Bu soruyu soran diğer iki arkadaş bakire olduklarını yazmışlar ama ben değilim. Minyonum, biraz kiloluyum aynı zamanda ama iri yarı da değilim. sonradan aldîm zaten bu kiloları da. düzenli cinsel hayatım da yok uzun süredir de yapmıyorum. sadece bir kişiyle beraber oldum. fikir verebilir misiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılIyi ki bir soru sormuş,
Görmem lazım, ben geleyim, falan bunlar nasıl yorumlar. Olum bilmeden etmeden bu kadar abaza olmayın ya hele bir yoruma baktım
https://hizliresim.com/D8BmOv
Adam diyor ki 4 parmak kalınlığında bilmem neyim var diyor. Yani bu nasıl bir yokluk bu nasıl bir ezilmişlik bu nasıl bir gerçeklikten uzaklıktır. Aynı Sorularını anneniz ya da kız Kardeşiniz de merak edebilir aynı yorumlar onlara yapılsa hoş olur mu az realist doğru düzgün cevap verin ya.232 Yorumla- 1 yıl
Ne yazacakti daimi genişliği olduğu karşısında ilişkiye gireceği kişinin penisinin kalınlığına bağlıdır.
- 1 yıl
Ne alaka birileri bakire olduğunu yazmış o da ben bakire değilim diyor ne demektir deldirmiş işte. Bunun adı nedir o...
En İyi Cevaplar
Bu yazilar karsidinda birsey demek tuhaf olur.
Cinsel iliskide erkek arkadasin zorlaniyor ya da sen aci hissediyormusun.
Mast yapiyormusun bilmiyorum ama islakken parmaginla deniyebilirsin. Isaret ve orta parmagini birlestirip bir dene. Eger ki girmiyorsa daha cok taze ve dar demektir. 😜35 Yorumla
Soran+1 yılGiriyor ama zor canım yanıyo yani sokmaya çalışırken
Soran+1 yılEvet
- 1 yıl
Ya darlığına çözümü bende
+1 yılanestezi hemşiresiyim ve darlığı anlamanın biçok yolu vardır. internettede bilgiler var ordan bak öğren. hem niye merak ediyosun? ilerde çok acırmı diye ise acıtmamanın bin çeşit yolu var korkma
210 Yorumla
Soran+1 yılHayır erkek arkadasımla yaşadıklarım aklıma takıldı. nasıl anlayacağım?
- +1 yıl
hımm yaptıysan tabeee farklı. özel bikaç soruyu cevaplarsan darlığını-genişliğini ve ilerde sevgilin veya kocanın önceki ilişkilerini bilmeleri anlamalarını gerektişrecek haller var ve anlaşılmamasını sağlıycak yöntemler var burdan yazılmıyor bukadar yanıt yeter byee
Soran+1 yılSor cevaplayayım
- +1 yıl
burdan sorulmuyor BANN şekerim
Soran+1 yılCinsel yaşamda soruyorsun ban alacak ne sorabilirsiniz?
- +1 yıl
ii tamam boşver öyleyse. amnatomi soruları açık yazılamıyordu burdan. byee
- +1 yıl
düzeltme;anatomi
Soran+1 yılAnatomi sorusu niye açık yazılamasın ki millet neler konuşuyor
- +1 yıl
bilen yazıyor ergen abazada yazıyor burada nası bir tatminse herkes bişi yazıyor. iyi anla öyleyse ilk ilişkinden sonra makat ** devamında ** s* olur, bu çok nadiren ** kızlarda olur, bunun tedavisi ** ** şeklinde olsada bilenler için bir ayrıcalıktır fakat toplumsal bilgi bu konuda binde bir olduğu için gerek hamilelikte gerek cinsel **,* bunun bilinçli yapılması şarttır türkiyede bu tür vakalar bin kadından birinde mevcuttur. sana geçmiş olsun
Soran+1 yılYıldızlardan anlaşılmıyor yazılanlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılIliskiye girerken cok canin yandi mi ya da erkek arkadasin zorlandi mi? Resimdeki gibiyse dar gibi gelmedi bana
132 Yorumla
Soran+1 yılHer ilişkimde acı oluyo zaten benim. çok canım yanmıyor ama. vajinal muayenedeki doktor aletini bilirsin onu sokmaya çalışınca doktor kıvranıyorum orasi ayrı. kafam ćorba oldu
Cevap sahibi+1 yılBence dar degil rahat ol;) doktorda kendini kasiyorsundur iliski esnasinda haz var cunku
Soran+1 yılBen genis olmasını istemiyorum ki zaten
Soran+1 yılErkeklerden birinin paylaştığı dövmeye bsk
Soran+1 yıl@zapher
- +1 yıl
muayenede kullanılan spekulumund farklı boyları var bakalım sana hangi boy kullandıda zorlandın. doğum yapıp yapmadıgına göre büyük de kullanmış olabilir ;)
Cevap sahibi+1 yılArkadas trans vajinal ultrasonografi den bahsediyor sanirim spekulumdan bahsettigini zannetmiyorum ama hakli da olabilirsin :)
Cevap sahibi+1 yılGuzelim diger yorumlarini da okudum senin vajinan dar falan degil uzgunum
Soran+1 yılErkek şeyi gibiydi büyük değildi kayganlaştırıcı sürdüğü halde kıvrandım acıdan @ankaranınbebesi
- +1 yıl
evet öyle zatende desi 11 cm de erkek organı 18 cm de ;)
Cevap sahibi+1 yılBebe :D arkadas babalara gelmis cani yanmis dar degil onun ;)
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
iyide usg prop u o kadar kalın değilki, bence spekulumdan bahsediyor.
- +1 yıl
sanmam o kadar okkalısına denk geldiğini ;)
Soran+1 yılProptan bahsediyorum @ankaranınbebesi
- +1 yıl
anladım zaten de ben hemşirelikten ayrılalı baya oldu ama ozaman bile o kadar kalın değildi proplar ki şimdi daha da incelmiş yumşamıştır diye düşünüyorum bayan gizli ;)
Soran+1 yılBeni kıvrandırmaya yetiyorlar bilmiyorum @ankaranınbebesi
- +1 yıl
hmm :( kendini kasıyorsundur yoksa o kadar kalın değiller, ya da çok darsın partnerini deli ediyorsundur ;)
Soran+1 yılbir karar verin oyuncak ettiniz @ankaranınbebesi
- +1 yıl
:D muhtemelen darsındır demiştik zaten.. o kadar çok kullanılmmamışki bolalsın.. ;)
Soran+1 yılSağol @ankaranınbebesi
- +1 yıl
rica ederim, rahat ol delirtirsin sen partnerini, analda oluyormus seviyorsunda sanırım daha ne isticekki ;)
Soran+1 yılÖnden sevmiyor benim zorumla oluyor ona üzülüyorum ters iliski meraklısı @ankaranınbebesi
- +1 yıl
agızının tadını bilmiyor ozaman o, ıslak ıslak kaygan ön dururken.. oralde yapmıyordur o şimdi?
Soran+1 yılYapmiyor @ankaranınbebesi
- +1 yıl
uff ya o zevki tadamyormusun yani? özel*
Soran+1 yılHayır malesef @ankaranınbebesi
- +1 yıl
üzüldüm şimdi senin adına..
Cevap sahibi+1 yıl:D :D :D
- 1 yıl
ikinizde erkeksiniz ama karı kılıklı kardeşim meraklısı erkek o bende var
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
80Cevap
Vajina Dunya harikası bir organdır... Bunu doğum sırasında zeytin kadar delikten karpuz cıkmasından daha sıonra tekrardan zeytine dönmesinden bilmeniz lazım... vajina esnektir ve uzun süre girmediyseniz yapınızdada cok bir bzukluk yoksa vajina dardır... dar değilse bile ilişki sırasında kendinizi hafif sıkarak istediğiniz darlıga getirebiliyorsunuz... bence kendinizi keşfetmeyi deneyin boşa yasamayın...
40 Yorumla
+1 yılDuddak kısımlarına bakınca klitoris içinde kalıyorsa yani ince bir çizgi şeklinde görünüyorsa o zaman dardır, bir de yapısal bir durum bu yani genetik faktörler etkili. Doğum yapmak, fazla cinsel ilişki ve mast. vajina genişlemesine. sebep olabilir ama vajina zaten esnek bir organ olduğu için esneyip genişleme katsayısı zaten yüksektir. Normalde vajina dardır ama cinsel ilişki sırasında lenisin boyutlarına göre klitoris, dudaklar ve vajinal delik esner :)
10 YorumlaParmağını ilk sokmaya başladığında dar olduğuna göre vajinan dardır..
Bişey girip çıkmaya başladıktan kısa süre sonra herkesinki hafiften genişler zaten..
Ayrıca minyonların zaten genelde dar olur.. Minyonları bana sorcan.. ;)12 Yorumla
Soran+1 yılSimdi mutlu oldum ya cok sagolun :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıleger ilk bekaretini verdigin kişiyse bu hala devam ettigin genişlik açısından sert sevıyor veya öyleydı böyleydı mılletın konusmalarına bakma sen nasıl istiyorsan partnerını ıstedıgın gıbı yonlendırebılırsın ;)
Onunla kalmak kadar önemlı bu hiç ayrılmayın :)
Penisin vajinal kısma düz şekilde girmesi genişletmez. ama pozisyon olarak mesela seni köpek şeklinde yatırıp üstünden verıyorsa veya arkanı dönmenı ısteyıpde yan pozısyonda bı cok style denıyorsanız genıslemesı dogaldır.03 Yorumla
Soran+1 yılHep düz sekilde girdi baska türlü degil. ayrılık kaderde varsa ayrılırız ilk ilişkimi onunla yaşamış olmam adamin tapusunu aldığım anlamına gelmez sonuçta kader kismet diyelim :) ben doğuştan geniş ya da dar olma durumunu kastetmiştim bu arada
Cevap sahibi+1 yılyani kader kısmet dıyelım o kısmı bılemıcem canım
Soran+1 yılTamam çok teşekkürler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajina elastik esnek bir yapıya sahip olmasıyla birlikte kişiden kişiye genişliğinde değişik gösterir. Şahsi fikrim iki parmağını soktuğunda hafif sıkışma varsa dardır üç parmağında ise geniştir. bunları bir süre ilişki yapmadığına bağlayarak söyledim yalnız sürekli ilişki yapanlar farklı.
Ayrıca geniş olduğu hakde kagel ile penisin vajinada sıkışmasının zevki bambaşkadır15 Yorumla
Soran+1 yılKendiliğinden mi sıkacak yoksa ben istersem sıkabilecek miyim? Iki parmağımı sokunca sıktığımda daha çok hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılKendin sıkarak daraltırsın o ayrı gevşek haldeyken parmağın sıkışıyo mu içinde
Soran+1 yılSokamıyorum bile zorlamadan sanki taşa değiyor elim tırtıklı tırtıklı taş gibi
Cevap sahibi+1 yılEpey dar o zaman :) Sevişirken daha çok genişler sulanır ama kalın penisle de zamanla genişler zevk almak ve vermek için de kagel yaparak sıkıp daraltmalısın
Hem öyle taş gibi falan deme bekarım canım çekiyo dimi ;)
Soran+1 yılUnutmuşum pardon tamam o egzersizlere de bakarım
+1 yılSayıyla alakası yok bu işin. Vajina çatısıyla alakalı, yani genetik bir durum. Eğer seninki genetik olarak dar ise, dardır. Değilse sayıyla alakası olmaz. Ancak üst üste ara vermeden aynı gün ilişkiye girersen 1-2 saat boyunca geçici bir genişleme olabilir o da doğaldır.
00 YorumlaBunun sana ne faydası olacak ki? Ancak partnerine sorup öğrenebilirsin. Ama o da olumsuz bir yorum yapmak istemeyebilir. En iyisi parayla 1 seferlik birini bulup ona sorabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladîm teşekkûrler
+1 yılVajina elastik bir yapiya sahiptir ilişkiye girdikce genişleme olur ve uzun süre ilişki yaşamazsaniz geri daralma olacaktır. Yani şu an senin vajinanın dar olma olasılığı yüksek...
09 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Peki erkeğin vajina içinde 15 dkda falan boşalması normal mi yoksa az zevk aldığına ve genis olduğuna işaret midir?
- +1 yıl
Boşalma süresi kişiden kişiye göre değişen bir unsurdur. Kendi açımdan konuscak olursam bende bu süre daha uzun yani.. Cok dar vajinasi olan kisilerle de ilişkiye girdim genis vajinasi olan kisiyle de. Dedigim boşalma süresi kişiden kişiye değişmektedir ;))
Soran+1 yılAnladımmm
- +1 yıl
Vajinanin cok dar olmasi da maalesef hiç iyi bir durum değil iki tarafa da acı veriyor. Geniş daha iyi yani...
Soran+1 yılbir seferinde canı yanmıştı sanırım sıkma acıyo demişti şimdi hatırladım
- +1 yıl
Yani dar vajina ilişki de sorun oluyor. Ya da on sevişmeyi çok kısa tutarsan kadın hazir olmadığı için vajinaya girmek zor olur bu da iki taraf için sorun yani
Soran+1 yılAnladım o başlı basına bir sorun zaten bizim için. Teşkkür ederim
- +1 yıl
Yardımcı olabildiysem ne mutlu...
Soran+1 yıl:))
1 yılKadınların ve erkeklerin merak ettiği ama kimseyle konuşamadığı konulardan biri de “Vajinanın normal boyutları nedir? Genişliği ne kadar olmalıdır? Acaba benim vajinam çok mu dar veya çok mu geniş” gibi sorulardır. Her insanın eli, yüzü, parmakları nasıl farklı boyutlardaysa her kadının vajina şekli, uzunluğu ve genişliği de farklılık gösterir. Bazı faktörler de vajen genişliğini değiştirebilir.
00 YorumlaPenis i içine aldığında hiç hareket ettirmek bekleyin ve 1 dakika içinde o basınç ve penisi sıkıştırma hareketleri başlarsa vakinanız dardır. Eğer bir sıkıştırma ve baskı yoksa folloş olduğunüz anlamına gelir.
03 Yorumla
Soran+1 yılFolloş ne iğrenç bir sözdür ya. Neyse tesekkürler
Soran+1 yılPeki
sen yaptıkça anlarsın, normal bir pens seni acıtıyorsa o zaman dardır
çünkü çok minyon kızlar gördüm ama çokta esnekti023 Yorumla
Soran+1 yılÜstüne otururken zorlanmıştım son olduğunda
Soran+1 yıl3. 4. Seferde dort bes dkda boşalmıştı kac defa yaptıysak. Girerkwn zaten acıyor. kalındı sanırm bilmiyorum ya
Soran+1 yılBen cinsel ilişkilerimde hic zevk alamadım da dünde bisey sokarak deneyeyim dedim ama sonuc yine aynı oldu bir arkadaş geniş olabilir demişti üzûldum o yüzden
- +1 yıl
özel hayatına burnumu sokmuş gibi olmasın ama niye zevk almıyorsun?
geniş olunca zevk almasın anlamına gelmez veya dar olunca çok zevk alırsın diyede birşey yok, dar olunca acıdan kıvranırsın o hızlandıkça, geniş olsa pek acı olmaz ve az hissedersin o yanmayı
ama ikisindede boşalırsın :)
Soran+1 yılKıvranmıyorum ben. Boşalmıyorum da. Geniş o zaman ya :(
Soran+1 yıl7-8 kere başbaşa kaldık işte 15 kez falan yapmışızdır ama yok yani zevk falan olmuyo
Soran+1 yılonu sevişmek için sevmedim ki, bu iş için beraber değilim sevdiğim için beraberim
- +1 yıl
yok öyle demedim yanlış anlama beni
ama zevk almıyorsan aranızda o kadar aşk yok sandım :(
eğer sadece acıdan zevk almıyorsan bence otur konuş daha yumuşak davranırsa sana daha güzel zevk alırsın (belki oda yetenekli değil fazla)
ama eğer ne yapsa yapsın hala zevk almıyorsan işte o sıkıntılı konu :S... çünkü birgün yeter yapmıyorum dersin ve o isyan etmeye başlar veya gözü dişarda gezmeye başlar
Soran+1 yılne yaparsa yapsın zevk alamadıysam ne olucak peki. yapmadı hiç bişey benim zevk almam için orası ayrı da merak ettim
- +1 yıl
ya dedim gibi eğer acıdan alıyorsan. o zaman yavaş olur ve ön sevişmeyi daha fazla tutarsınız (en güzeli o bence seksten bile)
ama eğer zevk almıyorsan yavaş olsa bile, sevişmeyi fazla tutsanız bile, vs.. vs... o zaman o ciddi sıkıntılara yol açar, çünkü bu bir piskolojik durum ve doktora vs. gözükmen gerekir (üzgünüm biraz sert oldu ve korkutum seni ama gerçekler bunlar :/)
Soran+1 yılYok farkındaym zaten gerekirse gidicez yapacak bir sey yok
Soran+1 yılBir dahaki sefere insallah deneriz bakalım. peki bana oral yapması gerekir mi
- +1 yıl
eğer ikinizde dil kullanmayı severseniz veya oralde iyiseniz yapın
çünkü dedim gibi sevişme en zevk veren şeydir ne kadar çok tutsanız oralı, öpüşmeyi, ellemeyi o kadar daha çok zevk alırsınız :)
şu an hayal et onu sana oral yapıyor, nasıl çok güzel dimi :)) (hiç yaptı mı daha once?)
Soran+1 yılHiç yapmadi yapmasını istiyorum zaten ama hoşlanmıyor o başkasına yapmaktan
- +1 yıl
bence şöyle yap onu sevdirmek için
hadı gel p*rno izliyelim ama oyun oyuniyalım, raskele video seçelim ve orda napılıyorsa bizde aynısını yaparız :))
böylece yaptırmış olursun yavaş yavaş alışana kadar :)
bu arada başka yerden yazışsak, söz gizliliğini yine korıyabılırsın :/ hala eğer güvenmediysen bana
Soran+1 yılKendimi belli etmek istemiyorum böyle daha rahat
+1 yılVajinan dar senin uzun süre ilişki kurmaz isen vajina kendini toparlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun neye benzıyo bılıyomusun ben 180 kusur ırı yarı bı adamımdır Large bir tshırt bana normal gelır sana buyuk belkı daha ırı bı adama dar gelır buda böyle bişey penıs boyu standart degıldır birlikte oludugun kişiye göre dar ya da genıs gelebılır anlamıssındır umarım
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet anladım teşekkür ederim
+1 yılİki parmagın mastubasyonda zor giriyorsa dardır ve o tek bırlıkte oldugun kısının penisi cok da buyuk deglde ve icinde kalma surelerı cok uzun degılse cok farklı pozisyonlar uygulamadıysa dardır
01 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkürler
+1 yılparmaklarınla veya gördüğün penis kalınlığında birşey sokmaya çalış eğer zorlanıyorsa dardır ve bir sonraki cinsel hayatında partnerine zevk verebilirsin...
030 Yorumla
Soran+1 yılBayanların kullandığı rimelleri bilirsiniz pek kalın değillerdir onunla denemek istedim yine de hemen girmedi zorladım yani
- +1 yıl
evet biliyorum kalemden biraz kalın etrafı var. vajinanız eski halini almıştır bu da güzeldir. ilişki yaşamk istiyormusunuz bu yüzden mi soruyorsunuz? sormakta ki amacınız nedir acaba? bu arada eğer ilişkiye gidecek olursanız ilk girişte biraz acıyabilir ama daha sonra penisin zevk suyunuzla birleşmesiyle kayganlaşır ve biraz daha rahatlayıp acınız gider zevke gelirsiniz.
Soran+1 yılSadece merak ettim o yüzden sordum soruyu. zevk durumu olmuyor bende dar olduğundan mi canım yanıyor acaba hep diye düşünmüştüm
- +1 yıl
altta yorumlarınızı okudum max. 15 defa ilişkiye girmişsiniz hiç zevk almadınız mı? hep acı mı vardı?
Soran+1 yılEvet hep acı
Soran+1 yılAcısı geçince de hala sevgilim içindiyse bisey hissetmiyorum
- +1 yıl
bu çok kötü olmuş :/ partnerin hep sert mi davrandı yoksa penisinden mi kaynaklıydı? kalınmıydı ve boyu ne kadardı :/
Soran+1 yılBoyunu bilmem ama iki üç parmak kalınlığında
Soran+1 yılSert davrandı hep evet
- +1 yıl
sert davrandığı için oldu bunların hepsi ve biraz kalın olduğu için seni mutlu edememiş. yani kendi sert seviyormuş ve kendi zevk aldığı gibi davranmış sana ve bu çok bencilce bir davranış :/ eğer birliktelik yaşanıyorsa karşılıklı olmalı yeri geldiğinde narin kibar hafif dokunuşlar olmalı yeri geldiğinde de sert olmalı. sein açından ilkin çok kötü olmuş :/
Soran+1 yılÖyle oldu :/
- +1 yıl
peki ikiciyi düşünüyormusun? ya da şu an sevgilin var mı yok mu bilmiyorum ama sevgilin olursa cinsellik yaşamayı düşünüyormusun?
Soran+1 yılSevgilim var diyebiliriz. Başka birini düşünmüyorum. Kendi zevkim için kimseyle beraber olmam
- +1 yıl
peki sevgilin isterse buna ne dersin?
Soran+1 yılSevgilim isterse olur tabiki
- +1 yıl
bu başka biri mi yoksa aynı kişi mi?
Soran+1 yılAynı kişi yalniz ve ancak ve kati surette. Ondan başkasını yasakladım kendime. Bir kisiyle oldum diye herkesle yatacak değilim veya her sevgili dediğimle
- +1 yıl
dilerim her daim mutlu olursunuz. ama sevgiline biraz yavaş davranması gerektiğini söylemeilisin. bu arada cinsel birleşmeniz kaç dk. sürüyor ilk boşalma? ve ön sevişme yapıyormusunuz?
Soran+1 yılÖn sevismeden kastın iki dk dakika beni öpmesi göğüs kısmıyla da iki dakika ilgilenmesi sonra kendine 10-15 dakika oral yaptırması ise evet yapıyorduk. yarım saat surerdi bunlarla beraber maksimum olayımız
- +1 yıl
niye seninle iki dakikada kendine gelince 10-15 dk :/ sende seviyormusun oral yapmayı? o da sana oral yapıyor mu 69 yapıyormusunuz? bu süreyi biraz uzatmalısınız...
Soran+1 yılHayır o bana yapmaz. ben ona yapmayı seviyorum mutlu oluyo çünkü
- +1 yıl
o sana neden yapmıyor sen sevmiyor musun?
Soran+1 yılBilmem ki hic denemedim yapmadığı icin bilmiyorum hoşlanır mıyım hoşlanmaz mıyım
- +1 yıl
genellikle hangi pozisyonda yapıyorsunuz? sen sırt üstü yapıp partnerin üstünde mi oluyor
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
arada pozisyon değiştirin duşta yapın güzel olur.
Soran+1 yılDeneriz insallah teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim :) ama sen geç orgazm oluyorsun sanırım ön sevişmeyi uzun tutun ve zevk aldığın noktalara daha çok zaman ayırsın partnerin. arada dilini emsin...
Soran+1 yılTamam anlatırım umarım bunları ona da :)
- +1 yıl
anlat anlat iyi olur :))
yaptıgının kişinin penisi cok kalın degilse muhtemelen dardır fakat ilişki sırasında belli süre sonra genişliyor bunu hiç bir erkek sorun etmez sende etme :)
02 Yorumla
Soran+1 yılIsaret parmağıyla orta parmağımı birleştiriyorum anca o kadar kalındır yani.
Balık etli ve minyon tiplilerde dar oluyor. 2 parmakla dene eğer canın baya acırsa dardır.
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet acıyor zorlanıyorum
Soran+1 yılTamam çok sağolun
Soran+1 yılVar ki soruyorum
Soran+1 yılErkek arkadsım var ama sürekli bas basa kalamıyoruz o yüzden düzenli değil öyle her hafta olmuyor. İşi gereği şehir dışında oluyor bazen mesela beş aydîr şehir dışında
Soran+1 yıl5 ay kisa bir sûre değil bence anlatabildim galiba
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılilişkiye girerken içine alırken çokmu zorlandın veya zorlanıyosun kaç kez ilişki yaşadın
124 Yorumla
Soran+1 yılZaman geçtiği için hatırlamıyorum.15 kez falan olmuştur en fazla
Cevap sahibi+1 yılanladım ilişki yaşarken canın yanıyormuydu peki seyi büyükmüydü
Soran+1 yılYanıyordu canım tek hissettigim can acısıydı zaten iki parmak kalınlığında
Soran+1 yılya da üç parmak baktim da bir fotografa iki parmak derken abartmisim üç olucak
Cevap sahibi+1 yılanladım partnerin bu konuda bişey dedimi bunu o daha iyi anlar artı penisin boyutuna göre değişir bu durum penis küçükse bunu iyi anlarsın girerken
Soran+1 yılBüyük küçük bilmiyorum çunku baska birinin seyini görmedim. o normal çok dar değil demişti bana üzülmüştüm. ilk birlikteliğimizi yaşadığımız gün bile arkadan yapmak istedi
Cevap sahibi+1 yılanladım canım eğer onunkini sıktıysa küçüktür ama belkide şeyi küçük olduğu için ona seninki ne öyle demiştir bide arkadan bunun içinmi istedi belkide meraktan istemiştir
Soran+1 yılyok arka daracık çok zevk alıyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılarkadan yaptınızmı ki arka tüm bayanlarda aynıdır canım
Soran+1 yılevet yaptık baya arkadan
Cevap sahibi+1 yılanladım peki masturbasyon yaparken içine parmağını falan sokuyormusun
Soran+1 yılHayır normalde sokmam Klitorisle hallederim ama dün denemek istedim bir parmağımı soksam bile ilerletmeye çalışıyorum ama taş gibi biseye denk geliyor acıtıyor o da.
Cevap sahibi+1 yılanladım peki penis girerken nasıl girdi canım parmağını sonuna kadar sokuyormusun
Soran+1 yılEvet sokmaya çalışıyorum zaten parmaklarım kısa. O sokmaya çalıştığında da acıyodu hep
Cevap sahibi+1 yıltamamını sokabiliyormuydu peki
Soran+1 yılEvet sokuyor
Cevap sahibi+1 yılanladım canım parmaklarını sokarken acıyormu ve içine kolay giriyormu
Soran+1 yılHayır kolay girmiyor acıyor
Cevap sahibi+1 yılanladım canım kaç parmağını sokuyosun
- +1 yıl
iki parmağınd zorlanıyorsan dardır içindeki sertlikte Uterus başına değiyordur parmakların pozisyonuna göre rahat uşalırsın uterusa :)
Soran+1 yıl1 de denesem zorlanıyorum ikide daha da zor oluyor.
- +1 yıl
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz Penis büyük olsa ne fark eder dar bir vajina için penisin büyük olmasının önemi yoktur. Kalın olması önemlidir. yani 35 üstü bayan sen bayan bile deilsin bence. Nasıl bir fantazi merakınız var anlamadım. Neredeyse kıza anlattı anlattıra orada boşalacaksınız :):)
Cevap sahibi+1 yılanladım vajınan dar canım arkadaşın öyle demesi boş. Aateş sen git kumda oyna o söylediğin lafları sana iade ediyorum
- 1 yıl
Ya sorulara bak cevaplara bak ülke ne hale gelmiş
Bunların dogurdug doğurttuğu evlatlar nasil olur.
+1 yılböyle bişe galiba
https://i.hizliresim.com/PYn1Yb.jpg018 Yorumla
Soran+1 yılAynen böyle. Yorumları bekliyorum simdi
- +1 yıl
küçükmüş :D
Soran+1 yılDudak kısmı böyle yani fotoda da görünen dudak kısmı sadece
- +1 yıl
dış dudak ne kadar büyük olursa iç kısmı darlaşır
- +1 yıl
iğrenç bir yeri yok bence @yakamoz91
Soran+1 yılEstetik yaptırıcam @yakamoz91 genetik bir durum sanırım. ben istemedim böyle olmasnı
- +1 yıl
bence hiç estetikle uğraşma güzel olmasa bu resmi koymazdım
- +1 yıl
burada yazıyorlar ya türk erkekleri odun italyan erkekleri daha iyi diye işte buda bir italyan erkeği
Soran+1 yılBen beğenmiyorum denize falan girmiyorum bu yüzden
- +1 yıl
denizle ne alakası varki
Soran+1 yılBelli oluyor mayodan dudaklarının böyle yoğun olduğu
- +1 yıl
belli olmaz ya o kadar bence
Soran+1 yılBana oluyormuş gibi geliyor estetik yaptırcam o yüzden
- +1 yıl
tavsiye etmem bence sevgiline sor bellimi diye
Soran+1 yılTamam sorarım
- +1 yıl
:)))
+1 yılMUHTEMELEN DARSIN ;) ama bunu erkek daha iyi anlar, senkendin bunu anlayamassın, o darlıkta erkek için göreceliklidir organına vs bağlı olarak.
01 Yorumla- +1 yıl
günaydın
Bir seferlik ilişkiyle vajina genişlemez içine giren penisin şeklini alması bayabi zaman ister dar bir vajinaya sahipsin merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer sevgilinin aleti girme zorluğu yaşıyor ise dardır
veya acı çekiyorsann013 Yorumla
Soran+1 yılAcı var zorluğu bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılmesela ereksiyon halinde olduğunu düşün girerken cidden zor giriyorsa vajinan dardır
ama sorun yapılması gereken bir şey değil rahat olabilirsin dar olsa ne olacak
Soran+1 yılDar olması iyi be genis olmasından korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılneden?
geniş olunca ne oluyorki?
Soran+1 yılFazla zevk almaz benden
Cevap sahibi+1 yılne alakası var yaa zevk almaz olurmu zaten vajina aletin şeklini alıyor
yanii soktuğu zaman vajinanın iç kısmını erkek aletinde her zaman hisseder
çuval gibi olmaz
Soran+1 yılIyi o zaman :(
Cevap sahibi+1 yılkendinide eksik ve yetersiz hissetme
millet bir vajina için o kadar para yatıyor
Soran+1 yılsevgilimi seviyorum sonuçta onu da o anlamda mutlu edemezsem kendimi çok eksik hissederim elimde değil yani :(
Cevap sahibi+1 yılne alaka yaa sadece onu tatmin edersin bence kendini kullandırma derimmm
yazık etme kendine
Soran+1 yılzaten hep öyle yapıyoruz. benim ona oral yapmama bayılır hiç bıkmaz ama bana bir kere bile yapmadı düşün. dokunmadı bile nerdeyse eliyle oraya :/
Cevap sahibi+1 yılsen böyle yapmaya devam et
Soran+1 yılfarkındayım farkındayım :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim 1 parmak bile girmiyor.
Bakireyim
Bazen deniyorum ama kendimi bozmak için değil bakıyorum anlamak için sanırım baya bir dar14 Yorumla
Soran+1 yılBir parmak girer yahu sen korkundan sokamıyosundur
Cevap sahibi+1 yılSokmak istemiyorum zaten de hani etrafına bakıyorum falan baya dar sanırım
Soran+1 yılAnladım
biz nerden bilelim bunu. madem bakire değilsin dene gör
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil deneyecegimi soruyorm
Soran+1 yılTamam
Bazıları varoluştan geniştir. ilk seferinde sadece zar acıdıysa dar değildir deniyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılHatırlamıyorum 15 ay önceydi
Soran+1 yılTamam sorarım teşekkur ederim
+1 yılKegel cihazıyla anlayabilirsin herhangi bir jinekoloğa gidip bunu öğrenebilirsin korkmana gerek yok :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılAnlattıklarından partnerin için fazlasıyla genişmiş. Tabiki nedeni ince peniste olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılAtıcam kendimi :(
- +1 yıl
Anahtar kilide uygun değil sadece. :)
Soran+1 yılHastasını intihara sürükleyen psikologsun resmen :((()
- +1 yıl
Sadece yazdıklarından yola çıkınca ancak bu kadar objektif olabiliyorum.
Soran+1 yılŞaka yapmıştım zaten fikrini belirttin sonuçta teşekkürler :)
bir kişiyle birlikte olduysan bari devamını getirme tövbe et
02 Yorumla
Soran+1 yılBeraber olayım mı olmayayım mı sorusu değil bu!
Soran+1 yılSanane ya kızlığîmdan namus bekçiliği yapacaksan cinsel yaşamda işin ne ?
Evreşe yolları dar dar... bana bakma benim yarim var :)
10 YorumlaOyle kolay kolay genisleyecegini sanmiyorum dardir hala
06 Yorumla
Soran+1 yılDoğuştan geniş olma durumunu kastettim
Soran+1 yılHayır rahat girmiyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim
İliskiye girdiginde aci hissettinmi ya da hepsi girdimi icine
04 Yorumla
Soran+1 yılHepsi girdi ama hep acı hissettim o gidip gelirken bile
Soran+1 yılIsaret parmağıyla orta parmağı yan yana getir o kadar kalın, kapalı duruyor
vajinan 2 parmak giriyorsa dar 3 ya da 4 parmak ise malesef mağra gibi olmuş demek.(
016 Yorumla
Soran+1 yıl2 zor giriyor
Soran+1 yılSevgiliminki işaret ve orta parmağîmı birleştirdiğimde oluşan kalınlık kadardı.
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılÛzuluyorum çunku :(
Soran+1 yılYok özelden yazamam da sonuçta beraber oldugum ilk insan ona zevk veremiyosam ne ise yaradım ki ben
- +1 yıl
öyle deme her iki tarafta zevki almasını vermesini bilecek tek seninle bitmiyor senin onu düşündüğün gibi onunda seni düşünmesi gerekiyor ve kafana takmana gerek yok eğer gerçekten seviyorsa seviliyorsa insan ama yürekten seviyorsa yanında olduğu kişi baktığında elini tuttuğunda sarıldığında dahi ve bu yıllarca olsa yapılsa dahi o zevki mutluluğu hisseder ve yaşar
Soran+1 yılBen problem etmiyorum sevdigim icin alamıyorsam da alamiyorum diyorum ona soruyorum zevk verebiliyor muyum diye tabiki veriyosun diyor bu da beni mutlu etmeye yetiyor zaten mühim olan da bu benim için
Soran+1 yılTeşekkürler :)
+1 yılNe gibi bir fikir bekliyorsun ancak birliktelik yaşayınca anlaşılır
16 Yorumla
Soran+1 yılNasîl anlaşılır
- +1 yıl
Yani ilişki esnasında girip çıkarken rahat gidiyorsa bide zevk veriyorsa falan o anda anlaşılır yoksa başka türlü anlaşılmaz kaç defa girdin en son ne zaman yaptın
Soran+1 yılBana zevk vermiyor sadece canım yanıyo veya bisey hissetmiyorum da o zevk alıyorum diyodu gözleri falan siyahlaşıyodu kitleniyordu iyice bilmiyorum
- +1 yıl
Gözleri siyahlaşıyordu Hımm ilginç sen niye zevk almadın şimdi şöyle eşşeğin ki kadar geniş olsa bile dahi erkek zevk alır gene boşalmasına bakar ama tat almaz
Soran+1 yılBen iki parmağımı sokmaya çalışırken bile zorlanıyorum engel var gibi orda onun şeyi de işaret parmağımla orta parmağımı birleştiriyorum o kadar kalın anca erkek parmağı daha kalın benim elime göre düşünün
- +1 yıl
Hım anladım darmış o zaman kaç defa ilişkiye girdin onla onun ki de ince imiş ama
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbulmuslarda killisinimi ariyolar napicaksin dar genis arabami park ediceksin? bir vajinan iste
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok zayıf olup vajinası çok geniş olanıda gördüm ben
04 Yorumla
Soran+1 yılYani nasıl anlarız o zaman
Cevap sahibi+1 yılAnlayıpta napacaksınki elastik zaten
Soran+1 yılBilmiyirum kafsyı taktım sanırım
Cevap sahibi+1 yılBence doğum yapmadığın sürece genişlemez genel olarak tamamı aynıdır zaten dışarıdan bakınca ufacık delik gözüküyor ama genişleye biliyor
Salatalik sok rahat giriyorsa dar zink diye giriyorsa genistir bu kadar basit sulfurik asit:())
02 Yorumla
Soran+1 yılEspri mi yani tabiki zink diye girmiyor dün iki parmağımdan bile ince biseyi sokayım ddim uyardıktan sonra ama hemen girmedi yani
onun çok önemi yok dar olduğuda geniş olduğuda yapınca anlaşılır
00 Yorumla
+1 yılVajina cesitleri var birde cok iliski yasamadiuysan dardir
00 Yorumla
+1 yılbunu bilemezsin çünkü vajina elastik bir yapıya sahiptir şekilden şekilde girer yani
00 Yorumla
+1 yılbence dardır sundan da emin ol daracıktır ve alev alev yanıyordur bşr erkeği içine habsedersin o sıcaklıkla bence bir sohbet etmeliyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen anlayamazsın ben anlarım :D gelmem bakmam lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkişiye göre değişir bu heralde bu ilişki esnasında belli olur bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç? Ve daha önce kaç kişi ile seks yaptın?
051 Yorumla
Soran+1 yıl1 kisiyle 23 yasındayım
Cevap sahibi+1 yılPenisi kalın mı? Seni hallederken zor mu sokuyo aletini sana?
Soran+1 yılIki uc parmak kalınlığındafalan hatirlamiyorum nasıl girdiğini vakit gecti çünkü
Cevap sahibi+1 yılZevk alıyormusun peki yaparken?
Soran+1 yılhayır hiç zevk almadım. acı hissettim hep.
Cevap sahibi+1 yılDemek'ki seni tam ıslatamadı. İşi bilene denk gelmemişsin sen
Soran+1 yılkendi zevkine düşkün biri. ben bakireyken ilk ilişkimizi yaşadığımızda bile önce önden yaptı bir ikinci seferde arkadan istedi hemen.
Cevap sahibi+1 yılArkadan girdi mi sana? O çocuk işi bilmiyor ilk sefer'de bosaltırdm ben
Soran+1 yılgenelde hep arkadan yapar zaten önden hoşlanmaz pek. bende o yüzden geniş mi acaba sorun mu bende dedim
Cevap sahibi+1 yılArkadan vura vura sana. Arkanı genişletir ben diyim
Soran+1 yılorası genişlese ne olur ki
Cevap sahibi+1 yılTuvaletini tutamayabilirsin. Arkadan kaç kez yaptı ve zevk alıyon mu sen?
Soran+1 yılzevk almıyorum hiç zaten çok fazla acıyor baya yaptı ordan, önden fazla yapmıştır.
Cevap sahibi+1 yılArkana ya da onune bosaldı mı hiç?
Soran+1 yılilk yapışımızda önden öne boşalmıştı biraz ben istediğim için. arkaya da boşaldığı oldu çok kez
Cevap sahibi+1 yılHangisi çok hoşuna gidiyor nereye bosalması
Soran+1 yılIçe.
Soran+1 yılÖn tarafa ilk seferinde bosaldığı icin hatırlamıyorum o yuzden arka icine
Cevap sahibi+1 yılSen domaldın arkadan yaparken vajinana bosalması
Soran+1 yılBilemedim
Cevap sahibi+1 yılHafta'da kaç kez yapıyorsunuz?
Soran+1 yılHaftada degil ayda bir belki en son bes ay önce yaptık
Cevap sahibi+1 yılVajinan istemiyor'mu penisi?
Soran+1 yılIstiyor bazen ama hallediyorum. alıştım zaten bu duruma
Cevap sahibi+1 yılAldı penisin tadını senin vajina rahat durmaz. Nasıl hallediyon?
Soran+1 yılMast.
Cevap sahibi+1 yılCanın çekiyor dimi penisi
Soran+1 yılÇekiyor tabi çekmiyor diyen yalan sôyler
Cevap sahibi+1 yılYanıyor mu vajinan hiç aşırı yandığı oldu'mu biri gelse'de beni yapsa dediğin
Soran+1 yılAbartma istersen o kadar da degil
Cevap sahibi+1 yılİstiyor insan gene değil mi
Soran+1 yılIster insan. ben birleşmeden cok sevdigim adamın bana dokunmasını arzuluyorum yalnız.
Cevap sahibi+1 yılSakso çektin mi ya da oral seks yaptımı sana?
Soran+1 yılBen ona yaparım o yapmaz
Cevap sahibi+1 yılNeden yapmaz hoşuna gitmiyor mu?
Soran+1 yılDenemedi hic bana yapmayı o yüzden bir fikrim yok
Cevap sahibi+1 yılDenese uçarsın zaten zevkten
Soran+1 yılO sevmiyor sanırım başkasına yapmayı o yüzden teklif edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYaptır ne olcak sanki zevkin doruğuna uçarsın
Soran+1 yılZorlarım yapar bir de rahatsiz olur sonradan benden tiksinir bir daha yaklaşmaz falan o riski göze alamam
Cevap sahibi+1 yılBaşkasına yaptırırsın o zaman bir defalık
Soran+1 yılHayir tabiki öyle bir sey yapmam
Cevap sahibi+1 yılJartiyer ya da tanga giy renk gelsin güven bana
Soran+1 yılKiloluyum ya öyle şeyler yakışmaz ki hiç :(
Cevap sahibi+1 yılBoyun kaç kilon kaç?
Soran+1 yıl164 boyum 69 kiloyum
Cevap sahibi+1 yılKiloyla ne alaka? Bu seni hangi pozisyonlarda yapıyor !
Soran+1 yılTers iliskide dizlerimin üstunde olmamı istiyor ya da yüz üstü yatırıyor normal iliskide de sırt üstü yatırıyor genelde.
Cevap sahibi+1 yılHertürlü inliyosundur sen dimi?
Soran+1 yılArkadan olunca acıdan ağlıyorum önden de acı hissettiğim için yüz buruşturuyorum o kadar
Cevap sahibi+1 yılO zevk alıyo mu seni düzerken?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 kere yaptıysan dardır ya da bikaç kere yapsan yine dardır
018 Yorumla
Soran+1 yılBir kişiyle 15 kez falan olmuştur maksimum.
Cevap sahibi+1 yıluzun zamandır yapmadıysan dardır 15 cok değil tahminimce yoksa cocuk doguranlar bile oluyo duydugum tekrar eski haline dönüyomuş
Soran+1 yılHangi sorun? @anıl24
Soran+1 yılTemmuz'dan bu yana yaşamadık @fuocoturco
Cevap sahibi+1 yılvajinismus ne alaka şlimdi kız zaten bakire değil gidin başka yere yazın valla bacım bilmem ama dardır 15 kereyle genişlemez
Cevap sahibi+1 yıl@anıl24 kardeşim git başka yere yazsana kendin görüş belir senin değidiğin hastalık ilk ilişkide olan bişey engellettirme bana kendini başka yere yaz senin bildirimnle uğraşcam bide bilmeden konusuyon
Soran+1 yılHep böyleydi @anıl24
Cevap sahibi+1 yılbacım milletin dediğine bakma dardır emin olamıyosan denersin
Soran+1 yılNeyi denerim
Cevap sahibi+1 yıldar olup olmadıgını
Soran+1 yılNasıl deniycem onu anlamadim
Cevap sahibi+1 yılelini falan soktugunda anlarsın aslında
Cevap sahibi+1 yılbikaç parmağını yani yani bişeyle işte
Soran+1 yılIki parmağımı sokmaya çalışıyorum zorlanıyor
Cevap sahibi+1 yılDsr o zaman
Gizli Üye(36-45)+1 yılGene azdırmaya mı çalışıyorsunuz anlamadım ki 😊dar bence dar iyidir ❤️😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbikac kişiye ver ve fikirlerini sor onlar söylerler sana
01 Yorumla
Soran+1 yılOldu o zaman
+1 yılBöyle soruları gördükçe öh a.. Diyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye merak edemez miyim abes olan nedir?
- +1 yıl
Abes olan şey bu tarz soruları görmem sence çok normalse bir şey diyemem ama bana çok anormal geliyor.
vulva muaynesiyle belli olur
00 YorumlaBirkez daha denemelisin
05 Yorumla
Soran+1 yılSonuç ne olacak ki anlamıyorum nihayetinde
Soran+1 yılNormal diyordu ama arka daha darmış o yüzden ters iliskiyi daha cok seviyor :/
Soran+1 yılBiliyorum :(
daracıktır, taptazedir daha.. mis gibi...
04 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim bencede öyle. erkek arkadaşım anal ilişkiye oranın darlığına alıştığı için ön dar olsada ona geniş geliyor sanırım
Soran+1 yılBulsa oraya da sokucak :D teşekkür ederim
Ozeldn yazarsrsn yardimci olabilrm
04 Yorumla
Soran+1 yılMalesef yazamam
Soran+1 yılTesekkürler
Kişiye ve penise gore değişir canım.
014 Yorumla
Soran+1 yılPenisi kalın birine göre dar, ince birine göre geniştir diyorsun
Soran+1 yılIşaret parmağınla orta parmağını birleştir kadın eline göre düşün anca o kadar kalındır
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHatırlamıyorum ne hissettiğimi zaman geçtiği için üstünden
Soran+1 yılTemmuzdan bu yana
Soran+1 yılAralık'tan Temmuz'a kadar olmadı Temmuz'da bir sefer olfu bu zamana kadar yine yok
Soran+1 yılNeden zevk alamadığımı ve erkek arkadaşımın ters ilişki merakını sorguladım da
Bu ilişkide zevk almadığını gösterir
07 Yorumla
Soran+1 yılAlmıyorum evet
Soran+1 yılBende nasıl sorun olabılır peki
Soran+1 yılYok o zevk alıyor ben almıyorum
Soran+1 yılTeşekkürler
deneme yanilma yoluyla anlayabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Yardimci olmami istiyormusun
06 Yorumla
Soran+1 yılOnun için sordun soruyu
Soran+1 yılAyyyy sanane arkadas sanane
Soran+1 yılBenim kimsenin beni almasına ihtiyacim yok ayrıladabiliriz sevgimiz biterse önemli değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılFiziğini görmeden bişi demek zor olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilin dar olduğunu söylüyorsa dardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinana parmak sokuyormusun?
018 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSokarsan anlarsın dar olup olmadığını
Soran+1 yılIki parmağım zor giriyor denedim
Cevap sahibi+1 yılParmağını sokunca hani bir zamanlar parmakla oo piti piti yapardık ya sende öyle dene sağa sola yukarı aşağı yap zorlanıyorsa dardır
Cevap sahibi+1 yılVe kac yasındasın
Soran+1 yılZorlanıyor epey.23
Cevap sahibi+1 yılO zaman dardır milyonunun boy kaç
Soran+1 yıl164
Cevap sahibi+1 yılDaha önceden ilişkiye girdiğin kişi penisi kalınmıydı
Soran+1 yılIki üç parmak falan
Cevap sahibi+1 yılZevkli alıyorum acımı
Soran+1 yılAcı
Cevap sahibi+1 yılHiç zevk almadınmı
Soran+1 yılDokunması öpmesi falan Hoşuma gidiyordu ama girdikten sonra zevk yok acı sadece
Cevap sahibi+1 yılÇok kalın geldi herhalde
Soran+1 yılBilmiyorum olabilir
Cevap sahibi+1 yılUzunluk ne kadardı
Soran+1 yılBaşka birininkini görmediğim için bilmiyorum
Bkarak anlıyamıyon mu :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılDıştan bakınca küçük zaten
Giriş nasıl oluyor zormu kolaymı?
04 Yorumla
Soran+1 yılHatırlamıyorum
Soran+1 yılZaman geçti üstünden ynuttum
- Devamını Gör (22)