Cinsellik Vajinamızın dar ya da geniş olduğunu nasıl anlarız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Bunun böyle bakarak ya da elle kontrol ederek anlama yöntemi var mı acaba Güncellemeler1 yıl Anlarsin yazmak yerine nasıl anlicami da yazarsanız sevinirim onu soruyorum zateh Vajinamızın dar ya da geniş olduğunu nasıl anlarız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Doyumsuz6969 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bakire birinin daracık olur zaten, cinsel ilişki yaşayan kadının esnedigi için açılır zaten. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Cinsel ilişkiyle genislemez diyor uzmanlar genetik olarak bazılarının dar bazılarının daha geniş oluyormuş doğumdan sonra genisliyormus Yorumla Doyumsuz6969 1 yıl Cinsel ilişkide peni*in kalınlığına bağlı, mesela benim penim iri ve baya baya bir kalın, 1 saat boyunca Cinsel ilişkiye girdiğim zaman açılıyor resmen. Yorumla Doyumsuz6969 1 yıl Bazı kadınların vajinasi genetik olarak büyük oluyor. Yorumla
bronze231 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl gerdekte anlarsın içine bir şey sokma analamak için 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Gerdek yaşadım nasıl anlamaliyim Yorumla bronze231 1 yıl eşinin ki girerken zorlanmadı mı Yorumla Soran 1 yıl Zorlandı da ben şuandan bahsediyorum Yorumla bronze231 1 yıl şu an ilişki olmuyor u eşinle Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Ayna karşısında anlayabilirsin bunu 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl olduğunu soruyorum Yorumla didakdik 1 yıl Detayları burdan mı yazayım Yorumla Soran 1 yıl Evet yazın Yorumla didakdik 1 yıl Ayna karşısında, bacaklarını açıp oturursun, dizlerini büküp vulva genişliğine bakabilirsjn Yorumla Soran 1 yıl Peki genişliğine baktım diyelim bunun dar ya da geniş bir ölçüsü mu var ne yani ne kadar olmalı Yorumla didakdik 1 yıl Serce parmağını yaklaştırırsin, ondan küçükse dardır Yorumla Soran 1 yıl Boy olarak mı en olarak mı peki Yorumla didakdik 1 yıl Zaten daire şeklinde vulva, parmak ucunu vulvaya yerleştir Yorumla
yalnız74 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Elinizle Çok Rahat Anlayabilirsiniz Aslında 🙏🏻☘️ 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla Soran 1 yıl Neden kakdirilsin yazın Yorumla yalnız74 1 yıl Kaldırılıyor Maalesef 3 Kere Başıma Geldi O Sebeple Dedim Hanımefendi.. Bu Arada Merak Etmeyin Abaza Erkeklerden Değilim 🙏🏻✨ Yorumla yalnız74 1 yıl Dar Olması Daha İyi Bence Daha Çok Zevk Verir. Yorumla yalnız74 1 yıl Ayrıca Zaten İlişkiden Sonra Genişliyor.. Yorumla yalnız74 1 yıl Dar Olup Olmadığını Anlamak İçin Çok İnce Bir Şekilde İçine Sokup Bakabilirsiniz.. Kızlık Zarına Zarar Vermeyecek Şekilde. Yorumla yalnız74 1 yıl Mesela kürdan gibi ama sivri olmayacak şekilde Yorumla Soran 1 yıl Neyi içine sokup ve sokunca nasıl anlicam Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yok ya oyle bir kontrol. 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsellik konusunda 3,7b cevap paylaştı. Biz de derdimiz var sanıyoruz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl ön yüzünden de belşi eder 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl mağara girişi gibü olmamalınude warmı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yaş kaç Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet 0 3 Yorumla Mrbrawn 1 yıl Parmakla Yorumla Soran 1 yıl Nasıl peki parmakla yazdığınızda nasıl anlamami bekliyorsunuz Yorumla Mrbrawn 1 yıl Burdan anlatamıyoruz Yorumla
1qalander Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 590 cevap paylaştı. Ben anlarım 0 0 Yorumla
VetOlanBirOgrenci Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl icine aldigin seyin kalinligina gore heralde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kaç yaşındasın ve en fazla kaç cm aldın 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 25 yaşındayım 14 cm aldım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kalın mıydı normal kalınlık mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ve içini doldurdu mu Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Erkeler anlarda onu sen burdan kimseye gösterme😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Biz neden anlayamıyoruz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bakire birinin daracık olur zaten, cinsel ilişki yaşayan kadının esnedigi için açılır zaten.
Cinsel ilişkiyle genislemez diyor uzmanlar genetik olarak bazılarının dar bazılarının daha geniş oluyormuş doğumdan sonra genisliyormus
Cinsel ilişkide peni*in kalınlığına bağlı, mesela benim penim iri ve baya baya bir kalın, 1 saat boyunca Cinsel ilişkiye girdiğim zaman açılıyor resmen.
Bazı kadınların vajinasi genetik olarak büyük oluyor.
gerdekte anlarsın içine bir şey sokma analamak için
Gerdek yaşadım nasıl anlamaliyim
eşinin ki girerken zorlanmadı mı
Zorlandı da ben şuandan bahsediyorum
şu an ilişki olmuyor u eşinle
Her iki şekilde de anlaşılır. Yardım ister misin
Ayna karşısında anlayabilirsin bunu
Nasıl olduğunu soruyorum
Detayları burdan mı yazayım
Evet yazın
Ayna karşısında, bacaklarını açıp oturursun, dizlerini büküp vulva genişliğine bakabilirsjn
Peki genişliğine baktım diyelim bunun dar ya da geniş bir ölçüsü mu var ne yani ne kadar olmalı
Serce parmağını yaklaştırırsin, ondan küçükse dardır
Boy olarak mı en olarak mı peki
Zaten daire şeklinde vulva, parmak ucunu vulvaya yerleştir
Elinizle Çok Rahat Anlayabilirsiniz Aslında 🙏🏻☘️
Nasıl
Neden kakdirilsin yazın
Kaldırılıyor Maalesef 3 Kere Başıma Geldi O Sebeple Dedim Hanımefendi.. Bu Arada Merak Etmeyin Abaza Erkeklerden Değilim 🙏🏻✨
Dar Olması Daha İyi Bence Daha Çok Zevk Verir.
Ayrıca Zaten İlişkiden Sonra Genişliyor..
Dar Olup Olmadığını Anlamak İçin Çok İnce Bir Şekilde İçine Sokup Bakabilirsiniz.. Kızlık Zarına Zarar Vermeyecek Şekilde.
Mesela kürdan gibi ama sivri olmayacak şekilde
Neyi içine sokup ve sokunca nasıl anlicam
Yok ya oyle bir kontrol.
Biz de derdimiz var sanıyoruz
ön yüzünden de belşi eder
Nasıl
mağara girişi gibü olmamalı
nude warmı
yaş kaç
Kaç parmak sokabiliyorsun
Anlayamazsın.
Biri içinize girdiğinde anlarsınız.