Çoğu insanın aklında olan sorulardan bir tanesi bu , ilk buluşma da cinsellik yaşamak doğru olur mu acaba diye düşünen bir sürü kadın var. Peki sizce ilk buluşma da cinsellik yaşanması ilişkiyi kötü etkiler mi?
İlk buluşmada cinsellik yaşamak o ilişkiyi basitleştirir mi?
Doğrusunu yanlışını bilmiyorum ama ilk buluşmada cinsellik yaşadığım bütün ilişkiler ondan sonra sadece cinsellik üzerine devam eder oldu. Ne zaman duygusal olarak yaklaşmaya çalışsam uzaklaşmalar oldu. Hatta bu tip ilişkilerimden 2 tanesinde ayrı kaldığımız sürede nişanlanmış olanları vardı. Tekrar yazmaya özledim falan demeye başladılar. İkisininde aslında cümlelerinin bile aynı olduğunu çok sonra fark ettim.. nişanlılarının onlara ilgi göstermediklerini, işte sürekli onların fedakarlık yaptıklarını falan söylediler. Belli bir süre bu şekilde konuşmalar yapıldıktan sonra ayrıldıklarını söylediler. Tabi o sırada sen söyleydin sen böyleydin vs gibi cümleler kuruldu. Haliyle sevgili olduk tekrar. Yanlış hatırlamıyorsam biri ile 3, diğeri ile de 5 ya da 6 kere seviştik. Ki bunlar yaşanırken mutluluk pozları işte sevgi pıtırcıklığı falan. Her fırsatta bir temas. Sonra ne oldu biliyor musunuz. İkiside. Sözlülerine geri döndüler. Tabi ben bunları bilmediğimden birden tribe girip gittiler, psikolojileri bozuk sandım hep. Sonra gerçeği öğrendim aslında hiç ayrılmamışlar. Biri evlendi hatta. Ben kız arkadaşlarını bunaltan biri değilimdir. Bir kere ararım açılmazsa aranmayı beklerim. Buda tam istedikleri gibi bir model olmuş onlara. O yüzden sevişmek için karşındaki ike birbirinizi çok sevmeyi beklemek daha sağlıklı bir ilişki olmasına sebep oluyor.
Hep yazıyorum, buraya da yazayım. İlişkide cinselliğin olması, ilişkiyi basit, seviyesiz ilişki yapmaz. Seks varsa kadın kullanılıyordur düşüncesi de yanlış. Yetişkin insanlar seks yapar arkadaşlar, çünkü ilişkiyi tamamlayan üşey, sekstir. Ciddi ilişki, seks yapılmayan ilişki demek değildir. Erkekler kadar kadınların da cinsel arzuları vardır ve bunun tatmin edilmesini istemek de haklarıdır. İlk buluşmada olması ilişkiyi de, insanı da basitleştirmez. Seks kötü veya ayıp bir şey değil, bu algının artık değişmesi lazım.
Yok kesinlikle ben her buluştuğunu kızla ilk seferde yaparım ilişkimi uğraşamam 2 cüce içmeyeceğim Yalvaracağım öyle bir şey yok verecek sen verecek vermeyeceksin vermeyecek bitti
BAsitlik sekste değil insanlardadır. Eğer karşında seni ya da ilişkiyi zaten basit gören birisi varsa olay o yöne doğru gider. Biz ilk buluşmada beraber olduk gayet de ciddi bir ilişkimiz var 6 aydır. Olaylara anlam katmak saçma geliyor Anlamı yükleyen insanlar çünkü, onların mantalitesi neyse ilişki o yönde ilerler. Seks yapmasalar da bu yaşanabilir
Selam Eminim ki bunu basitleştirenler olacaktır işte diyecektir ki biz birbirimizi seviyoruz o yüzden yaşadık ama hayır öyle bir şey yok ilk buluşmada öpüşmek ya da cinsel ilişkiye girmek o ilişkiyi basitleştirir ciddi ilişkiye dönüşme ihtimalini yerle bir eder hatta İmkansızlaştır o yüzden her ne kadar öncesinde telefonda görüşmüş bile olsak ne kadar seviyorsan sev ilk buluşmada cinsel ilişkiye girilmez hatta cinsel ilişki konusunda konuşulmaz bile. #perso
Bana göre herkes istediği zaman yaşasın bu beni alakadar etmiyor lakin ilk buluşmadan da cinsellik yaşanmasını istemem kendi adıma.. Yangından mal kaçırmıyoruz neticede biraz sabretse kimse ölmez.. Keyifli akşamlar..
Basitleştirme kelimesini tam olarak anlamadım ama kötü etkiler mi sorusuna cevabım, kişilere göre değişir. Arzuladıktan sonra seks olsun olmasın hisler oluşmuş sonuç olarak, eylem mi sorun bu kadar? Bence çok büyük aorun değil.
Eğer karşındaki insanla özel ve sevgi ağırlıklı bir ilişki yaşamak istiyorsan bu durum tabiki de basitleştirir. Çünkü değer görmek ister insan, değer vermeyen biriyle de gidip cinsellik yaşamak da çok ilgi çekici değil açıkçası.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
uzun süre cinsel ilişki yaşanmayanına göre kat kat iyi bir ilişki olur
hiç bir ilk buluşmada cinsellik yaşanmaz , öncesınde defalarca sanal ortamda da olsa yüz yüze görüşülmüştür. Öncesınden planlanan bir durum varsa ilk buluşmada cinsellik yaşamak durumu basitleştirmez