harika erkeği olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılsana benim gibi gercek bir erkek lazim seni bulutlarin üstünde bosaltacak birisi
00 Yorumla
+1 yılAyda bir yapıyorsanız sorun orda zaten
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen, ama ne yapılır bilemiyorum
+1 yılsen adım atmalısın tahrik etmelisin eşini
011 Yorumla
Soran+1 yılEtmiyor muyum sanıyorsun? O ayda bir defa olması da benim sayemde zaten. Nereye kadar ben böyle yapacağım? Birazdan ondan istekli olmasınk istiyorum, kadınım ben istenilmeyi istiyorum ama olmuyır tabi
- +1 yıl
ilaç verebilirsin gizlice saglıgına zarar vermez
Soran+1 yılOnu anlarsa çok utanırım olmaz
- +1 yıl
nerden anlicak ki yemek yapan sen çay yapan sen
Soran+1 yılYo o da yemek yapar, bilwmiyorum korkuyorum öyle bir şey yapmaktan, yan etki olur bir şey olur doktora gitmek zorunda kalırız düşünsene ne dicem doktora kocama gizlice bunu şunu verdim mi diyim
- +1 yıl
haklısın o zaman ev haline dikkat et yalnızken açık giyin ya da ne bilim erotik film aç tahrik edici sözler söyle ama normal muhabbet şeklinde
Soran+1 yılYani ev halim oldukça açıktır zaten
Soran+1 yılTabii ki kendine bakan fiziği düzgün olan bir kadınım ama maalesef olmuyır işte
- +1 yıl
eşinin düşünceleri değişmiş olabilir mi ya da aldatıyor filan olabilir mi
Soran+1 yılYok aldattığını sanmam, eminim yani
- +1 yıl
bir aile terapistine gidin derim en mantıklısı
neden ayda 1 ilişkiye giriyorsunuz
017 Yorumla
Soran+1 yılEşim bu konuda istekli değil
Soran+1 yılSen de eşinle böylesin?
Soran+1 yılO da zor valla
Soran+1 yılNe diyim allah kolaylık versin umarım ilişkiniz düzelir
Soran+1 yılHatırlamıyorum
Soran+1 yılYarım saat civarı
Kocanda iş yok , mastürbasyona alışmışsın.
14 Yorumla
Soran+1 yılAlışmak değil de mecbur kalıyorum yani ne yapayım
Soran+1 yılHa ha çok komik
+1 yılPek kolay değil zaten
00 Yorumla
+1 yılerken mi boşalıyor kocan
013 Yorumla
Soran+1 yılToplam yarım saatte iş bitiyor
- +1 yıl
yarım saat boyunca boşalma dan yapıyor mu.
Soran+1 yılYok ön sevişme falan hepsi toplam öyle dedim, yoksa 15 dk sanırım
- +1 yıl
kendini mast alıştırmissin cook, mast yapmadan boşalamaz! sin
Soran+1 yılBaşka çarem yoktu, halimi düşün yaşım genç, daha öncesinde aktif bir cinsel hayatım yoktu, bu da bir ihtiyaç istiyorsun bir şekilde, eşimde de tık olmayınca mecbur kalıyorum
- +1 yıl
penisi mi kalkmiyo bu adamın
Soran+1 yılYo isteyince kalkıyor, ama o istek gelmiyor
- +1 yıl
o isteği getirmek senin elinde
- +1 yıl
kadınlığını kullan,
Soran+1 yılÖyle dediğin gibi olmuyor her zaman iite
- +1 yıl
sen taş gibi mm aç yapmaz sa, yanında mast yap
Soran+1 yılYanında yapamam utanırım
- +1 yıl
nden utanırsin. kocan sonuçta mesajı yaz
öncelikle eşine anlat bu durumu
015 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl anlatacağım ki? Ben öncesinde söyledim ona daha fazla ilişkiye girmek istediğimi ama maalesef durum bu
Soran+1 yılÇok etkilenmiyor da, valla gayrt tahrik edici şeyler de giysem de çok yatlı olmuşsun güzel olmuşsun der öper tabi o kadar, daha nasıl etkileyim bilemedim. İlişkilerimizde de başlatan genelde benim
Soran+1 yılAcaba onun hormonlarıyla mı alakalı? Onu doktora götürmeye değerlerinw baktırmaya mı teşvik etsem acaba? Adama da denmez ki benimle az sevişiyorsun hadi doktora gidelim, gitmez yani
Soran+1 yılYok çocuk
Soran+1 yılDimi değil? Bir ara normalleştirmeye çalışıyordum sanki aorun yok da ben kendi kendime sorun yaratıyorum diye düşünüyordum
Soran+1 yılAma olmuyor işte
Soran+1 yılBilmiyor sanırım,😔
Planin nedir peki esinle konus durumu anlat bilsin
010 Yorumla
Soran+1 yılYani açıkçası daha sık birlikte olmak istediğimi söyledim ama yine de böyle
Soran+1 yılAy yok öyle şeyler yapamam
Soran+1 yılJigolo migoll bana göre değim, dana mıtluluklar
+1 yılRenklendirmek lazim oncesinj
015 Yorumla
Soran+1 yılYani evde öyle tek askılı ince elbiseyle mi gezmedim, kısa şortlar mı giymedim falan ama olmuyor, etlilenmiyor bunlardan artık sanki. Bana bir defasında ben artık 20li yaşların başında çılhın bir genç değilim demişti
- +1 yıl
Tamam bunlara doymus olabilir sen de odanizi duzenle farkli ic giyimlerden al bakim yap kendine ve oyle cik karsisina. Suresi ne kadar iliskinizin ortalama
Soran+1 yılToplam yarım saat sanırım
- +1 yıl
Hmm on sevisme ile beraber bunu 1saate cikarmaya calisin farkli pozisyonlar dene kendini ver biraz olmazsa vibrator bile alabilirsin
Soran+1 yılSevişirsek bir ara 1 saate çıkarmayı denerim
- +1 yıl
Araniz iyi dimi eminsin seks konusunda
Soran+1 yılAramız seks konusunda iyi bir sorunumuz yok
Soran+1 yılSeks konusu dışında pardon
- +1 yıl
Yapalim da bitsin havasinda yapiyosaniz normal senin orgasm olamaman ama
Soran+1 yılO öyle yapıyor ama of ya of
- +1 yıl
Sorunun kaynagi anlasildi onun bu hallerinin sendeki etkisi orgasm olamamak cunku moda giremiyosun
Soran+1 yılEvet moda da giremiyorum, of ya bu işler ne zormuş
- +1 yıl
Aldatmalarin sebeplerinden malesef. Seks diyip gecmemek lazim esler arasinda bagi koruyan seylerden
Soran+1 yılKatılıyorum, açıkçası ilerde kwndimden korkuyorum, bu böyle gitmez, gitmemeli
- +1 yıl
Evet gidişat hos degil oturup konusup farkli planlar yapmalisiniz belki farkli otellere mekanlara gidip orda basbasa kalmalisiniz vs degisik seyler pesine dusun
+1 yılesinde. icraat yokmus demekki
01 Yorumla- +1 yıl
tkp etsene. ozelden. yazim
+1 yılAcilen gitmelisiniz
10 Yorumla
+1 yılPartner değişrir
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatayım mı diyorsun? Aşkolsun öyle tavsiye mi olur?
- +1 yıl
Sana bazı tavsiye ler veririm müsait sen
+1 yılIlginc doktora git
00 YorumlaGüzel hikaye 😁
116 Yorumla
Soran+1 yılNeresi güzel canım😀
Soran+1 yılKüçük emrah gibi acıların çocuğuyum neresi güzel 😀 Tabi güzel ve acıklı bir hikaye çıkar bından
Soran+1 yılNe anlamadım? Neye kim inanmaz?
Soran+1 yılHayır 26 yaşındayım fake değil
Soran+1 yılNeden kendimi gizleyip böyle bir şey sprayım ki o zaman? Benim derdim bana yeter, dalga geçeceksen lütfen git yorum falan yazma
Soran+1 yılİnanmıyorsun git ben sana burada olayın doğruluğunj ispatlamak zorunda değilim, neden özelden yazayım allah allah
Soran+1 yılAmcam gibi tipin var ne konuşcam seninle bunları özelden ben? Hey allahım senden daha mantıklı düzgün şeyler yazan insanlar var burda çok şükür, sana gerek yok
Soran+1 yılYaşın büyük demek istemedim ve büyük duruyorsun, o yüzden bu kadar özel bir konuyu alelade bir insanla neden konuşayım? Zorunda değilim sen de bu kadar ısrarcı ve kaba olmal zorunda değilsin
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer