sanal erkek arkadaşımla buluşucam onunkisi biraz ince sanırım ve benimde çok dar olduğum söylenemez durduğum pozisyona göre hiç girmeme olayı bile var. dış taraf çok geniş gözüküyor ama aslında darım biraz çok endişeleniyorum nasıl darlaştırabilirim o kısmı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bakiremisin kanka anlamadim derdin ne tam olarak. Neden boyle bir sey yapmaya calisiyon sorun yoksa ne bu takinti
6-7 kere ilişkiye girdim , ama çok fazla mastürbasyon yaptım erkek arkadasımınkıde bıraz ınce oldugu ıcın zevk almazsa dıye korkuyorum beklentısı yuksek cunku
6 7 kereden ne genisleyecek kanka iyimisin. Gec aynanin karsisina ya da telin kamerasini kullan zaten belli olur, olmadi parmagini sok yine hissedersin
kac parmak girerse geniş anlamına geliyo ki 2 rahat giriyo üç zorluyo işte anlamıyorum bende korkuyorum aşırı
Tamam 3 de yeterli zaten ama 6 7 kere iliskiden bir sey olmaz asko gercekten takilacak bir sey yok. Distan bakinca bir anormallik mi var ne bu takinti anlamadim ki
ya dıştan bakınca o dudak kısmı cok açık duruyo ilişki sonrası falan açık gözüküyo genelde
Anlamadim ya
hadi ordan et ya anlatamıom
Evet bencede boş ver sorun yok diyorum yani 6 kere iliskiden ne genisleyecek bunu da ilk defa duyuyom
kanka mastürbasyonda yapıyodum bir ara ben çok fazla bıraktım yapmayı ayda bir flan yapıyorum şimdi ama bilemiyorum
Masturbasyonla ne alakasi var kanka
parmaklıyorum ya hani yaparken
Parmakla olacak is mi kanka Allah askina
kanka parmaklamayınca bosalamıyorum ki
Tamam ben bosalmayi demiyom zaten sen vajinanin genisligini sormussun ona diyom elle ne genisleyecek bu
haa o zaman tamam , ben mastürbasyon yapıncada genişler diye söylemiştim
Ya yok simdi ac goster diyecem artik asko🤣🤣nasil bir vajinaymis bu boyle 6 kere sekste genisledi hemen cidden merak ediyor insan ajsjshssh
ya gahahjcdbdkds askım geniş mi bilmiyorum parmağımı sokunca falan pozisyona göre aşırı dar olduğu bile oluyor genelde sırtımı bir yere yaslayıp mastürbasyon yapıyorum ben bana geniş gelmeye başladı , ince seylerle bile zevk alıyorum ama demek ki esnek baya yapım
Pozisyona gore evet daha dar hissedebilir simdi buraya yazmayayim sonra sorun oluyor ama genis olmamasi lazim zaten bakarak da anlasilir ki asko sen nasil anlamiyon
askim bana göre orta, ilişkiye girdiğim kimse bana öyle bir şey demedi tekrar istediler ama onunki ince biraz ondan gerginim
Yok be ince olsa bile sorun olmaz merak etme etse de sorun ondandir ince oldugu icin. Bakinca anlarsin zaten vajinana
ay tamam sağolll
Rica ederim asko sorun olursa sorabilirsin yardimci olmaya calisirim🥰
Darlık ya da genişlik vajina dudaklarıyla alakalı bir durum değil. Acemi birine benziyorsun, geniş olma ihtimali yok😊
Seks ve ya parmak sokmayla genişlemez.. Şu sana yardımcı olan kıza fotosunu at, en iyi o yorum yapar.
Vajinana bak ve deliğin olduğu yere bak anlaşılır zaten
nasıl oldugu durumlarda geniş nasıl dar bilmiyorum ki veya nasıl normal
Dudakları hafif aç deliğine bak zaten kapalı gibi duruyor
Katalog var ben sana söyleyim istersen bak ona göre
ney anlamadım
Katalog var ona bakıp şeklini söylemek istersen dar ya da geniş söylerim sana
nası gönderceksin
Xper yetiyorsa yxz bana
Genelde genişleme 2. Hatta 3. Doğumdan sonra hissediliyor. Sen merak etme
Darlaştıramazsın.. Kalın penis sana olur. Çevresi 14-15 cm olan bir penis sana çığlık attırır.
Sende sana göre olan özellikleri taşıyan biriyle yap bazı zevkler yetinilmemeli
sevgilimi seviyorum
Aslında ciddiyim bazı arzular doyasıya yaşanmalı sanırım bu arzuları anlatan bir kaç gif atılabilirdi seksten çok daha özel zevkler var bence
Oldugu gibi olmalisin...
Bacaklarını kapalı tut seks esnasında doggy pozisyonunds falan
Baştan kaybettin bu ladar kasma
gerginim ya ikimizinde beklentileri yüksek aşırı stresliyim
Ne gibi beklenti
İlişki yaşamadan genişlemez durduk yere
mastürbasyon yapıyodum işte ondan dolayı soruyorum
Operasyon geçirmen gerek daraltman için
içi dar değil dış kısım varya tam o deliğin hafif çıkıntılı dudagı orası cok acık gozukuyı
ay içi dar değil yazmısım ıcı dar yazcaktım
Ahahaha hepsini birbirine kattın cancağızım :) içi dar ise bence dış dudak sorun değil sen neden sorun ettin ki? :)
Şanalıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın ‘
parmaklarınla ölçemiyormusun (bakire değilsen:)
Nasil daha once oldumu iliskinn pekii
Yardımcı olurum bu konuda istersen
Aynanın karşısına geç bacaklarını aç bak
Kegel egzersizi yapabilirsin
bir sürü çıkıyor ne yazıp bulabilirim tam olarak
Ben YouTubedan araştırmıştım iki sene kadar önce ben ilişki yaşamadım ama daha sıkı olduğunu hissediyorum ilerde idrar kaçırma riskini de azaltıyor baya faydaları da var. Sen deneyip kendine uygun olanı bulman lazim çok seçenek içerisinden
anladım çok teşekkür ederimmm
Rica ederim 😊 belinize kuvvet umarım güzel geçerr
Bendekii kalın ya her türlüü zevk alırısın 😅
gelirmisin anlat söylerim
Kafaya takma o kadar
Tskilma onlara
Sırt üstü uzandıgında nasıl görünüyor
Çok düşünme
Kolay