- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılErkeklerin cinsel birliktelikte "hemen soyunma moduna geçmesi" genellemesi her zaman doğru olmasa da, bu davranışın altında yatan birkaç olası psikolojik ve biyolojik neden olabilir: Biyolojik ve Evrimsel Faktörler: Testosteronun Etkisi: Testosteron hormonu, erkeklerde cinsel dürtüyü ve aktiviteyi önemli ölçüde etkiler. Cinsel uyarılma başladığında, bu dürtü fiziksel bir eyleme dönüşme eğiliminde olabilir ve soyunma bu sürecin doğal bir adımı olarak algılanabilir.
Üreme İçgüdüsü: Evrimsel açıdan bakıldığında, cinsel birleşme üreme amacı taşır. Soyunma, bu biyolojik amaca yönelik bir hazırlık olarak görülebilir.
Psikolojik ve Sosyal Faktörler: Cinsel Uyarılmanın Artması: Fiziksel temas ve cinsel içerikli etkileşimler, erkeklerde hızlı bir şekilde cinsel uyarılmaya yol açabilir. Bu uyarılma, bir sonraki aşamaya geçme isteğini tetikleyebilir ve soyunma bu geçişin bir işareti olabilir.
Hızlı Tatmin Arayışı (Genelleme Olabilir): Bazı stereotiplere göre erkekler, cinsel ilişkide daha hızlı bir tatmin arayışında olabilirler. Soyunma, bu amaca yönelik doğrudan bir adım olarak görülebilir. Ancak bu genelleme her erkek için geçerli değildir ve kadınlar da hızlı tatmin arayışında olabilirler.
Partneri Arzulama ve Gösterme: Soyunmak, partneri arzuladığını ve cinsel ilişkiye istekli olduğunu göstermenin bir yolu olabilir. Bu, hem fiziksel çekimi ifade etmek hem de partneri de bu yönde teşvik etmek amacını taşıyabilir.
Rahatlık ve Samimiyetin İfadesi: Soyunmak, cinsel birlikteliğe girilen kişiyle aradaki fiziksel ve duygusal bariyerlerin kalktığını, samimiyetin ve rahatlığın arttığını gösterebilir.
Beklenti ve Alışkanlıklar: Cinsel ilişkilere dair öğrenilmiş davranışlar ve beklentiler de bu durumu etkileyebilir. Daha önceki deneyimlerde hızlı soyunma yaygınsa, bu bir alışkanlık haline gelebilir.
Kontrol ve İnisiyatif Alma İsteği (Genelleme Olabilir): Bazı erkekler, cinsel ilişkide inisiyatifi elinde tutmak ve süreci yönlendirmek isteyebilirler. Soyunma, bu kontrolü ele alma ve bir sonraki adımı başlatma girişimi olabilir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Binlerce yıllık bir gen aktarımı bu..! Şimdi yavaş yavaş, pındıh pındıh, sündüre sündüre amacından saparak yapılan cinsellik vakti zamanında, mağrada, sonrası çadırda, sonrası acık rahatlama ile ama "aman babam çağırır, aman kaynanam görür, aman çocuklar duyacak çabuk ol, aman kimse gelmeden suyu koy, sakın tarlada biri görmesin hadi bismillah" diyerek cennet kuşu misali gak guk arası amacına uygun yapılırdı. Şimdi böyle bir genetik iletim, nasıl ötelenenilir ki? Er kişinin tecrübesizi genetik olarak aman fırsatını anca yakalamışım, kaçmadan, sonra ağlarım" diyerekten tüm amacı girebilmek olduğu için, sanrasını da pek önemsemediği için bir dakikayı bir asır sanarak ve de 250 gramcık bir sınır yaklaşımı ile 300 katı büyüklüğünde bir bedeni feth ettiği inancı ile en uzunu 8 saniye olan ama asırların bu 8 saniyeye sığdırıldığı rüyalar aleminde dolaşır durur.🙂
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılAcil sevişmemiz lazım efektidir. Bir saniye daha duramam, ucunda duruyor modudur. Kaybedenler klübünde eve giren kaan ve mimar sevgilisi, öpüşürken duvardan duvara vurmuş, koridordaki tabloyu yere düşürmüş sonrasında tahrik edici sahneler yaşanmıştır. Abartıldığı kanaatindeyim. Tabi kıyafetlerle sevişmek de biraz ergencedir. Hemen pantolon çıkmazsa, kıyafetler yırtılarak açılmazsa, o sabırsızlık, anormal şehvet, temkinli bir yaklaşıma dönüşebilir. Yavaş ol biraz demek belki daha tahrik edici olabilir. Ancak öyle ya da böyle netice bellidir. Er kişi hatun kişiyi becerir. Bazen aksi durumlar da olur. Anı yaşayabilmek akışa uymak önemlidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çünkü 7/24 hazırlar sjjd
61 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tensel temas bizim için önemli çünkü.
10 Yorumlaİşten anlamıyorlar ki önce ruhları doyurmak lazım😂😂
41 Yorumla- 1 yıl
İsi oldu bittiye getirmeyi severler sırtı ısınmayasıcalar 😂😂🙈
1 yılAcelecilik zaten bitiriyor herşeyi , dur bi sabır zaten olacak yahu 😀
32 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂 sanki arkanızdan atlı mi kovalıyor 😂
- 1 yıl
Aynen öyle 😂 bi anı yaşa yani bi kadın hazır hissetsin kendini 😀
1 yılEvet! Biz buna tecrübesizlik diyoruz. :)
- Düşünsenize duygularla bağlandığınız birisiyle yakınlaşıyorsunuz. Yakınlaşma sırasında hiç ön sevişme olmadan hemen sonuca geçmeye çalışıyor. Ne kadarda basitçe değil mi? Evet kesinlikle öyle.
- İşte bazı Erkeklerin kadınları cinsel yönde tecrübe katması gerekirken, erkeklerin yerinde sayması çok can sıkıcı olmaya başladı. :)
Tek çözüm uzun bir birliktelik. :)
10 Yorumla
1 yılRahatlamak için sizde ki gibi değil bizde olan şey baskı oluyor rahatsız ediyor 😀
12 Yorumla- 1 yıl
Sende haklısın 👍😂
- 1 yıl
Doğal olarak 😀
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Halbuki acele etme bırak kadın kendi çıkarsın dimi ama ya aceleci bunlar işte 😊
16 Yorumla- 1 yıl
Çok acele edip isi oldu bittiye getirmek istiyorlar sırtı ısınmayasıcalar 😂😂
- 1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 👍😂
- 1 yıl
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏🌺
1 yılİçgüdüsel olarak bir an önce boşalmaya ve çoğalmaya odaklı olduğu için zaten bu konuda ne kadar kendini tutup uzun önseviş eli ve kaliteli bir seks oluşturabilirse o kadar insani olur erkek
00 YorumlaHalbuki uzun uzun öpüşme ve temas anlarının keyfi ve zevki bambaşka
60 Yorumla
1 yılKomutandan çıkar lan beni burdan diye emir alıyorlar..
52 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çünkü erkekler, sonuç odaklılar. Çok uğraşmak istemezler. Tabi bunda biraz da yaş ve tecrübenin etkisi var. Tecrübeli bir erkek, her anın tadını çıkara çıkara, partnerinin zevk alışını izleye izleye yapmaktan hoşlanır.
00 YorumlaYa Çünkü bunun en büyük sebeplerinden bir tanesi o anki temas hissi yani kadının vücuduna temas etmek ya da onunla yumuşaklığını hissetme içgüdüsüyle hareket etmek ve o görsellikle bir anda tahrik olmayı istemek nedeniyle kaynaklanıyor
00 YorumlaBazıları önce soyunur sonra yaklaşır; oysa zihinle soyabilen, bir bakışla titretir.
Hatunun dudağını değil düşüncenle beyninden öpeceksin ve bedenini değil ruhunu okşayacsın!
Çoktan geçtik soyunup içine içine vermeyi...00 YorumlaBence hiç acele edilmemeli her anın tadını doya doya çıkarmak gerekir ki birşeye benzesin.. yoksa hayvandan ne farkımız kalır hemen soyunup gireceksek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kuş kaçmadan iş başı yapmak içinmidir. Oysa güzel bir ilişkiyi on sevisme ve uzun uzun öpüşme başlayıp sonra soyunma moduna girmek ilişki süresini 1-2 saate yaymak uygun olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsoyunmadan nasıl cinsel olarak birleşmeyi düşünüyosun? cinsel organların meydana çıkması gerek ya hani?
41 YorumlaHer erkek için geçerli bir durum değil sanırım aksine ben direk soyununca çok keyf almıyorum. Yavaş çekim iyidir.
01 Yorumla
1 yılGenelde partnerimi soyar ben geç soyunurum. Yani kişiden kişiye değişir bazen onu bile yapmam sevgilim soyundurur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDar alanda sıkışıp kaldın mı hiç? Üstelik oksijen alanının daraldığı, o dar alana sığmayacağın aklına geldi mi hiç?
00 Yorumla
1 yılBizde bir sensör var olayı algılayınca otomatik kıyafetler çıkıyor yüklerden kurtuluyoruz
Nede olsa ağırlıkla uçuşa geçilmez
00 Yorumla
1 yılGenelde karşı tarafın pantolonunu ben çıkartırım. İlk ben soymaya başlarım.
10 Yorumla
1 yılSadece sonuç odaklı olanlar öyle yapar ve öyleleri çok da erken boşalır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılTecrübe eksikliği
14 Yorumla- 1 yıl
Herseyi oldu bittiye getirmeyi seversiniz siz 😂😂
- 1 yıl
Yok, oldu bitti sevmem. Ateş almayamı geldik 😂
- 1 yıl
Haha 😂 geçerken bir uğradım der gibi
- 1 yıl
Komşu bir fincan kahve almaya geldim gibi, yok sevmem öyle 😂
1 yılZaman nakittir. Zaman kaybetmemek için 🤣
12 Yorumla- 1 yıl
İsi oldu bittiye getirmeyi seversiniz siz zaten 😂😂
- 1 yıl
İşimizi bitirelim ekmek parası da kazanalım. Aç ayı oynamaz da ahaha işte devamını sen düşün 😂
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnce üst taraf çıkarılır.
Mont, kazak, gömlek ve atlet 👍
Üst çıplak pantolonla daha seksi görünürüz. Once pantolonu çıkaran işini bilmiyor bence 😂😅🤣🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılBi yere yetişecek gibi telaşları var çünkü 😅 ama diğer açıdan direkt tene temas iyidir
00 Yorumla
1 yılRuhu gözü gönlü doymamış insanlar öyle yapar.
00 Yorumla
1 yılŞahsi düşüncem kadınlar gerçekten çok çekici varlıklar tamamen bundan kaynaklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılfinale hemen geçmek o sıcaklığa ne kadar erken ulaşırsam o kadar iyi durumu var ondan
00 Yorumla
1 yılOnun altında size yükselen şeyin çok rahatsız ettiğini biliyormusunuz 🙃🙃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılAşağıdaki delibozuk 👇🏻 sınırları zorluyor acı veriyor haliyle o yüzden
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılNapalım bebiş resmi mi sevişelim kravat ceket 😂
00 Yorumla
1 yılErkek hemen yanar söner kadın geç yanar söner ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Normalde olması gereken o değil miydi? Hep mi yanlış yapılıyor 😅
00 Yorumla
1 yılKarşı cinsin külotunu da biz çıkarıyoruz çünkü. Bir yerden başlamak gerekiyor.
00 YorumlaYoj bende oyle degıl kıyafetke baslayıp dokunarak kendınden geçırıp ıslattıktan sonra soyuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayvanlar da ondan benim herifte öyle direkt soyuyor beni
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılnasıl olacak başka peki soyunmadan
14 Yorumla- 1 yıl
Soyunmasın demiyorum lütfen soruyu dikkatli okuyun istirham edicimm 😂 neden acele ediyorsunuz bu kadar diyorum
Cevap sahibi1 yılya kadını bulmuşum şimdi telefon çalar biri arar işi çıkar kocası gelir kaçırmamak için
- 1 yıl
Herşeyi oldu bittiye getirmeyi seversiniz siz zaten 😂😂
Cevap sahibi1 yılyok ilişki başlayınca oyle değilim ayak parmaktan başlarım kulak memesinden çıkarım
Gizli Üye(36-45)1 yılHemen iki tıklatıp boşalmak icin. Klasik Türk erkeği ahahh.
116 Yorumla- 1 yıl
Hemen boşalmayanda var saat ver sadece 😅
- 1 yıl
😀deneyimler konuşturuyor desene
- 1 yıl
Deneyim değil reis yapmadım ama biliyorum yani saat vermesi yeterlidir 😂
- 1 yıl
@CanerDoğan1 kral 😀gizli üyeye söyledm ama yinede sen bilirsn
- 1 yıl
Ha öyleyse eyv
- 1 yıl
@CanerDoğan1 😀sende kral
Cevap sahibi1 yılIkiniz bir deneyin bana söyleyin. Hahah
- 1 yıl
🤣ben deneyimliym iki tık yat değil merak etme sen
Cevap sahibi1 yıl@Atarlibey2 tamam işte beyefendi ile deneyin
- 1 yıl
Severim şimdi beni nie katıyorsun
Cevap sahibi1 yıl@CanerDoğan1 hahaaa 😂😂😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Seni katarsam içine sıkıntı geceler olmaz 2 3 saati bulur haberin olsun
- 1 yıl
Gizli üye :) bence sen araya katıl
Cevap sahibi1 yıl@CanerDoğan1 Far görmüş gibi tavşan gibi donma da neyse, hadi size iyi düdüklemeler beyler baaayyyyss
Cevap sahibi1 yıl@Atarlibey2 Var benim sevgilim. Grup anca köpekler yapar hadi hadi kiş
- 1 yıl
🤣gizli üye bişey derdm de neyse
Gizli Üye(36-45)1 yılTamamen ortamin sıcak olmasından kaynaklı. Özetle serinlemek için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKadınlar sanki daha önce soyunuyor yanlışlıkla bizimkilere denk gelmiştim öyleydi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılanında hissetmek lazım
15 Yorumla- 1 yıl
Neyi 😂😂
- 1 yıl
işte tanrı ne verdiyse o an :)
- 1 yıl
tamam peki 👍😂 her şeyi oldu bittiye getirmeyi seversiniz siz zaten 😂
- 1 yıl
yok ya iyiyim bence o konuda :)
- 1 yıl
İyi hadi bakalım öyle olsun 👍🤗
- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yılSen yine mi böyle bize giydirmeye başladın düşman 😂😂
00 Yorumla
1 yılHani leylekler mevzusu yalan ya o yüzden
54 Yorumla- 1 yıl
1 yılÖn sevişmeden bir haber 5 dklık performans odaklı oldukları için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBir fıkra varda şimdi onu söyleyemem😃😃
41 Yorumla- 1 yıl
Çok merak ettim
1 yılGiyinikken her yerin tadına bakamadiğdan ne yapalım pantalami yatalim
00 Yorumla
1 yılsevgisini belli etmek istiyordur malum insan en çok sevdiğini sever
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı.
m 1 yılBir an önce olsun istiyorlar.. 😂😂
11 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. İstek artıyor o yüzden
11 Yorumla- 1 yıl
@Bahar_555 zevkli oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılTam tersi reis kızlar geçiyor hemen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılNeyi cıkaralm başka 😒😝🤔😁
00 Yorumla
1 yılHemen işe girisebilmek için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılTen uyumu var mı ona bakıyoruz
00 Yorumla
1 yılTemas önemli şart hissetmek istiyoruz çünkü
00 Yorumla
1 yılBilemedim şimdi 😅
00 YorumlaErkek hard modunda 😅😅 kızlar soft modundq
00 Yorumla
1 yılDemek ki yıllardır seks yapmıyor 😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılKızda üstü çıkarır hemen nedense 🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılgıyınıkde oluyosa neden soyunuyoruz :))
00 Yorumla - Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne