Cinsel Yaşam Vajinamın geniş veya dar olduğunu nasıl anlayabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Vajinamın geniş veya dar olduğunu nasıl anlayabilirim Vajinamın geniş veya dar olduğunu nasıl anlayabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Küçük bûllüklü erkek bul acitiyorsa dar. Sonra Kenyalı bul acitmiyorsa geniş 1 0 Yorumla
İzmitlionur Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı. Yapma anında yaptıkca daralıyo merak etme. Kenarlar şişiyo içi daralıyo 0 0 Yorumla
Madrigals Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bana genel de çoğu dar geliyor, geniş vajina çok nadir denk geldi diyebilirim. 0 0 Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Cinsel ilişkiye girmen lazım ya da vajinan nasıl iç kısmı ona bakarak varsayımda bulunabilirim 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Anlayamazsın cunki girilen organın şeklini ve yapısını alir 0 4 Yorumla kensizbarbie31 +1 yıl O nasıl bir sallama şekli nuktum tutuldu Yorumla mihribann1 +1 yıl Salla ma şekli değil gerçektir bu girilen cismin şeklini alan esnek bir organdır.. Penis incedir vajina geniş gelir penis kalındır vajina dar gelir Yorumla kensizbarbie31 +1 yıl Aşkom sıvı değil ki girdiği kabın şeklini alsın. Buna şeklini almak denmez duruma göre geniş veya dar olduğu değişkenlik gösterir denebilir. Yorumla mihribann1 +1 yıl Ne farkediyor aynı şeyi bana kelimeyi değiştirerek yorumluyorsun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O karşıdakine göre değişir. Karşıdakinin penisi kalınsa dar gelir inceyse geniş gelir 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Seninki nasil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun baya ama kalınlığından emin değilim. Düzgün yorum yaptırmadım daha Yorumla Soran +1 yıl Yapabilirim istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O nasıl olucak Yorumla Soran +1 yıl Penisini görerek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ama nerden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesajı beğeniyim bi yaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha doğrusu soruyu Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baksana Yorumla
Kediseverkedicik Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. İnce bir şey sok, sonra kalın bir şey sok. Bunları sokarken ne kadar zorlandığını ve ne kadar esneme hissettiğini ölç. O şekilde anlarsın. 0 0 Yorumla
mhael0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl penis boyuna gore degisiyor bana genelde hep dar gelir 0 0 Yorumla
Halill_1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Gelip kontrol etmem lazım öyle sana net bir bikgi veririm 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bana hepsi dar, erkeğe bağlı... 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cokmu buyuk Yorumla Skol85 +1 yıl Oldukça diyebilirim Yorumla Soran +1 yıl Bakabil8rmiyim Yorumla
Kırlariçindebikız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı. Bakireysen dardir zaten ya 1 0 Yorumla
vakaivakvak Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Içine girince anlarsın 😜🤭 1 1 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Hajajha Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şekli düzgün olsun yeter 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. 😵💫öyle bir şey mi varmış 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı. Kolunu sok. Girmiyorsa dar giriyorsa geniş 0 0 Yorumla
İzmrli9535 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Penise bağlı bana şimdiye kadar dar geldi hepsi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen anlamayamazsın ben analrım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz anlayalım resim at Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Girildiği zaman anlaşılır karşı taraftan 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İçine aldıkça 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim Yorumla HinchAmarillo +1 yıl şu an daracık zaten Yorumla Soran +1 yıl Vajina dudaklari Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Onla ilgisi o yok gen durumu tamamen. Sarkık ve şişkin olabilir bu sadece zevk katsayısını arttırır Yorumla Soran +1 yıl Benimki baya baya dolgun Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Tamam işte daha tatlı. En basiti penis sürtünsse bile hem sen çıldırırsın hem erkek. Dudakları yana ayırıp oral yapmak o daracık deliğe ulaşmak bile nefis duygu Yorumla Soran +1 yıl Deneyelimmi Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Neden olmasın Yorumla Soran +1 yıl Istek attim Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İçine bişey sokarak anca 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim Yorumla Lubricant +1 yıl O zaman dardır işte daha tartışmaya gerek yok Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl bir başkasından 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Giren bilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Küçük bûllüklü erkek bul acitiyorsa dar. Sonra Kenyalı bul acitmiyorsa geniş
Yapma anında yaptıkca daralıyo merak etme. Kenarlar şişiyo içi daralıyo
Bana genel de çoğu dar geliyor, geniş vajina çok nadir denk geldi diyebilirim.
Cinsel ilişkiye girmen lazım ya da vajinan nasıl iç kısmı ona bakarak varsayımda bulunabilirim
Anlayamazsın cunki girilen organın şeklini ve yapısını alir
O nasıl bir sallama şekli nuktum tutuldu
Salla ma şekli değil gerçektir bu girilen cismin şeklini alan esnek bir organdır.. Penis incedir vajina geniş gelir penis kalındır vajina dar gelir
Aşkom sıvı değil ki girdiği kabın şeklini alsın. Buna şeklini almak denmez duruma göre geniş veya dar olduğu değişkenlik gösterir denebilir.
Ne farkediyor aynı şeyi bana kelimeyi değiştirerek yorumluyorsun
Bişey dicem de yanlış anlama içine aldığında anlarsın:)
O karşıdakine göre değişir. Karşıdakinin penisi kalınsa dar gelir inceyse geniş gelir
Seninki nasil
Uzun baya ama kalınlığından emin değilim. Düzgün yorum yaptırmadım daha
Yapabilirim istersen
O nasıl olucak
Penisini görerek
Tamam ama nerden
Mesajı beğeniyim bi yaz
Daha doğrusu soruyu
Tamam
Baksana
İnce bir şey sok, sonra kalın bir şey sok. Bunları sokarken ne kadar zorlandığını ve ne kadar esneme hissettiğini ölç. O şekilde anlarsın.
penis boyuna gore degisiyor bana genelde hep dar gelir
Gelip kontrol etmem lazım öyle sana net bir bikgi veririm
Bana hepsi dar, erkeğe bağlı...
Cokmu buyuk
Oldukça diyebilirim
Bakabil8rmiyim
Bakireysen dardir zaten ya
Içine girince anlarsın 😜🤭
Hajajha
Şekli düzgün olsun yeter
😵💫öyle bir şey mi varmış
Girip çıkınca anlaşılır
Kolunu sok. Girmiyorsa dar giriyorsa geniş
Penise bağlı bana şimdiye kadar dar geldi hepsi
Sen anlamayamazsın ben analrım
Dene
Yaz anlayalım resim at
Girildiği zaman anlaşılır karşı taraftan
İçine aldıkça
Bakireyim
şu an daracık zaten
Vajina dudaklari
Onla ilgisi o yok gen durumu tamamen. Sarkık ve şişkin olabilir bu sadece zevk katsayısını arttırır
Benimki baya baya dolgun
Tamam işte daha tatlı. En basiti penis sürtünsse bile hem sen çıldırırsın hem erkek. Dudakları yana ayırıp oral yapmak o daracık deliğe ulaşmak bile nefis duygu
Deneyelimmi
Neden olmasın
Istek attim
Kapkara değilse bakabilirim
İçine bişey sokarak anca
Bakireyim
O zaman dardır işte daha tartışmaya gerek yok
S_ikişmen lazım
bir başkasından
Nasil yani
Ayna karşısında
Hiyarla dene