İçinde rahat bir şekilde hareket edilememesi göz önünde bulundurulduğunda araba içinde yapılan seks zevk verir mi?

İçinde rahat bir şekilde hareket edilememesi göz önünde bulundurulduğunda araba içinde yapılan seks zevk verir mi?

Arabada seksin zevk verip vermemesi tamamen kişisel tercihlere, koşullara ve yaratıcılığa bağlıdır. Bazı insanlar için oldukça heyecan verici ve zevkli bir deneyim olabilirken, diğerleri için rahatsız edici ve tatmin edici olmayabilir. Arabada Seks Yapmanın Potansiyel Zevkli Yanları: Heyecan ve Yenilik: Alışılmışın dışında bir ortamda olmak, rutini kırmak ve yeni bir deneyim yaşamak heyecan verici olabilir.
Gizem ve Yasak Olma Hissi: Yakalanma riski (dikkatli olunması gereken bir nokta) bazı insanlar için erotik bir gerilim yaratabilir.
Spontane Olabilme: Anlık bir arzu sonucu ortaya çıkabilir ve bu da tutkuyu artırabilir.
Farklı Pozisyonlar Deneme İmkanı: Yaratıcılığı kullanarak farklı ve ilginç pozisyonlar denenebilir (ancak alan kısıtlılığı unutulmamalı).
Seslerin Farklı Algılanması: Dışarıdan gelen sesler veya arabanın hareketleri farklı bir duyusal deneyim sunabilir.
Bence keyifli olmaz.
O ilişkiden olan çocuğa da gelecekte seni arabanın arka koltuğunda beş dk da yaptım denir artık yüzüne vurmak için 😂
Geniş araç değilse zevk yerine çile olur
Eig için Teşekkür ederim
Benim gibi uzun kadınlar için arabada seks eziyet…
Cevap
52Cevap
Rahat olmayan bir yer olabilir ama gizli yerde bir yere park edip yapmak da zevk verebilir
verıyor bırde acık alanda sessız kımse yoksa daha haz verıyor
Bu benim arabam, gayet yeterli oluyor, İstanbuldayım 😂
Koltuk kırılana kadar zevkliydi kırılınca gülmeye başladık konsantrasyonumuz bozuldu 😂😂 geçmişte yaşadığım bir olay
kadın arka koltukta olacak, erkek dışarıda kapı açık. kadının bacakları omzunda olacak. gayet rahat. içeride sadece oral güzel olabilir.
Pek vermez. Dar alanda kısa paslaşmaları sevmiyorum. Alan geniş olacak, evire çevire hareket edilebilecek
Arabada nasıl rahat ediyorsunuz, niçin otel parası bulmak için çaba göstermiyorsunuz
Otele tc vermeden giremiyorsun çünkü. Kızlar vermek istemiyor korkuyor başına iş gelir diye
Mecburen olursa hoş değil. Keyfi olursa zevk verebilir.
İş arabaya gelmişse keyif icindir herhalde 😊
Ben ön koltukta o altta ben usttunde iken denemek. istiyorum evlenince deneyecem evlenebilirsem. tabi
Evlenemeyecem galiba ondan dimi 🥹
Her gün yapmam
Erkeğe her gün he denmez
Evli değilim
Kişiye göre değişir ama aksiyon ve heyecan severler için bence çok güzel bir ortam
Spontane gelişen bir şey o
Yoksa o daraşmalıkta çok zor
Fazla pozisyon olmaz ama fantezi olacağı için hem dışarıda hem biri görürmü heyecanı güzel oluyor
Vermez ben Saygısızlık olarak algılıyorum araba dışında orman bile olur ama araba asla 😅
Herkes arabada fikişmeyi matah bir şey zannediyor...
Evet verir wrka koltukta ya da arabaya dayayıp yapmak zevkli olur
Yakalanma korkusu sayesinde zevkli olur hemde adrenalin dolu olur
Arabanın içinde olmuyor rahat. doblo gibi arkası rahat bir araç olursa belki. onun dışında Arabaninn kaputuna sarılıp siyirilmak hayalim
Rahat değil ama bence zevk verir farklı bi deneyim olur
zevk verirde pozisyon sıkıntısı ve yakalanma korkusu yüzünden ben tercih etmiyorum
Helal ise zevk verir evlilik var ise gerisi zina haram ve günah
Arabada 5 evde 15 😂 gibi mi yani
İki tarafta uzunsa vermez bence
Evet çok zevkli
@ahgen tabii
Güzel mi
Kimle denemişdin?
Evett zevk veriri keşke şu an yapma şansım olsa
Hihim
İzmirdeysen arabam hazır görüşürüz
Yokluktan arabaysa çok tavsiye etmem, fantezi olsun diyeyse ya da uzun yolda uyku açmak içinse birebir 😇
Heyecanlı olur da benim boy uzun olunca pekte rahat olmuyor
Arabada sevmem ben rahatıma düşkünüm
Malak gibi uzanmaya alışmışsın
@Tam1Erkekk sana göre öyle
Yok öyle camış gibi yatmak
Her koltuğunun zevki ayrı. ;)
İşini bilen için mekan farketmez 😉
Tabikide ek sevdiğim arabadan
Yatak da oldugu kadar zevk vermez
Zevk verir muhakkak ama eziyet..
Hayır tabiki bi kere rahat degilll
Bilmiyorum yapmadığım için
Bana verimli gelmiyor
evlenmeden önce en çok yaptığımız dı
Hiç tercihim değil. Hiç!
İçinde başlayıp kaputta bitiyor genelde.
Evet.
Evet çok zevkli
Ucubece geliyor bana
Önünde severim
kadın çok zor alır
Sana ne derece verir?
Denildiği kadar vermiyor
Evet hemde fena
Araba kokusu zevki arttırıyor
Hayır
Bazen
Neden bazen