Cinsel Yaşam Cinsellik olmadan ne kadar dayanabilirsiniz? Eskilerdenbirkskızı Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Cinsellik olmadan ne kadar dayanabilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. ölene kadar dayanırım 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Baya dayanırım ya, libidom yüksek ama sabır taşım kuvvetlidir 1 0 Yorumla
Almdr_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 67% 1 yıl Eğer sevgilim ise hiç sorun değil evlenene kadar problem olmaz. Ancak evliysem en fazla 1 hafta 1 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 1 hafta ama ıllakı kendı kendıne de olsa rahatlaman lazım 1 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dayanamayıp ne yapacağız? Önümüze gelene saldıracak mıyız bir birlikteliğimiz yoksa?tabi ki dayanacağız 0 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gittigi yere kadar ve sürekli dile getirmemek lazım 1 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Devlet okulları var siz anladınız nedemek istediğimi ücretli oraya akın olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 1 dk da ölürler abazalar 6 2 Yorumla ErenEngin22 1 yıl 22 yıldır neredeyse 23 yıldır dayanıyorum başkasını bilemem Yorumla MastrClass 1 yıl @ gizli üye : bildiğiniz erkekler gibi değil.. bakiriz yani evliliği bekliyoruz bakire kız olduğunda nikahı basacağım.. sadece kızların namus değil kendi namusumda koruyorum tek taraflı değilim.. bu açıdan Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. yani çok dayanabileceğğimi sanmıyrum 1 0 Yorumla
ErenEngin22 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl 22 yıldır neredeyse 23 yıldır dayanıyorum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 3-5 gün maksimum bir hafta 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. uzun süredir dayanıyorus sfsd 1 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 851 cevap paylaştı. Bu ara rekora gidiyorum sen ne 0 0 Yorumla
Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 41 , eic 63% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Ben ölene kadar dayanabilirim. 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. 1 dakika 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Max 2 gün 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. 3 gün 1 0 Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dayanamam valla 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 1 ay sanırım 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. evlenene kadar 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İstediğim kadar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Dayanamam 3 31 Yorumla Kenank07 1 yıl Ama dişini sikabilirsin 🫡😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen şu an sabrediyorum Yorumla Kenank07 1 yıl Uhuvvvv dişlerde önemli ama demi 🙃O kadar da sikmamalisin sanki Yorumla Musti3335 1 yıl Kaç gün dayanirsin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yarın akşam görüşcez Yorumla Kenank07 1 yıl O zaman a kadar sık sık diş kalmaz sende Yorumla Musti3335 1 yıl Kaç gün oldu sabrediyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir hafta oldu Yorumla Kenank07 1 yıl Çok değil mi senin gibi bir kadına bir hafta 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tatildeydim yoksa ilk zamanlaromızdayız muhtemelen iki günde bir olur 5.6 Yorumla Kenank07 1 yıl Yeni evli misin 🤪 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok sevgilim Yorumla Kenank07 1 yıl Sende ki bu ateşin sebebi yokluk mu yani 🫡 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evt düzenli olsa sakinlerim bi süre sonra. Normalde ona alışkındım çünkü Yorumla Kenank07 1 yıl Sen yatakta çok sakinleyecek bir tipe benzemiyor Sun🙃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim adam sakinleştiriyor işte 7 atıyor yeter Yorumla Kenank07 1 yıl Sana hayattta basarilar 😅Bu adamla sakinlesiyor olman bile güzel senin adına Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet çok şükür Yorumla Kenank07 1 yıl Şükrünu de eda ettin ohhh mis Sen tanıdık misin acaba 🤔 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmem sen asker msin Yorumla Kenank07 1 yıl Sen bana bı yazsana yaa 🤔 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoj yazmam Yorumla Kenank07 1 yıl Asker falan nerden biliyon 🤔 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kenan komutan diye nickin yok muydu senin Yorumla Kenank07 1 yıl Hayır yoktu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman sen değilsin Yorumla Kenank07 1 yıl Sen niye yazmiyorsun kendini merak ettirdin mk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Msjlaşmıyorım Yorumla Kenank07 1 yıl Sadece kimsin onu anlamaya çalışıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tanımıyorsun kardeşim Yorumla Kenank07 1 yıl Neyse ne tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
ölene kadar dayanırım
Baya dayanırım ya, libidom yüksek ama sabır taşım kuvvetlidir
Eğer sevgilim ise hiç sorun değil evlenene kadar problem olmaz. Ancak evliysem en fazla 1 hafta
1 hafta ama ıllakı kendı kendıne de olsa rahatlaman lazım
Dayanamayıp ne yapacağız? Önümüze gelene saldıracak mıyız bir birlikteliğimiz yoksa?
tabi ki dayanacağız
6 aydır yapmıyorum 4 aydır da mastürbasyon yapmıyorum
55 gün zorladım 56cı günde kendisi patladı zaten 🤷♂️🤷♂️
Gittigi yere kadar ve sürekli dile getirmemek lazım
Devlet okulları var siz anladınız nedemek istediğimi ücretli oraya akın olur
1 dk da ölürler abazalar
22 yıldır neredeyse 23 yıldır dayanıyorum başkasını bilemem
@ gizli üye : bildiğiniz erkekler gibi değil.. bakiriz yani evliliği bekliyoruz bakire kız olduğunda nikahı basacağım.. sadece kızların namus değil kendi namusumda koruyorum tek taraflı değilim.. bu açıdan
yani çok dayanabileceğğimi sanmıyrum
22 yıldır neredeyse 23 yıldır dayanıyorum
33 yıldır dayandık daha gider
Dayanmaya çalışıyorum
3-5 gün maksimum bir hafta
uzun süredir dayanıyorus sfsd
Bu ara rekora gidiyorum sen ne
Ben ölene kadar dayanabilirim.
1 dakika
Max 2 gün
Çok zor
Bilmiyorum