İlişkiye heyecan katmanın yolu yataktan çıkıp farklı yerlerde sevişmektir. Mesela arabada sevişmek gibisi yoktur.. Arabada seksi tecrübe edenler bilirler yer sıkıntısı, yakalanma korkusu gibi nedenler hem sevişmeyi zorlaştırır bir o kadar da heyecanlı kılar. Adrenalin diyorum tek geçiyorum.. Arabada seks, neden bu kadar keyifli?
dar alanda kısa paslaşmalar... ya arabayı dağ başına çekersin orada da ne yaparsan yaparsın ona lafım yok da, o daracık koltukta bacaklarına uygun yer bulana kadar ter döküyorsun, sonra etraftan duyulmasın diye camları da açmıyorsun falan. aldığın he nefeste içerisinin sıcaklığı daha da artıyor. daha doğru dürüst kıyafetler bile çıkmamış. ne bileyim, çok cazip ya. mesela sinema çok klasikleşti. artık tadı kalmadı. zaten arka koltuklar mamak çöplüğü gibi sallasan yarım açılmış kondom paketine denk geliyor. hele ki araban biraz pahalıysa ve kız da hamile kalmamak istiyorsa son anların o tatlı telaşı boncuk boncuk terlemeler falan... aaah ah, anılar
Çünkü arabada 5 evde 15 :D Şaka bir yana, değişik mekanlarla yapılan seksin tadı bir başka. Evet özellikle araba da oral seks ve sonrasında arka koltukta kaşık pozisyonunda yaşanan cinsellik cok keyifli...
Zaten karşı taraftan utanmiyorsan etrafındakilerden utanmanada gerek yok insanlarımız gerçekten çok garip ben sevdiğim adam bana dokunması kadar utandigim bişi bilmiyorm mesela ve beni ikna etmek demek gerçekten aşık olması lazım yoksa imkansız avucunu yalar 😃 fenomenlere bile yüz çevirdim mk o kim ki benle sevişecek
Rahatsız edici yerlerde Uyurken , uyku daha tatlı gelir ya onun gibi bişey sanırım.. zorlu şartlar daha adrenalin salgıliyor insanda e zevkte haliyle daha fazla oluyor Benim favorim sahil ama ((
Seks kavramına yenilik katmak sadece mekan değişikliği ile olmamalı diye düşünüyorum. Şahsen çocuğumun arabada birliktelik yapan iki bireyi görmesini doğru bulmam...
İmkanlar yetersizse ve bişeyler tam yaşanmıyorsa hep akılda mükemmel olarak kalır. bir de kaçamaktır, gizlenerek yapılıyordur illa ki, tuzu biberi olur:)
Aslında arabada seks keyifli değildir. Keyifli olan, yatak odası ( hadi daha genel yapıp "ev" diyelim ) dışında seks yapma fikridir. Hatta arabada olunca, belki de birilerinin fark etme riski de ayrı bir heyecan katacaktır. Yoksa hiç rahat filan değil mesela bence :-)
Yakalanma korkusu ne lan? Eroin mi alıyoruz, sadede sevişiyoruz. O değilde dar alanda pozisyon çeşitliliği yok, hani uzun martonlar olmuyor. Kadın yoruluyor, ben yoruluyorum duruma göre. Ben sevmiyorum arabada sevişmeyi. Ha olur mu olur ama yılda bir, iki.
Arabada seks yapanların çoğu tecrübesiz, parasız veya mekansızdır. Adamın biri gelir karının üstündeyken camı iki tıklatır başınla gtün yer değiştirir 🤣🤣
Farklı bir ortam demek farklı bir heyecan demektir... Arabada olunca doğal hayatın içindesindir ve izlenme oranın düşüklüğü yüzünden rahatsındır... Bu da zevki arttırır...
hele bide ates ates basip camlar bugulaniyorsa off offf o adrenalini herkes yasayamaz.. kafasini arka kapinin oraya kistirip domaltip girmekten cok zevk alirim
En İyi Cevaplar