+1 yılBence arabada seks yapmak abartıldığı kadar da keyifli değil , bir kaç kez yaptım arabada rahat ve keyif verici olmuyor. Çünkü araba küçük olduğu için fazla bir alanın olmuyor , istediğin pozisyonlarda yapamıyorsun dar geliyor alan. Onun için her zaman geniş ve ferah yerleri daha çok tercih ederim , yatakta aldığın hazzı ve mutluluğu hiç bir zaman arabada alamazsın bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim gibi uzun boylu birisi için çok da konforlu değil. Bütün koltukları indirip yatak haline getirmeme rağmen zor oluyor. Uzun ön sevişme seven ben için çok da konforlu değil.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok zevkli
Sevgilinin kucağında gelen var mı diye etrafa bakarken kucağında dans etmek zevkli olmaz mı. Bir anda kendinden geçip hızlanırsın kim görürse umrunda olmaz ve mutlu son.
🔥🔥 
🔥🔥 Arabanın içi kadar dışıda seks yapmak için keyifli
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu sayısız sefalar yapmış birisi olarak söylüyorum. Harika ötesi bir zevktir arabada seks
00 Yorumla
+1 yılBelirli alan içinde yakalanma korkusu ile yapılan sekste beden salgıladığı hormondan çok daha fazlasını artıdan aderenalinde salgılatır adrenalin kişiye gücünün ölçülü derecede yetisini yitirmesine neden olur daha hızlı ve sert seks yaparsınız.
60 Yorumla
+1 yılDenildiği kadar zevklidir tabii.. kucak pozisyonunda erkeğini içine ala ala ve ateşli öpücükler insanı bitiriyor..
60 Yorumla
+1 yılEvet güzeldir heyecanlıdır, gel gelelim bana göre ev en güzeli
101 Yorumla- +1 yıl
Ev de mi seks yapıyosunuz kiminle
+1 yılseks yapmak keyifli değil.
onlar filmlerde oluyor da
Sakso çekmek keyifli133 Yorumla- +1 yıl
Bayan saksomu çekiyosunuz
- +1 yıl
Evet kocama
- 1 yıl
Çok severim arabada oral seks çekmeyi
Arabada seks yapan insanların %95i ev yokluğundan yapıyor. Kalan 5lik kısım ise fantazi amaçlı. Yani kimse arabada off çok çılgın falan filan demesin. :D
32 Yorumla- +1 yıl
😄
Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Denemedim o yüzden net birşey diyemem ama şöyle bir gerçek var. Mantık ile bakınca zaten dar mekan kısıtlı hareketler, işte yakalanma durumu rezil olma olayı ihtimalleri flaan katına zaten hiç mantıklı ve çekici duran birşey değil. Burada ki mevzu sanırım farklı birşey denemek ve işte belkide bir çoğunun deidği gibi yakalanma korkusunun heyecanı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Ben yaptım. Önce istemedim çocuk biraz zorladı ama güzel bir şeymiş harbiden denenmesi lazım. Böyle heyecanlı oluyor falan :D Tekrar yapmak isterdim.
30 Yorumla
+1 yılBir ev rahatlığını vermez, ancak kendine özgü hazzı vardır,, daracık küçücük arabalar pek tat vermiyor ama, nisoeten daha geniş arabalarda seks muazzam haz veriyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dar HB aralarda o kadar keyifli değil hareket alanını kısıtlıyor. Cabrio arabası olan varsa daha şanslı. En güzel orada olur sanırım. Ya da araç geniş olacak ki daha rahat edilsin.
00 Yorumla
+1 yılEşiniz veya sevgilinizle denemenizi tavsiye ederim. Ama yakalanmamak şartıyla. Hele arabayı kullanırken saxo çeken olursa araba yürümüyor ucuyorr...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak Hic yapmadım merak ediyorum ama hic sevgilimde olmadı en iyisi ben tofaşci kizi izleyim 😂
00 Yorumla
+1 yılDeğil be rahat olamıyor insan arabanın dışında keyifli 😈
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Pozisyon ve rahatlık açısından hayır.
Heyecan açısından evet.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılAni gelişirse olabilir ama planlı bir seks olacaksa araba olmaz keyfime düşkünüm acele sevmem
00 Yorumla Kafanda fazntezi olarak kurgulamamışsan eziyetten başka bişi değil.
00 YorumlaAraba da seks yapmak yokluktur. Erkekler arabayı alma sebebine cevap verir 😃
00 YorumlaHayır, değil. Küçücük mekan rahatsız edici olabiliyo bazen 😪
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. tercih meselesi, bana göre yatak kadar rahat olmaz ama heyecan arttırıcı özelliği yok da değil yani
00 Yorumla
+1 yılSüper denemeyen bilemez anlatılmaz yaşanır sana yaşatırım istersen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılArabada seks tamamen seks yapacak yeri olmayanların bulduğu bir alternatif ama tabiki yinede zevkli
00 Yorumla
+1 yılEvet araba fantazisi en sevdiğim şeydir araba daha güzel bana göre ❤️
00 YorumlaZor ama heyecan verici, sadece sevişme yapmıştım😀gerisi olmadı partnerim istememişti.
00 Yorumla
+1 yılben şahsen mantıklı buluyorum çünkü otele verecek para yoksa mecbur arabada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapmış birisi olarak aşırı adrenalin dolu bir şey olduğunu söyleyebilirim
00 Yorumla Eğer plansiz ve aniden gelişiyorsa tâbi ki çok keyifli olacaktır..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eşim oral yapmıştı çok zevkliydi ama ilişkiye girmedik o nedenle bilmiyorum nasıl olduğunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. yarım yamalak ve bazı şeyler denedim keyifliydi. Tam anlamıyla da denemek istediğim bir zaman var.
00 YorumlaÖzellikle seçmem ama istek geldiyse yapılır her yerde
60 YorumlaBence saçma rahat edemedigin yerde rahatsız olurum ben
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyorum ben tıkış tıkış. çıkar arabanın kaputa yatır o ayrı tabi :)
00 Yorumla
+1 yılHiç yapmadım ama kulağa çok ateşli geliyor dışarısı soğuk içeri alev alev 🔥
00 YorumlaAçıkçası hiç denemedim gerek duymadım sanırım. Ama yolda araç sürerken oral seks i yaşadım bir kaç kez mükemmel birşey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz arabasına bağlı araba da Fast food gibi oluyor mecbur kalmadıkça yapmam
00 Yorumla Araba genişse kesinlikle
70 YorumlaArzuladığım şey buu 😏
70 YorumlaValla denemedim bilemiyorum valla😂
71 Yorumla- +1 yıl
Deneseydiniz bii
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılKuytu bi yerde olunca öyle zevkli ki. Keyiften finalde bacakların titriyor.
00 Yorumla
+1 yılDaralır insan orda be 😣
60 Yorumla
+1 yılPek tercih etmiyorum 😅
61 Yorumla- +1 yıl
Denemek lazim
+1 yılZevki yaşata bilirsen partnerine arabada dahada zevkli olur
00 YorumlaBilmiyorum yapmadım hiç.
40 Yorumla
+1 yılRahat olmaz bee bir bakmışsın vites topu...
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle 😊
80 Yorumla
+1 yılEvet. Arabada seks yapmanın farklı bir hazzı var.
10 Yorumla
+1 yılböyle ana göre değişen dehşet bişi
10 Yorumla
+1 yılHiç denemedim, ayrıca hiç sekste yapmadım.
10 YorumlaDusuncesi heyecan veriyor
10 Yorumla
1 yılEvet en keyif aldığım bana oral seks çekilmesi
00 Yorumla
1 yılHemde nasıl acayip zevkli
00 Yorumla
+1 yılHayır değil aıkılıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılArabada seksi hiç denemedim
00 Yorumla
+1 yılVaroşum ben hiç arabam olmadı ki deniyeyim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Keyifli degil mecburen oluyor bazen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç yapmadim bilmiyorum ya 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Partner iyiyse her yerde seks güzeldir
00 Yorumla
+1 yılHiç yaşayamayacağım için bilemeyeceğim.
00 Yorumla
+1 yılBacağınıza kramp girer yapmayın.
00 YorumlaBen çok keyif alıyorum.
00 Yorumla
+1 yılhayır degıl zor oluyo evrip cevirmek
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım