Öncelikle soracağım soruda süt dilimi gibi algılanmak istemem. Ben birkaç kişiyle birlikte oldum ancak hiçbirinde orgzm olmadım. Kendi kendime mastürbasyon yaptığımda her seferinde iki üç dakika içinde kolaylıkla oluyorum ama sevgililerimle yaptığımda bir gram bir şey hissetmiyorum. Hiçbirinde olamadım. Yaptığım kişilere de hep aşırı aşıktım yani hoşlanmama durumu veya iğrenme durumu da asla yok. Ona rağmen neden bir kıpırdanma bile hissedemiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç sevilmemiş olabilirsin ve maalesef türk erkekleri kadınların fizyolojisini ve psikolojisini bilmiyor. Orgazm psikolojik ve fizyolojik bir olgu. Gün içerisinde seni hoş tutmayan basit basit jestler yapmayan biriyle birlikte olduğunda orgazm olman zorlaşabilir. Beraber olduğun kişi seni gün içerisinde mutlu etmemişse yatakta da mutlu etmesi zor olacaktır. Seks beyinde başlar temasla birliktelikle en tepeye ulaşır. Sizi sevdiğine inandığınız erkeklerle beraber olmayı deneyin. Öğretmenim.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen de öyle. Gün içinde de mutlu olmadığımı fark etmemiştim. Güzel tespit oldu. Teşekkürler.
En İyi Cevaplar
+1 yılOncelik sen olsaydın olurdu
Cinsellik hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir Olmazsa olmazdir
Ben 45. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum
Eşi tarafından sadece o iş yapılan bir bayanla olmuştum
Düşünün ne oral yapmış ne anal. ne memesi edilmiş ne cinsel organını ne dudaklarından opulmus
Böyle bayanlar var
Seks hazır zevktir
Bencilliği barindirmaz00 Yorumla
+1 yılÖncelikle merhaba fazla mastırbasyon yaptığın ve düzensiz ilişki yaşadığın için beyin bu komutu ezberlemiş sanırım karşı cinsin eline dokunması neyse özel bölgelerine dokunmasını aynı olarak algılıyor mastırbasyonu bırakmanız veya minimuma indirmeniz lazım 🙂
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman artık her gün değil de haftada bir yapayım teşekkürler 😅
- +1 yıl
Rica ederim hayatında biri varsa hiç yapma bence 😊😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin sorunun sevdiğin erkeklere şans vermen olmuş 👍 sana orgazm yaşatacak seks makinesi gibi sert bir erkek gerekiyor. Testesteron hormonunu yüksek dişiliğini hissettirecek benim gibi biri lazım duygusal olarak değil mekanik bir sevişme 👍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki esnasında kendine dokundun mu ya da oral esnasında da mı zevk alamadın
22 Yorumla- +1 yıl
Kendime yeteri kadar dokunurum. Oralda da zevk almıyorum. En çok zevk aldığım kısım öpüşme yani durum o kadar vahim.
- +1 yıl
Cidden zor bir durum
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılbence doktora gidin
01 Yorumla- +1 yıl
Hangi doktora?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm beyinde biter. Sen mastürbasyon yaparken rahatsın, kaygıların yok, o an ne istiyorsa canın onu yapıyorsun vs..
Ama seks sırasında şu an nasılım?, beni beğeniyor mu?, Acaba kokusu ona garip geldi mi?, Kendimi okşasam mı? vs.. gibi bir sürü soru dönüyor aklında
12 Yorumla- +1 yıl
Beynimi okudunuz resmen.
- +1 yıl
Seks öncesi banyo ve masaj ve loş ışık tavsiye ederim. Rahatlamana yardımcı olur
+1 yılKarşındaki tecrübesiz olduğu için, senin cinsel duyularini harekete geçiremiyor, kadınların g noktası vardır, kilitorisi okşayıp cinsel duyularini harekete geçirirse çok zevk alırsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle, aktif cinsel hayatının olması seni süt dilimi yapmaz, kimse de seni yargılayamaz. Beraber olduğun erkeklere karşı tam anlamıyla cinsel çekim hissetmemişsin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyonda hayal kuruyorsun çünkü gerçekle arasında epeyce fark var işte belli ki bir süre sonra alışırsın bence
02 Yorumla- +1 yıl
Hayal dünyam > reel demek ki.
- +1 yıl
Yani ben mesela mastürbasyona çok alıştım kendimi kontrol edebiliyorum ama birisi ile vinsel ilişki yaşasam kendimi kontrol edebilir miyim bilmiyorum mastta 2 3 saat hatta daha fazla bşlmadan yapabiliyorum işte gerçek farklı oluyor ama mastı bırakıp reelde de daha heyecan verici olabilirsiniz zamanlar pozisyonlar fanteziler vs deneyebilirsiniz bu sizin elinizde
+1 yılİktidarsızlık olabilir. Uzun süre düzenli mi yaptın yoksa? Kısa bir kaç kere mi yaptın birleşmeyi bunlar önemli etkenler
02 Yorumla- +1 yıl
Düzenli değil, yılda bir iki gün falan. Uzun ilişki anca otursun diye beklerim.
- +1 yıl
Yani bir sürü neden olabilir bir sürü soru sormam gerekiyor zor geldi o da sdşlgjsdlşgkşlsdg
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadına değer vererek öpen erkeği bulamaz isen Sırp cinsellik olsun diye değil de yatak da vakit geçirmek kadını keşfetmek yatak da vakit geçirmek öyle değer erkeği bulursan mutluluk olur diye düşünüyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu durumu uyumlu bir partnerle , acele etmeden , ders çalışır gibi sabır ve akılla çözmeye çalışın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılVücudun ve beynin mastürbasyon yapmaya alıştığı için zevk alamamışsın. Günde ne sıklıkla mastürbasyon yapıyorsun?
02 Yorumla- +1 yıl
Günde bir kere falan.
- +1 yıl
Mastürbasyon yapmayı azaltmalısın vücudun buna alışmış rutine binmiş artık
Üzüldüm bu kısmında erkek halletmesi gerekiyor sorun sende değil
00 Yorumla
+1 yılsevişme süresini artırmanız gerekebilir veya fanteziler ekleyebilirsiniz ilişkiye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılTestesteron seviyesi yüksek sana dişiliğini hissettirecek bir erkek lazım.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Dışarda yakalanma korkusuyla yaptığınız için olabilir mi?
04 Yorumla- +1 yıl
Dışarıda değil tabii ki evde ya kim yakalayacak? :D
- +1 yıl
Yani ne kısa ne uzun
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalamadılar mı ımkansız 3 dk da kendın oluyosan onların yapamamaları
02 Yorumla- +1 yıl
Her şey denendi yani bir anlasam ben de nedenini.
Cevap sahibi+1 yılpsıkolog olarak yorum yaparsam eskı ılıskılerıne kadar gıtmek lazım
ama tecrubesel olarak baktıgımda cok sasırtıcı
Zor bir durum en güzeli bir doktora danışmandır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü mastürbasyon yapmaya alışmışsın kendini tut ve istek geldiğin de ilişkiye gir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirinin ilki ol bak nasıl seni zirveye ulaştırıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMastürbasyon alışmısııındır ne sıklıkla yspıyorsunn
00 YorumlaPisikolojikmi bilemedim değişik bir durum. alkol alıpta ilişki yaşadınmı hiç
00 Yorumla
+1 yılÇok kasıyor olabilir misin kendini acaba 🤔
02 Yorumla- +1 yıl
Birazcık
- +1 yıl
Ondandır o zaman niye kasılıyorsun ki acaba her seferinde
Peki hic oral yaptirarak orgzm olmayi denedin mi
03 Yorumla- +1 yıl
Evet ama ayak bileğime yapmalarından bir farkı olmuyor nedense anlamadım.
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerin bişileri eksik yapıyor galiba
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Maalesef sana öncelik verip seni rahatlatmamışlar
04 Yorumla- +1 yıl
Yarım saat ön sevişme olduğunu biliyorum ama sorun ne bilmiyorum shshdj
- +1 yıl
Evet o da yapıldı.
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kasilmissindir
02 Yorumla- +1 yıl
Psikolojik olarak kasılmış olabilirim.
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. En zevk aldığın kısım ön sevişmeydi skste
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Partner değiş
00 YorumlaIsini bilmiyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ten uyumu yoktur
00 Yorumla
+1 yılKadından anlamayan adamlarmış hepsi ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. zevk alamıyorsundur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi