- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılEfendi Dürüst İyi Niyetli Temiz Kalpli Anlayışlı Düşünceli Fiziksel Engelli Sakat Birini Hiç Bir Kadın Sevmez İstemez Arkadaş Bile Olmaz Nereden Biliyorsun Ki Diye Soracak Olursan Ben Bizzat Yaşıyorum. Bir Sürü Kadın Da Bu Dediğimi Doğruladı Zaten İnkar Etmedi. Yürürken Ayaklarım İçe Doğru Dönüyor Ve Ellerimde Hafif Kas Problemi Var. Bunun Dışında Motosiklet Sahibiyim Motorumu Sürüyorum Araç Kullanıyorum Spor Yapıyorum Dansçıyım Latin Dansı Yapıyorum Dans Etkinliklerine Katıldım Marmaris'e Gittim Adana'ya Gittim Tanımadığım Onlarca Kızlarla Dans Ettim VS Ama Yine de İnsanların Ön Yargısını Engelleyemiyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. 3 gün cool davranışlar, sonraki 5 gün cinsellik imaları, akabindeki 1 hafta konuyu cinselliğe getirme çabaları, kalan 2 günde de karşı taraftan beklediğini göremediği için ayrılma bahaneleri ve kapanış.
Çoğunlukla ilişkilerin seyri böyle herhalde.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEskiden olsa uzun zaman dayanırdım ama artık belirli yaşa gelince bünye dayanamıyor yani gerçek bir ilişki arıyor o yüzden uzun zaman dayanamazdım sanırım.
Bu arada yaş esprisi yapmaya gelenler profildeki yaş doğru değil baştan belirteyim.
10 Yorumla
+1 yılBen evlilik olmadan cinsellik yaşanmasına karşı biriyim. Bu konuda kim ne düşünürse, düşünsün saygı duyarım. Ben dinime bağlı giden biriyim. Cinsellik benim için evlendikten sonra özel yaşanan bir mahremiyettir. Bana bu şekil yaklaşmaya çalışan kişileri hayatımda asla tutmam..
Kimseye de bu şekilde yaklaşmam..41 Yorumla- +1 yıl
Ne mutlu sana.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok seviyorsan Biray ama hemen vazgeçebilecek bir potansiyelim varsa Bir hafta.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDayanmazdım
00 Yorumla
+1 yılbosverin bunlari. bize ne be. dolar yukseliyor. 3 liraniz bile varsa gidip dolar yapin. fazladan bi cay icersiniz 2 ay icinde. bunu soylemeye geldim ben.
yilanoglu esprisi yapip cikicam. kasmasin😂😂😂42 Yorumla- +1 yıl
Dolarda da enflasyon var ama 😅
- +1 yıl
Bütün param dolarda zaten birsey alacaksam mobil bankaciliktan bozup tl hesabıma aktarip oyle alıyorum. Param durduğu yerde erimiyor... 😂 ( Evet kayseriliyim)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadinlar bu konuda gerçekten daha dirençli ve iradeli olabiliyor ama erkekler yapıları gereği bu konuda dayanmalari veya irdelerine sahip çıkmaları hormansal açıdan pek mümkün degildir
22 Yorumla- +1 yıl
@r_engarenkyollar ama onlarında bi dayanma süresi var illaki
ama daha önce yapmışsa - +1 yıl
Ya illaki vardır ama erkeklere göre daha çok iradeye sahip olabiliyorlar
Cinsel Yaşam konusunda 995 cevap paylaştı. Dayanılır tabi. Şöyle düşün harika bir ilişkin var yanında olmaktan mutluluk duyuyorsun fakat karşındaki insan evlilik öncesine karşı diye hadi bitirelim benim bu işi bir şekilde görmem gerekiyor dayanamıyorum mu diyeceksin..😒
10 YorumlaBen onu yoldan çıkarırım
İstememesi benim için daha cezbedici42 Yorumla- +1 yıl
Şeytan 😈😈 🤣🤣
+1 yılEvlenene kadar. Evlilikten önce cinselliğe yanaşanı kadın-erkek farketmez, evlendikten sonrada cinselliğe uzak duranı şutlayacaksın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenene kadar elbette cinselliğe yanaşmamalıdır. Böylesine değil dayanmak seve seve kabul ederim böylesini.
10 Yorumla
+1 yılSoruda cinsellik olmazsa yokum diyenlerin çoğu bakir /bakire olmayan kadına erkeğe başka sorularda sürekli sövüyor şaka gibi :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBi şekilde dayanıyor insan ama bir noktadan sonra artık iş rayından çıkıyor bu sevgi eksikliği falan değil sonuçta ihtiyaç
00 Yorumla
+1 yılYani hiç uğraşamam öyle biriyle, benden daha istekli olması gerekiyo biraz zor ama istediğim bu
00 YorumlaEvlenene kadar yanaşmayabilir, ama evlilikte de yanaşmıyorsa büyük sıkıntı vardır. Psikolojik destek almamıza rağmen bunu yapıyorsa boşanırım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Ömür boyu dayanırım bu konuda dayanıklı sabırlı biriyim benim için bir ilişkide cinsellik önemli değil sevgi şefkat ve ilgi daha önemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik asamasiysa evet ama birlikte yaşamaksa hayir
10 Yorumla
+1 yılBir yere kadar yaşayabilmeliyim. Yoksa sürmez ilişki bana göre.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Ciddi konuştuğum birisi içinse evlenene kadar dayanırım arsız biri değilim.
