Arabada seks, birçok insan için bir fantezidir. Darlık, buğulu camlar, koltukta pozisyon bulamamak bile fantezinin parçasıdır.
Hiç rahat olmamasına rağmen neden arabada seks yapılır?

Arabada seks, birçok insan için bir fantezidir. Darlık, buğulu camlar, koltukta pozisyon bulamamak bile fantezinin parçasıdır.
Hiç rahat olmamasına rağmen neden arabada seks yapılır?
Bence bu tamamıyla heyecan işi ve sabırsızlık işi çünkü ikili için zaman o kadar kıymetlidir ki varacağı yeri beklemeden arabanın vermiş olduğu o kısıtlı alanı tamamıyla fırsata çevirip yapılabileceklerin türü bir anda hiç yapmadığın şeylere verilebilir. Bence çok ateşli ve kulağa hoş geliyor
Ya saçma sapan bir fantezi beklentisi kısacası insanlar kafasında kurduğu fantezileri orada pay yaşamaya çalışıyor bence de yani insanlar niye birbirine eziyet ediyor ki saçma sapan cinsellik fantezileri kuracağım diye benim cinsel hayatım yok mesela kendim bedensel engelliyim çok sıkıldığım zaman kendi kendime rahatlıyorum o bile yetiyor yani cinsellik ihtiyaç bunu kabul ediyorum olması gereken bir şey her insanda kadında erkekte herkes ölecek bir sıkıntısı yoksa ya da cinsel yönelimleri farklı değilse yaşayabilir amenna, ama bunu böyle uç noktalara taşımak yani böyle cinselliği de abartmak saçma geliyor tamam değişik fanteziler denenebilir ama insan sonuçta cinselliği de nasıl söyleyeyim Bir karnım acıktığı zaman yemek yiyorsun kendini öldüresiye kadar yemek yemiyorsa cinselliği de böyle değerlendiriyorum
Bence seksin ateşli olmasını sağlayan şey sadece tempo ya da tutku değil, ikisinin uyumuyla ortaya çıkan bütünsel bir duygu. Tempo, fiziksel olarak enerjiyi ve hareketi temsil eder; hızlı ya da yavaş, ritimli ya da dalgalı… Tutku ise duygusal yoğunluk, arzu ve bağlanma hissidir.
Eğer sadece tempo varsa ama duygusal bir bağ yoksa, seks bazen mekanik ve yüzeysel kalabilir. Ama tutku varsa ve tempo ona eşlik ediyorsa, o zaman gerçekten ateşli ve unutulmaz bir deneyim yaşanır.
Yani ateşli seks, sadece hızlı ve yoğun olmak değil; aynı zamanda o anda yaşanan arzu ve bağın birleşimiyle olur.
çünkü bazen arzunun mekanı olmaz aşkım koltuk dar olabilir camlar buğulanabilir ama senin o nefesin tenimdeyken dünya kaybolur önümde diz çöküşün arabanın dar alanından daha çok daraltır aklımı seni o koltukta kıvranırken izlemek cehennem gibi sıcak ama cennet gibi davetkar o an rahatlık değil tutku konuşur üstündeki iç çamaşırı değil aklımı alan üstünde duruşun saçlarını geri atışın o an ellerimle dizlerinin arasını yoklarken arabada değil başka bir evrende oluruz
Cevap
46Cevap
Evde birileri varken yapılamaz 😂
akılsız oldukları için. küçük insanların fantezi arayışı.
Herhalde heyecan arıyorlar iş açıyorlar başlarına işte. Ahshsh
Arabada seks rahat olmamasina rağmen tercih edilmesi tamamen meraktan bence film studyolarinda rahat cekim olduğu için güzel görünüyor zevk alincagai düşünülüyor o yüzden tercih ediliyor ama iki tarafında seksten zevk aldığını düşünmüyorum
@serenia , Ve buna çoğu kadın olumlu bakıyor! Ne yer var ne rahat edebiliyorsun, bence ''hiç yapma daha iyi'' Ama seks yapacak yer olmadığı için mecbur kalınmış kaçamaklar için araba tercih ediliyor sanırım...
Fantezi canım orada yapmanın ayrı bir hazzı var
Bazı kişiler için , ekonomik koşullar , gizlenme isteği ve yerinde duramama. Bazı kişiler içinse tam tersi olarak fantezidir, hatta izleniyor olmanın veya bu ihtimalin verdiği hazdır.
Çünkü zor olan şeyler güzel ve zevklidir, hele benim gibi kış ayında eksi 4-5 derece sevişirken bi yandan çanak donar diyer yandan ısınırsın yani anlayacağın zevkli oluyor 😊🔥
Vallahi ben daha araçta çift hak etmedim hiç yapmadım yani büyük ihtimal daha zevkli olur diye orada tercih ediyorlar bence
Çok konforsuz ve tehlikeli bi iş. Ben de anlamıyorum arabada yapmaya çalışan insanları. Heralde bir ev veya otel tutacak paraları olmadığından.
Araba çok zevkli rahat olmasa da yalatmak çok hoşuma gidiyor kucağa gelmesi içeri akıtmak o an o kadar zevkli ki
Bazen mekân yokluğundan bazen de fantezi olsun için

Ben o konfor alanını sağlıyorum haha
Kiralık ev fiyatları yüksek araba o yönden bedava
Pratiktir, daha az maliyetlidir ve mobildir, bunyuzden bence
Farklı mekanlar haz verir
Araba da etkili ortamdır
fantezi deselerde yer yokluğundan genelde. birde ses cok çıkmaz bağır bağırabildiğin kadar.
Keyifli yakalanma korkusu heyecanı katlıyor
Daha az pozisyon ve yakalanma korkusu hepsi ayrı heyecan veriyor bir de alanın dar olması
Bende karavan olduğu için istediğim yere arabayı çekip yapabiliyorum ve zevkli oluyor manzara eşliğinde
monotonluğu atlatmak için yapılır sereniacım
İşte ben bu yüzden arabada yapmıyorum
Otele kimlik vermemek için😁
Heyecan farklılık fantezi arayış
Lamboda seks yapmistim gayette konforlu 😃
Heyecani baska
Otel veya günlük ev riskli.
Mecbur olunursa oluyor
Vakit sıkıntısı varsa olabiliyor
Arabada daha zevkli çünkü
Arabada olmaz manzaralı ev daha iyi
Özentilik ve mekansızlık.