Selamm,
Cinsel çekimine karşı konulması neredeyse imkansız biriyle, ilk buluşmada sevişilir mi?

Selamm,
Cinsel çekimine karşı konulması neredeyse imkansız biriyle, ilk buluşmada sevişilir mi?

Ya tabiki de bu süreçte neler konuşulmuş etmiş, ilişkinin amacı nedir ne değildir bunlar önemli. Ama ilk etapta bi ön tanışma gibi bişey olsa daha rahat olur. Seks olmasa da bi sarılma öpüşme dokunma tarzı şeyler olabilir. Herkesin kendi tercihi artık
Buluşmaya kadar geçen zamanda nelerin konuşulup paylaşıldığı ile ilgili bu durum.
Eğer ne cinsel konularda ne de ilişki üzerine konuşulmamışsa sadece öylesine konuşmalar ve eğlenme olduysa bu çok iyi bir fikir olmayabilir.
Fakat uzun süre olmuşsa, hem ilişki konusunda hem de cinsellik olarak her şey konuşulduysa ilk buluşmada da olabilir. Çünkü aslında isim olarak ilk buluşma olsa da aslında uzun süredir kişilee birbirini zaten tanıyor gibidir.
İlk buluşma tanışma amaçlı olmalı. Öncesinde cinsellik konuşulmuş olsa hatta seksting yapılmış olsa bile ilk buluşma tanışma amaçlıysa seks yapılmamalı çekim olsa dahi kendini frenlemek gerekir. Oldu bittiye getirmenin anlamı yok.
Ne kadar saygili bı cevap 🙂
HPV ve HIV bunu beğendi 😂
Cevap
25Cevap
Ben her zaman ilkte yapılması taraftarıyım uzatmaya gerek yok.
Hayır ben yapmam.
Sanalda tanıştım ilk buluşmada yaptım üç yıl süren bir ilişki ama sonu kötü bitti
İlk buluşmada niye güveniyorsunuz belki katil belki hırsız belki hasta
Erkek yapmak ister de kadın zannetmiyorum. Güven almadan o oluşmadan kadın kesinlikle bir yere gitmez.
Bilmem ben yaşamadım öyle bir şey 🤣
İlişki ciddi değilse, ister çekim olsun ister libidodan öleyim asla yapmam
yok, heykel gibi durulacak😸
wuuuuaw olur
😸
Olum ne hale geldik lan ilk buluşmada seks ne ne diye bulusuyorsun ki amaç ne bna göre ilk buluşmada temas olmaz ha farklı bir amaçla bulusuyorsan onu bilmem
daha önce yaptım ve yapmaya da karşı değilim.
çekim varsa daha sohbetten belli oluyor, gerisi de yatakta tamamlanıyor :)
Sanalda hangi yönde nasıl neler konuştuğuna bağlı. Söz konusu cinsel se sanalda ilk buluşmada yapılır
10 yıl sanaldan konuşup her şeyini öğrensem de kesinlikle ilk defa reelde gördüğüm biri ile ilişkiye girmem.
Konuşulana, buluşma öncesi yapılan eyleme ve her şeyden kişilere bağlı bu.
Kime göre “evet”. Kime göre “hayır?
Haha ilk buluşmada aklından bunu geçiren birinden gram hayır gelmez.
Şimdi hayran olduğum kadınla buluşacağım ve sevişmek isteyecek hayır diyeceğim. Saçma
İlk buluşmada çok hızlı bir gelişme , ikinci ya da 3. De olsun 🤭
İki taraf da birbirine çekiliyorsa neden olmasın... Bazı şeylerin ertelenmesi, "keşkeler" yaratıyor.
Duygular tam oturmuşsa ve ilişki ciddiyse olabilir, neden olmasın.
Kendiliğinden gelişebilir bu aslnda
Ama tabi bu biraz riskli sonuçta ilk buluşma ve sonrasında ki riskleri göze alman gerekir
Mesela bi daha görememe gibi
Badboylar kadınlara her buluşmada her istediğini yaptırabilir badboy olmayanla kadınlar zaten değil buluşmak onlara selam bile vermez. Kadın budur.
Olabilirde olmayabilirde
bu iki tarafın davranışına, isteğine göre değişebilir. Kimisi erken diye düşünür , kimisi çekime karşı koyamaz. Herkes farklı sonuçta 😄
Çekime karşı koymamak gerek o halde jfjrj
Benm doktor arkadasım var işine yansıtmıyor sanalda ılk buluşmada goturmedıgı kadın yok mk cevız ustune cevız kırıyor tıpte var cocukta ama genelde bu devırde karıyerıne bakıyolar meslegıne
Yapılır mesela ahh uhhh
Olabilir sanaldan ne konuşup ne paylaştıklarına göre olabilir bence
Asla. Bir ünlüden almıstım. :D
Yapilir tabiki amasyada
yap gitsin nasılsa bir daha görüşmeyeceksin
görüşme 2 taraflıdır. Ben istemezsem görüşmezsin benle.
Yapılır yapılıyor
Kesinlikle yapılmamalı
Karşılıklı rıza varsa neden olmasın
Yapılabilir. İstek varda engel yoktur
Bence yapılmaz yapılmamalı
Ortak bir kararsa, neden olmasın
Tercih etmem şahsi olarak
Yapılmasını doğru bulmuyorum
Size kalmış hersey yapılabilir
Siz herşeyi yaparsınız
flortoz bırı mısın?
Yapılır, çok defa yaptım