thumbs.gfycat.com/...ousLangur-size_restricted.gif
Arabada seks yapmak neden daha çok haz verir?
thumbs.gfycat.com/...ousLangur-size_restricted.gif

Daha çok haz vermiyor yakalanmak korkusu belki heyecan veriyor olabilir. Pencereyi açamazsın buhar gider açmazsan , adam zaten kan ter içinde nefessiz kalır boğulur. Bacakları zaten sığmaz iki büklüm olur.
Kim diyor araba da seks daha güzel 😂😂 işgence yaa cogusu mecburi yapiyor zaten baska yer bulamadığı için. Ben esimle sevgili zamaninda sevisme yasarken hicte hos olmuyordu ben uzun esim uzun ne ben sığıyordum nede eşm sığıyordu. Halden hale giriyorduk sonra pes edip birakiyorduk 😀😂 adam akilli yatak varken araba sacma geliyor
Ben de uzun boyluyum ve sizinle aynı düşünüyorum.
Aynen
Sizin boylar kaç enişte beyle?
Ben 1.73 esim 182
İkiniz de uzunmuşsunuz 😂
Ben de 180 boyundayım. Sığabileceğimi düşünmüyorum.
Yok ya rahat olmuyor millet fantazi demis ama sacma geliyor. Biz mecburu arabadaydik yanii. Zaten guzel de olmuyor. Erkegin 1. 65 kadinin 1.45 olursa amenna diger türlu sıkıntı
Uzun boylular için pozisyonlar sınırlı. Kucakta rahat edemezler. Koltuğu tamamen yatırmak lazım. Doggy için kapıyı açıp erkeğin dışarıda olması lazım. O da kışın imkansız. Misyoner hiç yapamazsın. 😂
Yanii uzun olmak cok zor cokk 😣😁
kadın için ne zorluğu varmış acaba? :D
Ben çok yaptım cok haz zevk veriyor yakalanma duygusu o oturuyor ben hemen sürtturup üstüne oturup zipliyorum boy hiç farketmez yeterki o hırs haz olsun kapıyı açıp domeldim çok sert güzel oluyor
ben 180 boyundayım yahu kadın nasıl kucağımda zıplasın? :)
Yok sıkıntı koltuğu geri çek rahatı bozma ben zıplarım
Kontrolü tamamen sana bırakıyorum o halde :D
Bana bırak
Tamam koltuğu geri yatırayım mı? :D
Fantezi herhalde yakalanma korkusu farklı bir ortam bu yüzden bence daha zevkli gelir tabi ben daha önce hiç yapmadığım için bilemiyorum tam nasıl bişey olduğunu
Cevap
44Cevap
Gece İzmir - Aydın otobanında yapıldığında zerre sorun olmayan eylem 😈
O saatte zaten kim nasıl görecek. Ki görse bile o harika manzarayı izlemekten başka bir şey yapamaz.
Tabi denemediyim için bilemiyorum neden zevkli oldugunu, araba dar oldugu için ve üstüne üstlük sert yaparsam nasil olur acaba 🤔ama Bayanlarin yorumundan da anlaşildigi gibi araba da seks yapmak baya zevk veriyormuş,
Oral bile aşırı zevkli oluyor. Kim bilir seks nasıl güzeldir
Ben arabada hiç yakınlaşmadım ama gerçekten yakalanma korkusu çok güzel hissettirir.
Sen oral yaptın mı yaptırdın mı?
Yaptım da yaptırdım da defalarca. O yakalanma korkusu ile aşırı zevkli oluyor
Sevgilin miydi?
Evet
Park halinde mi yaptınız yoksa seyir halindeyken mi?
Park
Sırf bu yüzden araba alasım geliyor 😂
:))))
Seni de gezdiririm olmaz mı? 😊
Ben var arabam
O zaman sen beni gezdir 😊
Değişiklik olduğu için iyi geliyor :)) sürekli yatak bayıyor. Arada farklılıklar heyecan verici oluyor.