10 YorumlaHerkesle de cinsellik yaşanmıyor seviyorsam dayanırim sadece
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılArzuları ne kadar bastırabildiğine bağlı bu durum ve kişiden kişiye değişir
11 Yorumla- +1 yıl
Ya sana hangi beyinsizler takip isteği atıyor ya millet ne kadar yani s**** ya canımsın ya Bir Soru sormaya göre ya
yanaşmayan biri denk gelmedi bilmiyorum pek dayanılır mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSebebini sorarım.. ona göre birlikte olurum ya da olmam.
00 Yorumla Hoşlandıysam hiç dayanamam ya açılırım kendisine ya da gazoz ikram ederim 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn fazla 3 ay yani Aseksüel ise eğer öyle ise öyle yaşamayı kabul edip hayatıma onunla devam edilir.
Aseksüel değilse ve bu kişiyle evliysem yani sıfır cinsellik varsa o iş yaş.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sebebini öğrenmek lazım. Saçma bahaneleri varsa ilişkinin sonu ayrılık olur
00 YorumlaYalnızlığı sevdiğim için öyle bir durum söz konusu olmuyor
00 Yorumla
+1 yılUğraşamam öyle biriyle, benden daha istekli olması gerekiyo biraz zor ama istediğim bu
00 Yorumla
+1 yılHer gün yapmam lazım hiç bişey yapmasam dahi mastürbasyon yaparım
00 YorumlaBir süre ilişkiye girmeden idare ettim. Bir ay sonra ayrıldım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yani elbette zorunlu bir sey değil ama cinsellik olmadann da zor bence.
00 Yorumla
+1 yılikinci buluşmada cinsellik olmazsa bir daha o kadınla görüşmem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl"dAyAnMaM" diyenlere kanmayın kızlar, sonra "sEn OrO sPu OlMaSaN bAnA vErMeZdİn KeSiN hErKeSe VeRiYoRsUnDuR" derler...
00 Yorumla
+1 yılBelli bir süre evet ama asla cinsellik düşünmeyen karşı biriyse ve bunu dile getiriyorsa uzaklaşırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenene kadar dayanırım, evlendikten sonra yanaşır herhalde?
10 Yorumla
+1 yılYani devamlı aynı evde olsam sevgilimle haftada 1 isterim hadi bazi sorunlar falan en fazla 2 ay dayanabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar sevdiğime ve istediğime göre değişir 3-6-9 ay arası diyebilirim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılPek dayanamam. ilk okul çocukları değiliz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik benim için diğer duygulardan sonra geldiği için ömür boyu dayanırım.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Garibbiri buna ben karar veririm.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkinin baş hedefi cinsellik ise fazla dayanılmaz
00 Yorumlaevli degilseniz sıkıtı olmaz varsın yanaşmasın evliyseniz bi çaresini aramanız lazım
00 YorumlaEn fazla bir hafta sonra herkes kendi yoluna
00 Yorumla
+1 yılKadınlar için sorun olucani sanmıyorum ama erkekler dayanamaz kendimden biliyorum 😊
00 Yorumla
+1 yılSonsuza kadar
30 Yorumla
+1 yılSeversem ömür boyu dayanırım
20 Yorumla
+1 yılbu devirde fazla süre dayanmazlar
21 Yorumla- +1 yıl
istek felan atmadık
kibarca yorum yazdık
+1 yılseviyorsan dayanamzsjb
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsam dayanırıö
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl10 yıldır evliyim işte. Sabır sabır
00 Yorumla
+1 yılNe şeker biri derdim herhalde.
00 Yorumlahiç işim 0lmaz😘
00 Yorumla
+1 yıleşimse cinsellik yaşayacağını bilmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılCinselligi sevmem zaten
00 Yorumla
+1 yılDayanırım tabi şimdiye kadar dayandım
00 Yorumla
+1 yılYani gerçekten karşılaşsam bilemedim ya dayanılır
00 Yorumla
+1 yılO değil de fotodaki göğüs kılı ne öyle öğk
00 Yorumla
+1 yılBen yanastirmasini bilirim inu
00 Yorumla
+1 yılDayanmam bırakırım
00 YorumlaSorun yok. Sonsuza dek.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Valla bu kızlar sapık
00 Yorumla
+1 yılKimse dayanamaz o kişin sabrına kalmış bir şey
00 Yorumla
+1 yılSeks olmadan olur mu öyle ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin bir dayanma gücü vardır
00 Yorumla - Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar