Seks yapmayı çok seviyorum çok zevk alıyorum çoğu zaman boşalıyorum ama orgazm olamıyorum. mastürbasyon yaparken orgazma daha çok yaklaşıyorum. Nasıl orgazm olabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hem boşalıyor hem orgazm olamıyorsun. sen boşalma diye neye diyorsun
Boşalmak ve orgazm sizde aynı şey. Senin demek istediğin şey, ıslanıyosun hem de çok. Ve akıyor. Ama o kasılmalar gelmiyor dimi
İkisi tabiki aynı şey değil :) orgazm çok daha şiddetli oluyor
İşte ona boşalmak denir. Yoksa ilişkş anında vajinandan akıp gidenler boşalma değil :)
Ya çok tatlısın akıntıdan bahsetmiyorum boşalırken bir titreme kasılma hissediyorum ama canlandırdığım orgazmın yanında çok hafif kalıyor daha şiddetli istiyorum
Mastürbasyondakini istiyosun dimi. Bence klitorisinle ilgilenmeyen bi partnerin var
Hmm haklı olabilirsin ilgiyi oraya çekmeyi deneyeyim
Mutlaka. Ya oral. Ya da giriş çıkış anında orayla ilgilenmesini de söylemelisin. Çünkü girip çıkarken dölyolun açılıp kapandıkça onu saran klitorisini kolları uyarılıyor. Zevk alıyosun. Ama şiddetli orgazm o klitorisin baş kısmıyla ilgilenerek olur
Ben yaparken tümüyle ilgilendiğim için belki çok daha zevk alıyorum haklısın
Aynen ondan
senin özenli biriyle yapman gerekiyor vee en önemlisi oralde istediğini alıncaya kadar yaptırmalısın
Boşalmak orgazm. Yerine kulanilan bir kelimedir
Beni yorma şu videoyu izle www.google.com.tr/.../bosalmanin-ve-orgazmin-ayni-sey-olmadigini-buyuk-bir-hazla-anlatan-nil-gun-u-dinlerken-bugune-kadar-hic-orgazm-olmamisim-diyeceksiniz-943933
Tamam işte orgazm olmuyorsun
Erkekler. Irgazm olurjrn meni gelir, ondan boşalmak denir, kadınlar orgazm. Olur
Orgazma sadece içindekilerin dışarı çıkması olarak bakıyorsun sanırım :) hiç anlamadın soruyu
Hayır sen anlamıyorsun, kavramları oturt önce
Zevk akmak tamam ama esas olan orgazm. Olmaktır zaten
Yani sen diyorsun ki boşalıyorsun tamam daha fazlasını hissetmeyi isteme
Hayır, diyorum ki zevk alıyorsun ama o. Esas Nirvanayi yani orgazmi (boşalmayi) yaşamadın
Bunuy doğru partner doğru tekniky doğru uyum ile yaşayabilirsin yaşamak hakkın
Bu konuda sana yardımcı olmak isterim
Nasıl?
boşalmak dediğin şey zaten orgazm
Troll değilsen anlatabilirim
Ciddi soruyorum
Burada anlat topluma faydalı bir bilgiyi gizlemeyelim
Topluca herkes zil görsün diye şeyimi de anlatayım milletin gözü gönlü açılsın. Neyse iyi geceler
Oral yapsın sana.
Çok iyi oral yapan bir erkek görmedim hangisi çok iyiyim dese tırt çıkıyor kendi kendime yapsam daha çok zevk alırım🤣
Görürsün umarım ne diyim ama kadınların en zevk aldığı şey oraldir
Sanal yaptin mi sesli olarak
Sanal yapmaya ihtiyacım olmuyor
Ancak öyle orgazm olabilirsin yardımcı olmami istermisin