Farklı yerler farklı stiller…
Seks hayatında doyumsuz ve sürekli yeni şeyler denemek isteyen biri sıkar mı?

Farklı yerler farklı stiller…
Seks hayatında doyumsuz ve sürekli yeni şeyler denemek isteyen biri sıkar mı?

Her şeyin bir bitiş noktası vardır yani sürekli farklılık gibi bir anlayış mümkün olamaz en sonunda bir noktada tekrar rutinleşecek ve bu gayet doğal bir durum. Ayrıca insanların sınırları, kırmızı çizgileri de olabilir yani bu çizgileri fantezi adı altında aşmaya çalışanla devam etmem yani insan duracağı yeri de bilmeli
Grup gibi araya farklı kişilerin olmasını bdsm gibi şeylerin olmasını kabul etmem. Bu tarz şeyler saygıyı azaltır bence geri kalan yenilik değişiklik renk katabilir.
Zor ya bi süre sonra kesemem diye düşünüyorum öyle birini 😂
Teşekkürler 💙💛
ederim ya
Cevap
37Cevap
ne tür farklılık aradığına göre değişir bu durum
Kim ister ki sıradanlığı, tutkulu fırtınaların arasında kaybolmak warken Her gece bedenlerimiz yeni bir dans keşif etmiş gibi her dokunuşta derin arzularımızın kıvılcımları eteş edişi gibi ateşle beslenen tutkuyla yanıp tutuşan bir bağ gibi Sürekli farklılık arayan bir tutku fırtınasıyla yaşamak, her gecenin çıplak arzularla dolup taştığı bir oyun gibi değişen arzularla bedenimizin her kıvrımını keşfetmek, geceleri tutkuyla yanıp tutuşmak Dudaklarımızın, ellerimizin, dilimizin sınır tanımadığı her dokunuşun, her nefesin ateş saçtığı bir oyunda olmak gibi
Tekdüze olmaktansa, tutkulu fırtınaların içinde kaybolmak sınırları zorlamak, yeni zevklerin peşinden gitmek Çünkü gerçek aşk, durmaksızın ateşlenendir..
Sakin olur musun kelebeğim 🤪
Kelebek mii hahaha
Eğer senin ilkin o onun ilki sensen değerinizi bilin bence çünkü insanlar çok kötü bir kere oldu sadece derler yıllarca ama daha fazlası hem de farklı faklı kişilerle çıkıyor sonra da bu kişi hoc kendi yapmamış gibi konuşuyor çok üzücü
Erkek olarak beni sıkmaz hatta hoşuna gider, zaten ne kadar yapabilirim desede partnerini de belli bir süre sonra sıkılacağı ya da isteğinin azalacağını biliyorum, o yüzden anın tadını çıkarıyordum☺️
Bence sen bundan keyif Alman lazım adam renklendirmek için her şeyi yapıyor seni mutlu edebilmek için
Yaaaa işte benim istediğim evlilik yani evlendiğim kadin da işte tam olarak bu şekilde olmalı hep bur hayalim bir isteğim bu 🤭
Hayır daha heyecanlı bır ılıskı halıne gelır
Ya gerçekten böyle dertleri mi var insanların gerçekten mi ya ben anlamıyorum bak sinir oldum yine 🤷
Sakin ol hanım teyze 🤪
@DiplomalıHavuç ama belki de yanlış anladın, rutinden şikayetçi, böyle dert mi olur diyor yani
@DiplomalıHavuç sizi ilgilendiren bir konu yok insanların yorumlarına sazanlık yapmayın.
Puhaha
Evlenince hep sexs mi yapılır bir kere yapıp bitirsek one öyle ölünceye kadar hiç hoş değil. Bir kere olur biter.
Seks hayatını ve cinsel yaşamı diri tutar aslında doğru yapıyor
Farklılık ki sapıklık mi? Bunu ayırmak lazım evvela Maraşlı
Farklılıktan kasıt farklı yerler mi bence duygusal olarak duyurabilmek
Doyurabilmek
Extreme şeyler olmadığı sürece heyecanlı olabilir.
Elbette devam ederim farklı zevkler de denemek gerekir
Aşırı risk almadiktan sonra güzel, heyecanlı olur
Öyle bir kadın pek bulunmuyor. Olsa başımın tacı, gönlümün de sultanı ederim.
Ben öyleyim hayatımdaki kişi de bana ayak uydurmali.
Ederim. Onun farklılık arayışına eşlik etmek güzel bir yolculuk olabilir...
farklı mekanlar, farklı stiller
+ farklı kişiler de olabilir.
Kırmızı çizgileri biliyorsa ve aşmaya meğilli değilse sıkmaz, iyide olur.
Sıkmaz ayak uydurabilirim
Foto çok hoşuma gitti ya
@SertKaan öyle valla
@Karabakh abi sal ya
Ben ona farklılığı yaşatırım 😎
İddalı
Bilemedim nereye kadar farklı şeyler bulabiliriz ki farklılık olsun diye aldatılma olaylarına girilirse diye kafam patlar
ool her gune bi fantezi
Zorlu bir ilişiki olur.
Sıkmıyor, farklılık aramayan biri sıkar zaten
Be edemem de, kendim ararım ama
Yenilikçilik olur çok güzel olur.
Sürekli aynı olması daha sıkıcı değil mi?
Kişiye özelse bu hayır
Farklılık olmalı zaten
Yok çok eğlenceli olur
Sıkar tabiki deneme tahtasımi var ortada
Duygum varsa ikinci şansı veririm.
En sevdiğim 😄
@isabella181919 baş tacı karakter
Maalesef zor
Edemem
Hayır elbette
Bir yere kadar bazı şeyler alışıla gelmemeli
Hayır tabiki