Çok rahatsiz ve pozisyon olarak aşırı kısıtlayıcı benim mecbur kalmadıkca tercih etmediğim yer, en son arabada seviştiğim kişinin ertesi sabah kafasında büyük bir morluk vardı kapı kolunun oraya vura vura morartmışım 🙄
bir yandan korku Bş yandan zevk ikisi güzel harman oluyor heralde
175 boyla hic olmuyor😀😀
ben ne yapayım, 180'im :D :D
Oda bizim sanssizligimiz 😀
bizim derken? :D
Boy uzunlugumuz yani 😛
Valla begenmissinde benden size ekmek cikmaz ya 😀
Yorumu begenenlere lafım😉
Merak etme benim sorularımdan hiçbir abazana ekmek çıkmaz :)
@Duygusuzkızz sen o guzel zihnini yorma canim boyle seylere baska yerde nasibini ara
Harun abi galiba her kıza yazmış
Gençliğimde çok yapardım, 17-21 yaş arasında. Zevkli oluyor, yapılmasını tavsiye ederim.
Dar bir mekan, yakın temas , her an yakalanbilme korkusu ondan ötürüdür.
bir gece instagram dan tanıştığım kızla ani buluşma kararı almıştır araba da oral seks yapmıştık hala hatırladıkça içim kıpır kıpır eder
Oha gerçekten mi 😂
Çok iyi ya
Sindire sindire bir seks istiyorsan araba buna uygun değil, sök tak gibi düşün arabayı hızlı ve hazlı😂😂😂 deneyimlerle sabittir 😉
Valla en efsanevi olan şeylerden bir tanesidir kızı dudaklarından öpüp sakso çektirip ardından domaltip arkasından girmektir kızda bu arada efsanevi bir şekilde sulanmış olur
Uzun boylular için sıkıntılı bir eylem. Zira arabanın içi biraz geniş olması lazım. Yoksa karambole ne yapıldığı anlaşılmıyor ama hazzı bir başka oluyor.
hiç yapmadım bana göre bir eylem değil, ev dururken ne işim var arabada
Hayat boş pompala çok 😀😀🥊
Yapmadım ama yapmak istediklerim arasında buda var 🔥
Bilinmez ama zevki bambaskadır
Arabayla seyir halindeyken direksiyonu tutarken alttan başlayan bir sıcaklık tarifsiz olurdu herhalde 😄
Arabada seks gençken çok yaptık da yakalandım da ama artık zor anca oral yaptırıyorum seyir halinde hele çok zevkli 🙊
heyecan varsa haz da vardır
Denemedim ama eğleneceli olabilir ondandır belki 😂
Acayip bir deneyim şimdi aklıma geldi de mutlaka denemelisin
Benim krapm sorunlarım var anasını satarım seks meks umrumda değil ben arabada hız yapmayı seviyorum. 😂
Farklı bir heyecan kadın minyonsa daha rahat olur..
Amortisörler sağlam olup olmadıgın test ederim sonuçta arabaya boşa para vermediğimi hissetmem yeter 😁🙄
Ben arabinin içinde rahat edemedjm bıraktım boydan sigamadim bide kendini kasıyordubhic rahat değildim rahat yapan biri denk gelmedi 😂
Harika bir haz yaaa, hatırladıkça sulanıyorum
Nasıl yapıyorsunuz mesela?
Deneyecek olanlara ne gibi tavsiyede bulunmak istersin? :)
Yaşayıp görmek en güzeli
Boy çok sorun oluyor mu sence?
O zevkle gözün bişey görmez merak etme bir şekilde halledersin
Yakalanma riski olduğu için, hatta riski yok ben yakalanmıştım
Alan dar yakalanma korkusu var vs vs bunlar arttırıyor hazzı
Heyecan verici yani ayrı ama rahatlığı yok ve boyu uzun olanlara çok ama çok zor şekil a daki gibi 😅
Gizli saklı yerler daha haz verici
Arabada her şey kısıtlı ama inan manyak güzel zevk veriyor
Yakalanma korkusu adrenalin karisinca zevki arttiriyor.. kan pompalanmasi hizlaniyor
Arabada seviştim güzel oluyor
yakalanma hissinin verdiği adrenalin ile harika deneyimler yaşadım araba bu konuda tek geçilir😉
Zor olduğu için bence çünkü mücadele ediyorsun bu zevki katlıyor savaşıp kazanıyorsun 😊
Her an yakalanma korkusu ile muhteşem bir zevk (1 kere polise basılmıştır)
Bu tatanik filminden bir sahne
tatanik filmini ilk defa duyuyorum.
Arabada kaçacak yer yok
Bence yakalanma korkusu
Public her zaman kazanır.
FakeTaxi yolcusu kalmasın 😂
En çok haz alınan yerlerden biri bence
Yakalanma riski, izlenme
Evet arabada süper oluyor
Farklı yerler keşfedilmeli
Hastanenin wc si be hemşire ile 😅
Bilmiyorum ama çok güzel.