Kendimi bildim bileli çok azginim. Zaten çok erken ergenliğe girdim ve küçükken kendi mastürbasyon videomu çekiyordum annemin telefonundan düşünün. Daha 6-7. sınıf falandim. Neyse şu an haftanın 3-4 günü yapmasam olmuyor. Bu azaltmış halim. Her yapışta da 2-3 tane yapıyorum. Hayatımda hiçbir cinsel deneyimim olmadı. 2 kere sevgilim oldu. Onda da baktım kendimi tutamam diye ayrıldım. Kendimi bildiğim için de sevgili falan yapmıyorum artık. Her neyse bazen kendimi tutamayıp kaptırıp gidicem diye çok korkuyorum diyorum ki evlen gitsin sevmek zorunda değilim sadece karşılıklı olarak doyuma ulaşalım istiyorum. Ama kafa olarakta hazır değilim asla.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Aslında bak bu iyi bir şey kendini ne kadar istekli ve istekli olduğunu kocana cennette NASA bir cennet yaşatacağını ön fragmanını anlatıyorsun Hani Aşık olmak sevmekten ziyade Yatakta iyi olsun performansı sağlam olsun finale birlikte patlayıp sarmaş dolaş uyuyakaldıktan sonra zaten zamanla Aşkı oluyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılVücudun cinsel ilişkiye hazır olduğu halde zihnin evliliğin sorumluluğunu almak için yeterince hazır değilse, sadece dizginleyemediğin cinsel isteğin yüzünden evlenmek senin için büyük bir hata olur... Sadece karşılıklı cinsel doyum için evlenilmez. Evliliği çocuk oyuncağı mı zannediyorsun sen? Sabah akşam seks yapsan başka sorumluluğun, görevin olmayacak mı zannediyorsun? Seks yapmak sadece evli bireylerin mi hakkı olmalı? Sana yapılan "evlenmeden seks yapamazsın" dayatmasını sorgulamak hiç mi aklına gelmiyor? "Ben neden bakire olarak evlenmek zorundayım, neden evlenmeden seks yapmamam gerekiyor?" diye hiç mi sormuyorsun kendine?
00 Yorumla
1 yılSadece cinsellik için evlenilmez. Evlendigim kişinin önce sevgili saygılı düşünceli birisi olması lazım. Karakteri düzgün birisi olması lazım. Sonrasında tabiki cinsel anlamda da seni tatmin edecek birisi olması lazım
03 Yorumla
Soran1 yılSevip sevmemesi önemli değil sadece fb gibi takılalım ama yanımda olsun istiyorum
- 1 yıl
O zaman evlenmeye gerek yok. Direk bi FB bul
Soran1 yılHayır evlenmek istiyorum
Sadece cinsellik için evlenmen büyük hatta çok büyük hata olur.. bunun yerine ver kurtul rahatla.. çok daha mantıklı bir karar olur.. zaten bu devirde evlenen kızların çoğunluğu bakire değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
59Cevap
1 yılHaklısın başka ne için evlenilirde sanki %90 amaç o yok yuva kurmak için yok aşk için vs diywnlerde çok yapmacık sjsj
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıldediklerini bire bir yasadim ve yaptim😅 yalniz degilsin ama senin dusundugun sekilde dusunmuyorum o yuzden kafam rahat
41 Yorumla- 1 yıl
Neden rahat
1 yılYazık diyorum o zaman hayvandan ne farkımız kalacak
20 YorumlaMerhaba, evlilikte cinsel hayat çok çok önemli tabiki, ancak sadece cinsel ilişki için yapılacak bir şey değil evlilik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. evlenmeden yap boş ver evlenip tek kişiyle takılmayı
01 Yorumla
Soran1 yılHayır yapamam
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. istekli olduğundan bahsetmiştim canından çok çekiyor uygun birini bulunca evlen zevk denizine dal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılAşık olmadığınız biri ile asla evlenmeyin. ne cinselliğin tadı olur, ne de beklediğiniz hazzı, tutku ve duyguyu yakalayabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAsla öyle bir şey yapma
her şey seks cinsellik değil
Hayatta evlilikte daha önemli şeyler var özellikle sevgi saygı güven huzur sadakat çocuk özlem Hasret... Bunlar olunca seks de cinsellikte bir başka güzel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılseks evliliğe en uzak şeydir. evliliği seks sananların beyin ve ıq düzeyleri ölçülmeli bence. seks bekarken yaşanır evlenince unutulur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sanada şöle koca denk gelir kesin 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSırf cinsellik için evlenmek büyük bir kumar, eğer onda da beklentini karşılayamazsan çökersin
10 Yorumla Bende ayniyim ya sorma ve isin garip tarafi hala bakirim daha bufun 6 kez yaptim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTabularını yık o zaman seks yapman gerekiyor çoktan. Evlenmen şart değil bunun için. Bu kalıplara bağlı olmasan şu an kimseyle ciddi düşünme zorunluluğun da yoktu ve doyuma ulaşmış mutluydun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. Bari düzgün seni sevecek birini bulda sırf cinsellik için ömür boyu bi öküzle uğraşma
00 YorumlaSence mantıklı mı ve sağlıklı düşün bir lütfen
00 Yorumla
1 yılMantıklıda buna odaklanırsan istediğin birini bulamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşımız uysa var ya aynı kafadanız erkek olmama rağmen hiç bir kıza dokunmadım eşimle bayılana kadar yapmak için bekledim ama o şanslı kız bulmadı beni henüz şansıma tüküreyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence kafa yapısı çoook önemli. Oturup iki sohbet edemedikten sonra bomboş bir evlilik olur.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe yaşıyorsun sen ya hahaha yapma öyle bişey sonra üzülürsün
06 Yorumla
Soran1 yılHayır sanmam
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin yavrum :D istanbuldamısın tanışalım hadi
Soran1 yılHayır değilim
Cevap sahibi1 yılŞansına küs o zaman tanışamıcaz heheh
Soran1 yılÇok üzüldüm kanka
Cevap sahibi1 yılOral yaparken ruhunu bedeninden sıyırıp alacak kadar iyiyim keşke İstanbul'da olsaydın bee
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşın kaç?
Aynı şeyi bazen ben de istemeden düşünüom...
04 Yorumla
Soran1 yıl21
Cevap sahibi1 yılEvlensen her gün yapıp doymayacaksın gibi oluyor demi
Soran1 yılEvet doyamam biliyorum da
Cevap sahibi1 yılDüşüncesinde bile parçalayasım geliyor evlenirsem nasıl olur bilmiom artık hfg
Doymamakta lazım ya. Ben özellikle dekolte giydirmezdim morartmaktan glaiba
Gizli Üye(30-35)1 yılIsteklısın evlenmeden yasa bence posman olöa cınseşlıgın olsun rahatla
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBide evlendiginde eşin nasıl çıkacagı sorunu var yetersiz eş durumu da var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende öyle düşünüyordum ama evlilik öyle kolay bir şey değil maalesef. İyice dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılçok fazla çelişki var.. ya o senin kadar istekli olmazsa travma olur sana))
00 Yorumla
1 yılSadece cinsellik için evlenilmez kendine pompacı bul bir tane
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı.
1 yılValla aynısını dusunuyorum ben de korkmaya başladım düşüncelerimiz ayni biraz dertlesebilir miyiz sormak istediklerim var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sonra niye kocam beni sevmiyo
21 Yorumla
Soran1 yılNe yazdığıma bakar mısın lütfen kendim de vurguladım zaten sevip sevmemesi önemli değil
Evlenmeden yaşamayı dene. Olmadı telefon da başla erkeklerle sonrası gelir zaten.
00 Yorumla
1 yılDegilsin. f*ck iliskisini saklamak için yaptığın bir iliski oluyor sadece.
00 Yorumla
1 yılHaklı falan değilsin bu nasıl kafa yapısı mk
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin gibi istekli ve istekli bir adama denk gelmezsen nolacak hiç düşündün mü peki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılEvlendigin doyuramazsa zor isin
01 Yorumla
Soran1 yılDoyuracak birini bulurum merak etme
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBence onun için evlenme mastla idare et
04 Yorumla
Soran1 yılMastan sıkılmaya başladım yetmiyor artık
- 1 yıl
Neyapalım Ozaman
Soran1 yılBilmiyorum iştee araftayım kafam karışık
- 1 yıl
Yanliş yaptırmasın
Evlen napalim aw
01 Yorumla
Soran1 yılKes sesini bee ergen misin nesin sananeyse niye yorum yapıyosun boş insan
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden cinsellik yapmayı düşünmüyorsun demi
01 Yorumla
Soran1 yılDüşünmüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlenmeden yap.
00 Yorumla
1 yılTam benim kafadan sın
00 YorumlaE hadi tamam madem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. O kadar da değil kendi kendine yetmesini öğren.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. bunun için evlenilmez sakin olmak lsım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılBu yüzden evleniyorlar ya
00 Yorumla
1 yılBazen insan hakkı oluyor
01 Yorumla- 1 yıl
Ama o işler öyle olmuyor bazen hataya düşebilirsin
Gizli Üye(25-29)1 yılHer gün yapıyorum sanal yaptığımda oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSırf seks için evlenmen iyi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin ateşin bir ülkeye yakmaya yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeks partneri niye bulmuyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSonrasında mutsuz olup boşanacaksın ama
00 YorumlaEvet iri aletli koca bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılZor olur
00 Yorumla
1 yılSekstinge bakış açın nedir
00 Yorumla
1 yılbul birini
00 Yorumla
1 yılDurduk yere merak ettirdin kendini
00 YorumlaAaa bu ben 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılHaklısın karar senin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Değilsin ergensin
00 Yorumlasende benim gibi çok azgınsın
00 Yorumladegilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu konu da haksızsın
04 Yorumla
Soran1 yılNedenini söyler misin
Cevap sahibi1 yılSevmediğin biri ile yatmak için evlenme bence veya zevk için
Soran1 yılİnan sevip sevmemem önemli değil zaten biriyle bişeyler yaşayınca bi süre sonra bağlanıyorsun ona o yüzden evlenmek istiyorum
Cevap sahibi1 yılİstemeye geleyim seni 🤣
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç yaşındasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHaklısın zinaya bulaşmaktansa evlenmek en doğrusu
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği