1 ay
3 ay
Böyle ilişki istemem.
Benim için olmasa da olur.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben bir ömür dayanırım.. benim için cinsellik değil aşkın olması daha önemli çünkü bir ilişki de.. yani cinsellik dediğimiz şey zaten en fazla 1 saatlik bir zevk hatta günün birinde bu da olmayacak ama sevgi güven aşk bunlar kalıcıdır
Vardır bir sıkıntısı çocuğun. Büyük ihtimalle erken boşalma. İnternetten baktım erkeklerin 3 de birinde varmış. Bir arkadaşımın eşinde vardı, benim önceden başka bir konu için gittiğim ve iyileştiğim hipnoterapist karı-koca doktorlara gönderdim, İzmir mavişehirde. Arkadaşımı bayan olan doktor seansa almış, eşini de onun eşi olan erkek olan doktor. Zaten en çok da bu işlerle vajinismus, erken boşalma ile falanla ilgileniyorlarmış. 3 seansta halloldu. Allah razı olsun dedik. Ne diyelim.
Vajinismus benzeri bir sorunla karşı karşıya değilsek, haftada iki den az olmamak kaydıyla çiftler birbirini arzu edecektir. Ancak kasıtlı olarak (başka birine aşık olmak, sekste istediği gibi olmaması veya bakımsız olmakta ısrar edilmesi) bir sebeple cinsel arzular öteleniyorsa en fazla bir iki hafta sabredilebilir.
Her bireyin içinde olur ki bu insanın fıtratında vardır ama irade ve ahlaki kaygılar bireye duyulan sevgiye kalben endeksliyse bu hisler arka planda kalıyor. Kalmalı diyen taraftanım. 🍉
Cevap
18Cevap
Cinselliğe yanaşmayan biriyim ruh ikizimi buldum der sarılır sarmalarım. Ömrüm boyuncs saklarım.
tabi ki hiç.. cinsellik yoksa ilişkiye ne gerek var
Cinsellik düşünmeyen kadın kıçım basım ağrıyor diyen kadındır
benim için olmasada olur
Evlilik olana kadar beklerim
Cinselliğe yanaşmayan erkek mi var?
Cinsellik önemli bir detay benim için
Öyle ilişki yurumez
Saçmalama ya dayanılmaz tabi
Beklesin evlilige kadar ölmez
ilk buluşmadan sonraki 1 hafta mı 😅
ne derlerse desinler bir süre sonra biter
Beş on yıl dayanırım