Tabii bu heyecan, herkes için geçerli değildir. Bazı insanlar için bu risk stres kaynağı olabilir ve cinsel hazzı azaltabilir. Yani bu durum kişiden kişiye değişir.
Arabada seks yaparken yakalanma korkusu heyecanı mı körüklüyor?

Tabii bu heyecan, herkes için geçerli değildir. Bazı insanlar için bu risk stres kaynağı olabilir ve cinsel hazzı azaltabilir. Yani bu durum kişiden kişiye değişir.
Arabada seks yaparken yakalanma korkusu heyecanı mı körüklüyor?
Arabada seks yaparken korkma duygusu heyecan ve isteğinizin önüne geçerse hiç hoş bir ilişki olmuyor. Rahat olmak gerek. Heyecanı biraz artırıyor bende. Ama yakalanma endişesi yaşamam. Birkeresinde arabada seks yaparken polis gelmişti apartopar üstümüzü giymiştik camı indirdim alkol var mı diye sordu polis yok dedim arabanın içine göz attı şişe var mı diye sonra burada durmayın dedi çekti gitti bişi olmadı.
Arabada seks yapmak, mahremiyetin kısıtlı olduğu bir ortamda yaşandığı için yakalanma korkusunu da beraberinde getirir. Bu korku, kimi zaman adrenalinle birleşerek heyecanı katlayabilir. Gizli, yasak ya da “yakalayabilirler” hissi bazı insanlar için tahrik edici olabilir; çünkü toplum kurallarına karşı gelmek, o anı daha unutulmaz kılar. Ancak bu durum kişiden kişiye değişir. Bazıları için bu risk huzursuzluk keyfi kaçırabilir. Deneyimler gösteriyor ki, yakalanma olasılığı kimilerini daha çok ateşlerken, kimilerini tamamen geri çekebilir. Önemli olan, her iki tarafın da kendini güvende hissetmesidir.
Tabi ki daha çok heyecan katar araba da yapılan seks bence en güzel olandır üstüne üstlük kadını arka koltukta domalırken hızlı hızlı yaparken klitorisini de okşamak gerekir
Karşılıklı istek varsa razıysa iki kişide heyecanı arttırır ve arttırıyor da alan dar olsada anlık çok rahat bir seks olmuyor ama gerçekten bazen tadı damağınızda kalıyor
Cevap
43Cevap
Körüklemekle kalmaz daha hızlı olmaya yarar bence
arabada seks sevmem ben iki büklüm
Yasak olan belki cazip gelebilir evlilikte o anda heyecan duyabilirsiniz bundan dolayı.
Çooook yaptım. Bir defa günebakan tarlası diye ısrar etmişti. Heryerde çiftçiler vardı gündüz vakti bir o zaman yakalanacagiz diye tedirgin olmuştum.
yani, adrenalin salgıladığı için öyle.
aynı durum paraşütle atlarken yaparken de geçerli :D
Genelde yakalanmaktan ziyade o alanda daha yakın hissetmek ve korkunun heyecanın da etkisi büyük. Şahsen kimsenin olmadığı açık alan orman vs gibi yerler mantıklı rahatlık daha etkili
Aynı olayı yaşadım, kış mevsimi eksi 4-5 derece akşam vakti müsayit yer arayıp durduk, tam başlayacağız bir baktım kamera var, ama arabada ayrı bir zevkli oluyor
Arabada olsun.. ormanlık alanda olsun... Yakalanma hissi.. izlenme hissi... Eşimle ilişkimizi daha da heyecanlandırıyor..
Evet risk bazı insanları daha da yükseltiyor cevrede biri var mı görecekmi , fav mekan benim için
Nedense araba asansör veya deniz kenarı daha zevkli oluyor
Evet yakalanma korkusu heyecanı daha da artırır her zaman libido artışına neden olur 😊
Aynen heyecanı orada galiba, yoksa evde rahat rahat dimi ☺️
Evet bu yüzden de kadınlar daha fazla mutlu oluyor
evet körüklüyo lakin basılınca tüm heves gidiyo 😂😂 en temizi evde yapmak
Valla o esnada benim heyecanım o yakalanma korkusu başka bir şey değil açıkçası
Dışaridaki yakınlasmalar her zaman daha heyecanli ve zevklidir.
Tenha yerde yaptım ama arka koltukta hiç zevk almadım ondan sonra bir arabada sevişmedim
S. ex yapmadım ama oral oldu sadece biraz heyecan oldu tabiki
Heyecanlı olur kesinlikle
valla ben her yerde yaptım hiçte sıkılmadım utanmadım güvenlik gördü uzaklastı
En güzeli otoban kenarına çekip yapmak. ya da AVM tuvaleti
bu şey gibi lisede okul tuvaletinde içilen sigara
havasızlıktan bayılırsınız fdasfsad
Bi kaç fantezi bi arada olunca fena
yakaladndık ve inanaın adrenalin patlaması yaşadık
Hızlı olunca tahrik edici
Arabada seks mi?
yok ben almayayım
Dışarıda her yerde bu geçerli, sraba değil sadece.
Evet çok zevkli duygu
Bende hiç korku yaratmadı :)
😂😂 ahh kizim ahh
Yapmadım o yüzden bilemedim. Heyecan kesin olur.
Dar alanda hiç rahat bir şey olmaz bence.
Park yerini iyi seçeceksin😀
evet. teşhir hevesi, yakalanma hevesi
Evet özellikle açık alanda yapılır ise
Jandarma basması hariç iyi oluyor:
Çok heyücanlı okuyor 2defa yakalandım
Evet korukler
Off hemde nasıl. Çok iyi oluyor 😍
Körükler
Yakalanma heyecanıyla çok güzel oluyor 😍
zevkli çoğaltyo
Hayır hayatım
Körüklemez