değişiyor bu kimisi için feci güzel bir fantezi iken kimisi için konforsuz bir ortam.. genel olarak gidecek yerleri olmayanların kullandığı bir yöntem.. gereksiz
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
3 yil boyunca haftada 3-4 defa arabada seks yaptim. Tecrübelerim;
Kücük arabada seks poziyonu olmuyor.(bende 3 yil icinde sirayala Polo, punto ve opel astra vardi) Ya bacak omuza alacaksin ya da yan yatirip icine gireceksin ya da doggy. Gercekten cok dar alan ve cok konforsuz.
Etrafin musait olmasiyla kadin arabada erkek disarda olmak kaydiyla iliskiye girebilirsiniz ama bununda zevki yok cünkü teni hissetmiyorsun. Tabiki birde hava soguksa ereksiyon olmak bile cok büyük sorun.
arabada iliskiye gireceklere tavsiyem:
Mümkün oldugunca büyük araba secin. D segmentinden asagisi olmasin. ya da transporter tarzi minibüsler veya bir karavan mükemmel bir secim olur.
Mutlaka insanlarin gelip gececegi güzergahlardan uzak durun, cünkü türkiyede meraklilar cok fazla var.
otelde saten çarşafların üzerinde, duşta yapmak varken, aralarda şarap yudumlamak varken ne gerek var fakirler gibi,,,,,,,, yani madem bi iş yapıcan hakkını ver ne öyle
Ay ne alaka ne alaka shdjdjdkdk bu bi fantezi sonuçta içinde yakalanma riski var, görülme riski var, teşhir, spontane, doğaçlama her şey var. Her sevişmek istediğinde otele gidip sevişmek çok daha vasat hareket bence
herkesin tercihi farklıdır, benim tercihim elit bir şekilde sevişmek olur, sen korkuyla yapmak stiyorsan pis arabada yapabilirsin, engel olan yok bu benim tercihim
araba bütün gün ayakla çiğnenen, bi sürü girenin çıkanın olduğu bir araç, şahin doğanda olsa mersedeste olsa bişi değişmez, hijyenik değil, ben arabada hiç bişi yiyip içmem gider bir restoranda adam gibi oturur yerim, yani seksi de nasıl adam gibi yerde yapıyorsam. Kısacası bizim bakış açımız ve dünya görüşlerimiz ve zevklerimiz farklı boyutlarda