8 gü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yürümüyor denendi dhakhs 🤣🤣🤣
11 Yorumla- 7 gü
🤣🤣🤣
En İyi Cevaplar
- 8 gü
ilk buluşmada sevişilmiyorsa zaten 2. ve 3. buluşma imkansız artık
13 Yorumla- 8 gü
Tabii yaaa görür görmez yatağa atmalı 🤣🤣🤣
- 8 gü
direk otel odası değil m izaten artık
- 8 gü
Öyle öyle haklısın 🫤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğru kişiyle sevgili olunmuşsa bunun olumsuz bir etkisi olmaz iliskiye. Aksine güzel bir seks aradaki bağları daha da güçlendirir..
Birbiriyle uyumlu, doğru kişiler taktik yapmazlar. Buna ihtiyaçları olmaz. İliskinin her evresi su gibi akar kendiliginden..
Yok yanlış kişiyse illaki arıza çıkacaktır şu veya bu sebeple..
Mesela gözünün üzerinde niye kaşın var? diye de sorun edilebilir😂
40 Yorumla- 7 gü
ilk buluşmadan önce bir tanınmışlık bir sohbet varsa ilk buluşmada cinsellik olması sorun olmaz gibi
ama hiç bir şekilde önceden tanışma yoksa ilk buluşmada cinsellik olması ilişkiyi yürütmez bence
yine de bu kişilere bağlıdır
sonradan bir çekim de olabilir ciddi ilişki de yaşanabilir10 Yorumla - 8 gü
Yürür.
Cinsel açlığın, arzunun ve güdünün ilişkilerin temeline yön vermelerine veya cinsellik üzerinden kişi hakkında fikir edinilmesine karşıyım.
Taraflar bunu istiyorsa normalleştirilmeli.
10 Yorumla u
8 gühayır bence yürümez. ben evlenmeden cinsellik yaşamayı doğru bulmuyorum ama herkesin kendi tercihidir tabi ki de benim için aşk ve sevgi daha ön plandadır her zaman için
10 YorumlaBu işin birçok parametresi var. Detaylarda boğulan birisiyle penis boyu, vajina rengi meselesinden dolayı direkt seks ihtimali bile ortadan kalkabilir veya her şey boşalana kadardı denilerek ciddiyet tümüyle yok olabilir. Seksin bir bedende bütün olma düşüncesi ile eşsiz oluşu harika ama tarafların aynı tatmin duygusuna ulaşması fark ediyor. Kadının kulağını hitap edeceksin önce yüreğin doyuramazsan yatakta eksik bırakırsın...
10 YorumlaBazen ilk buluşmada sevişmek aradaki bağı güçlendirdiği gibi bazen de olumsuz etkisi olabiliyor. Bu da iki tarafında birbirlerine olan çekimi, ilgisi, saygısı ve iletişimi ile belli oluyor.
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)8 gü
Buradan biri ile 2015 yılında öyle tanıştım.
Daha sonradan sevdik ciddi boyutlara geldi.
Askerde aldatıldım 😀19 Yorumla- 8 gü
Geçmiş olsun😅
- Cevap sahibi8 gü
Geçti 😀
İşte 5 sene s*viştiğimle kaldım😀🤣 - 8 gü
Eee fen la değil diyelim o zmaann🤣
- Cevap sahibi8 gü
Ahahaha evet😀
Seni de hep görüyorum, ilgimi çeken birisin,🙂 - 8 gü
Tahnks...
- Cevap sahibi8 gü
Sana yazamamak🤤
- 8 gü
Mesaj kutum onun için kapalı kimse yazmasın diye.. Kalbim dolu yıllardır..
- Cevap sahibi8 gü
Ov.🙂 normal olarakta yok galiba şansım (:
- 8 gü
Artık buradan yeni insanlarla tanışmıyorum, yeterince canımı sıktılar uğraşamam kusura bakma...
Cinsel Yaşam konusunda 606 cevap paylaştı. Kimi sevgililer duygusal beraberlik ister kimi sevgililer seks yapma isteği olabilir, kişilerin isteği sonrasıi yürür mü yürümez mi onuda bilemeyiz.
10 Yorumla- 8 gü
Sadece seks için yürütürüm öyle ilişkiyi, iyi seks yaparsa yapmazsa ilk seferde şut
14 Yorumla- 8 gü
Belkide o seni beğenmeyip şutlayacak🤣🤣
- 7 gü
Onun tadını alınca şutlayamaz o 😅
- 7 gü
Tabi tabii
- 7 gü
Yemin mi edeyim şimdi
Cinsel Yaşam konusunda 26,7b cevap paylaştı. Tarafların amacı cinsellik ise devamı gelebilir
10 YorumlaSevgiliyle İlk buluşmada cinsellik oluyorsa zaten o sevgili olmaz FB olur yani olmaz
10 Yorumla- 8 gü
Bunu bilemezsin ilk bulusmada cinsellik oldu diye düşüncesi değişen biriyle mutluda olamazsın zaten
10 Yorumla - 8 gü
Aradaki ilişkiye ve diyaloğa göre aradaki duygusal bağa bağlı olarak değişir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zor bence, erkeğin gözünde kadının değeri düşer, kolay kadın kategorisine inebilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı. Kim olursa olsun kendinden öncesinin de olduğunu düşünecektir yani asla sanmıyorum
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)8 gü
Seks amaçlı yürütürüm. Performansı iyi ve bana dayanırsa sürekli seks amaçlı devam ederim.. Diğer türlü ilk ve son görüşme olur..
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. kişiden kişiye değişiyo kimisinde bitiyo kimisinde daha uzun soluklu oluyo
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)8 gü
Olmaz olur mu lavaboda başlıyor her şey.
Birde içerisi küçükse daha zevk veriyor.10 Yorumla - 6 gü
O sadece cinsellik üzerine kurulu bir ilişkidir ilerisi olmaz
10 Yorumla - 8 gü
Egerki daha öncesinden konusulduysa olur ama konusulmadan olduysa olmaz
10 Yorumla - 8 gü
Hayır yürümez. Evlilikten önce cinsellik olmaz
20 Yorumla - 7 gü
Yurmesi partnerlere bagli
10 Yorumla - 8 gü
Yürümez gibi geliyor bana
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Yürümez yürüdüğü yere kadar da konu hep yatak olur
10 Yorumla- 8 gü
Ondan sonra sadece cinsellik olur o ilişkide
10 Yorumla - 8 gü
Asıl o zaman yürümez.
10 Yorumla - 6 gü
Yurume ihtimali %50
10 Yorumla - 7 gü
Yürümez.
10 Yorumla - 8 gü
yürümez
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)7 gü
Yürümüyor